ΝΑ ΤΟΝ ΧΩΡΙΣΩ Ή ΝΑ ΜΕΙΝΩ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ?
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 5 123 ... LastLast
Results 1 to 15 of 62
    Senior Member

Question ΝΑ ΤΟΝ ΧΩΡΙΣΩ Ή ΝΑ ΜΕΙΝΩ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ?

ooooooooooooooooooooook
    Last edited by Gamer85; 13-06-2014 at 11:46.

Banned
    Quote Originally Posted by Oedipuscomplex View Post
    Ειμαι 22 χρονων και εδώ και 8 μηνες εχω μια σχεση με ένα παιδι που με αγαπάει και γενικα η σχεση μας εχει προοπτικες για το μελλον. Το θεμα είναι ότι επειδή είναι ο πρωτος μου νοιώθω ότι θα ηθελα να ειχα και άλλες εμπειριες περα από αυτόν και γιατι όχι να εβρισκα και καποιον καλυτερο(!) :eek:

Θα ηθελα ας πουμε να εκανα κατι με έναν καθηγητη μου 35 ετων απτη σχολη (Παντα ειχα μια αδυναμια στους ακαδημαϊκούς) αλλα λογω της διαφορας ηλικιας που εχουμε δεν νομιζω να με βλεπει και πολύ σοβαρα... Και τωρα που εκεινος θα φυγει φαντάρος με φοβάμαι λιγο, μην μπω σε πειρασμο...και γινει το κακο!!
    Ειμαι σε διλλημα..

Να μεινω μαζι του γιατι πραγματικα είναι πολύ καλος μαζι μου και οπου παει ή να τον χωρισω και να αρχισω να ψαχνω για κατι καλυτερο ?

Θεσε το πιο σωστα βρε...

Να τον εκμεταλλευομαι τον μαλακα μεχρι να βρω κατι καλυτερο και σε ακαδημαικη βερσιον περικαλω (!!!) ή να ειμαι ειλικρινης??

Senior Member
    κοιτα.... η μενεις μαζι τουσ επειδη ειναι τοσο καλος και εσυ βεβαια συνεχισεις να εισαι ενταξει απεναντι του..
    η χωριζεις και αποκτας καινουργιεσ εμπειριες και ισωσ βρεις και καλυτερο..κανεις δε το ξερει αυτο..
    αλλα απο τη στιγμη που νιωθεισ οτι θεσ και αλλεσ εμπειριεσ δωσε πονο...
    μην καταπνιξεισ τα θελω σου γιατι καποια στιγμη θα σ βγουν και μπορει να ειναι και αργα τοτε.. να χεισ οικογενεια και παιδια..
    συμπερασμα.. καλυτερα τωρα παρα αργοτερα...

Banned
    Κατηγορω το σκεπτικο σου και οχι τα θελω σου.. (πριν με βρισεις να ξερεις)

Senior Member
    και εδω ταιριαζει... το τελωωωωωω ανιτα.. το τελωωωωωωω.. τι τελεις?? εμπειριες... :P

Banned
    Quote Originally Posted by thura7 View Post
    και εδω ταιριαζει... το τελωωωωωω ανιτα.. το τελωωωωωωω.. τι τελεις?? εμπειριες... :P
    Ειχα κλαψει με αυτη την γυναικα στην Αννιτα!

Senior Member
    Quote Originally Posted by mnimonio View Post
    Ειχα κλαψει με αυτη την γυναικα στην Αννιτα!
    εγω να δεις.... χαχαχαχα...

Junior Member
    απο τι στιγμη που σκεφτεσαι να τον χωρισεις νομιζω την εχεις παρει την απαντηση απο μονη σου δεν χρειαζεται κανεις να σου πει τι θα κανεις

Senior Member
    ωραιο σκεπτικο σορρυ κιολας... "εχει μελλον η σχεση" αλλα τωρα που θα μπει φανταρος το κοροιδο ,λεω να γινει το κακο με τον καθηγητη!

