Ερωτικη απορριψη. Πως ξεπερνιεται
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 2 of 2
    Junior Member

Ερωτικη απορριψη. Πως ξεπερνιεται

Γεια σας. Θελω πριν μπω στο θεμα να εκφρασω την εκτιμηση μου για το φορουμ σας
    Με ενδιεφερε αρχικα μια κοπελα απο τη σχολη μου. Ετσι μιλουσαμε, περνουσαμε ωρα μαζι και σε καποια στιγμη αρχισα να κολλαω μαζι της και να με ενδιαφερει ολο και περισσοτερο. Ετσι αποφασισα να κανω κινηση και να της εκφρασω το ενδιαφερον μου για εκεινη. Βγηκαμε ενα βραδυ και οταν της μιλησα για τα αισθηματα μου δυστυχως μου απαντησε πως δεν νιωθει το ιδιο , δεν ενδιαφερεται για σχεσεις αυτο το καιρο και τετοια. Χυλοπιτα δηλαδη. Αλλα απο εκεινη την ωρα δεν μπορω να την ξεχασω τη σκεφτομαι συνεχεια, γιατι ενιωθα πολλα πραγματα για αυτην περισσοτερα απο οσα εχω νιωσει για οποιαδηποτε αλλη. Μου λειπει θελω να ειμαι μαζι της να της μιλαω, να τη νιωθω κοντα μου κι οσο σκεφτομαι οτι δε θα ειμαστε μαζι μου ρχεται να τρελαθω. Εχουμε κι εξετασεις και δε μπορω να διαβασω μια παραγραφο διαβαζω και με τρωει η στεναχωρια για εκεινη. Τη θελω πολυ δεν ξερω αν αυτο που νιωθω ειναι αγαπη παντως ειναι ο,τι πιο δυνατο εχω νιωσει μεχρι τωρα. Τι να κανω? Θελω εστω να τη βλεπω αλλα του χρονου θα παει με μεταγραφη στην αθηνα οποτε θα χωρισρουμε. ΜΟυ ερχεται να τρελαθω οσο σκεφτομαι πως μπορει να μην την ξαναδω ποτε. Εχω φτασει σε σημειο να κανω παρεα με τις φιλες της μονο και μονο για να εχω την ψευδαισθηση της παρουσιας της. Δεν ξερω μαλλον ειμαι κολλημενος οι φιλοι μου μου λενε να βρω αλλη αλλα οποια και να σκεφτω αμεσως την απορριπτω καθως τη συγκρινω μαζι της και τη βρισκω κατωτερη. Εχω βιωσει κι αλλες φορες την απορριψη στη ζωη μου αλλα αυτη τη φορα ειναι απιστευτα εντονο. ΜΟυ λενε μερικοι να μην τη σκεφτομαι να βρω κατι να κανω. Παρακολουθω κι εγω τηλεοραση η ιντερνετ ολημερις αλλα μολις βαλει διαφημισεις αμεσως ο νους μου παει σ αυτη και νιωθω αφορητη μελαγχολια. Μεχρι που σκεφτηκα να μετακομισω αθηνα να ειμαι κοντα της. Πιστευω οτι αν καταλαβει ποσο δυντα αισθηματα εχω για αυτην θα θελει να ειμαστε μαζι αλλα και παλι μου λενε να μη γινομαι φορτικος και πιεστικος γιατι σιγουρα θα τη χασω... Πειτε μου τι να κανω, πως να την ξεπερασω. Καπου διαβασα οτι ο ανεκπληρωτος ερωτας ειναι ο πιο δυσκολος να ξεπεραστει... Αν εχετε καποια αναλογη εμπειρια αν θελετε πειτε την
    Ευχαριστω εκ των προτερων και με συγχωρειτε για το μεγαλο ποστ, και παλι συγχαρητηρια για το φορουμ σας

Junior Member
    Σε καταλαβαίνω. Εφόσον όμως σου ξεκαθάρισε πως δεν νοιώθει το ίδιο τότε η γνώμη μου είναι να πας παρακάτω όσο δύσκολο και αν ακούγεται. Έχεις δύο επιλογές, μένεις και πολεμάς να της δείξεις πως μπορεί να σε δει σαν άτομο για σχέση ή προχωράς, για εμένα καλύτερα να κάνεις το δεύτερο. Δεν είπα πως θα την ξεχάσεις από την μία μέρα στην άλλη, αλλά ακόμα θα συναντήσεις πολλούς έρωτες στην ζωή σου. Μην μένεις σε τέτοιες καταστάσεις. Βγες έξω, θα σε βοηθήσει να ξεχαστείς έστω και αν στην αρχή το κάνεις με το ζόρι. Κάτι παρόμοιο βιώνω και εγώ και είναι άσχημο να σου μένει σαν απωθημένο. Ανάλογα και με τον χαρακτήρα κάθε ανθρώπου το πως θα το αντιμετωπίσει αλλά μην μένεις σε τέτοια πράγματα, στο ξαναλέω. Η συναναστροφή με άλλα άτομα βοηθάει πολύ απ'το να κάθεσαι σπίτι και να το σκέφτεσαι όλη μέρα. Καλή συνέχεια.