με παρακολουθουν - Page 51
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 51 of 63 FirstFirst ... 41495051525361 ... LastLast
Results 751 to 765 of 935
    Senior Member
    Quote Originally Posted by boo View Post
    μαλλον δεν εχεις ιδεα πως ειναι η σχιζο..

νευρα εχω και σημερα.ολοι και ολα με εκνευριζουν.νομιζω οτι θα κανω μπαμ για ολα οσα εχω μαζεμενα μεσα μου και δε ξερω με ποιον θα τα βαλω..προσπαθω να με καλμαρω κανοντας πραγματα για να ξεχαστω..

ειμαι καλυτερα.
    βγαινω 2 φορες την εβδομαδα για να παω να γραψω στη σχολη.με πιανει ανησυχια λιγο αλλα δεν αφινιαζω κιολας στο λεωφορειο οταν γυρναω.
    απλα ακουω λιγες φωνες λιγες ομως απλα ακουω θορυβους περισσοτερο ή να με φωναζουν.
    αλλα ειμαι καλυτερα.

ο καινουριος γιατρος στο κψυ με καλμαρει μ τα φαρμακα.ημουν μαη-δεκεμβρη κομπλε.τωρα συνεβη αυτο αλλα θα το ξεπερασω.απλα κοιμαμαι πολλες ωρες.ενα απο τα φαρμακα με κοιμιζει για 14-15 ωρες γι αυτο οταν γραφω μαθημα το προηγουμενο βραδυ δεν το παιρνω.
    εχω αυπνιες

με τη σχολη δεν τα παω καλα δυστυχως.. δε μπορω να διαβασω πολυ.δε συγκεντρωνομαι..για να δουμε..κανω οτι μπορω
    Γλυκιά μου μπου... χαιρομαι πολυ που εισαι καλυτερα!! Θα τα καταφερεις εισαι παλικαρι :)

όταν βρίσκεσαι σε τόση πιέση, το να ακους φωνές, να φοβάσαι , να σκεφτεσαι διάφορα κτλ..ο εγκεφαλος σου υπερλειτουργει, ο οργανισμος σου ολοκληρος βρισκεται σε αναστάτωση, οι αισθησεις σου ολες στην τσιτα. Φαντασου οτι αυτο φυσιολογικα συμβαινει όταν αντιμετωπιζουμε εναν υπαρκτο αμεσο κινδυνο πχ μου ορμαει ξαφνικα ενας ληστης στον δρομο. Ο οργανισμος φυσιολογικα μπαινει σε αυτη την διαδικασια για να αντιμετωπισει τον κινδυνο και να σωθω. Ομως δεν μπορει να βρίσκεται σε αυτη την κατασταση μονιμα ή για πολυ. Εξαντλειται. Τα φάρμακα, αυτο που λες οτι σου προκαλει υπνο, κάνει αυτη την δουλεια, προσπαθει να δωσει τον χρονο στον εαυτο σου να ηρεμησει, να μην βρισκεται σε συνεχη εγρηγορση και καταρευσει και το καταφερνει αυτο μεσω του υπνου μεχρι να μπορεσεις να ηρεμησεις και επανελθεις. Εχεις αναγκη τον υπνο σε αυτη την φαση που εισαι!!! Ξερω πως θες να πηγαινεις και για τα μαθηματα αλλα προσπαθησε να εχεις προτεραιοτητα τον εαυτο σου και την υγεια σου ρε μπου... Αν βλεπεις οτι ζοριζεσαι πολυ, δεν πειραζει να μην πας για ενα μαθημα, στο καλο να παει, θα χεις χρονο αργοτερα για αυτο.

