φοβαμαι οτι θα μεινω για παντα μονη μου? - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 31 to 45 of 60
    Senior Member
    Δεν νομίζω πως ζει σε κάποιο ροζ συννεφάκι όπως αναφέρεις unlucky...νομίζω πως αυτό το διάβασες εσύ γιατί το ήθελες στα πλαίσια της "προστασίας" που νομίζεις οτι της παρέχεις.
    Αναφέρει ξεκάθαρα μάλιστα στο πρώτο της post πως ειναι συμβιβασμένη (δε θα σχολιάσω το αν τελικά ισχύει αυτό η όχι) με την ιδεα του να μην έχει σχέση αλλά της λείπει το σεξ το οποίο θα δεχόταν και έξω απο τα πλαίσια μιας σχέσης.
    Δεν βλέπω κανένα ροζ συννεφάκι ούτε ανάγκη για προστασία απο "ποιος θα ειναι την πρωτη της φορα" κλπκλπ. Αυτή είναι η προτίμηση της και δεν μας πέφτει λόγος ούτε έχει νόημα να το παίξουμε γονείς.
    Σου ξαναπροτείνω unlucky ΚΑΙ σε αυτό το thread να γυρίσεις πίσω και να κοιτάξεις όλα σου τα post και θα δεις οτι γενικά ανακυκλώνεις τα ίδια πράγματα τα οποία μάλιστα δεν είναι καθόλου μα καθόλου θετικά για κανέναν γύρω σου και σίγουρα δεν νομίζω να σε βοηθάνε και στην ζωή σου.
    Στο λέω πολύ φιλικά όπως είχα κάνει και την πρώτη πρώτη φορά που σου είχα μιλήσει στο φορουμ εδώ.

Όσο για σένα sonia νομίζω η καλύτερη συμβουλή είναι ....εισαι μικρή ακόμα μην τρελαίνεσαι...δική μου πρόταση επίσης είναι να μην θάβεις τον εαυτό σου σε στερεότυπα όπως αυτά που σου πρότεινε η unlucky...Αν δεις κάποιον και σου αρέσει, go for it. Η ζωή δεν θα περιμένει εσένα, προχωράει έτσι και αλλιώς.

Member
    Sonia καλη η αυτογνωσία, οταν ομως μας βοηθάει να παμε μπροστά και να γινουμε καλυτεροι ανθρωποι. Στην περιπτωση ομως που σου δημιουργεί ενοχες τοτε γινεται υποχειριο των ψυχολογικων ελλατωματων που θελουν να βγουν στην επιφάνεια. Εξάλλου μην ξεχνας οτι ειναι εντελως υποκειμενικη η αυτογνωσία, για κάποιους μπορει να εισαι πολυ όμορφη ας ειναι και λιγοι, αν αυτο νομιζεις. Οι προηγουμενοι σχολιαστες έχουν καλύψει σχεδον ολα οσα θα μπορουσα να πω, οποτε δεν υπαρχει λογος να επαναλαμβάνω τα ιδια. Εαν αρχισεις να αγαπας περισσοτερο τον εαυτό σου, κυριως το εσωτερικό κομματι τοτε θα βρεθούν ανθρωποι που θα το εκτιμήσουν, ψαξε να βρεις τετοιους γιατι οι αλλοι απλα δεν αξίζουν το κόπο να τους λαμβανεις υποψην σου. Επισης ειμαι της γνωμης πλεον,οτι δεν ειναι απαραίτητο αυτον που θα ερωτευθεις με την πρωτη ή με την δευτερη ματια οτι θα σου φερει και την ευτυχία. Βρες ανθρώπους που θα εχετε καποια κοινά και θα σε εκτιμούν....
    IGNE NATURA RENOVATUR INTEGRA !!!!!

Senior Member
    [QUOTE=Rebos999;453950]Sonia καλη η αυτογνωσία, οταν ομως μας βοηθάει να παμε μπροστά και να γινουμε καλυτεροι ανθρωποι. Στην περιπτωση ομως που σου δημιουργεί ενοχες τοτε γινεται υποχειριο των ψυχολογικων ελλατωματων που θελουν να βγουν στην επιφάνεια.

