ουτε ενα μυνημα δε ντρεπεστε;; - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 10 FirstFirst ... 23456 ... LastLast
Results 46 to 60 of 150
    Senior Member
    Quote Originally Posted by mnimonio View Post
    Ααα να προσθεσω και κατι ακομα γιατι ειμαι πολυλογου και αποψε.. Ο φοβος δεν εγκειται στο αν εισαι / ειμαι / ειναι καποιος serial killer ! Ειναι οτι οι περισσοτεροι στο e psy γραφουν ενδομυχες σκεψεις και προβληματα που δεν τα εχουν πει στο δικο τους περιβαλλον , οποτε η εμπιστοσυνη κερδιζεται δεν απαιτειται .
    ενοειται οτι οτι βιωνω δε το ξερει κανεις εκτος απο μενα και σας οι πιο πολλοι ετσι ειναι πιστευω

Senior Member
    Εγω δεν ντρεπομαι , απλως δεν θελω να σε συναντησω και δεν βλεπω το λογο να θελω προσωπικα. Προφανως και οι αλλοι που δεν απαντησαν δεν εδωσαν καμμια βαρυτητα σε καποιον ουσιαστικα αγνωστο που θελει να τους συναντησει. Βασικα παντου στο νετ , αλλα και real life ετσι ειναι ... με σπανιες εξαιρεσεις.
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    μαγκ, αυτα που περιγραφεις εχουν να κανουν με ιδιωτικες συνομιλιες.
    δικαιωμα σου και κριση ΣΟΥ και του καθενος, ποιον εμπιστευεται και αν εμπιστευεται και σε ποιον βαθμο και τι επικοινωνια θελει να εχει μαζι του.
    οι ΔΗΜΟΣΙΕΣ προσκλησεις ομως, απο αγνωστους προς αγνωστους, ειναι αν μη τι αλλο, περιεργες..

Συμφωνω ρεμ , ο καθεις εμπιστευεται την κριση του , οσον αφορα τι ειδους επικοινωνια θα εχει .
    Τωρα για δημοσιες προσκλησεις , ναι μου φαινονται περιεργες , αλλα οχι με την κακη εννοια , θα τις αποκαλουσα ' αστοχες ' .

Κυκνακο , μπορει να ειμαι αφελης , και ισως εχω υπερβολικη εμπιστοσυνη στην κριση μου . Μπορει . Εχω μιλησει τηλεφ. με παιδια , που λιγο τα ηξερα , και απλως μιλησαμε ειτε για φαρμακα/ασθενεια , αλλα και για ασχετα θεματα . Θεωρω υπερβολη ομως να μην λεει καποιος το μικρο του ονομα , η τον τοπο κατοικιας του ( ως γεωγραφικο διαμερισμα ) . Θα ηθελα να συναντησω μελη που μιλαω τοσο καιρο . Ειμαι ομως πολυ επικοινωνιακος και κοινωνικος ( ανευ κτθλψεως ! ) . Εσενα σε δικαιολογω διοτι , οπως λες , εχεις μια φοβια , το δεχομαι .

Senior Member
    Quote Originally Posted by μανμαν View Post
    ποιος σου ειπε οτι εχω σκοπο να συναντηθω με οποιονδηποτε εαν πρωτα δε μιλησω μαζι του τηλεφωνικως για ενα διαστημα να νοιωσοουμε οικια κλπ η να ανταλαξουμε μεσα κοινωνικης δικτυωσης ουτε γω ουτε κανεις δεν ειναι αφελης αφελης ειναι αυτος που πιστευει αυτο για τους αλλους
    Αυτή η απάντηση βασικά δεν πήγαινε σ' εσένα αλλά στο Μαγκαιβερ...όσο για μένα, δόξα τω Θεώ μόνο αφελής δεν είμαι αλλά χαίρομαι για σένα που σκέφτεσαι έτσι και προφυλάσσεις τον εαυτό σου απλά πρόσεχε και με τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης κυρίως με το facebook αν έχεις το πραγματικό σου ονοματεπώνυμο...φιλική συμβουλή...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Κύκνος View Post
    Αυτή η απάντηση βασικά δεν πήγαινε σ' εσένα αλλά στο Μαγκαιβερ...όσο για μένα, δόξα τω Θεώ μόνο αφελής δεν είμαι αλλά χαίρομαι για σένα που σκέφτεσαι έτσι και προφυλάσσεις τον εαυτό σου απλά πρόσεχε και με τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης κυρίως με το facebook αν έχεις το πραγματικό σου ονοματεπώνυμο...φιλική συμβουλή...