Senior Member
    Quote Originally Posted by giorgos panou View Post
    Μπου οχι! προσωπικα δεν εχω παθητικη γνωση για την σχιζοφρενεια, αλλα εχει ο ξαδερφος μου που μενει ακριβως απεναντι μου! Κι αυτος οπως κι εσυ ειναι σχετικα λειτουργικος, εχει εμπειρια απο ερωτικες σχεσεις, εχει δουλεψει, τοασχημο συμβαινει οταν του ερχοντε οι υποτροπες του,αλλα υπαρχουν φαρμακα που κανουν πολυ καλη δουλεια!
    Μπου εαν αλλαξεις λογικη ,αν σταματησεις να σκεφτεσαι και να λες τα ασχημα, να τα διογκωνεις και να κιριαρχουν οι απεσιοδοξες σκεψεις σου τωτες θα δεις μεγαλη διαφορα! Διοτις πολυ απλα αυτα που φανταζομασται για το μελον μας, αυτα που περιγραφουμαι το πως νιωθουμε ολα αυτα επιρεαζουν τον εσωτερικο μας κοσμο με αποτελλεσμα να γινομασται αυτο που δεν θελουμε αλλα ολο το αναφερουμαι!!
    Το παραπανω δεν ειναι δικη μου θεωρια, το λενε οι ψυχοθεραπευτες ,ακομα και οσοι ασχολουνται με την αυτοσυγκεντροση και τις ασκησεις αυτες ,το ιδιο λενε!
    Μπου, διαβαζωντας μηνυματα σου ,παρατηρει κανεις οτι εχεις ζησει πολλα ομορφα και φυσιολογικα πραγματα!Δυστυχως βεβαια αυτατα 5-6 χρονια ηταν μια ασχημη φαση της ζωης σου, αλλα δεν εχεις καμια σχεση με αυτο που θα συμπερεναι καποιος διαβαζωντας τα τελερυταια μηνυματασου,θα νομιζε οτι εισαι αποκλησμενει απο την κοινωνια, οτι εισαι σε πολυ ασχημη φαη, οτι πασχεις απο κατις οπου σε κανει πνευματικα να νιωθεις αρρωστη! Επισης τα οσα λες για τος γωνεις σου συγουρα ειναι αδικο για αυτους, αφου απο τα λογια σου καταλαβαινουμε οτι πρεει να συμπασχουν , η μαμα σου εχει τεραστια πικρα μεσα της !! και η αγαπη της για εσενα φενεται απο οταν λες οτι συνεχως ασχολειται μαζι σου! εσυ ομως τους παρεξηγεις! προσπαθησαι να εισαι πιο συγκαταβατικη μαζι τους, μπαις στη θεση τους.
    Ρε Γιωργο λες να την ενδιαφερει τι γνωμη θα σχηματιζε κανεις για αυτην διαβαζοντας τα μνμ της εδω;;; χεστηκε!!!
    Θες να της πεις κατι καλο, γιατι εχεις δικιο πως ο τροπος που μιλαμε για τον εαυτο μας επηρεαζει την ψυχολογια μας, και καταληγεις να της λες βλακειες και να την εκνευριζεις.
    Η μπου εδω το χει βρει ως καταφυγιο για να μπορει να εκφραζεται οπως νιωθει ανα πασα στιγμη και καλα κανει αν αυτο την ανακουφιζει. Δεν μπορει να τα μοιραστει αυτα με κανεναν στην εξω ζωη κ θα της πουμε τωρα να μην τα λεει ουτε εδω κ να παριστανει την χαρουμενη χαρην της θετικης ψυχολογιας των λεξεων;

Και εγώ πριν την πάθηση εία μια τελείως διαφορετική ζωή.Η ζωή με την πάθηση αλλάζει.
    boo έχω σχιζοσυναισθηματική διαταραχή που έχει πολλά κομμάτια σχιζοφρένειας και κατάθλιψη.Και εγώ κάποτε είχα τρελές παρέες
    έβγαινα ήμουνα μεσα στην τρελή χαρά.Δεν μένουν για πάντα όμως όλοι οι φίλοι και ειιδικά μετά την πάθηση έμεινα με εναν δύο.
    Εγώ λόγο πάθησης δεν εχω μυαλό για τίποτα ενώ εσύ κοίτα σπουδάζεις και μπράβο σου.Αυτό σημαίνει πως δεν το
    έχεις βάλει κάτω κι έτσι είτε τώρα είτε αργότεα και φίλους θα κάνεις και οτι ονειρεύεσαι δεν είσαι καμία χαζή.
    Ας μην κάνουμε σχόλια αν δεν γνωρίζουμε το τι βιώνει ο άλλος.
    Επίσης θα συμφωνήσω απόλυτα σε όλα με την elisabet.
    Κουράγιο και δύναμη boo!