Sober666 ( σωστα? ) η αυτογνωσια , παντα μας βοηθαει να παμα μπροστα . Αυτο που κανει η Σονια λεγεται αυτομομφη.

Member
    Φιλε macgyver, ειλικρινα δεν καταλαβαίνω για πιο λογο αντεστρεψες και διαβασες αναποδα το ονομα μου και τι σημασια εχει αυτο με το θεμα..Ειτε το πιστευεις ειτε οχι, εαν ηθελα να εχω αυτο το ονομα που με χαρακτηρισες, θα το εκανα. Εμπαση περιπτωση σε ευχαριστω για τον καινούριο ορο που ανεφερες διοτι δεν τον γνώριζα..Οσο αφορα την αυτογνωσία πολυ ευχαρίστως να σου αναλύσω γιατι δεν μας κανει παντα να παμε μπροστα, εαν σε ενδιαφερει μπορουμε να το συζητησουμε σε π.μ ή να ανοιξεις καινούργιο θεμα..

Senior Member
    Rebos , με συγχωρεις , νομιζα οτι εσυ το ειχες ανστρεψει!! Παρολαυτα , η αυτογνωσια εχει την εννοια της αυτοκαθαρσης , προσπαθεια πνευματικης ανοδου , ηθικης τελοιοποιησης κ αποκαλυψης των ελαττωματων κ προτερηματων . Πως , κατα την αποψη σ , αυτο δεν ειναι καλο ?

Senior Member
    Για να βαλουμε τα πραγματα στη θεση τους! Ως γυναικα μπορω να κατανοησω την ψυχοσυνθεση μιας κοπελας καλυτερα απο εσενα Tomhet! Στο ροζ συννεφακι πηγε να την τοποθετησει ο γιωργος πανου με ολα αυτα που εγραψε οτι πολλοι εκει εξω θα αγνοησουν την εμφανιση και θα εστιασουν στον χαρακτηρα μιας κοπελας, ποσο μαλλον οταν μιλαμε για σεξ καθαρα!
    Σονια αν θες να με ακουσεις ακουσε με γιατι ολοι αυτοι που σου λενε κανε οπως νιωθεις και μη φοβασαι τι θα πουν για σενα ( φλερτρε τονεναν φλερταρε τον αλλο) οταν θα τρως τα μουτρα σου δεν θα ειναι διπλα σου να σου δωσουν το χερι.
    Εισαι μικρη και η ζωη, για την ακριβεια οι ανθρωποι ειναι απιστευτα σκληροι! πρεπει να μαθεις να προστατευεις τον εαυτο σου και να τον σεβεσαι ετσι ωστε να μην δινεις σε κανεναν την ευχαριστηση και την ευκαιρια να σε κανει ψυχικα κομματια! Για να μην σε κουραζω διαβασε οτι σου εγραψα και δεν θα βγεις χαμενη.

Επισης μια μικρη ακομη συμβουλη οταν με το καλο κανεις δεσμο μην διανοηθεις να μοιραστεις με "φιλες" τιποτα οσον αφορα τη σχεση σου! Και επειδη υποψιαζομαι και κατι αλλο μην προσπαθεις να αντιγραψεις τις φιλες σου σε ντυσιμο, συμπεριφορα κτλ με σκοπο να εχεις κατακτησεις! Να θυμασαι δε μετραει η ποσοτητα αλλα η ποιοτητα...

Member
    Ο όρος αυτογνωσία σημαινει φυσικα να γνωρισεις με καποιον τρόπο τον εαυτό σου. Αφου γινει αυτο θα πρεπει να διαλέξεις μεταξυ των 2 εντυπωσεων που θα εμφανιστούν. 1) Κατανοεις οτι αυτο που βλέπεις δεν σου αρεσει και κανεις κατι για να το αλλαξεις, οπως ειπες προσπαθεις να εξαγνιστεις με καποιο τροπο. Ή 2) Σου αρεσει αυτο που βλεπεις και δεν κατανοεις το γιατι πρεπει να το αλλαξεις, με λιγα λογια πενευεσαι για αυτο και κατηγορεις αυτους που προσπαθουν να κανουν το αντίθετο. Προσωπικα εχω συναντησει ανθρωπους και των δυο κατηγοριων στην ζωη μου γι'αυτο εχω βγαλει το συμπέρασμα που σου ανεφερα.Αρα η αυτογνωσία ειναι το πρωτο βημα, το επομενο ειναι η επιλογή του αν θα πας μπροστά που κατ'εμε ειναι το 1 ή πίσω που ειναι το 2.

