Results 46 to 60 of 60
-
03-09-2013, 22:31 #46
[QUOTE=unlucky;453968]Για να βαλουμε τα πραγματα στη θεση τους! Ως γυναικα μπορω να κατανοησω την ψυχοσυνθεση μιας κοπελας καλυτερα απο εσενα Tomhet! Στο ροζ συννεφακι πηγε να την τοποθετησει ο γιωργος πανου με ολα αυτα που εγραψε οτι πολλοι εκει εξω θα αγνοησουν την εμφανιση και θα εστιασουν στον χαρακτηρα μιας κοπελας, ποσο μαλλον οταν μιλαμε για σεξ καθαρα!
Σονια αν θες να με ακουσεις ακουσε με γιατι ολοι αυτοι που σου λενε κανε οπως νιωθεις και μη φοβασαι τι θα πουν για σενα ( φλερτρε τονεναν φλερταρε τον αλλο) οταν θα τρως τα μουτρα σου δεν θα ειναι διπλα σου να σου δωσουν το χερι.
Εισαι μικρη και η ζωη, για την ακριβεια οι ανθρωποι ειναι απιστευτα σκληροι! πρεπει να μαθεις να προστατευεις τον εαυτο σου και να τον σεβεσαι ετσι ωστε να μην δινεις σε κανεναν την ευχαριστηση και την ευκαιρια να σε κανει ψυχικα κομματια! Για να μην σε κουραζω διαβασε οτι σου εγραψα και δεν θα βγεις χαμενη.
Unlucky , συμφωνω οτι η ζωη ειναι σκληρη , κ οι ανθρωποι επισης , κ τιποτα δεν δινεται δωρεαν , τιποτα δεν χαριζεται . Ειναι μια συνεχης παλη , ενας συνεχης αγωνας . Κοιτας τι εχεις , κ μαχεσαι με αυτα , αγωνιζεσαι , αναζητεις , ανακαλυπτεις , κ ποτε δεν υποκυπτεις,,,,,
- 03-09-2013, 22:33 #47
unlucky, δεν νομίζεις πως 1) είσαι πολύ μικρή και 2) γνωρίζεις ελάχιστο κόσμο
για να μπορείς να βγάζεις συμπεράσματα για όλη την ανθρωπότητα με τόση σιγουριά;
το 3) ΦΟΒΑΤΑΙ ΜΗ ΦΑΕΙ ΧΥΛΟΠΙΤΑ δεν το έχεις δει ποτέ σε φίλο σου;;;
μην αρχίσω τώρα να βγάζω άλλες περιπτώσεις στη φόρα γιατί τζάμπα θα μπερδευτούμε...
αλλά, μπορώ μόνο να καταλάβω πως εσύ δεν γουστάρεις να κάνεις κίνηση.
δε συμφωνώ καθόλου, αλλά είναι επιλογή σου.
Για μένα το επόμενο βήμα σε τέτοιες σχέσεις είναι ρόπαλο κι απ το μαλλί στη σπηλιά.
He's got a point you know...
Κι επιπλέον, τι έχει να χάσει ακριβώς;
(p.s. δεν πιστεύω με την καμία όμως πως είχες ποτέ πραγματικό φίλο άντρα... )
unlucky, σοβαρά τώρα...
ελπίζω να καταλαβαίνεις πως δεν στο λέω με ύφος "1-0, σε έκανα χώμααα σε ξεφτίλισα."
Άσε τον ρόλο που δίνεις συμβουλές όταν δεν έχεις λύσει εσύ ακόμη τα θέματα σου...
κάνε λίγο focus σ αυτό ρε συ!Stand and fight, live by your heart.
Always one more try
I'm not afraid to die.
Stand and fight ,say what you feel.
Born with a heart of steel
04-09-2013, 06:44 #48
unlucky, σοβαρά τώρα...
ελπίζω να καταλαβαίνεις πως δεν στο λέω με ύφος "1-0, σε έκανα χώμααα σε ξεφτίλισα."