Banned
    βλακειες λες εσυ που τιςεξηγεις πως δουλευουν τα φαρμακα! καμια σχεση δεν εχουν τα φαρμακα της σχιζοφρενειας με αυτο που λες! Τα φαρμακα της σχιζοφρενειας αναστελλουν τα αντακλαστικα μοναχα! αλλα φαρμακα ειναι που τις φερνουν υπνο!
    Οσο για αυτο που τις γραφω κατα την γνωμη μου αυτο που της λεω ειναι μια ιδεα και μια πρακτικη οπου μπορει να κανει και πολλους εχει βοηθησει!! Πεζει τεραστιο ρολο η εικονα που εχουμε εμεις για τον εαυτο μας!! Οσο σκεφτεται αχημα πραγματα, απογοητευτικα και μελαγχολικα δεν θα δει καμια αλλαγη!
    Επειδη η Μπου εχει ζησει στο παρελθον οπως φυσιολογηκες κοπελες, η μνημη της υπαρχει, μπορει να τα ξανα κανει! με το να της λεμε οτι ετσι θα ειναι παντα, οτι δεν πειραζει δεν νομιζω να βοηθαμε!! ουτες η ιδια βοηθαει τον εαυτο της οσο τα βλεπει ολα μαυρα!! πρεπει να φτιαξει μια πιο χρωματιστη εικονα για τα συναισθηματα της και αυτο γινεται μοναχα εαν το λεει κι το γραφει!! Δεν ειναι δικη μου αυτη η ιδεα!! ειναι κλασικη ψυχοθεραπεια!!
    Το να γραφει πραγματα απο την καθημερινοτητα της που την νευριαζουν ωστε να ξεσπα - οπως λες- αυτο ειναι αλλο πραγμα και αυτο βοηθαει, αλλα το να βλεπει τον εαυτο της τοσο χαλια ενω οντως δεν ειναι ειναι αδικο για αυτην!! και για τους γωνεις της!! που κανουν τοσα χρονια τοσο αγωνα!!

Senior Member
    βλακειες λες εσυ που τιςεξηγεις πως δουλευουν τα φαρμακα! καμια σχεση δεν εχουν τα φαρμακα της σχιζοφρενειας με αυτο που λες! Τα φαρμακα της σχιζοφρενειας αναστελλουν τα αντακλαστικα μοναχα! αλλα φαρμακα ειναι που τις φερνουν υπνο!
    Οσο για αυτο που τις γραφω κατα την γνωμη μου αυτο που της λεω ειναι μια ιδεα και μια πρακτικη οπου μπορει να κανει και πολλους εχει βοηθησει!! Πεζει τεραστιο ρολο η εικονα που εχουμε εμεις για τον εαυτο μας!! Οσο σκεφτεται αχημα πραγματα, απογοητευτικα και μελαγχολικα δεν θα δει καμια αλλαγη!
    Επειδη η Μπου εχει ζησει στο παρελθον οπως φυσιολογηκες κοπελες, η μνημη της υπαρχει, μπορει να τα ξανα κανει! με το να της λεμε οτι ετσι θα ειναι παντα, οτι δεν πειραζει δεν νομιζω να βοηθαμε!! ουτες η ιδια βοηθαει τον εαυτο της οσο τα βλεπει ολα μαυρα!! πρεπει να φτιαξει μια πιο χρωματιστη εικονα για τα συναισθηματα της και αυτο γινεται μοναχα εαν το λεει κι το γραφει!! Δεν ειναι δικη μου αυτη η ιδεα!! ειναι κλασικη ψυχοθεραπεια!!
    Το να γραφει πραγματα απο την καθημερινοτητα της που την νευριαζουν ωστε να ξεσπα - οπως λες- αυτο ειναι αλλο πραγμα και αυτο βοηθαει, αλλα το να βλεπει τον εαυτο της τοσο χαλια ενω οντως δεν ειναι ειναι αδικο για αυτην!! και για τους γωνεις της!! που κανουν τοσα χρονια τοσο αγωνα!!
    Δεν είδα κανέναν να της λέει ότι θα μείνει έτσι για πάντα, πού τον είδες εσύ;
    Όλοι της λέμε να συνεχίσει τις προσπάθειες και να φροντίζει για την υγεία της και όλα θα πάνε καλά,
    μάλλον εσύ άλλα διαβάζεις ή δεν καταλαβαίνεις τι διαβάζεις.

Επισης μίλησα για τα φάρμακα που σύμφωνα με την ίδια της προκαλούν ύπνο.