Banned
    εμενα ολα αυτα που λες μου φαινονται κοινες δικαιολογιες προκειμενου να δικαιολογισεις οτι δε θες να ειναι καλος μαζι σου... εγω ετσι το βλεπω

Senior Member
    Αν έχεις σκοπό να μπεις στον πειρασμό με τον καθηγητή, με τον μεταπτυχιακό επιτηρητή, με τον βιβλιοθηκάριο, με τον κηπουρό ή με τον πρύτανη, χώρισε καλύτερα, για να είσαι ελεύθερη να κάνεις ότι θέλεις, με ακαδημαϊκούς και μή.
    Δεν είσαι 12, ούτε 15 για να ''τα έχεις'' ταυτόχρονα με τον Γιαννάκη, τον Θανασάκη και τον Δημητράκη. Ή τά'χεις με τον Γιαννάκη και τους άλλους απλά τους θαυμάζεις από μακριά με το ύφος του κουνουπιού που κάθεται πάνω σε φιδάκι, ή δεν τά'χεις με κανέναν και κάνεις τη μελισσούλα ...
    Εγώ έτσι λέω....

Banned
    μπαινω στο πειρασμο να σου πω την γνωμημου, να σου πω πρωτα από όλα ότι σκέφτεσαι όπως μια κλασικη γυναικα!! η ειλικρίνεια σου αξιζει συγχαρητηρια! κι η σκεψη σου είναι φυσιολογικοτατη! ακριβως όπως σκεφτετε μια συγχρωνη γυναικα!! αρα δεν νομιζω ότι θα επρεπε καποια άλλη κοπελα να σου πει "σαν δε ντρεπεσαι"
    τωρα! στο θεμα, κοιτα! η γνωμημου είναι ότι κανεις λαθος σχετικα με την διαφορα ηλικιας, πριν λιγο καιρο ειχα σχεση με μια κοπελα που την περναγα 12 χρονια, και δεν είχαμε κανενα -σχεδόν κανενα - πρόβλημα επικοινωνιας. . βεβαια το τι θα κανεις , ποιον θα δυαλεξεις είναι άλλο θεμα, από την μια πλευρα είναι ο φανταρακος, οπου κι λογικα εκει παιζει το αισθημα, ο νεανικος ερωτας! εκει παιζει ο ρωμαντισμος. στον καθηγητη θα πας για αυτό που ντρεπεσαι να πεις, θα πας όχι για ερωτα ουτε για κατι συναισθηματικο! θα πας για να σε μαθει ,όπως κι στην επιστημη σου να σε μαθει κι στο σεξ, λες ότι μεγαλητερος είναι, πιο εμπειρος είναι, εσυ εισαι ρουκι αρα θελεις καποιον να σε μαθει πως να δουλευψουν τα εργαλεία σας ε? ¨)χιχι, να σε μαθει πως, πωτε, μπαινω φτου ξελεθευρια κι βγαινω!!¨) κ.α. τετοια.
    παντως ο τροπος που σκέφτεσαι μου κανει τεραστια εντυπωση πως κατάφερες ακομα να εισαι παρθενα, δλδη είναι παραλογο τετοια κοσμοθεωρια να μην σε εχει βαλει στον πειρασμο κι να μην εχεις ξεμπερδεψει με αυτό το μαθημα στην αρχη, δλδη στην λογικη ηλικια της εποχης ,στα 12-13 χρονιασου, αληθεια μου κανει εντυπωση! τοσα χρονια τι εκανες???