Senior Member
    Quote Originally Posted by unlucky View Post
    δε νομιζω να ειναι εκτος θεματος απο τη στιγμη που η Σονια ειπε οτι κατοπιν παροτρυνσεως απο τις φιλες της πλησιαζει εκεινη το προσωπο που της αρεσει και μετα δεχεται την απορριψη. Η γνωμη μου ειναι με την κινηση αυτη μια κοπελα "χανει" στα ματια του αλλου γιατι δειχνει απολυτως διαθεσιμη και ως γνωστον οι "αντρες" τρελαινονται με την αδιαφορια
    Ο greek lover μπορεί.Όπως και οι σκυλούδες από την άλλη τρελαίνονται,γιατί ενώ είναι κουκλάρες,κάτι το οποιο το αποδεικνύουν οποτε χορεύουν ξεβράκωτες πάνω στα τραπέζια,άμα δεν της κοιτάξεις στραβώνουν και τρώνε σκάλωμα.
    Εγώ που σέβομαι των εαυτό μου,δεν γουστάρω πατσάδες πάνω σε τραπέζια να μου δείχνουν τα m χειλά τους,υπάρχουν τα στριπτητζάδικα γιa auτα τα πράγματα και εκεί βλέπεις κάτι όμορφο.
    Ας γυρίσουμε πάλι στο θέμα μας.
    Αν γουστάρεις χώνεσαι.
    Και αν ο άλλος γουστάρει επίσης θα ανταποκριθεί.
    Αν ο άλλος είναι greek lover(κοινός γνωστός ως "προβατοκυνιγος",kangkouras,"του� �ιστογαμιας" κλπ)δεν γουστάρει γιατί την έχει δει κυνηγός επειδή του κάθονται "κοκαινισμενες" τουρίστριες με της πολύ έξυπνες "ατακες" που πετάει(πχ είσαι ξεχωριστή,μπας και οι δικοί σου ήταν καθυστερημένοι?)και τρελαίνεται η άλλη,αχ τι ωραία που τα λες."
    Τι της λες της τύπισσας...
    Ξεκολλα.
    Άσε μας ρε unlucky να oum.
    Ρε κοπελια.
    (Sonia)Κοίτα την party σου και "γραψτους" τους άλλους τι σου λένε κλπ.Μαλακίες σου λένε,γιατί είναι μέσα στην μιζέρια και ψάχνουν να βρούν κάτι και καλά σε χειρότερη θέση από αυτούς για να ξεσπάσουν.
    Απλά "γραψτους",μάθε να είσαι καλά με των εαυτό σου και θα στρώσουν τα πράγματα.
    Δεν υπάρχει κάτι παραπάνω να κανεις.
    Και φυσικά μην σκαλώνεις με το τι σου λένε τα παιδιά που εμφανίζονται στης ειδήσεις του star.Είναι ξεχωριστά άτομα.
    Είσαι όσο όμορφη πιστεύεις ότι είσαι.