Banned
    Ελη! ,σε παρακαλω εξηγησεμου γτ κανεις παλυ τα ιδια? για ποιο λογο ανταπαντας στα μηνυματα μου με προσβλητικο μαλιστα τροπο, με απαξιοτικα σχολεια?
    Δεν μπορω να καταλαβω γιατι δεν λες οτι εχω δικιο? για ποιον λογο δεν γραφεις απλος οτι ναι εχω δικο!! να το παραδεχτεις!. Δεν λεω να γραψεις μια αραδα απο κομπλημετα για εμενα!! αλλα δεν ειναι αναγκη να αυτολογοκρηνεσαι επειδη ξερεις καταβαθος οτι εχω δικιο! συφωνεις μαζι μου !!!!
    Αρα μπορεις στο επομενο μηνυμα να βαλεις τα πραματα στην θεση τους, να γραψεις αυτο που πραγματικα νομιζεις και μην αφηνεις τα νευρα σου να αλλαζουν αυτο που θες να γραψεις!! μη φοβασαι δεν θα την ψωνησω σαν με κολακευσεις! λοιπον , γραψε σε παρακαλω οτι ειχα δικιο!

Senior Member
    ευχαριστω πολυ παιδια για το θαρρος που μου δινετε!
    το clopixol που ειναι το 1 απο τα 2 αντιψυχωτικα που παιρνω φερνει υπνηλια στη δοση που το παιρνω.συνολο 100μγ τη μερα.
    επισης το lyrica 150mg που παιρνω και διωχνει το αγχος και φερνει πολυ υπνηλια.για αυτο και το παιρνω βραδυ.γιατι εχω αυπνιες.
    οσο για γονεις ειναι στον κοσμο τους.στο μεγαλο επεισοδιο πριν 7 χρονια τους ειχα πει καποια πραγματα και θελανε να με πανε σε εναν παππα 5 ωρες μακρυα απο το σπιτι να με διαβασει λες και ειμαι καμια δαιμονισμενη..
    δεν εχουν ιδεα τι εχω.ο πατερας μου νομιζει οτι απλα δεν εχω αυτοπεποιθηση και αγχωνομαι.η μανα μου δεν ενδιαφερθηκε ποτενα ρωτησει ενα γιατρο.ουτε αυτη ξερει τι συμπτωματα εχω νομιζεει οτι ειμαι κυκλοοθυμηκη και οτι μου πεφτει η διαθεση κατα καιρους.μετα το σκηνικο με τον παππα επαψα να τους λεω το οτιδηποτε.
    δεν εχουν ιδεα γιατι παιρνω αυτατα φαρμακα...αστο να παει στα κομματια..
    οποτε μη μου λες οτι κανουν αγωνα.
    οπως στις νοσηλειες 3 μηνες ποτε δεν ηρθανε να με δουνεπαρα μονο οταν ειχα φτασει στο τελος της 1ης νοσηλειας ενω ημμουν ηδη μεσα 2 μηνες..............ποσο τραγικο?...
    δεν το συνεχιζω αλλο αλλα δε μπορω να διαβαζω και τετοια γιατι φορτωνω.
    αυτο που δεν καταλαβαινουν οι περισσοτεροι και λογικο γιατι δεν το εχουν ζησει ειναι οτι ακομα και να περασει το επεισοδιο εισαι μετα κομματια.το ειναι σου κατακερματιζεται.χτιζεις τον εαυτο σου απο την αρχη.να ξερες ποσο στεναχωριεμαι οταν συνειδητοποιω τι εγινε καθε φορα?η αναρρωση ειναι κατι που μπορει να παρει εβδομαδες στην καλυτερη και στη χειροτερη μηνες και χρονια..
    είμαι ςοδοπανα ανθρωπος

