Results 721 to 735 of 4834
Thread: Είναι κανείς εδώ;
-
05-05-2016, 11:26 #721
Macgyver, μακάρι να πιάσει η ευχή σου...
Ο προηγούμενος σιαμ που είχα πέθανε στα 19 από καρκίνο, μακάρι ο Τζέρυ να μην αρρωστήσει και να τον ξεπεράσει...τώρα κοιμάται στο σκαμπό στο χωλ το καρδουλίνι μου και χαίρομαι που τον έχω εδώ γιατί είμαι μόνη μου...
Καλά κάνεις και αντιδράς σ' ότι δεν βρίσκεις σωστό στη θρησκεία, κι εγώ πιστεύω αλλά πιστεύω επίσης ότι δεν πρέπει να έχουμε παρωπίδες και ν' ακολουθούμε τυφλά ότι μας λένε χωρίς να σκεφτόμαστε και να κρίνουμε...και σίγουρα δεν επιτρέπεται άνθρωπος του Θεού να μιλάει έτσι...Συμφωνώ και μ' εσένα black adder που αντιδράς σ' αυτό αν και δεν μου είπες αν εσύ πιστεύεις (αν θέλεις λες βέβαια, δεν μειώνει αυτό την άποψη σου)...
Τώρα όσον αφορά το αλκοόλ δεν μου αρέσει όταν είμαι με παρέα κι όλοι πίνουν εγώ να μην μπορώ να πιω ούτε ένα ποτήρι...αλλά δεν το κάνω συχνά όπως κατάλαβες...Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...
- 05-05-2016, 11:29 #722
Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...
05-05-2016, 11:35 #723
Ναι , να πιασει η ευχη μου , αλλα τα ζωα εχουν το μεγαλο μειονεκτημα οτι ζουν λιγοτερο απο μας ...........αμα δεν πινεις συχνα , δεν τρεχει τιποτα , δεν σε ' κοβω ' για αλκοολα ............. αλλα ειναι τα προβληματα σου .....
Μπαι δε γουει , ενα μικροσωμο ζωο , στα 2 του χρονια , ειναι σαν 24 ανθρωπινα , απο κει και περα , καθε χρονος του ζωου , αντιστοιχει με 5 ανθρωπινα , σε αντιθεση με αυτο που πιστευεται , δλδ ο γατος σου ειναι .....24 + ( 16χ5 ) = 104 !!! πω , πω !! στα μεγαλοσωμα , ενας χρονος ειναι 7 ανθρωπινα , στα μεσαια , 6 .............
06-05-2016, 11:36 #724
Κυκνακι το παλευω. Θελω να συζητησουμε σοβαρα τα θετικα και τα αρνητικα της ληψης αλκοολ.
Λαμβανεις την αγωγη, δεν σε πιανει παντα, σε πιανει το παραπονο, μπορει στο σπιτι να κυκλοφορει ελευθερα κατι απο κρασι, λες - Α μα πια - Ας βαλω ενα !!! Άλλο σε μια κοινωνικη συγκετρωση να πιεις 2 ποτηρακια μπυρα π.χ και άλλο ανα εβδομαδα και απο ενα.
Η ληψη αλκοολης φερνει την αγωγη πισω 15 βηματα (σχηματικο παραδειγμα με δικα μου λογια δεν ειμαι ειδικος ). Με πολυ καλη διαθεση θα σου πω οτι ειναι ενας απο τους υπουλοτερους εχθρους των ψυχικα ευαλωτων ανθρωπων ειδικα στη χωρα μας που η υπαρξη του αλκοολ ως τροπος ψυχαγωγιας ειναι Νουμερο 1, οσοι και οταν βρισκομαστε σε αγωγη για να μη νιωθουμε περισσοτερο μαυρα προβατα μπορει ισως και εμεις να πιουμε.
Το αλκοολ ομως Μπορει για παραδειγμα να αυξησει την επιθυμια για αυτοχειρια ή αυτοτραυματισμο.
Δε σε μαλωνω, δε το παιζω εξυπνη, δε σου κανω ανακριση, σου λεω ξεκαθαρα και ντομπρα τη γνωμη μου πανω στην ουσια αλκοολ γιατι προσωπικα εχω εμπειρια.
Κατα τα αλλα καθημερινα ευχομαι να βιωνω μια ημερα ηρεμιας, χαρας και δεσμευομαι να προσπαθω να μην υποκυπτω σε παλαιους κακους τροπους αντιμετωπισης. Συμβαινουν πολλα και σημαντικα γυρω μου, ο,τι μπορω κανω. Ξερω πως για εσενα ηταν μεγαλη υπερβαση ολο αυτο το γιορτινο, ο κοσμος, η φασαρια, η αλλαγη, να λες και κανα Μπραβο στον Κυκνο, να μην αμελεις την αγωγη σου οπως και τα ραντεβου σου. Ειμαστε συμφωνες ?
"Make sure your worst enemy isn't you"
06-05-2016, 11:47 #725
Κι εγω , εχω υποφερει απο το αλκοολ , και ουτε καταλαβα πως το αρχισα ............ μουδειξε ο γιατρος μου επισημο διαγραμμα , με την ληψη αλκοολ , διπλασιαζεται η κτθλψη , και τωρα που τοχω κοψει , ειμαι πολυ καλυτερα .................μονος επινα , ποτε με παρεα .......παντα κρασι , αλλα ποσοτητες ..................
08-05-2016, 19:27 #726
Καλησπέρα παιδιά!
