τι σας ανησυχει ? - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 4 FirstFirst ... 234
Results 46 to 58 of 58
    Senior Member
    Quote Originally Posted by mariposa7 View Post
    Ναι αυτό το τσεκάρω κ εγώ, πού κ πού πρέπει να τα κοιτάμε αυτά. Βέβαια ενώ υποτίθεται ότι μετά το 1 μήνα δείχνει, στην πραγματικότητα χρειάζονται τουλ. 3-4 μήνες για στοιχειωδώς αξιόπιστο αποτέλεσμα. Στην πραγματικότητα πλήρης εικόνα υπάρχει στο 6μηνο, αλλά ποιός αντέχει να περιμένει ως τότε, εάν (μακριά από μας) υπάρχει κ πραγματικός λόγος ανησυχίας?
    καλα σε τετοια περιπτωση αν εχεις την υποψια οτι εχεις εκτεθει στον ιο εχεις το περιθωριο 72 ωρων ωστε να πας σε μοναδα λοιμωξεων για να σου δωσουν αντιρετροικη αγωγη ωστε να μην εγκατασταθει ο ιος στο σωμα σου.
    Στου κουφου την πορτα, παρ' την πορτα και φυγε!

Banned
    Quote Originally Posted by ftatl View Post
    καλα σε τετοια περιπτωση αν εχεις την υποψια οτι εχεις εκτεθει στον ιο εχεις το περιθωριο 72 ωρων ωστε να πας σε μοναδα λοιμωξεων για να σου δωσουν αντιρετροικη αγωγη ωστε να μην εγκατασταθει ο ιος στο σωμα σου.
    Yeap, I know! Αλλά κάποιοι το καταλαβαίνουν μετά κ ύστερα άντε βρες την άκρη. Εντυπωσιάστηκα όταν διάβασα ότι στην Ελλάδα το μεγαλύτερο ποσοστό οροθετικών γυναικών είναι παντρεμένες. Οι περισσότερες το κολλήσανε από τον άντρα τους. Εκεί τί κάνεις δηλ? Εννοώ σαν πρόληψη, γιατί μετά τον τύπο τον σκοτώνεις κανονικά.

Senior Member
    Quote Originally Posted by mariposa7 View Post
    Yeap, I know! Αλλά κάποιοι το καταλαβαίνουν μετά κ ύστερα άντε βρες την άκρη. Εντυπωσιάστηκα όταν διάβασα ότι στην Ελλάδα το μεγαλύτερο ποσοστό οροθετικών γυναικών είναι παντρεμένες. Οι περισσότερες το κολλήσανε από τον άντρα τους. Εκεί τί κάνεις δηλ? Εννοώ σαν πρόληψη, γιατί μετά τον τύπο τον σκοτώνεις κανονικά.
    καλα υποτιθεται οτι η μονη προληπτικη λυση ειναι το προφυλακτικο σε καθε περιπτωση αλλα ποσα παντρεμενα ζευγαρια βαζουν εδω δεν βαζουν οι ελευθεροι?
    η κουμπαρα μου που ειναι παντρεμενη εκανε 2 παιδια κι απο τοτε χρησιμοποιει προφυλκατικο πιο πολυ για να μην μεινει παλι εγγυος ενω συγχρονως εχει και το κεφαλι της ησυχο μην κολλησει τιποτα.
    αυτες τις μερες που ειχα κολλησει με το θεμα διαβασα απο μια συνεντευξη οροθετικης οτι οι αντρες μεταδιδουν πιο ευκολα τον ιο απο οτι οι γυναικες. τωρα δεν ξερω τι παιζει.
    Στου κουφου την πορτα, παρ' την πορτα και φυγε!

Banned
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    http://www.ingossip.gr/paraxena/1706...e-toys?ref=yfp

Kαι δευτερο αρθρακι ..............
    Πολλύ μπλα μπλα... :p Είναι από τα άρθρα που τα διαβάζω απλά για να σκεφτώ τι ισχύει ανάλογα με το πως το βλέπω εγώ και τι κοιτάω να συμβαίνει γύρω μου. Στα περισσότερα συμφωνώ (καλύτερα να μην αναλύσω αυτά που δεν συμφωνώ), κρατάω απλά αυτό «Πέφτεις εφτά φορές και σηκώνεσαι οκτώ». Και ότι ΔΕΝ προσπαθείς να είσαι χαρούμενος γιατί πολλές φορές όταν δεν τα καταφέρνεις, νιώθεις ενοχές, άχρηστος και αχάριστος. Απλά προσπαθείς για ό,τι καλύτερο και δεν αφήνεις αβοήθητο τον εαυτό σου, όσο χάλια κι' αν νιώθεις πεσμένος στα πατώματα. Όλα τα υπόλοιπα είναι περιττά για μένα. Ο καθένας έχει τον δικό του τρόπο για να νιώθει στιγμές ευτυχίας. Η θέληση και η δύναμη χρειάζονται "για να σηκωθεί"..

Senior Member
    Ως θεματοθετης , με ανησυχει ...........................μην αρχισω και ανησυχω !!

Ως θεματοθετης , με ανησυχει ...........................μην αρχισω και ανησυχω !!
    Macgyver, με εκανες και χαμογελασα γιατι περιγραφει απολυτα την τραγικη πλευρα του αγχωτικου τυπου...που ανηκω.