Senior Member
    Για να βαλουμε τα πραγματα στη θεση τους! Ως γυναικα μπορω να κατανοησω την ψυχοσυνθεση μιας κοπελας καλυτερα απο εσενα Tomhet! Στο ροζ συννεφακι πηγε να την τοποθετησει ο γιωργος πανου με ολα αυτα που εγραψε οτι πολλοι εκει εξω θα αγνοησουν την εμφανιση και θα εστιασουν στον χαρακτηρα μιας κοπελας, ποσο μαλλον οταν μιλαμε για σεξ καθαρα!
    Σονια αν θες να με ακουσεις ακουσε με γιατι ολοι αυτοι που σου λενε κανε οπως νιωθεις και μη φοβασαι τι θα πουν για σενα ( φλερτρε τονεναν φλερταρε τον αλλο) οταν θα τρως τα μουτρα σου δεν θα ειναι διπλα σου να σου δωσουν το χερι.
    Εισαι μικρη και η ζωη, για την ακριβεια οι ανθρωποι ειναι απιστευτα σκληροι! πρεπει να μαθεις να προστατευεις τον εαυτο σου και να τον σεβεσαι ετσι ωστε να μην δινεις σε κανεναν την ευχαριστηση και την ευκαιρια να σε κανει ψυχικα κομματια! Για να μην σε κουραζω διαβασε οτι σου εγραψα και δεν θα βγεις χαμενη.

Επισης μια μικρη ακομη συμβουλη οταν με το καλο κανεις δεσμο μην διανοηθεις να μοιραστεις με "φιλες" τιποτα οσον αφορα τη σχεση σου! Και επειδη υποψιαζομαι και κατι αλλο μην προσπαθεις να αντιγραψεις τις φιλες σου σε ντυσιμο, συμπεριφορα κτλ με σκοπο να εχεις κατακτησεις! Να θυμασαι δε μετραει η ποσοτητα αλλα η ποιοτητα...
    Και όλα αυτά Σόνια στα λέει ένας αξιαγάπητος άνθρωπος που στάζει μέλι...! :P
    Σε δευτερη φάση Σόνια μπορείς να πας και σε ένα απομονωμένο νησί να αλλάξεις το όνομα σου για να μην σε βρει ποτέ κανένας γιατί ο στόχος όπως καταλαβαίνεις είναι να μην δώσεις ποτέ σε κανέναν τίποτα πριν πάρεις...!
    Και στην ατυχή περίπτωση που θες ποτέ να γνωρίσεις κάποιον ζήτα του πρώτα πλήρη CV και εκκαθαριστικό και προς θεού..! πριν συναντηθείς μαζί του κανόνισε να βρεθείτε τάχα μου κάπου και κρύψου πίσω απο τίποτα θάμνους για να δεις φάτσα, αντιδράσεις, κλπκλπ γιατί ένας θεός ξέρει τι παλιάνθρωποι κυκλοφορούν εκεί έξω που θέλουν να στην φέρουν!
    (το τελευταίο απο πολύ πρόσφατη εμπειρία μου με "δεσποινίδα"! >< ,το έζησα και αυτό!)

ΥΓ: Δεν ξέρω αν έχεις δει το Robin Hood: Men in Tights αλλά σε περίπτωση που σου ξέφυγε ορίστε και μιά ιδέα που μπορεί να σε βοηθήσει να προστατέψεις ότι ιερότερο έχεις απο τους επιδοξους κλέφτες της "προσωπικότητας" σου...
    http://ilarge.listal.com/image/41027...screenshot.jpg
    Last edited by Tomhet; 03-09-2013 at 18:38.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Rebos999 View Post
    Ο όρος αυτογνωσία σημαινει φυσικα να γνωρισεις με καποιον τρόπο τον εαυτό σου. Αφου γινει αυτο θα πρεπει να διαλέξεις μεταξυ των 2 εντυπωσεων που θα εμφανιστούν. 1) Κατανοεις οτι αυτο που βλέπεις δεν σου αρεσει και κανεις κατι για να το αλλαξεις, οπως ειπες προσπαθεις να εξαγνιστεις με καποιο τροπο. Ή 2) Σου αρεσει αυτο που βλεπεις και δεν κατανοεις το γιατι πρεπει να το αλλαξεις, με λιγα λογια πενευεσαι για αυτο και κατηγορεις αυτους που προσπαθουν να κανουν το αντίθετο. Προσωπικα εχω συναντησει ανθρωπους και των δυο κατηγοριων στην ζωη μου γι'αυτο εχω βγαλει το συμπέρασμα που σου ανεφερα.Αρα η αυτογνωσία ειναι το πρωτο βημα, το επομενο ειναι η επιλογή του αν θα πας μπροστά που κατ'εμε ειναι το 1 ή πίσω που ειναι το 2.
    Rebos , το τοποθετεις πολυ καλα το θεμα . Για να αποφυγεις το βημα 2 ( το ' κακο ' ) χρειαζεται ναχεις κοτσια . Δεν ταχουν ολοι . Δεν θα μπορουσα να διαφωνησω .