Άσε τον ρόλο που δίνεις συμβουλές όταν δεν έχεις λύσει εσύ ακόμη τα θέματα σου...
κάνε λίγο focus σ αυτό ρε συ![/QUOTE]
Γυναικες.................................. ....
04-09-2013, 09:17 #49
sonia_21 καλημέρα, να σου πω την αλήθεια με συγκίνησε πολύ το θέμα σου και θα ήθελα να σου πω την άποψη μου, πιστεύω στην σημερινή εποχή δεν υπάρχουν άσχημοι άνθρωποι, έχουν βελτιωθεί πολύ τα πράγματα και ο άνθρωπος έχει αλλάξει προς το καλύτερο και πιστεύω δεν υπάρχει ασχήμια και ομορφιά είναι εμείς τι εκπέμπουμε, εγώ ανέκαθεν όταν έβλεπα τον εαυτό μου στον καθρέφτη τον θεωρούσα πολύ άσχημο, αλλά οι άλλοι όχι και έλεγα καλά δεν βλέπουν; Γιατί είχα βάλει στο μυαλό μου πολύ υψηλά standard.
Θα ήθελα να σου πω την ιστορία μου, από το γυμνάσιο και μετά είχα βάλει πολλά κιλά και δεν μου έδινε κανείς σημασία, να σου πω δε ότι πάντα ερωτευόμουν τους ομορφονιούς του σχολείου και μάλιστα η καψούρα μου κρατούσε χρόνια, βέβαια αυτοί δεν μου δίναν καμία σημασία, όταν πήγα στο λύκειο παρατήρησα το εξής ότι άρχισα να έχω κατακτήσεις παρόλο που ήμουν με παραπανίσια και άρχισε να ανεβαίνει η αυτοπεποίθηση μου, έλεγα εντάξει κοιτάνε το πρόσωπο μου, εκείνη την περίοδο μου συνέβη όμως κάτι και άρχισα να χάνω κιλά με αποτέλεσμα να γίνω πολύ αδύνατη, όλοι μου οι συγγενείς άρχισαν να ρωτάν την μαμά μου μήπως το παιδί έχει πρόβλημα; Και μου συνέβη το απρόσμενο έβγαλα ακμή και μου από εκεί που είχα πλέον φοβερό σώμα άρχισαν να μου λένε ωραίο σώμα αλλά από πρόσωπο χάλια και γενικώς είχα αργήσει και εγώ να ολοκληρώσω, για να μην σου τα πολυλογώ πέρασα από διάφορα σκαμπανεβάσματα και όταν μου έφυγαν όλα αυτά, φυσικό ήταν άρχισα να γίνομε ψώνιο, χωρίς βέβαια να σημαίνει ότι πήγαινα με τον καθένα είχα κάνει σταθερή σχέση, μέχρι που άρχισε να με ενοχλεί και αυτό έλεγα καλά όλοι για την εμφάνιση μου με βλέπουνε ο δεν πρώην μου με θεωρούσε τελείως χαζή δεν τον ενδιέφερε καθόλου ο εσωτερικός μου κόσμος και εκεί άρχισα να συνειδητοποιώ μετά από όλα αυτά, ότι είχα χάσει τον χαρακτήρα μου είχα αλλοιωθεί με όλα αυτά για τόσο καιρό που ασχολούμουν με την εμφάνιση μου είχα βάλει όλα τα άλλα στο πίσω άκρο του μυαλού μου, με σημάδεψαν όλα αυτά χωρίς να το έχω καταλάβει.