Senior Member
    Quote Originally Posted by boo View Post
    ευχαριστω πολυ παιδια για το θαρρος που μου δινετε!
    το clopixol που ειναι το 1 απο τα 2 αντιψυχωτικα που παιρνω φερνει υπνηλια στη δοση που το παιρνω.συνολο 100μγ τη μερα.
    επισης το lyrica 150mg που παιρνω και διωχνει το αγχος και φερνει πολυ υπνηλια.για αυτο και το παιρνω βραδυ.γιατι εχω αυπνιες.
    οσο για γονεις ειναι στον κοσμο τους.στο μεγαλο επεισοδιο πριν 7 χρονια τους ειχα πει καποια πραγματα και θελανε να με πανε σε εναν παππα 5 ωρες μακρυα απο το σπιτι να με διαβασει λες και ειμαι καμια δαιμονισμενη..
    δεν εχουν ιδεα τι εχω.ο πατερας μου νομιζει οτι απλα δεν εχω αυτοπεποιθηση και αγχωνομαι.η μανα μου δεν ενδιαφερθηκε ποτενα ρωτησει ενα γιατρο.ουτε αυτη ξερει τι συμπτωματα εχω νομιζεει οτι ειμαι κυκλοοθυμηκη και οτι μου πεφτει η διαθεση κατα καιρους.μετα το σκηνικο με τον παππα επαψα να τους λεω το οτιδηποτε.
    δεν εχουν ιδεα γιατι παιρνω αυτατα φαρμακα...αστο να παει στα κομματια..
    οποτε μη μου λες οτι κανουν αγωνα.
    οπως στις νοσηλειες 3 μηνες ποτε δεν ηρθανε να με δουνεπαρα μονο οταν ειχα φτασει στο τελος της 1ης νοσηλειας ενω ημμουν ηδη μεσα 2 μηνες..............ποσο τραγικο?...
    δεν το συνεχιζω αλλο αλλα δε μπορω να διαβαζω και τετοια γιατι φορτωνω.
    αυτο που δεν καταλαβαινουν οι περισσοτεροι και λογικο γιατι δεν το εχουν ζησει ειναι οτι ακομα και να περασει το επεισοδιο εισαι μετα κομματια.το ειναι σου κατακερματιζεται.χτιζεις τον εαυτο σου απο την αρχη.να ξερες ποσο στεναχωριεμαι οταν συνειδητοποιω τι εγινε καθε φορα?η αναρρωση ειναι κατι που μπορει να παρει εβδομαδες στην καλυτερη και στη χειροτερη μηνες και χρονια..
    Μπου ξερεις τι ξερω εγω; Οτι εισαι το πιο θαρραλέο άτομο που γνωριζω!!! Και απο τους πιο καλοψυχους ανθρωπους επισης. Οσο σε ξερω, δεν σε εχω δει μια φορα να βγαζεις κακια για άλλον ακομα κι οταν περνας χοντρα ζορια.
    Χεστηκες και πως φαινεσαι λοιπον και πως στο καλο αντιδρουν οι αλλοι. Πες πως οι γονεις σου παραειναι δειλοι για να δουν την αληθεια που ζεις. Οπως τα καταφερες μεχρι τωρα, ετσι θα συνεχισεις και στο εξης λοιπον κι αστους να λενε πως εχεις χαμηλη αυτοπεποιθηση κι εισαι κυκλοθυμικη. Ο καθενας μεχρι εκει που μπορει μπου...

Και δεν χρειαζεται να δινεις εξηγησεις γιατι νιωθεις σκατα ακομα κ οταν το επεισοδιο εχει περασει. Εσυ μεσα σου ξερεις τι περνας κι αυτο εχει σημασια, ολοι οι υπολοιποι μιλαμε εξω απο τον χορο και πουλάμε τζαμπα μαγκια. Εσυ τα τραβας τα ζορια ομως οποτε αγνοησε τις παραφωνιες κ επικεντρωσου σε σενα και στο πώς θα γινεις καλα.

george1520
    Guest
    Boo εγώ προσωπικά σε θαυμάζω που παλευεις και φαντάζομαι πόσο δύσκολο είναι.. Ειδικά αν δεν έχεις δίπλα σου τους γονείς σου σε όλο αυτό.. Συνέχισε έτσι. Σου εύχομαι να έρθει σύντομα η μέρα που θα πετάξεις από πάνω σου όλα όσα κουβαλάς και ζεις και να κάνεις επιτέλους την ζωή που σου αξίζει..

Να μπαίνεις στο φορουμ. Να μας λες ότι θες, ότι σκέφτεσαι.. Να συζητάμε.

