Results 1 to 15 of 56
Thread: Μεινω τα χαπια για να αδυνατισω
-
11-09-2017, 01:26 #1
Μειωνω τα χαπια για να αδυνατισω
Καλησπερα,
Η μονη φορα που εχασα κιλα ηταν οταν μειωσα τα φαρμακα. Τα μειωνω λοιπον και παλι και ηθελα καπου να το μοιραστω αυτο γιατι δεν παει αλλο πραγματικα. Θελω να χασω τουλαχιστον 10-20 κιλα. Οποτε θα τα μειωσω για 3 μηνες περιπου, εγω θελω εδω σε αυτο το θεμα να σας ρωταω αν κατι θεωρειται παραλογο για να μου λυνεται η απορια και να μην το μεταφερω αν ειναι. Δεν γινεται αλλιως, προσπαθω πολλα χρονια να χασω κιλα και δεν τα καταφερνω, η μονη φορα που τα καταφερα ηταν οταν τα ειχα μειωσει στο μισο, τωρα θελει παραπανω να τα μειωσω, γιατι παιρνω παραπανω δοση, δεν γινεται ομως.........τεσπα, θα δουμε.......ευχηθειτε μου καλη επιτυχια!Last edited by λουλούδι; 11-09-2017 at 16:28.
- 11-09-2017, 03:28 #2
Καλη επιτυχια
Οντως ετσι ειναι εγω επερνα αντιψυχωτικα και ακομα και οταν λιμοκτονουσα δεν εχανα κιλα....εδω και 3 μηνες τα εκοψα μονος μου και χανω κατα ριπας σχεδον εχω επιστρεψει στα κανονικα μου κιλα.....
Οταν εισαι σε αγωγη το να χασεις κιλα γινεται αλλα ειναι εξαιρετικα δυσκολο θελει διατροφη με πολυ χαμηλους υδατανθρακες και αεροβια τουλαχιστον μιση ωρα τη μερα και παλι θα χανεις με αργους ρυθμους....Slipknot-Psychosocial......
11-09-2017, 08:00 #3
11-09-2017, 08:09 #4
11-09-2017, 08:34 #5
Έχω αυξημένη πίεση και πρέπει να χάσω κιλά. Το περίεργο είναι ότι επί χρόνια παίρνω τις ίδιες μικρές ποσότητων φαρμάκων και μόνο τον τελευταίο χρόνο φαίνεται να χάνω κιλά. Επίσης κάνω και θεραπεία για απεξάρτηση από το κάπνισμα, ακόμη και αυτό δεν μου προσθέτει κιλά. Απορώ τι συνέβαινε τόσα χρόνια που δεν έχανα και ήμουν με φουσκωμένη κοιλιά, ζαλάδες και πονοκεφάλους. Μόνο και μόνο αυτά, μου μείωσαν την ποιότητα ζωής για τέσσερα χρόνια. Πραγματικά από φάρμακα έπαιρνα ότι και τώρα. Τα είχα μειώσει λόγω της αύξησης βάρους, δεν έπαθα ξανά επεισόδιο, ούτε έχω συμπτώματα.
11-09-2017, 09:08 #6
για μενα πρωτερεοτητα εχει η ασθενεια και μετα τα κιλα, αν δεν εχεις συμπτωματα σε ποιο μικρη δωση καλος.... ουτος η αλλος πρεπει να παιρνεις τη μικροτερη δοση χωρις συμπτωματα απο οτι εχω καταλαβει
εγω εχω κοληση εδω και εναμιση μηνα στα 92 κιλα , βεβαια αθλητικα βελτιωνομαι...... θα δειξη
11-09-2017, 11:26 #7
λοιπον,
εγω αδυνατισα και ας παιρνω φαρμακα.
ειναι πολυ απλο. απλως ραψτε το.
μη φοβαστε να μη φατε. να φοβαστε να φατε.
να τρωτε απλα φαγητα που δεν ανοιγουν την ορεξη και πολυ μικρη ποσοτητα.
σε ολες οι διαιτες τρως πολυ μικρες ποσοτητες ετσι και αλλιως.
τους υδατανθρακες περιοριστε τους στο ελαχιστο.
το πιο ευκολο πραγμα ειναι να αδυνατισεις. το θεμα ειναι καθαρα ψυχολογικο πως να το ραψεις.
και μετα θελει υπομονη.
γυμναστικη δε χρειαζεται πολυ. εμενα μου ανοιγει και την ορεξη τελικα.Με τη δύναμη του Θεού να έχετε τα τσάκρα σας ανοιχτά, καθαρά, φωτισμένα κ δε θα πιάνει κανένα κακό.
11-09-2017, 11:30 #8
μη διανοηθεις να κανεις αυτη τη βλακεια !!
αμα μειωσεις τα φαρμακα θα παθεις υποτροπη, θα βασανιστεις ισως και να μη γινεις καλα και μετα θα παρεις παραπανω φαρμακα και θα ξαναπαχυνεις περισσοτερο απο τωρα.