Ελπίζω η ιστορία μου να σε κάνει να σκεφτείς ότι όλα αυτά είναι επιφανειακά και όταν πάψεις να ασχολείσαι και θα βρεις τον άνθρωπο σου θα ηρεμήσεις εγώ πλέον είμαι παντρεμένη και είμαι τριάντα δύο χρονών, αυτό που με δίδαξε όλο αυτό είναι, ότι όλα έχουν να κάνουν με την ψυχολογία μας εμείς βγάζουμε την γοητεία και εμείς καθορίζουμε το πως θέλουμε να βλέπουν οι άλλοι, το μόνο που θα σου πω είναι μην αναλώνεσαι αν και καταλαβαίνω λόγο της ηλικίας σου όπως κάθε γυναίκα θέλεις να ζήσεις και αν αποκτήσεις εμπειρίες, οι εμπειρίες αυτές μπορεί να σου δώσουν την προσωρινή ευημερία, αλλά επειδή κατάλαβα λίγο πολύ τον χαρακτήρα σου δεν θα σε γεμίσουν, να ψάχνεις να βρεις την αληθινή αγάπη χωρίς σύνορα αυτή είναι που θα σε γεμίσει και κάποια στιγμή θα έρθει από μόνη της το θέμα είναι να μην έχεις αναλωθεί μετά από άλλα αυτά και να την καταλάβεις.Είμαστε ένα τίποτα, μέχρι να το συνειδητοποιήσουμε και να προχωρήσουμε στην ζωή, αυτοί είμαστε.
04-09-2013, 12:41 #50
04-09-2013, 15:36 #51
[QUOTE=unlucky;453916]Εγω Σονια μου ως μεγαλυτερη θα διαφωνησω με τον γιωργο πανου οποιος εχει μπερδεψει την προκλητικη εμφανιση με την ομορφια! Το αν ενας αντρας θα κοιταξει την εμφανιση δεν εχει σχεση με την ηλικια ή τις εμπειριες αλλα με τον χαρακτηρα του! Υπαρχουν πολλοι 30 και πανω που το πρωτο πραγμα και το τελευταιο που κοιτανε σε μια κοπελα ειναι η εμφανιση! θα σου πω κατι που ισως σε απογοητευσει αλλα οι "αντρες" δεν ψαχνουν και πολυ το περιεχομενο μιας κοπελας, το 90% στεκεται στην εμφανιση. Αμα ειναι πανεμορφη και τη βλακεια της θα τη βρουν χαριτωμενη!
Το μονο ενδεχομενο για να παραβλεψουν την εμφανιση ειναι να εχει χρημα! Τα λεω λιγο ωμα αλλα ετσι ειναι! οχι οτι ειμαι υπερ.. σου ευχομαι η ζωη να σου τα φερει αλλιως και να διαψευστω! Τελος θα σου δωσω μια συμβουλη για την πρωτη φορα που θα κανεις ερωτα να προσεξεις πολυ το ατομο που θα επιλεξεις γιατι υπαρχουν πολυ κινδυνοι εκει εξω και καλυτερα να ειναι καποιος κοντα στην ηλικια σου.
Καλησπερα.
Ο.Κ., Μπορει να υπερεβαλα, μπορει ακομα και να ειμαι λαθος , βεβαια μη ξεχναμε πως γραφουμε γνωμες εδω και οχι επιστημονικες ερευνες ¨).Σχετικα με το αμα υπαρχουν ανδρες που τους νοιαζει μονο το να ειναι ομορφη μια κοπελα ε σε αυτο δεν συμφωνω!
Η αποψη μου ειναι πως οπως και οι γυν;αικες ετσι και οι ανδρες εχουν διαφορες φασεις στην ερωτικη τους ζωη, οπως κι εμενα - το παραδεχομαι ακομα κι αν ντρεπομαι για αυτο πλεον- σαν ειμουν μεχρι τα 20 το να ειναι ομορφη1 και να κανει εντυπωση στους γυρο το θεορουσα πιο σημαντικο απο ολα τα αλλα για μια σχεση , ομως με τον καιρο ,με τα στραπατσα και τα "πακετα" που ετρωγα απο τις ομορφες και πιο πολυ αυτες που θελουν να επιδικνιουν οσο πιο πολυ μπορουν την ομορφια τους, αυτες οι κοπελες καταλαβα οτι για εμενα δεν κανουν! δεν λεω οτι δεν αξιζουν, μπορει να ειναι πιο αξιες απο μενα , αλλα δεν μου κανουν! δεν γουσταρω να μοιραζομαι την κοπελα μου με αλλους! συχαινομαι ¨), να κοιμαμαι με καποια που πριν καποιες ωρες το εκανε με καποιον αλλονα!.