Kυκνακο , δεν ξερω σε ποιον μιλας , αλλα facebook δεν εχω , ουτε προκειται ναποκτησω . Δεν μαρεσουν αυτα τα μεσα επικοινωνιας .
    Καλε , τι κανεις ξημερωματα ξυπνια ? προωρο ξυπνημα , ε ?

Senior Member
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Συμφωνω ρεμ , ο καθεις εμπιστευεται την κριση του , οσον αφορα τι ειδους επικοινωνια θα εχει .
    Τωρα για δημοσιες προσκλησεις , ναι μου φαινονται περιεργες , αλλα οχι με την κακη εννοια , θα τις αποκαλουσα ' αστοχες ' .

Κυκνακο , μπορει να ειμαι αφελης , και ισως εχω υπερβολικη εμπιστοσυνη στην κριση μου . Μπορει . Εχω μιλησει τηλεφ. με παιδια , που λιγο τα ηξερα , και απλως μιλησαμε ειτε για φαρμακα/ασθενεια , αλλα και για ασχετα θεματα . Θεωρω υπερβολη ομως να μην λεει καποιος το μικρο του ονομα , η τον τοπο κατοικιας του ( ως γεωγραφικο διαμερισμα ) . Θα ηθελα να συναντησω μελη που μιλαω τοσο καιρο . Ειμαι ομως πολυ επικοινωνιακος και κοινωνικος ( ανευ κτθλψεως ! ) . Εσενα σε δικαιολογω διοτι , οπως λες , εχεις μια φοβια , το δεχομαι .
    Ναι, οκ, το να πεις μόνο το μικρό σου όνομα και που μένεις δεν είναι κακό αλλά το να δώσεις π.χ. facebook που έχεις όλα τα στοιχεία σου και τα βλέπουν μόνο οι "φίλοι" σου είναι διαφορετικό νομίζω...
    Καλά, η φοβία σίγουρα είναι ένα θέμα αλλά έχει καεί λίγο και το φτέρωμα μου οπότε προσέχω περισσότερο
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Kυκνακο , δεν ξερω σε ποιον μιλας , αλλα facebook δεν εχω , ουτε προκειται ναποκτησω . Δεν μαρεσουν αυτα τα μεσα επικοινωνιας .
    Καλε , τι κανεις ξημερωματα ξυπνια ? προωρο ξυπνημα , ε ?
    Στο ποστ που παραθέτεις μιλούσα στον μανμαν, lol, μπερδευτήκαμε λίγο αλλά τώρα μιλάω σ' εσένα
    Άστα να πάνε, έβλεπα εφιάλτες μέχρι και το πρωί οπότε σηκώθηκα για να γλιτώσω απ' αυτούς με τρομάζουν...
    Εσύ πώς και τόσο νωρίς;

Senior Member
    Aτσαλο ωραριο !! κοιμηθηκα 20.00 - 01.30 , και εκτοτε ειμαι ξυπνιος . Ειδα κατι ταινιες/ντοκυμαντερ που ειχα γραψει , μαστορεψα κατι πραματα εδω μεσα , περασε η ωρα ευχαριστα παντως . Ευτυχως δεν βλεπω εφιαλτες . Και ολο με κατι καταπιανομαι . Τωρα θα κοιμηθω κατα τις ...............δεν ξερω , οποτε μουρθη , δεν εχω απολυτως καμμια δουλεια/υποχρεωση σημερα . Μαλλον θακουσω μουσικη τωρα , you tube . Aφου τσιμπησω κατι , εχω να φαω απο χθες .
    Μαλλον σαλατουλα με τονο . Η μπορει να πεταχτω σουπερμαρκετ , να παρω χταποδακι ( πρωινο , ε ? !! ) . Κανω και διαιτα και χανω πολυ γρηγορα τα κιλα , λογω των πολλων μυωνων που εχω .