Senior Member
    ναι ενω ολοι οι υπολοιποι γυρω μας που σταζουν δηθεν μελι τη μια στιγμη και την επομενη δηλητηριο ειναι καλυτεροι! και τι βλακειες ειναι αυτες που ποσταρεις???

Αγαπητή Σόνια

Νομίζω οτι το φόρουμ δεν έχει τίποτα περισσότερο να σου προσφέρει, παρά μόνο μια διαστρεβλωμένη αντίληψη για τους ανθρώπους και για το αντρικό φύλο.

Προτείνω να αντιμετωπίσεις θαραλλέα το πρόβλημα σου και με μια "i give no sht" attitude να προχωρήσεις μπροστά, και να επισκεφτείς και έναν ψυχολόγο αν πιστεύεις οτι το θέμα της.."ασχήμιας" σε επηρεάζει τόσο πολύ.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Leda View Post
    και πως ξέρεις τι πιστεύουν και τι σκέφτονται για να κρίνεις αν μου λένε αλήθεια;
    εγώ και τους πιστεύω και το βρίσκω απόλυτα σωστό!
    θες κάτι, το παλεύεις ΤΕ-ΛΟΣ, δεν περιμένεις να δημιουργήσει άλλος τις συνθήκες για να το κερδίσεις.
    τόσο απλά!

*γκουχ*γκουχ*και*ξαναγκούχ* !!!!
    από που ν αρχίσει κανείς...;;
    Μιλας σοβαρα???? Αν ενας αντρας δεν σε κοιταξει-πλησιασει σημαινει 1)οτι δεν ενδιαφερεται καθολου ουτε καν για free σχεση ή 2)οτι μπορει να ειναι ηδη σε σχεση . Το βρισκω απαραδεκτο και "αντιθηλυκο" μια κοπελα να παιρνει το ρολο αυτο. Σε λιγο θα μου πειτε οτι θα φοραει ο αντρας το νυφικο και η γυναικα το κοστουμι στο γαμο!!!!!!!

Επισης εχω κανει παρεα με αντρες και ξερω οτι σχολιαζουν ΤΑ ΠΑΝΤΑ... και μαλιστα με επικριτικο και ασχημο τροπο! Ποιες συνθηκες βρε Ληδα μου για να γινει κατι πρεπει να το θελουν και οι δυο! Το να πηγαινει η Σονια σε καποιον ετσι στο ξεκαρφωτο χωρις ενα δειγμα απο τη μερια του, επειδη της αρεσει και να του την πεφτει συγνωμη αλλα δεν ειναι φυσιολογικο

Senior Member
    ναι ενω ολοι οι υπολοιποι γυρω μας που σταζουν δηθεν μελι τη μια στιγμη και την επομενη δηλητηριο ειναι καλυτεροι! και τι βλακειες ειναι αυτες που ποσταρεις???
    Οι βλακίες που ποστάρω είναι απο μιά πασίγνωστη κωμωδία του Mel Brooks...δεν φταίω εγώ αν δεν την γνωρίζεις.
    Όπως επίσης δεν φταίω που βγάζεις τόση ξινίλα ρε συ unlucky και κακία όσο κανείς άλλος εδω μέσα τουλάχιστον.
    Κανείς γύρω σου δεν στάζει δήθεν μέλι και δηλητήριο την επόμενη...ειναι άλλη μια θεωρία συνομοσίας δική σου, χωρίς καμία απόδειξη οπότε συνέχιζεις αβέρτα το τσουβάλιασμα.