εξαλλου αμα απλως χασεις μια φορα τα κιλα αυτο δε λεει τιποτα. σε λιγο καιρο θα τα ξαναπαρεις το λενε ολοι οι διαιτολογοι.
το θεμα ειναι καθαρα ψυχολογικο.
πηγαινε σε ενα κεντρο αδυνατισματος ή αλλου που εχουν ψυχολογο να σε καθοδηγησει σχετικα.
δεν ειναι δυσκολο να αδυνατισεις και ας παιρνεις φαρμακα.
απλως δε πρεπει να τρως.
το πιο ευκολο πραγμα.
το δυσκολο ειναι να βρεις φαϊ να φας.
το θεμα ειναι καθαρα ψυχολογικο. στα κεντρα αδυνατισματος νομιζω υπαρχουν ψυχολογοι που σε βοηθουν σε αυτο το θεμα, δηλαδη στο πως θα πεισεις τον εαυτο σου να μη φαει.
Με τη δύναμη του Θεού να έχετε τα τσάκρα σας ανοιχτά, καθαρά, φωτισμένα κ δε θα πιάνει κανένα κακό.
11-09-2017, 11:40 #9
επισης τρωγοντας ανοιγει η ορεξη να το θυμαστε αυτο.
Με τη δύναμη του Θεού να έχετε τα τσάκρα σας ανοιχτά, καθαρά, φωτισμένα κ δε θα πιάνει κανένα κακό.
11-09-2017, 12:18 #10
Kavkaz και genesis ευχαριστω.
Οι υπολοιποι, παιδια, καλα ειναι αυτα που λετε αλλα η ποιοτητα της ζωης μου εχει πεσει παρα πολυ, δεν αρκει μονο να μην εχω συμπτωματα, αν ειμαι ολη τη μερα χαλια που ειμαι σαν βαρελι πως να αισθανομαι καλα; Τι να το κανω να μη λεω βλακειες πχ και να αισθανομαι κακασχημη; Να μην εχω αυτοπεποιθηση, να με απασχολει μονο το φαι και τα κιλα κτλ. Απλως το θεμα ειναι οτι ο συντροφος μου δεν με αφηνει να τα κοψω τελειως τα χαπια (κανω και την ενεση) και μου ειπε να τα μειωσω στο μισο απλως τα χαπια, κανοντας και την ενεση. Και πολυ ειναι, καιρος ηταν να τα μειωσω, να παιρνω τη δοση συντηρησης, μακαρι να μπορουσα να τα μειωσω στο μισο αλλα δεν γινεται...........Αυτα....
Maus τα χαπια και η ενεση αυξανουν την ορεξη και μειωνουν το μεταβολισμο.
11-09-2017, 12:34 #11
11-09-2017, 12:52 #12
Ευχαριστω.........
11-09-2017, 16:07 #13
mobile.reuters.com/article/amp/idUSKBN0HB27J20140916
Λουλουδι αν ξερεις αγγλικα τσεκαρε τι λεει εδω....
Λοιπον ειπες τη φραση κλειδι.....μειωνουν τον μεταβολισμο....αυτος ειν ο σημαντικοτερος λογος για την αυξηση βαρους με τα φαρμακα....
Εγω επιμενω εκτος απο διατροφη με χαμηλους υδατανθρακες θελει και αεροβια ασκηση....υποψην η αεροβια αυξανει τον μεταβολισμο....δεν χρειαζεται τρεξιμο απλα γρηγορο περπατημα επισης αν θες ξεκινα να πινεις πρασινο τσαι λουιζα και φασκομηλο και τα 3 αποδεδειγμενα αλλαζουν τον μεταβολισμο και τα 2 τελευταια ειναι και διουρητικα.....
Και να σου πω και το αλλο....εξαρταται τον οργανισμο π.χ εγω με ρισπερνταλ και αμπιλιφαυ δεν εχανα κιλα ουτε οταν ετρωγα 800 θερμιδες τη μερα εχω ενα γνωστο που περνει 2-3 ζυπρεξα τη μερα και εχασε 10 κιλα..... επισης αλλοι βαζουν 50 κιλα και αλλοι δεν περνουν καθολου....
Υ.γ αν μπορεις κοψε την επεξεργασμενη ζαχαρη αν περνεις αντιψυχωτικα τοτε η ζαχαρη δεν μεταβολιζεται... ;)Slipknot-Psychosocial......
11-09-2017, 16:19 #14
Η γυμναστικη ανεβαζει μεν το μεταβολισμο αλλα αυξανει κι αλλο την ορεξη......οποτε την αποφευγω οσο μπορω αλλα δεν μπορω και τελειως......ειναι σιγουρο αυτο για τη ζαχαρη;
11-09-2017, 16:54 #15
Ναι ειναι σιγουρο τα αντιψυχωτικα ανεβαζουν το ζαχαρο στο αιμα....στην ουσια οτι τρως αποθηκευεται σαν λιπος....χειροτερο απ ολα το ζυπρεξα το καλυτερο υο ινβεγκα....τι αγωγη περνεις....
Κανε τουλαχιστον περπατημαSlipknot-Psychosocial......