Αυτο που θελω να πω στη Σονια,αυτο που πιστευω ειναι οτι υπαρχουν εκει εξω παρα πολλοι ανδρες με αξιες, με γουστα οχι εμφανισιακα αλλα με την εσωτερικη ομορφια ως πρωταρχικο λογο! δεν λεω οτι ειναι ολοι ετσι, αλλα ειναι πιο πολλοι απο τους μισους! βεβαια οσο πιο νεοι τοσο πιο λιγοι ειναι αλλα υπαρχουν! απλα πρεπει να "ψαρονεις" να κουβεντιαζεις με τον αλλον, αν εχει γουστα "ριχα" αν τον ενδιαφερει μονο το πως φενεσαι πιστευω οτι με μια κουβεντα θα δειξει καποια σημαδια, οπως και αν εχει αρχες, αν εχει ηθικες και αξιες παλυ θα δεις καποια σημαδια, για αυτο καλα θα κανεις να εισαι οσο πιο κοινωνικη μπορεις, να κουβεντιαζεις πρωτα και μετα να κανεις οτι ειναι να κανεις, γτ. δυστυχως για καποιες αλλες συνομηληκες σου πρωτα ανοιγουν τα ποδια τους και μετα το στομα κι τα αυτια τους! αυτες οι ανοιχτοποδαρουσες ειναι που εχουν κανει πολλα αγορια της ηλικιας σου να τους νοιαζει μονο το σεξ, αλλα ξανα λεω και επιμενω οτι υπαρχουν παρα πολλες κοπελες και αγορια αξιολογα, που δεν τους νοιαζει η εξωτερικη εμφανιση μοναχα!
04-09-2013, 15:41 #52
Ειλικρινά δεν μπορώ να σου περιγράψω πόσο πολύ έχω εκνευριστεί διαβάζοντας το μήνυμα σου. Καταρχήν δεν ξέρω πόσο άσχημη είσαι αλλά πλέον στην εποχή μας δεν υπάρχουν άσχημες γιατί τα πάντα φτιάχνονται εκτός κι αν μιλάμε για περιπτώσεις που ο άλλος έχει παραμορφωθεί απο κάποιο άτυχημα ή έχει ακρωτηριαστεί κτλ κτλ.Εδώ φτιάξανε τον άνθρωπο χωρίς πρόσωπο που ειχε πάθει παραμόρφωση απο ατύχημα και μια κοπέλα που την είχαν κάψει στο πρόσωπο με οξύ. Πλάκα κάνουμε;; Όλα φτιάχνονται, σώμα, πρόσωπο, ντυσιμο κτλ κτλ. Κάποιος που θεωρεί άσχημο τον εαυτό απλά δεν τον αγαπά γιατί ακόμη και σ' αυτή την περίπτωση που κάτι δεν του αρέσει μπορεί να το φτιάξει. Εγώ σε πληροφορώ στην εφηβεία μου ήμουν ένα αδιάφορο πλάσμα χωρίς να είμαι ποτέ άσχημη. Όταν άρχισα ν' ανακαλύπτω τον εαυτό μου άρχισα και να βελτιώνομαι. Κάποτε είχα ως ένα βαθμό κι εγώ αυτό που λες. Όσο μεγαλώνω όμως νιώθω και πιο όμορφη κι έχω και περισσότερες επιτυχίες γιατί ξέρω πια πως να με αναδείξω. Επίσης έχω δει πολύ άσχημες κοπέλες με πάρα πολύ ωραίους άντρες σε σημείο που να λες μα «τι στο καλό μάγεια τους έχουν κάνει;;» και τις κοιτάζουν και μες τα μάτια. Κι έχω δει πανέμορφες κοπέλες που είναι τ' απόλυτα αγγούρια. Νομίζω προσεγγίζεις πολύ επιφανειακά το θέμα ομορφιά. Ομορφία είναι κι αυτό που εκπέμπει ένας