Με ανησυχει ποτε θα ξανα βρεθω στην θεση να μην εχω χρονο για να γινω καλυτερος ανθρωπος αλλα να σηκωνω την ευθυνη αλλων.

Senior Member
    Ναι , C.C. καταλαβαινω τι εννοεις , ολοι εδω στο φορουμ , εχουμε την τραγικη μας πλευρα , προσπαθω να διατηρω το χιουμορ μου ομως .

Ναι , C.C. καταλαβαινω τι εννοεις , ολοι εδω στο φορουμ , εχουμε την τραγικη μας πλευρα , προσπαθω να διατηρω το χιουμορ μου ομως .
    Μα χαρηκα με το χιουμορ σου. Το βρηκα ευφυη και ευστοχο...

Senior Member
    Σευχαριστω για τα καλα σου λογια , C.C. !

Senior Member
    Quote Originally Posted by -moonlight- View Post
    Πολλύ μπλα μπλα... :p Είναι από τα άρθρα που τα διαβάζω απλά για να σκεφτώ τι ισχύει ανάλογα με το πως το βλέπω εγώ και τι κοιτάω να συμβαίνει γύρω μου. Στα περισσότερα συμφωνώ (καλύτερα να μην αναλύσω αυτά που δεν συμφωνώ), κρατάω απλά αυτό «Πέφτεις εφτά φορές και σηκώνεσαι οκτώ». Και ότι ΔΕΝ προσπαθείς να είσαι χαρούμενος γιατί πολλές φορές όταν δεν τα καταφέρνεις, νιώθεις ενοχές, άχρηστος και αχάριστος. Απλά προσπαθείς για ό,τι καλύτερο και δεν αφήνεις αβοήθητο τον εαυτό σου, όσο χάλια κι' αν νιώθεις πεσμένος στα πατώματα. Όλα τα υπόλοιπα είναι περιττά για μένα. Ο καθένας έχει τον δικό του τρόπο για να νιώθει στιγμές ευτυχίας. Η θέληση και η δύναμη χρειάζονται "για να σηκωθεί"..
    Eνα αρθρο ειναι , κρατα οτι σου αρεσει , και τα υπολοιπα πετα τα . Δεν ειναι ευαγγελιο !!

Senior Member
    Quote Originally Posted by keep_walking View Post
    Εγω θελω να εχω ανησυχιες .... καλες ομως και οχι υπερβολικες. Δεν θελω να λιμνασω σε μια ατελειωτη ρουτινα. Θελω να εχω ανησυχιες ως επι τον πλειστων δημιουργικες , θελω να κυνηγω πραγματα , να βελτιωνομαι, να αντιμετωπιζω καταστασεις σε πεδια μαχων που εχω επιλεξει κλπ.

Φυσικα δεν τα προγραμματιζεις αυτα. Μια μεγαλη ανησυχια τωρα ειναι το οικονομικο με την κριση , για αλλους λιγοτερο , για αλλους περισσοτερο. Δεν ειναι ενα πεδιο που το επιλεξαμε και ειναι λιαν εκνευριστικο να παλευεις για το νοικι, για φαγητο , για ελευθερο χρονο με τις απανθρωπες συνθηκες εργασιας οπως τεινουν να γινουν , με την ανεργια και την αβεβαιοτητα.

Θελω να ανησυχω για ωραια πραγματα. Θελω να ανησυχω για το πως θα δημιουργησω κατι ωραιο, απλα πραγματα οπως μια ιστοσελιδα. Θελω να ανησυχω για το αν αρεσω στο κοριτσι που γνωρισα χθες και χιλια - δυο που μας κανουν αυτο που ειμαστε εν τελει.

σαγαπω και ..συμπορευομαι
    ...Η μονη μας υποχρεωση..... ειναι να σωσουμε τα ονειρα μας...

..ελπιδα ειναι η αισθηση που εχεισ οτι αυτο που νιωθεισ να σε βαραινει τωρα,δεν θα κρατησει για παντα....

..Μονο στα ηρεμα νερα καθρεφτιζεται κατι χωρις ν αλλαζει μορφη.
    Μονο σ ενα ηρεμο μυαλο υπαρχει η καθαρη αντιληψη του κοσμου...

Banned
    Eνα αρθρο ειναι , κρατα οτι σου αρεσει , και τα υπολοιπα πετα τα . Δεν ειναι ευαγγελιο !!
    Αυτό κάνω, αλίμονο. Απλά επειδή μου είπες να το διαβάσω νόμιζα πως ήθελες να σχολιαστεί, αν και δεν επικεντρώθηκα καν σ' αυτά που δεν συμφωνώ, κράτησα αυτό που θεώρησα εγώ πιο σημαντικό και είπα να το γράψω μιας και το παράθεσες εδώ.

Senior Member
    Quote Originally Posted by -moonlight- View Post
    Αυτό κάνω, αλίμονο. Απλά επειδή μου είπες να το διαβάσω νόμιζα πως ήθελες να σχολιαστεί, αν και δεν επικεντρώθηκα καν σ' αυτά που δεν συμφωνώ, κράτησα αυτό που θεώρησα εγώ πιο σημαντικό και είπα να το γράψω μιας και το παράθεσες εδώ.

Εννοειται , moonlight , οτι σενα αρθρο , θα βρουμε ενδιαφεροντα και μη πραματα . Στην παραγραφο που παρεθεσες , συμφωνω κι εγω .

Page 4 of 4 FirstFirst ... 234