Cc, θα σου απαντήσω αργότερα που θα νιώθω καλύτερα σε όσα με ρωτάς γιατί αυτή τη στιγμή δεν είμαι σε θέση...
Νιώθω πολύ στεναχωρημένη γιατί σήμερα είναι η γιορτή του θείου μου και δεν μπορώ να του πω "χρόνια πολλά" αφού βρίσκεται σ' ένα παγωμένο μνήμα...Μελαγχολώ πάντα γιορτινές μέρες που τις περνούσαμε μαζί έστω κάποιες ώρες...τι να κάνω; Μπορεί να με βοηθήσει κανείς;
Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...
08-05-2016, 19:41 #727
Εισαι πολυ ευαισθητη , Κυκνε ........κι εμενα πεθανε ο θειος μου τον Νοεμβρη , στην ουσια αυτοκτονησε , μετα απο μια πτωση απο σκαλα τραυματιστηκε , μπηκε νοσοκομειο , του την ' εδωσε ' , σταματησε να τρωει , δεν ηθελε να ζησει αλλο , ειχε τη θεια μου με βαρυτατο αλτχζαιμερ , και ενα γυιο ' προβληματικο ' , οικ. προβληματα , απαισιοδοξος πολυ , αλλα , να σου πω , σκασιλα μου , παει ο ανθρωπος , γιατι να στεναχωριεμαι τωρα ? καλυτερα γιαυτον ........ανακουφιστηκε .....
08-05-2016, 19:44 #728
09-05-2016, 09:36 #729
Κυκνακι Καλη εβδομαδα... ευχομαι να νιωθεις λιγο πιο αναλαφρη, οποτε μπορεσεις απαντησε μου στο μηνυμα #724.
Εστω σε κανα 2 σημεια οπως σου βγαινει δλδ να απαντησεις."Make sure your worst enemy isn't you"
10-05-2016, 08:08 #730
Που εισαι βρε Κυκνακι ? Το εριξες στο χουζουρι ή στις βολτες μετα τις γιορτες ?
"Make sure your worst enemy isn't you"
10-05-2016, 08:26 #731
Καλημέρα cc! Εδώ είμαι αλλά δεν ήξερα τι να σου γράψω γιατί είμαι χάλια και δεν μπορώ να σκεφτώ λογικά ώστε ν' απαντήσω στις ερωτήσεις που θέλεις ακόμα...δεν τις ξεχνάω όμως για μόλις συνέλθω...
Χθες κοιμόμουν όλη τη μέρα, ξύπνησα στις 7 το απόγευμα και μετά ξανακοιμήθηκα κι έτσι όπως ήμουν σαν ζαλισμένο κοτόπουλο στο μεσοδιάστημα δεν μπορούσα να γράψω τίποτα...νιώθω πολύ δυστυχισμένη και φοβάμαι, ειδικά όταν πέφτω για ύπνο μέχρι ν' αποκοιμηθώ ακόμα κι όταν δεν είναι βράδυ φοβάμαι πολύ, νιώθω ν' απειλούμαι κι εκείνες τις ώρες δεν ξέρω σε ποιον να στραφώ...ακόμα και τώρα φοβάμαι...Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...
10-05-2016, 08:33 #732
10-05-2016, 08:41 #733
10-05-2016, 08:45 #734
Ενοχικοτητα το ονομαζω εγω, ( εχω κι εγω απο αυτο μπολικο ) χι.
Σιγουρα οι αλλαγες στη ρουτινα μας φερνουν καποιες διακυμανσεις διαθεσεων...
Ειπαμε οταν φουντωνουν οι φοβοι εσυ θα το ριχνεις στις τεχνικες χαλαρωσης και εμψυχωσης του κυκνου... οσο μπορεις.
Εκει που θα σκαει μια μαυρη σκεψη ---- εεεπππππ---- θα της λες... φυγε εσυ... προτιμω να σκεφτω την ημερα που ειχα διαθεση, που με περιποιηθηκα, που ναι γαμωτο ενιωθα καλα και το καταφερα μονη μου, αρα μπορω, ναι . Μετα γινεται σαν συνηθειο αν αρχισεις να το επαναλαμβανεις στον εαυτο σου.
Καλη δυναμη κυκνακι μουυυυ."Make sure your worst enemy isn't you"
10-05-2016, 14:02 #735
Αχ βρε cc, πώς να διώξω την μαύρη σκέψη που σκάει αυτές τις μέρες με το που θα πάω να ξαπλώσω κι είναι φόβος ότι όσο κοιμάμαι μόνη μου χωρίς κάποιον να με αγκαλιάζει μπορεί κάποιος να μου κάνει κακό; Πραγματικά δεν ξέρω, προσπαθώ αλλά δεν τα καταφέρνω όσο καλά κι αν πέρασα π.χ. την προηγούμενη μέρα...και θέλω να κοιμηθώ λίγο το μεσημέρι σήμερα...μακάρι να δεις το μήνυμα πριν εκείνη την ώρα και να μου δώσεις κάποια συμβουλή...όσο πιο συγκεκριμένη γίνεται...
Χάνω κι ένα ένα τα γατιά μου όσο περνάει ο καιρός κι αυτό δεν βοηθάει...έχω μια γάτα κάτω στην αυλή που ο κτηνίατρος είπε ότι είναι ετοιμοθάνατη αν και μετά την επίσκεψη μας εκεί φάνηκε να ζωντανεύει λίγο...περιμένω να δω πως θα πάει...Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...