άνθρωπος, η αύρα του, αυτό που λέμε γοητεία κι αυτό έχει να κάνει καθαρά με την προσωπικότητα του ατόμου. Επίσης οι φίλες σου είναι μαλακισμένες, κακιασμένες και κομπλεξικές και καθόλου δεν κάνουν και δε λένε αυτά που λένε απο «αμηχανία», το κάνουν πολύ συνειδήτα. Γουστάρουν να σε μειώνουν, ξέρουν ότι εσύ δεν έχει αμυντικούς μηχανισμούς και θα τσιμπήσεις γιατί δεν έχεις καθόλου αυτοεκτίμηση γιατί αυτό κάνεις τις ίδιες να φαίνονται καλύτερες. Γνωστή τακτική και δοκιμασμένη. Ρίχτους μια καλή ξεφτίλα με την πρώτη ευκαιρία και θα σου πω εγω. Επίσης να ξέρεις ότι να μισά απ' αυτά που λένε είναι μπαρούφες. Υπερμεγεθύνουν τις επιτυχίες για να το παίξουν κάποιες. Είχα κι εγώ τέτοιες φίλες που το έπαιζαν γκόμενες και τώρα έχουν γίνει πιο μπάζα κι απ' τα μπάζα και τρώνε το ένα φτύσιμο μετα την άλλο ενώ εγώ έχω γίνει πλέον μια θεά. Και δε μου λες καλή μου κοπέλα, ποιοί είναι αυτοί που σου μεταφέρουν όλα τ' αρνητικά που ακούγονται για σένα πίσω απ' την πλάτη σου;; Μήπως οι φίλες σου;; Για ψάξου καλύτερα μήπως διαθέτεις κάτι που εκείνες δε διαθέτουν κι ενώ νομίζεις ότι σε λυπούνται στην πραγματικότητα να σε ζηλέυουν. Γιατί πολλά έχουν δει τα ματάκια μας. Γράψε τις ηλίθιες τις φίλες σου, πίστεψε στον εαυτό σου, κάνε ότι μπορείς για να νιώσεις εσύ όμορφη και μη σε νοιάζει τι θα πούν οι άλλοι. Γίνε όμορφη για την πάρτη σου. Κι απ' την άλλη αν αγάπη μου μόνο οι όμορφοι να κάνουν σχέση, να παντρεύονται, να... να.... και οι άσχημοι να μένουν στα αζήτητα τότε σήμερα θα ήμασταν τουλάχιστον η Αρια φίλη απο θέμα ομορφιάς. Κοίτα σύνελθε και προχώρα μπροστά. Το πιο πιθανόν είναι να σ' έχουν κομπλάρει με τις βλακείες που λένε οι φιλενάδες σου και να έχεις υιοθετήσει μια ξενέρωτη συμπεριφορά λόγω αυτού. Μη σε απασχολεί τόσο αν αρέσεις, κάνε αυτά που πρέπει για σένα αλλά μην επικεντρώνεσαι στο πως θ' αξιολογούν οι απέναντι το εμφανισιακό μέρος, αλλά να είσαι ο εαυτό σου.
04-09-2013, 17:35 #53
Πραγματικα ομως επειδη διαφωνουμε θα νιωσω χωωωωμα? Χαχαχαχαχαχα! δεν κανω κοντρες ουτε ειμαι αντιδραστικη λεω απλως τη γνωμη μου. Τα δικα μου θεματα ειναι ασχετα με το θεμα της Σονιας. Δοξα τω Θεω θεμα με την εμφανιση δεν εχω αλλα ξερω και τις ταχα μου φιλεναδιτσες ψωνακια( που το μυαλο τους ειναι στο ποια θα εχει τις περισσοτερες κατακτησεις) και εχω συναναστραφει με παρα πολυ κοσμο στη ζωη μου και εχω μια σχετικη εμπειρια...