Banned
    ΤΑ φαρμακα, οι γιαροι κι γενικα ολα τα εξοδα σου σχετικα με την υγεια σου ειναι με συνησφορα του ΙΚΑ? η τα πληρωνεις εσυ?
    Το λιρικα σου προκαλει υπνυλια?? περιεργο, εμενα το αντιθετο! ,αυτο γινετε διοτις εχει διαφορετικη λειτουργια
    και αλλο προβλημα απο εμενα! Για να το παιρνεις αυτο μαλον θα εχεις επιλιπτικα προβληματα ε? η μαλον στα εδωσε επειδη σε βλεπει πολυ αγχομενη !
    Για αυτο σου λεω να προσπαθησεις να αλλαξεις την εικονα του εαυτουσου! Εξαλου η γνωστικισικη θεραπεια πλεον θεωρειτε ειδανικη για την δικη σου αρρωστια!
    Μπου, η σχιζοφρενεια οπου λες οτι πασχεις ειναι τυπου αυξανομενων υποτροπων η το αντιθετο? Ειχες και δυπολικη μανια? Παντος εισαι σχετικα τυχερη που σου εμφανιστηκε μετα τα 20 σου! τουλαχιστον ειχες καλα εφηβικα χρονια, διοτις η σχιζοφρενια συνηθως τωτε βγαινει!
    Ευχομαι καλο σουκου, και μια ευκερεια να κανεις κατις χαρουμενο!

Banned
    Quote Originally Posted by elisabet View Post
    Μπου ξερεις τι ξερω εγω; Οτι εισαι το πιο θαρραλέο άτομο που γνωριζω!!! Και απο τους πιο καλοψυχους ανθρωπους επισης. Οσο σε ξερω, δεν σε εχω δει μια φορα να βγαζεις κακια για άλλον ακομα κι οταν περνας χοντρα ζορια.
    Χεστηκες και πως φαινεσαι λοιπον και πως στο καλο αντιδρουν οι αλλοι. Πες πως οι γονεις σου παραειναι δειλοι για να δουν την αληθεια που ζεις. Οπως τα καταφερες μεχρι τωρα, ετσι θα συνεχισεις και στο εξης λοιπον κι αστους να λενε πως εχεις χαμηλη αυτοπεποιθηση κι εισαι κυκλοθυμικη. Ο καθενας μεχρι εκει που μπορει μπου...

Και δεν χρειαζεται να δινεις εξηγησεις γιατι νιωθεις σκατα ακομα κ οταν το επεισοδιο εχει περασει. Εσυ μεσα σου ξερεις τι περνας κι αυτο εχει σημασια, ολοι οι υπολοιποι μιλαμε εξω απο τον χορο και πουλάμε τζαμπα μαγκια. Εσυ τα τραβας τα ζορια ομως οποτε αγνοησε τις παραφωνιες κ επικεντρωσου σε σενα και στο πώς θα γινεις καλα.
    Ελησαβετ! οταν ελεγα αυτα τα λογια στην Μπου! ,οταν την ενθαρινα και της ελεγα για το αξιολογο του χαρακτηρος της και την δυναμικη της εσυ ! και πολλοι αλλοι ουτε καν που της γραφατε μια κουβεντα!! μπες και δες τα παλαια μηνυματα! ειδικα εσυ ελησαβςτ ουτε που εμπενες εδω! μερικοι μαληστα εγραφαν και μηνυματα τελειως προσβλητικα λες και ηταν επυλογη της η ασθενεια. αρα μην μου λες εμενα οτι την ενοχλω!

Senior Member
    Ελησαβετ! οταν ελεγα αυτα τα λογια στην Μπου! ,οταν την ενθαρινα και της ελεγα για το αξιολογο του χαρακτηρος της και την δυναμικη της εσυ ! και πολλοι αλλοι ουτε καν που της γραφατε μια κουβεντα!! μπες και δες τα παλαια μηνυματα! ειδικα εσυ ελησαβςτ ουτε που εμπενες εδω! μερικοι μαληστα εγραφαν και μηνυματα τελειως προσβλητικα λες και ηταν επυλογη της η ασθενεια. αρα μην μου λες εμενα οτι την ενοχλω!
    Δεν στο λεω εγω αγαπητε μου , η ιδια στο λεει εδώ και πόσα μνμ ότι την εκνευρίζεις και συνεχίζεις να το κάνεις απτόητος.
    Σέβασου τουλάχιστον την κατάσταση της και την ίδια και σταματα να γράφεις στο θέμα της αν εισαι λιγο σοβαρος.

