Results 1 to 5 of 5
Thread: Ο φίλος μου και η οικογένεια του
-
13-03-2014, 00:43 #1
Ο φίλος μου και η οικογένεια του
Είμαι 20 χρονών, είμαι 3 χρόνια μαζί με τον φίλο μου ομως αντιμετωπίζω σοβαρότατο πρόβλημα με την οικογένεια του!
Ο φίλος μου έχει μια αδερφή η οποία έχει σχέση εδώ και 10 χρόνια με τον αδερφό μιας κοπέλας η οποία με μισεί θανάσιμα για λόγο που μόνο η ίδια ξέρει!
Ενώ οταν ειναι το αγόρι μου μπροστά τα πάμε μια χαρά με την αδερφή του, όταν δεν είναι, είναι εντελώς αδιάφορη μαζί μου!
Να σας πω μερικά παραδείγματα!
Πριν μέρες η αδερφή του φίλου μου ήταν να πάει ταξίδι και μου είχε πει οτι σκέφτεται να κάνει τα νυχια της στην κοπέλα που παω εγώ εδω και 3 χρόνια και της ειπα εντάξει όποτε θέλεις πες μου να πάμε και μια μέρα πριν φύγουν ταξίδι μαθαίνω οτι πήγε με την αδερφή του φίλου της.Με ενόχλησε πολύ,το συζήτησα με τον φίλο μου και μου είπε οτι πρέπει να μοιράζει τον χρόνο της και σε μένα και στην "εχθρό" μου και οτι βρίσκεται σε πολυ δύσκολη θέση και οτι πρέπει να την καταλάβω!
Του τόνισα οτι σε μένα δεν αφιερώνει καθόλου χρόνο αλλά δεν θέλω κι ολας αλλά δεν μπορεί να με καταλάβει!
Τέλοσπάντων, πήγαν το ταξίδι τους σε μια χώρα που θα ήθελα πολύ να πάω και το ξέρει και δεν μου έφερε ούτε ένα μπρελόκ!
Δηλαδή δεν με σκέφτηκε καθόλου!Με ενόχλησε κι αυτό πάρα πολύ αλλά δεν είπα τίποτα!
Καταλαβαίνω οτι δεν με θέλει και ώρες ώρες μου φαίνεται βάζει και λόγια στο αγόρι μου!
όμως με ενοχλεί!Γιατί η δικιά μου οικογένεια του φέρεται πάρα πολύ καλά!
Μπορεί να σας φαίνεται ανόητο ομως εμένα με προβληματίζει και δεν ξέρω τι να κάνω! :confused:
- 13-03-2014, 01:54 #2
Καλησπερα φιλη μου,Καταλαβαινω πως νιωθεις ομως εσενα αυτο που πρεπει να σε ενδιαφερει ειναι μαζι με το αγορι σου το ζευγαρι σας,Επειδη εχω κουβεντιασει με ειδικο αυτο το θεμα γιαυτο στο λεω τωρα,εγω κ το αγορι μου θελουμε να κανουμε οικογενεια σε λιγο καιρο η μητερα του ειναι καλη ο πατερας του δεν νομιζω ομως οτι θα με αποδεκτει ομως πρεπει να το παρω αποφαση για να ζησουμε οπως θελουμε,Η αδερφη του δικου σου λογικα ζηλευει κ δεν σεβεται πρωτα απο ολα τον ιδιο τον αδερφο της που εισαι κοπελα του κ επειτα εσενα,Αυτο που εννοω ειναι οτι το προβλημα ειναι περισσοτερο του αγοριου σου απο δικο σου,Ετσι κ η δικη σου οικογενεια δεν του φεροταν καλα τοτε θα ηταν περισσοτερο δικο σου θεμα κ εσυ θα επρεπε να το χειριστεις να τους βαλεις στην θεση τους πανω απο ολα το αγορι σου!
13-03-2014, 11:14 #3
πολυ καλα στα ειχε πει το αγορι σου.
η αδερφη του εχει αλλες σχεσεις με την "εχθρο" και την ξερει πολυ καλυτερα απο οσο την ξερεις εσυ.
δεν ειναι υποχρεωμενη να εχθρευεται την αδερφη του φιλου της, επειδη εσυ δεν εχεις καλες σχεσεις.
και "συγγενικα" να το παρεις το θεμα, παρολο που δεν ειστε συγγενεις εφοσον δεν ειστε παντρεμενοι, και με εσενα και με την κοπελα, την ιδια συγγενεια θα ειχε. γιατι λοιπον θελεις να παρει το μερος σου? κανει παρεα με οποια θελει και ισως με εκεινη να εχει περισσοτερα κοινα, χωρις αυτο να σημαινει αντιπαθεια για σενα.
το θεμα με τα ταξιδια και τα δωρακια, ειναι πολυ ασημαντο και ανωριμο. αν ζηλεψες το ταξιδι της, φροντισε να το κανεις κι εσυ μολις μπορεσεις, δεν ειχε καμια υποχρεωση να σου φερει δωρακι, παρολο που θα ηταν πολυ ωραια κινηση αν το ειχε κανει.
και το πιο βασικο απ ολα κατα τη γνωμη μου.
η συμπαθεια δεν εκβιαζεται, ουτε επιβαλλεται. αν οι αλλες κανουν καλυτερη παρεα μεταξυ τους απ οτι με εσενα, αν δεν ειναι απλη προτιμηση αλλα κρυβεται μια αντιπαθεια προς εσενα απο πισω, μπορει και να ειναι δικο σου το προβλημα , ξερεις...
14-03-2014, 00:21 #4
...αν συνεχίσεις αυτόν τον ανευ λόγου ενδοοικογενειακό πόλεμο, στο τέλος θα χαλάσεις και τη σχέση σου.
Τώρα σου φαίνεται απίθανο, αλλά δυστυχώς είναι η φυσική συνέχεια μιας τέτοιας κατάστασης.
14-03-2014, 10:33 #5
Δεν καταλαβα αν η τυπισσα ειναι αδερφη του φιλου σου ή οχι. Γενικα οι αδερφες παντως δε την πανε τη γκομενα του αδερφου.