Εσυ Ληδα μου ανηκεις στο απειροελαχιστο ποσοστο των πληρως φυσιολογικων ατομων της συγχρονης εποχης που εχουν λυσει οοοοοοοολα τα θεματα τους και οποτε η γνωμη σου εχει μεγαλυτερη βαρυτητα οποτε ας κανει η Σονια οσα εγραψες, να πηγαινει να την πεφτει στον εναν και στον αλλο και δεν τρεχει και τιποτα μωρε! βρεθηκε η λυση στο προβλημα...
04-09-2013, 19:31 #54
Εφόσον ασχολείσαι με την στατιστική νομίζω πως θα συμφωνήσεις πως σε όσους περισσότερους την πέσει η Σόνια τόσες περισσότερες πιθανότητες έχει να πάρει αυτό που θέλει.... σωστά?
04-09-2013, 21:36 #55
δε θυμαμαι ποιος το εγραψε απο ολους εδω, ομως ναι ισχυει, θεωρω αποτυχια να μην κανω κατι στο σεξουαλικο κομματι που μου φαινεται ευκολοτερο παρα στο θεμα σχεση γιατι βλεποντας και απο τον περιγυρο μου κ τις φιλες μου πολλοι τις πλησιαζουν αλλα μετα δεν συνεχιζουν κατι σε επιπεδο σχεσης...θεωρω πως ειναι πλεον πολυ δυσκολο να κανει καποιος ( σοβαρη) σχεση! γι αυτο κ συμβιβαζομαι με το σεξ τουλαχιστον οχι βεβαια με καποιον τυχαρπαστο, απλως με καποιον που μου αρεσει σχετικα! γενικα ειμαι πολυ απελευθερωμενο ατομο σ αυτο το θεμα και σε ροζ συννεφακι δε θυμαμαι να ζουσα κ ποτε...ειμαι πολυ παραπανω κυνικη απο οσο πρεπει ισως, αλλα ενταξει, παιζουν ρολο και οι μεχρι τωρα αποτυχιες...δε μου εχει πει καποιος ποτε κατα προσωπο οτι με απορριπτει ολα αυτα μου τα εχουν μεταφερει φιλες μου, ομως ακομη και να ηταν ψεματα, οταν πλησιαζω καποιον βλεπω στα ματια του τη δυσαρεσκεια κ γενικα οι πρωτες που θα κοιταξει θα ναι οι φιλες μου ενω εγω πρωτη τον πλησιασα και του μιλησα...απλως θεωρω αδικο να προσπαθω χωρις να γινεται κατι! συμφωνω στο οτι η ομορφια ειναι κ θεμα λαμψης, αυτοπεποιθησης ομως με ενοχλει να θεοποιουμε αυτα τα πραγματα για να παρηγοριομαστε...εν πασει περιπτωσει επειδη ειμαι συνειδητοποιημενη απο μικρη ηλικια δεν μου κανει εντυπωση που οι αντρες κοιτανε σχεδον αποκλειστικα εμφανιση οταν τους πλησιαζεις , αυτο ειναι αναμενομενο απο τη στιγμη που δεν ξερει ο αλλος και τιποτα για σενα ή το χαρακτηρα σου. εν παση περιπτωσει, μηπως μπορουν να μας πουν οι αντρες του φορουμ τι τροπο προσεγγισης προτιμανε και με ποια κριτηρια αξιολογουν μια κοπελα οταν τους πλησιαζει?
04-09-2013, 21:56 #56
Μια σίγουρη ένσταση...δεν κοιτάνε οι άντρες την εμφάνιση. Την κοιτάνε οι άνθρωποι. Και εσύ την κοιτάς και εγώ την κοιτάω και όλοι.
Για το ερώτημα σου....τι νόημα έχει? Θα την πέσεις σε κάποιον απο εδω μέσα ώστε να ξέρεις απο πριν τι του αρέσει?