Senior Member
    Quote Originally Posted by keep_walking View Post
    Εγω δεν ντρεπομαι , απλως δεν θελω να σε συναντησω και δεν βλεπω το λογο να θελω προσωπικα. Προφανως και οι αλλοι που δεν απαντησαν δεν εδωσαν καμμια βαρυτητα σε καποιον ουσιαστικα αγνωστο που θελει να τους συναντησει. Βασικα παντου στο νετ , αλλα και real life ετσι ειναι ... με σπανιες εξαιρεσεις.
    κολησατε μερικοι στο δε ντρεπεστε που εγραψα στην αρχη απο τααααλα που εγραψα τιποτα δε σας εμεινε ;και γιατι θα πρεπει να συμφωνησω με σενα κανεις λαθος οι εξαιρεσεις ειστε σεις οχι εγω που προσπαθω να ρθω σε επαφη με ατομα που περνανε παρομοιο η και χειροτερο γολγοθα απο μενα τελοσπαντων ειναι διακιωμα σας να καθεστε σπιτι κ να κλαιτε τη μοιρα σας μερικοι ειμαστε πιο δυναμικοι γιαυτο μερικοι θα τα καταφερουν μερικοι οχι αυτος ειναι ο κανονας της ζωης η αληθινη ζωη ειναι εξω οχι εδω μεσανα μιλας με ανθρωπους κ να τους κοιτας οχι να κρυβεσαι αρκετα κρυβομαστε απτους γνωστους μας που δε θελουμε να ξερουν τιποτα ε δε θα κρυβομαι και απο παιδια που εχουν τα ιδια προβληματα με μενα ελεος δηλ

Senior Member
    Quote Originally Posted by Κύκνος View Post
    Ναι, οκ, το να πεις μόνο το μικρό σου όνομα και που μένεις δεν είναι κακό αλλά το να δώσεις π.χ. facebook που έχεις όλα τα στοιχεία σου και τα βλέπουν μόνο οι "φίλοι" σου είναι διαφορετικό νομίζω...
    Καλά, η φοβία σίγουρα είναι ένα θέμα αλλά έχει καεί λίγο και το φτέρωμα μου οπότε προσέχω περισσότερο
    κυκνε μην ανυσηχεις δεν εχω το επιθετο μου στο φεισμπουκ και δε κανω βιαστικες κινησεις ξερω πολυ καλα που παταω

Senior Member

εγω δεν ειμαι κ πολυ κοινωνικος και εποικινωνιακος και θα θελα να γινω βλεπεις εγω κυνηγαω το ονειρο μου δε καθομαι απαθης να με τρωει απο μεσα

Senior Member
    εγω δεν ειμαι κ πολυ κοινωνικος και εποικινωνιακος και θα θελα να γινω βλεπεις εγω κυνηγαω το ονειρο μου δε καθομαι απαθης να με τρωει απο μεσα

Αγαπητε μανμαν , καταλαβαινω οτι 1) εχεις τις καλυτερες των προθεσεων , ειναι ωραιο , εκτος απο την ανταλλαγη αποψεων , να συναντιουνται τα μελη , εφ οσον το επιθυμουν , και 2) οτι δεν εισαι ιδαιτερα επικοινωνιακος , γι αυτο και αποκαλεσα την προσκληση σου ' ατσαλη ' , οχι για να σε προσβαλλω φυσικα , αλλα , οπως και να το κανουμε , ειναι καπως ' ξεκαρφωτο ' , να απευθυνεις μια προσκληση σε ανθρωπους που δεν εχεις ανταλλαξει αποψεις .
    Εγω ειμαι υπερ της συναντησης μελων , η εστω τηλεφ. επικοινωνιας , αφου εχει παρελθει καποιος ευλογος χρονος γνωριμιας ομως , αλλα ειμαι ευκολος στο να γνωριζω κοσμο .
    Μην ξεχνας οτι εισαι σε φορουμ ψυχολογιας , και ο καθεις μπορει ναχει τα δικα του ' κολληματα ' η ' ταμπου ' αν θελεις , και γιατι οχι , φοβιες , στην κοινωνια οπως εχει καταντησει .
    Ειναι ωραιο αυτο που λες , εγω κυνηγαω τονειρο μου , πολυ καλα κανεις .