Banned
    προσωπικα δεν εω διαβασει καποιο μηνυμα που να αναφερει εμενα οτι την ενοχλω! οτι της κανω κακο! μειτε μου εχει ζητησει να σταματησω να γραφω!
    Ομως και να υπηρχαν τετοια μηνυματα δεν παει να πει οτι ειμαι υποχρεωμενος να ακολουθησω αυτα που λεει! Δυστυχως Ελησαβετ - και οχι μονο εσυ- δεν γνωριζετε τους ορους του φορουμ! Οταν καποιος αναιβαζει ενα θεμα προς συζητηση το θεμα του ειναι ελευθερο προς καταθεση των αποψεων ολων των μελων του φορουμ! Αναλογα με το θεμα -εξερουντε τα θεματα οπου εχουν να κανουν με φαρμακευτικες αγωγες και με οσους εχουν μπει σε ψυχειατρικη κλινηκη - εχει δικαιωμα λοιπον ο καθε ενας μας να γραψει με ευγενικο τροπο βεβαια, χωρις βρισιες και προσβολες ,να γραφει την γνωμη του, να καταθετει αυτο που νομιζει οτι ειναι καλητερο και γενικα να γραψει την αποψη του χωρις να ειναι υποχρεωτικο η αποψη του να ειναι αρεστη στον θεματοθετη! ποσο μαλον σε εσενα Ελησαβετ! οπου δυστυχως στερησαι απο δημοκρατικες αιευσθησιες! οποιες δεν παει με τα "νερα "σου ειτε ειναι προβληματικος ειτε πρεπει να αποκληστη! ειναι πολυ κριμα νεοι ανθρωποι και για θεματα ψυχικης υγειας να εχουν τετοια κοσμοθεωρεια σαν την δικη σου! Πρεπει να εισαι δεχτηκη και σε οσους δεν συμφωνουν μαζι σου! δεν σημαινει οτι μονο εσυ εισαι σωστη! αλλα κι λαθος να κανει καποιος αλλος δεν ειναι λογος να μην γραφει! Δεν εχεις κανενα δικαιωμα να λογοκρινεις τους συμφορμητες σου! Ειναι παρα πολυ ασχημο αυτο που κανεις και δυστυχως το κανεις συνεχως! Μαλιστα αυτο το πραγμα, να κρινεις συνεχως , να φοβασαι κι να αποφευγεις να γραψεις δικα σου προβληματα - οπου συγουρα εχεις και φοβαμαι οτι οι δικοι σου ανθρωποι θα περναν πολυ ασχημες μερες διπλα σου διοτις εισαι υπερβολικα αυταρχικη - φενεσαι δλδ μια γυναικα οπου δεν εχει κανενα προβλημα ! και μπενεις εδω μεσα να κρινεις ολους εμας οπου ανοιγομαστε! οπου καταθετουμε τα προβληματα μας προς κουβεντα!
    Το αν ενοχλειτε η θεματοθετρια μπορει η ιδια να μου το πει! δεν εισαι εκπρωσοπος τυπου της! ουτε εχεις καποιο λογο να μου λες το τι θα γραψω! οι φασιστικες νοοτροποιες μπορεις να τις εξαντλεις στος δικους σου! Σε παρακαλω μην μας ξανα πεις τι θα γραφουμε! ουτε σε ποιους θα το γραφουμε!

Senior Member
    το τελευταιο πραγμα που θελω παιδια ειναι να σας δημιουργω εντασεις.συγγνωμη παιδια.
    η αληθεια γιωργο ειναι οτι με τσαντισαν τα μηνυματα σου γι αυτο και απαντουσα εκνευρισμενα αλλα φορουμ ειναι αυτο ο καθενας γραφει την αποψη του δε μπορω να αποκλεισω σε καποιον αυτο το δικαιωμα να εκφραζεται.οπως και να εχει ευχαριστω για τα μηνυματα κραταω πραγματακια που με αγγιζουν αλλα στον καλαθο των αχρηστων
    είμαι ςοδοπανα ανθρωπος

Senior Member
    θελω με καποιον να μιλησω αλλα δεν βρισκω κανεναν........ στα κεπα πηρα ξανα 67%, και μου εγραψαν οτι πασχω απο σχιζοφρενεια, προτιμουσα απλα ψυχωτικο συνδρομο.......νοιωθω λιγο ασχημα.....

Page 51 of 63 FirstFirst ... 41495051525361 ... LastLast