Αν όχι τότε, η απάντηση είναι πως όλα δουλεύουν και εξαρτώνται απο το ποιον έχεις απέναντι σου. Σε κάποιον θα αρέσει η ειλικρίνια, σε άλλον η ωμότητα, σε άλλον το νάζι, σε άλλον το ντύσιμο, σε άλλον το στήθος και πάει λέγοντας. Μήπως θα προσαρμόσεις ανάλογα τον εαυτό σου για τον κάθε ένα? και αν ναι, τότε πως θα ξέρεις απο πριν τι αρέσει στον συγκεκριμένο?
Που θέλω να καταλήξω? μην κάθεσαι και ακούς στενόμυαλες ιδέες για το "τι αρέσει στους άντρες" κλπκλπ.
Σε κάποιον θα αρέσεις εσύ για το τι έχεις εσύ...Αρκεί να τον πλησιάσεις και να το εξακριβώσεις αυτό...
04-09-2013, 23:26 #57
Αρα βρε Σονια μηπως ειναι τελικα αυτο το εμφανες "αυξημενο" ενδιαφερον να το πω απο τη μερια σου που τους απομακρυνει? δε νομιζω οτι ολοι κοιτανε τοσο πολυ την εμφανιση μονο και μονο για να ερθουν σε σεξουαλικη επαφη!
Επισης καλοπροαιρετα παντα αλλο εχω αυτογνωσια και αλλο χανω καθε μετρο οσο αφορα την ηθικη μου, την αξιοπρεπεια μου και τον σεβασμο του εαυτου μου μεχρι που αναγκαζομαι να φερομαι με ηττοπαθεια και κατωτεροτητα προκειμενου να κανω ερωτα! εσυ ετσι οπως τα γραφεις δεν αγαπας καθολου τον εαυτο σου και αυτο ειναι παρα πολυ ασχημο
05-09-2013, 03:02 #58
θέλω να ελπίζω πως το τελευταίο είναι ειρωνικό...
γιατί αλλιώς έχουμε θέμα!!!
Αυτό που προσπάθησα να σου πω, πως φαίνεται ρε παιδί μου πως έχεις θέμα εμπιστοσύνης και γενικά με τους ανθρώπους καχυποψία.
Όμως απ' αυτά τα λίγα που έχουμε πει, μπορώ να το καταλάβω...
Απλά οι συμβουλές που δίνεις βασίζονται πάνω στην καχυποψία σου και σε μια υπερπροστατευτηκότητα του εαυτού μας...
Σε βαθμό υπερβολικό, που τελικά δεν θα ζήσεις και τίποτα αν κρατάς μια ζωή πισινές!Stand and fight, live by your heart.
Always one more try
I'm not afraid to die.
Stand and fight ,say what you feel.
Born with a heart of steel
05-09-2013, 14:00 #59
Σόνια μήπως οι μέθοδοι που ακολουθείς δουλεύουν μεν για τις φίλες σου αλλά όχι για σένα;
Το λέω γιατί έχω την εντύπωση ότι οι προσεγγίσεις και τα φλερτ σε μπαρ, στην παραλία κτλ
δουλεύουν μόνο άμα 1) έχεις τρελή αυτοπεποίθηση ή 2) αν είσαι άνω του μετρίου σε εμφάνιση.
Τουλάχιστον όπως εγώ έχω καταλάβει τη ζωή, οι υπόλοιποι άνθρωποι, οι "άσχημοι" άμα θες,
γνωρίζονται μέσω άλλων διαδικασιών, πιο χρονοβόρων πχ μέσω ενός κοινού χόμπυ, μιας δουλειάς,
κάτι τέλοσπάντων που να δίνει επαρκή χρόνο έτσι ώστε ο άλλος να δει τον εσωτερικό σου κόσμο.
Αυτό που σου λέω, εν ολίγοις, είναι ψάξου λίγο, βρες κάτι που σου αρέσει όπως χορός, εθελοντική
εργασία κτλ και κάνε αυτό που σου αρέσει και θα βρεις κάποιον που να σε θέλει γι'αυτό που είσαι.