Banned
    Quote Originally Posted by giorgos panou View Post
    ! θα πας για να σε μαθει ,όπως κι στην επιστημη σου να σε μαθει κι στο σεξ, λες ότι μεγαλητερος είναι, πιο εμπειρος είναι, εσυ εισαι ρουκι αρα θελεις καποιον να σε μαθει πως να δουλευψουν τα εργαλεία σας ε? ¨)χιχι, να σε μαθει πως, πωτε, μπαινω φτου ξελεθευρια κι βγαινω!!¨) κ.α. τετοια.
    παντως ο τροπος που σκέφτεσαι μου κανει τεραστια εντυπωση πως κατάφερες ακομα να εισαι παρθενα, δλδη είναι παραλογο τετοια κοσμοθεωρια να μην σε εχει βαλει στον πειρασμο κι να μην εχεις ξεμπερδεψει με αυτό το μαθημα στην αρχη, δλδη στην λογικη ηλικια της εποχης ,στα 12-13 χρονιασου, αληθεια μου κανει εντυπωση! τοσα χρονια τι εκανες???
    http://i.imgur.com/5PjRJl.gif

Senior Member
    Εχω δεθει πολύ μαζι του και δεν θελω να τον ξαναπληγωσω. Επειδή είναι η πρωτη μου σχεση και δεν ξερω απ'αυτα. δεν μπορω να καταλαβω γιατι ενώ ημασταν μολις ένα μηνα μαζι, τον ειχα απατησει με έναν αλλον καθηγητη και εκεινος με συγχωρεσε στη δευτερη μερα. Εγω δεν θα αντιδρουσα ετσι..δεν μπορω να καταλαβω την λογικη του. Νομιζω ότι θα με συγχωρουσε και παλι αν το ξανακανα...

Banned
    Quote Originally Posted by kokkinoskoufitsa View Post
    Αν έχεις σκοπό να μπεις στον πειρασμό με τον καθηγητή, με τον μεταπτυχιακό επιτηρητή, με τον βιβλιοθηκάριο, με τον κηπουρό ή με τον πρύτανη, χώρισε καλύτερα, για να είσαι ελεύθερη να κάνεις ότι θέλεις, με ακαδημαϊκούς και μή.
    Δεν είσαι 12, ούτε 15 για να ''τα έχεις'' ταυτόχρονα με τον Γιαννάκη, τον Θανασάκη και τον Δημητράκη. Ή τά'χεις με τον Γιαννάκη και τους άλλους απλά τους θαυμάζεις από μακριά με το ύφος του κουνουπιού που κάθεται πάνω σε φιδάκι, ή δεν τά'χεις με κανέναν και κάνεις τη μελισσούλα ...
    Εγώ έτσι λέω....
    πολύ συμφωνο με βρισκουν τα λεγωμενα σου κοπελια! μαλιστα είναι κι ομορφος ο τροπος που τα μεταφερεις σε εντομα κι σε ζωάκια γενικα ¨)χιχιχι.
    όμως θα ηθελα να σε ρωτησω κατις, κι γενικα κι τις υπολοιπες κοπελες στην ηλικια αυτή ,αληθεια βρε κοπελαμου- κοπελες μου αφου πλεον η δικη σας η γενια δεν εχει κανενα νταμπου, δεν εχει ντροπες ουτε καν ενδιασμους, μαλιστα -αγνωστο πως το καταφέρατε αλλα το κανατε- εχετε βρει κι τροπο να τα εχετε καλα κι με την "παναγιτσα" ,γενικα με την θρησκεια, ειστε δλδη απολυτα πιστες αλλα ταυτόχρονα τον ερωτα τον εχετε κανει χειραψια ¨)χαχαχα, δεν αναφέρομαι προσωπικα σε εσενα κοσκονοσκουφιτσα απεναντίας εσυ πιστευω ότι εχεις κι την σωστη μορφωση αλλα κι την αναλογη αξιοπρεπεια, γενικα το λεω! πως γινετε να εχουν βρει την αρμονια της θρησκειας λοιπον μ το παραλογο του σεξ από τα 12-13, με τον κάθε έναν κι κάθε ωρα, κι κάθε στιγμη, αληθεια πως? -απευθύνομαι στην κοπελα που εχει ανοιξει το θεμα -

Page 1 of 5 123 ... LastLast