Το να πηγαινει η Σονια σε καποιον ετσι στο ξεκαρφωτο χωρις ενα δειγμα απο τη μερια του, επειδη της αρεσει και να του την πεφτει συγνωμη αλλα δεν ειναι φυσιολογικο
    Ο λόγος?
    Εγώ το βρίσκω απόλυτα φυσιολογικό...σου αρέσει κάτι? πας και το πέρνεις...αδυνατώ να καταλάβω την λογική σου....δηλαδή αν της αρέσει κάποιος δεν πρέπει να πάει να τον διεκδικήσει γιατί ειναι "γυναίκα" και αυτό θα παραβεί τις αρχές της βιολογίας της και αυτόματα θα γεννηθει μια μαύρη τρύπα στο σύμπαν και θα καταβροχθήσει τα πάντα?
    Όπως εσύ δηλαδή κάθεσαι στο θρόνο σου και περιμένεις τους θνητούς να κάνουν θυσίες στο όνομα σου και όποιος προσφέρει τα περισσότερα θα του κάνεις την χάρη?
    Get a grip...

Επισης εχω κανει παρεα με αντρες και ξερω οτι σχολιαζουν ΤΑ ΠΑΝΤΑ... και μαλιστα με επικριτικο και ασχημο τροπο!
    Ενώ οι γυναίκες όχι...? Μάλλον ξεχνάς την γενικότερη κατηγορία που υπάγονται τα δύο φύλα..."άνθρωποι".
    Άσε που εσύ απο μόνη σου έχεις ρίξει τόση λάσπη εδω μέσα απο μόνη σου προς άπαντες αρκετή για 50 παρέες αντρών! :P

Το βρισκω απαραδεκτο και "αντιθηλυκο" μια κοπελα να παιρνει το ρολο αυτο. Σε λιγο θα μου πειτε οτι θα φοραει ο αντρας το νυφικο και η γυναικα το κοστουμι στο γαμο!!!!!!!
    Ρε μπας και είσαι 80 και τόσο καιρό σε έχουμε παρεξηγήσει?

Μιλας σοβαρα???? Αν ενας αντρας δεν σε κοιταξει-πλησιασει σημαινει 1)οτι δεν ενδιαφερεται καθολου ουτε καν για free σχεση ή 2)οτι μπορει να ειναι ηδη σε σχεση . Το βρισκω απαραδεκτο και "αντιθηλυκο" μια κοπελα να παιρνει το ρολο αυτο. Σε λιγο θα μου πειτε οτι θα φοραει ο αντρας το νυφικο και η γυναικα το κοστουμι στο γαμο!!!!!!!

Επισης εχω κανει παρεα με αντρες και ξερω οτι σχολιαζουν ΤΑ ΠΑΝΤΑ... και μαλιστα με επικριτικο και ασχημο τροπο! Ποιες συνθηκες βρε Ληδα μου για να γινει κατι πρεπει να το θελουν και οι δυο! Το να πηγαινει η Σονια σε καποιον ετσι στο ξεκαρφωτο χωρις ενα δειγμα απο τη μερια του, επειδη της αρεσει και να του την πεφτει συγνωμη αλλα δεν ειναι φυσιολογικο

Αγαπητή Unlucky, στο τομέα της ψυχολογίας, νομίζω (και λεω νομιζω καθως δεν ειμαι ψυχολογος) οτι το μίσος, είναι μερικές φορές αποτέλεσμα της αγάπης για κάτι, καθώς το αίσθημα του μίσος λειτουργεί ως τρόπος επικοινωνίας όταν οι άλλοι τρόποι επικοινωνίας έχουν μπλοκαριστεί, ως μια προσπάθεια να διατηρήσεις τη κλειστή επαφή με αυτό που μισείς. Για αυτό, και πολλοί λένε οτι συνήθως επιλέγεις να αγαπήσεις και να ερωτευτείς αυτό που μπορείς να μισήσεις.

Αν πράγματι έχεις τέτοιες απόψεις για τους άνδρες, τότε μπορεί να είναι πιθανό απλά να θες να τραβάς τη προσοχή των ανδρών γιατί τους γουστάρεις και τους λατρεύεις πιο πολύ απο ποτέ και θες να είσαι στο επίκεντρο της συζήτησης τους.

Αλλίως quit bitching :cool:

Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast