Τι πραγματικά συμβαίνει; - Page 5
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 5 of 7 FirstFirst ... 34567 LastLast
Results 61 to 75 of 98
    Είσαι ο μοναδικός αλεξανδρε_77 που βλέπεις διαφορετικα τα πράγματα. Ίσως να ισχύει και αυτό που λες εσύ δεν το έψαξα τόσο βαθιά το θέμα και ίσως αν δεν βρω λύση στα δικά μου αδιέξοδα όπως λες και εσύ να έχω συνέχεια το ίδιο πρόβλημα και όλες μου οι σχέσεις να είναι προβληματικές.

Quote Originally Posted by LeelaT View Post
    Ναι ρε Θεοφανια θα συμφωνησω μαζι σου σε αυτο που λες απλα δεν κατάλαβα πως κατάφερε να το κανει αυτο το πράγμα για τοσο καιρό και πραγματικά μπορούσα και τηλέφωνα να τον πέρνω όποτε ήθελα και μηνύματα 24 ώρες δηλ και από όλα αυτά που μου έλεγε μου έδιχνε πως το θέλει πραγματικα ομως δεν μπορεί λόγω της δουλειάς του. Και εγώ πιάστηκα σαν το κορόιδο.
    ...κάτσε, ακόμη δεν ξέρεις αν αυτό που σας απομάκρυνε είναι μια άλλη γυναίκα.
    Μπορεί να είναι ένα εκατομμύριο λόγοι, που ούτε καν υποψιάζεσαι, μπορεί ακόμη και να είναι ειλικρινής, δεν θα το μάθουμε ποτέ.
    Αυτό όμως που έχει τη μεγαλύτερη σημασία, είναι πως δεν θέλει να είναι εκεί, μαζί σου, οπότε μη χαλάς τη φαιά σου ουσία με το "γιατί" όλη μέρα.

Banned
    Quote Originally Posted by LeelaT View Post
    Είσαι ο μοναδικός αλεξανδρε_77 που βλέπεις διαφορετικα τα πράγματα. Ίσως να ισχύει και αυτό που λες εσύ δεν το έψαξα τόσο βαθιά το θέμα και ίσως αν δεν βρω λύση στα δικά μου αδιέξοδα όπως λες και εσύ να έχω συνέχεια το ίδιο πρόβλημα και όλες μου οι σχέσεις να είναι προβληματικές.
    μηπως εχεις καπια σχεση με την τεχνη?

Όντως Θεοφανία δεν ξέρουμε ακόμα ποιος είναι ο πραγματικός λόγος και ίσως να μην τον μάθουμε και ποτέ το σημαντικό είναι πως δεν με θέλει πια στην ζωή του και πρέπει να το σεβαστώ. Όχι αλέξανδρε δεν έχω κάποια σχέση με την τέχνη.

Banned
    βασικα εγω το εψαξα τοσο βαθια θελοντας κ μη αφου αλλιως θα ειχα τρελαθει οπως ελεγες κ συ αρα αυτο εφταιγε οτι δεν εψαξες το θεμα οσο επρεπε κ αφησες το μυαλο σου λιγο απαιδευτο για αυτο βρεθηκες σε αδιεξοδο γιατι δεν εχει καπιο νοημα να σε πειραζει αυτος ενω φοβασαι κ συ να αφεθεις γιατι ετσι οπως πας ειναι πολυ πιθανο στο επομενο επεισοδιο να επαναληφθει παλι το ιδιο σεναριο με καπιον αλλο εφοσον λες οτι παρ ολο που ειναι ετσι εσυ εξακολουθεις να τον θες.

Πρέπει πριν κάνω κάποια κίνηση με κάποιον να το σκέφτομαι πολύ σοβαρα το θέμα και να μην κάνω επιπόλαιες κινησεις αν θέλω να είναι οκ τα πράγματα και να μην πάθω ξανά τα ίδια. Μετα από αυτή την κατάσταση όμως πιστεύω πως θα είμαι λίγο πιο προσεκτικη με τον επόμενο γιατι εχω πληγωθεί πολύ και δεν θελω να επαναληφθει η ιστορια και να βρεθώ στην ίδια φάση. Είναι πολύ επώδινο όλο αυτο.

Senior Member
    Κοπελα μου νομιζω οτι το χεις παρει τελειως στραβα και εξηγουμαι αμεσως. Καταρχην οτι μπορει να ναι πανρεμενος στα 28 του δε νομιζω οτι ισχυει. Δηλ σοβαρα στις γενιες τις δικιες μας ποσους 28ρηδες πανρεμενους ξερεις? Μη κοιτας τους γονεις μας. Επισης καθε φορα που εχεις ενα παραπονο βλεπω οτι με πολυ ωραιο κ ευγενικο τροπο καθεται να σου απαντησει κ συχνα αποδιδει το φταιξιμο στον εαυτο του. Εχει δηλ κ τη διαθεση κ την υπομονη να συζητησει, δεν κανει τον κινεζο. Συνακολουθα οταν σου προτεινε να πας σπιτι του γιατι δεν πηγες? Eμενα η δικη μου γνωμη ειναι να δωσεις ενα περιθωριο. Υπαρχουν τροποι. Εσυ τον εχεις βγαλει αλ καπονε τον ανθρωπο.

Δεν είμαι απόλυτη σε αυτά που λέω kerasi, όμως οι πράξεις του αυτά δείχνουν. Δεν πήγα στο σπίτι του γιατί δεν τον ήξερα και ήταν πάρα πολύ αργά. Μπορεί να μιλούσαμε από μηνύματα κτλ όμως δεν είχαμε συναντηθεί ποτέ, ούτε για μια φορά για να ξέρω τι τύπος είναι. Πως θα τον εμπιστευόμουν έτσι απλά, για να πάω και σπίτι του απο την πρώτη φορά; Άλλωστε δεν ήθελα να σκεφτεί πως θέλω άλλα πράγματα από αυτόν καλα καλά δεν τον ήξερα. Έκανε την κίνηση τότε και μετά ούτε και 1 φορά δεν μου πρότεινε να βρεθούμε ξανα στο σπιτι του και όταν τον ρωτούσα μου αράδιαζε χίλιες δυο δικαιολογίες που δεν στέκουν, γιαυτό και οι πιθανότητες να έχει άλλη είναι μεγάλες.

Senior Member
    Eνταξει δε θυμαμαι σε ποιο χρονικο σημειο σου προτεινε να πατε σπιτι ωστε να ξερω το βαθμο οικειοτητας, αλλα απο τη μια λες δεν με καλει σπιτι και απ την αλλη οτι σε καλεσε κ δεν πηγες. Ας του προτεινες ξανα παλι. Επισης εγω βλεπω τη σταση του ως προστατευτικη απεναντι σε σενα, δε γνωριζουμε βεβαια το ειδος κ το μεγεθος των προβληματων που περναει και μου βγαζει οτι δεν μπαινει σε λεπτομερειες κ απομακρυνεται για να μη σε βαλει σ ολο αυτο. Οσο για το ερωτημα στο αρχικο ποστ σου οτι γιατι να σε προσεγγισει αν δεν το παει για σοβαρα κλπ, αυτο το ερωτημα δε στεκει γιατι δε μπορεις να προεξοφλησεις την εξελιξη μιας γνωριμιας απο την αρχη. Εδω καλα καλα δε σε ηξερε σαν χαρακτηρα.

Να σου εξηγησω κάποια χαρακτηριστικά του kerasi και να μου πεις αν θελεις, τι καταλαβαινεις. Αυτό με το σπίτι του γενικά είναι μια πολύ περίεργη φάση. Όταν είμουνα στο εξωτερικό για σπουδές ακόμη έμενε με τους γονεις του (έτσι μου έλεγε τουλαχιστον) και μετά από λίγο καιρό αποφάσισε να φτιάξει το υπόγειο του σπιτιού, για να μένει μόνος του. Μου έλεγε πως όταν έρθω πίσω θα με καλεί να βρισκόμαστε εκει να βλέπουμε ταινιούλες και να περνάμε την ώρα μας και χαιρόμουνα που έβλεπε έτσι τα πράγματα.

Εγώ όπως ξαναείπα δεν είχα θέμα να κανονίζαμε και κάθε φορά να πηγαίναμε κάπου φτάνει να μην καταλήγαμε στον δρόμο ή απλά να καθόμαστε σε ενα πάρκινγκ κοντά στο σπίτι του λες και είμασταν άστεγοι. Στην αρχή δεν ήθελα να του προτείνω κιόλας να πάω σπίτι του (δεν ειναι σωστό να αυτοκαλείσαι στο σπίτι κάποιου - αν και αυτός το έκανε με εμενα και ήρθε στο δικό μου), όμως στο τέλος δεν άντεξα και τον ρωτησα. Η δικαιολογία του ήταν ότι έχει κάποιους μαστόρους εκει και του φτιάχνουν κάποια πράγματα στο σπίτι και δεν μπορούσε να με πάει έτσι χάλια που ήταν το σπίτι του. Το έχαψα και αυτό. Την 2η φορά που έτυχε να μιλάμε για το θέμα ότι δεν έχουμε κάπου να βρισκόμαστε πιο μόνοι, αυτός μου έλεγε από μονος του ότι το μοναδικο μέρος που μπορούμε να βρισκόμαστε είναι στο σπίτι μου όταν λείπουν οι γονείς μου. Δηλ έλεος, αυτός μένει τελείως μόνος του και μου έλεγε εμενα ότι ειναι καλύτερα να έρχεται εδώ σπίτι μου όταν λειπουν οι αλλοι;

Το άλλο που ήθελα να αναφέρω είναι πως κάποιες φορές ενω μιλούσαμε γενικα και είμασταν μια χαρά, μου άρχιζε στο άσχετο να μου λεει ξερεις δεν ξερω ποσο καλό σου κάνω και σε παρασύρω και εσύ έχεις άλλες προτεραιότητες αυτή την στιγμή που πρέπει να κοιτάξεις (αυτό το έλεγε για τα μαθήματα που έχω να δώσω στο πανεπιστήμιο και ότι πρεπει να αφοσιωθω να διαβασω) και δεν πρέπει να σκεφτόμαστε μόνο τον εαυτό μου αλλά και εσένα, γιατί ίσως να σε παρασύρω και στο τελος αποσυγκεντρώνεσαι από τα μαθήματα σου και τέτοια. Εγώ παραξενευόμουν πως του έρχονταν όλα αυτά στο μυαλό, να μου τα πει τόσο ξαφνικά, ενώ είμασταν μια χαρά και μιλούσαμε για άσχετα θέματα. Όταν του έλεγα πως δεν με αποσυγκεντρώνει, αντιθέτως μου δίνει δύναμη και νιώθω πολυ καλα που μιλάμε και δεν πρέπει να σκέφτεται όλα αυτα τα πράγματα για να μην χαλιόμαστε κιόλας ενώ είμαστε μια χαρά, αυτός μου απαντούσε, ξέχνα ότι είπα ειμαστε μια χαρά και ειναι ολα οκ! Γενικά εμένα μου φαίνεται πως κρύβει κάτι πολύ περίεργο... :(

Senior Member
    Θα σου πω τι πιστευω γτ αυτα που γραφεις τα χω ακουσει ακριβως ιδια, αλλα κατι αλλο να σε ρωτησω, στο δικο σου σπιτι ερχοτανε?

Junior Member
    Δεν εχω διαβαδει ολες τις απαντησεις, οποτε δεν ξερω αν εχει ειπωθει. Γιατι δεν παρακολουθεις να δεις τι συμβαινει;;

Ναι kerasi ήρθε 2 φορές γιατί και εγώ έπρεπε να προσέχω εφόσον δεν μενω μόνη μου σπίτι. Επίσης να αναφέρω πως εχω προσπαθησει να τον παρακολουθησω και βρηκα και που ειναι το σπιτι του και ολα και ενταξει ηταν ακριβώς εκει που μου είχε πει αρχικα. Σε μια φάση όταν πέρασα, είδα το αμάξι του παρκαρισμένο εκει και κατάλαβα οτι ειναι αυτο. Μετά που ξαναπερασα αυτός βγήκε έξω και στάθηκε στο πεζοδρομιο να δει ποιος περναει (να αναφέρω οτι έχει δικια του καφετερια μου είπε κοντα στο σπιτι του και δουλεύει, και εκεινη την ώρα ηταν εκει). Ευτυχώς είμουνα με μια φίλη μου και όταν βγήκε έξω εγώ τον είδα αλλά κατευθείαν γύρισα από την άλλη για να μην με δει. Την φιλη μου την είδε όμως (ασχετο νομιζω είναι αυτό). Ελπίζω να μην έκανα γκάφαααα και να με εχει δει τωρα γιατί μπορεί να σκέφτεται διάφορα :(

Senior Member
    Συγνωμη αλλα εφοσον λες οτι λιγες φορες τον καλεσες κι εσυ γιατι ειναι οι γονεις σου, το ιδιο δε σου ειπε κι αυτος?

Kerasi, εγώ δεν μένω μόνη μου εδώ. Δεν έχω τον δικό μου προσωπικό χώρο και δεν μπορώ να κάνω ότι θέλω. Σε αντίθεση με αυτόν που μένει μόνος του δεν έχει κανεναν στα πόδια του και είναι 28 χρονών. Μου είπε απλά ότι το δικό του σπίτι ενώνεται κάπως με αυτο των γονιών του (σκέψου ενα διόροφο κτήριο και στο κατω μέρος μενει αυτος και στο πανω οι γονεις του) δεν μένει με αυτους όμως όπως εγω. Τώρα σιγά και να με έβλεπαν να μπαίνω στο σπίτι του τι θα μπορούσαν να του πουν; Δεν είχα θέμα να έρχεται σπίτι μου όταν έλειπαν όλοι από εδώ και του το έλεγα, δεν θελω όμως να φαντάζομαι την περιπτωση να ήταν εδώ σπίτι μου μαζί μου και ξαφνικα να ερχόταν κάποιος και να τον έβρισκε. Τι θα ελεγα μετα; Άσε που αυτός φοβόταν περισσότερο από εμένα.

Page 5 of 7 FirstFirst ... 34567 LastLast