Αν πας συνεχώς με το μυαλό "να βρω γκόμενο, να βρω γκόμενο, να βρω γκόμενο" μόνο αποτυχίες
θα έχεις.
just my 2¢
05-09-2013, 14:42 #60
Εκανα τον κόπο και διαβασα όλο το πρωτο ποστ σου, ειδα και καποιες γνωμες/συμβουλες συμφορουμιτών.
Μου αρεσε αυτο που σου πε η Ληδα, πως η αυτοπεποιθηση σου ειναι στα ταρταρα (στο απόγειο αν καταλαβα καλα). Καλό ειναι αυτο για μια κοπέλα. Όντως εχεις αυτοπεποιθηση. Για να πλησιαζεις και να κανεις κινησεις όντως δεν εχεις κανενα θεμα με αυτοπεποιθηση. Και ποτε δεν χαλαει εναν αντρα αμα τον πλησιαζουν οι γυναικες, το ζητημα ειναι αν αυτος τις γουσταρει! Καλό ειναι δλδ να πλησιαζεις αλλα αυτο από μονο του δεν αρκει, δε σε κανει στα μάτια του ελκυστικη. Κι αυτος στη σχολή σου, καλα καταλαβες, δεν γουσταρε, ηταν προφανες.
Ο ΑντρεαςΜΡ που σου πε να παψεις να κανεις παρεα τις φιλες σου επειδη σε λυπουνται, κι οτι σημασία έχει εσυ να νιωθεις καλα με σενα μ αυτο που εισαι (δε θυμαμαι ακριβως τη διατυπωση σ αυτο αλλα αυτο ηταν το γενικο νοημα). Τι λες βρε της κοπέλας?
Βεβαια το αυξημενο ενδιαφερον που επικαλειται η Unlucky απωθει, ομως εδω δεν προκειται περι αυτου.
Καπου λες ότι εβαψες τα νυχια και τα μαλια σου για να γινεις ελκυστικη. Μου θυμιζει καποια με την οποια εβγαινα πολύ παλια που εκανε τετοια για να με εντυπωσιασει και εμφανιση στα υπολοιπα περιπου μηδεν. Οποτε το βαψιμο μαλλον αηδία μου προκαλουσε. Αμα η εμφανιση στα υπολοιπο δε βοηθαει αυτα τι να τα κανεις? Καποια αλλη με την οποια εκανα μια συντομη σχεση θυμαμαι που ειχα δει φωτο της οταν ηταν μαθητρια, δεν βλεπότανε. Όμως το βαλε σαν στοχο, από τοτε βελτιωσε την εμφανιση της, το κορμι της, το προσωπο της, σε τετοιο βαθμο ώστε ειλικρινα διερωτωμουν αν όντως ηταν εκεινη στη φωτο! Γιατι δεν κανεις κι εσυ το ίδιο?? Αφου καταλαβες τι θελουν οι αντρες, απεκτησες ηδη επ αυτου την εμπειρια. Αυτη ειναι η αληθεια, κι ας σου λενε ολοι οτι το χαρακτηρα κοιτανε σε μια γυναικα, εκτος κι αν πετυχεις καποιον που θα ναι εξαιρεση πραγμα σπάνιο. Δεν γενικευω, θα δεις αυτους που λενε πως δεν ενδιαφερονται για την εμφανιση να ψαχνουν να βρουν ωραιες. Δε θελω επ αυτου να παρεξηγηθω με συμφορουμιτες όμως πιστευω αυτη ειναι η αληθεια.
Και μην ακους τον καθενα που σου λεει πως σημασια εχει εσυ να νιωθεις καλα με σενα. Αφου ηδη το λες ξεκαθαρα ότι δεν νιωθεις καθολου καλα με σενα. Άρα βαλε στοχο την αλλαγη και ξεκινα να την κανεις πραξη (γυμναστηρια, πρωτα διατροφη για να χασεις κιλα, περιποιηση προσωπου, ντυσιμο). Τοτε θα δεις, θα σε πλησιαζουν. Γιατι αποκλειεις το ενδεχομενο να βελτιωθεις?γιάννης