Senior Member
    Αγαπητε μανμαν , καταλαβαινω οτι 1) εχεις τις καλυτερες των προθεσεων , ειναι ωραιο , εκτος απο την ανταλλαγη αποψεων , να συναντιουνται τα μελη , εφ οσον το επιθυμουν , και 2) οτι δεν εισαι ιδαιτερα επικοινωνιακος , γι αυτο και αποκαλεσα την προσκληση σου ' ατσαλη ' , οχι για να σε προσβαλλω φυσικα , αλλα , οπως και να το κανουμε , ειναι καπως ' ξεκαρφωτο ' , να απευθυνεις μια προσκληση σε ανθρωπους που δεν εχεις ανταλλαξει αποψεις .
    Εγω ειμαι υπερ της συναντησης μελων , η εστω τηλεφ. επικοινωνιας , αφου εχει παρελθει καποιος ευλογος χρονος γνωριμιας ομως , αλλα ειμαι ευκολος στο να γνωριζω κοσμο .
    Μην ξεχνας οτι εισαι σε φορουμ ψυχολογιας , και ο καθεις μπορει ναχει τα δικα του ' κολληματα ' η ' ταμπου ' αν θελεις , και γιατι οχι , φοβιες , στην κοινωνια οπως εχει καταντησει .
    με κγω εχω κοληματα μου ειναι πολυ δυσκολο να γνωριζω κοσμο ειδικα αγνωστο ακριβως εκει θελω να χτυπησω στη ριζα κ με δυναμη

Senior Member
    Συμφωνώ. αλλωστε αν δεν ειχαμε προηγουμενη επαφη το πιθανοτερο θα ήταν ελεγε ο καθενας τα δικα του θεματα και να μην υπηρχε καμμια επικοινωνια. αυτα δυστυχως ή ευτυχως ερχονται σιγα σιγα και σε "μικρες" συναντησεις...αλλωστε δεν ξερεις αν ο καθενας θελει να "φανερωθει"

Senior Member
    κολησατε μερικοι στο δε ντρεπεστε που εγραψα στην αρχη απο τααααλα που εγραψα τιποτα δε σας εμεινε ;και γιατι θα πρεπει να συμφωνησω με σενα κανεις λαθος οι εξαιρεσεις ειστε σεις οχι εγω που προσπαθω να ρθω σε επαφη με ατομα που περνανε παρομοιο η και χειροτερο γολγοθα απο μενα τελοσπαντων ειναι διακιωμα σας να καθεστε σπιτι κ να κλαιτε τη μοιρα σας μερικοι ειμαστε πιο δυναμικοι γιαυτο μερικοι θα τα καταφερουν μερικοι οχι αυτος ειναι ο κανονας της ζωης η αληθινη ζωη ειναι εξω οχι εδω μεσανα μιλας με ανθρωπους κ να τους κοιτας οχι να κρυβεσαι αρκετα κρυβομαστε απτους γνωστους μας που δε θελουμε να ξερουν τιποτα ε δε θα κρυβομαι και απο παιδια που εχουν τα ιδια προβληματα με μενα ελεος δηλ
    οι δυναμικοι θα ξεπερασουν τα ψυχολογικα τους ενω οι αδυναμοι θα μεινουν να κλαινε τη μοιρα τους...εκει εξω ειναι η πραγματικη ζωη ΜΑΘΗΜΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΠΑΛΙ γιατι αραγε αφου εκει εξω ειναι η πραγματικη ζωη ποτε δεν την ανακαλυψες και τα βαζεις με εμας τα προβατα εδω μεσα τους αδυναμους και βροντοφωναζεις ομορφε και δυναμικε? χαρη μας κανεις η απλα θα σε βοηθησουμε παλι να βελτιωσεις την κοινωνικοτητα σου ..............το προβλημα μεσα στον καθενα δεν ειναι εκει το εξω αλλα το μεσα του η καταστολη του φιλε και αν ηταν να ξεπερνιουντε ετσι τα ψυχολογικα μια χαρα θα ητανε ολαααα.....σου προτεινα μιας και εισαι δυναμικος το ΜΑΖΙ και μου ειπες για ΚΑΜΑΚΙ οποτε θες λοιπον πραγματικες συναντησεις ειναι παλο μπαινεις στο σαιτ βλεπεις τηλεφωνακια και βρισκεσε εξω στον πραγματικο κοσμο ΑΥΤΑ

Page 4 of 10 FirstFirst ... 23456 ... LastLast