Results 1 to 14 of 14
Thread: ΚΟΛΛΗΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΗΝ;
-
15-11-2017, 19:13 #1
ΚΟΛΛΗΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΗΝ;
Καλησπέρα! Θα ήθελα τη γνώμη σας! Είμαι 24 χρονών και μέχρι τώρα δεν είχα κάποια ολοκληρωμένη σχέση. Περίμενα να βρω τον ιδανικό και να ερωτευτώ απόλυτα. Είχα φλερτ, αλλά όχι κάτι περισσότερο. Πριν 2 μήνες ερωτεύτηκα τρελά κάποιον 9 χρόνια μεγαλύτερο μου που έχει όλο το πακέτο που έψαχνα. Βγαίνουμε συνέχεια και μου φέρεται πολύ καλά. Όταν είμαι μαζί του αισθάνομαι φοβερά ευτυχισμένη.Ενώ έχουμε φτάσει πολύ κοντά στην ολοκλήρωση της σχέσης μας, κάτι με κάνει να διστάζω. Είμαστε συνέχεια μαζί και γενικά δεν έχει πολλούς φίλους και δε βγαίνει μόνος του. Τις μέρες που δε μπορούμε να βγούμε συνήθως κάθεται σπίτι του και μιλάμε στο τηλέφωνο το βράδυ. Με πειράζει που μου μιλάει συνέχεια για την πρώην του με την οποία έχει χωρίσει εδώ κι 1 χρόνο. Έχω μάθει απίστευτες λεπτομέρειες για τη σχέση τους και τη ζωή της γενικότερα. Επίσης, χώρισαν πολύ άσχημα και τον είχε απατήσει κιόλας. Είμαι σε τρομερά δύσκολη θέση, γιατί από τη μια τον θέλω σαν τρελή κι από την άλλη δε θέλω να πληγωθώ. Του έχω πει πως με πειράζει, μου έχει ζητήσει συγγνώμη και μου έχει πει πως δεν το κάνει για κάποιο συγκεκριμένο λόγο, αλλά επειδή του αρέσει να λέει ιστορίες, συνεχίζει όμως να την αναφέρει. Επίσης, κάποιες φορές μιλάει γι'αυτήν με τα καλύτερα λόγια π.χ. πως ήταν πανέμορφη , σέξυ και κάποιες φορές με τα χειρότερα π.χ. τσούλα, βρώμα. Τι με συμβουλεύετε να κάνω;
- 15-11-2017, 19:15 #2
βρες εναν στα μετρα σου αλλιως περιμενε λιγους μηνες μεχρι να σε κανει ταρανδο να το μαθεις και να ερθεις εδω να γκρινιαζεις
15-11-2017, 19:22 #3
Δεν το θεωρω καλη ιδεα να συνεχισεις μαζι του...πρωτον ειναι ηλιου φαιενοτερο οτι δεν εχει ξεπερασει την πρωην του, δευτερον ειναι πολυ μεγαλος για πρωτη σου σχεση και η κερατο θα φας η γενικα δε θα σε πολυπαιρνει σοβαρα και δεν θα ειναι ισοτιμη η σχεση και αργα η γρηγορα αυτο θα καταρρευσει, γενικα η ολη κατασταση ζεχνει rebound...κατι να τονωσει τον πληγωμενο του ανδρικο εγωισμο και την αυτοπεποιθηση του. Καταλαβαινω οτι εισαι αρκετα ενθουσιασμενη αλλα δεν θεωρω οτι θα σου βγει σε καλο η ολη κατασταση...
15-11-2017, 19:26 #4
Εμένα το πακέτο με ενδιαφέρει που έψαχνες πακέτα έχει στο ταχυδρομείο
Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))
15-11-2017, 22:36 #5
Πολύ κακό σημάδι που μιλάει για την πρώην του με τόσες λεπτομέρειες. Και μάλιστα συνεχίζει ενώ του έχεις πει πως σε ενοχλεί.
Οπότε συμφωνώ πως δεν είναι καλή ιδέα να συνεχίσεις. Ίσως αυτό είναι που νιώθεις και δεν προχωράς μαζί του σεξουαλικά και λες ότι κάτι σε κρατάει και διστάζεις. Άκου το ένστικτο σου!!!
Γιατί βρε πολύ μεγάλος με 9 χρόνια διαφορά; Δεν είναι κοριτσάκι, 24 χρονών γυναίκα είναι κι απ οτι φαίνεται το ένστικτο της μια χαρά την οδηγεί. Και μένα η πρώτη μου σχέση με 8 χρόνια διαφορά ήταν κι ήμουν και πολύ μικρότερη απτην θεματοθέτρια.
15-11-2017, 22:59 #6
Λοιπόν το έχω ζήσει αυτό που περιγράφεις.Σήκω και φύγε όσο είναι καιρός.Αν συνεχίσεις όμως κάντο έχοντας στο νου σου ότι θα φας τα μούτρα σου άσχημα όταν αυτός ξαναγυρίσει στην πρώην κι εσύ χτυπιέσαι ή σου πει πως απλά δε του βγαίνει να συνεχίσετε (επειδή έχει την άλλη στο μυαλό του χώρις απαραίτητα να γυρίσει σαυτήν). Σκεψου και κάτι άλλο.Όλη αυτη η κατάσταση μπορεί εύκολα να σε βάλει στο εξης τρυπακι.Να θες να είσαι η τέλεια κοπέλα που του κάνει όλα τα χατήρια, να θες να είσαι καλύτερη απο την πρωην του με αποτέλεσμα τα δικά σου θέλω απο τη σχέση αυτη να πάνε περίπατο. Καλή τύχη ότι κι αν επιλέξεις!
15-11-2017, 23:02 #7
Την διαφορα ηλικιας δεν τη θεωρω κακο πραγμα, οντως δεν ειναι τοσο μεγαλη και γενικα την προτιμω, παντα παιζει στις σχεσεις μου διαφορα ηλικιας. Αλλα την θεωρω οχι την καλυτερη ιδεα αμα εισαι απειρος/απειρη, παιζει μεγαλη ανισορροπια δυναμεων και υπεισερχονται εξαρτητικα στοιχεια. Δυσκολο πολυ να μην γινει κατι τετοιο. Καλυτερο ειναι θεωρω στη πρωτη σχεση η διαφορα να μην ειναι πανω απο 2-3 χρονια ξερω γω...να ανακαλυπτουν πραγματα μαζι...προφανως και αυτα ειναι στερεοτυπα και αυθαιρετα νουμερα και μπλα μπλα μπλα αλλα ας αναρωτηθει τι την θελει καποιος 9 χρονια μεγαλυτερος οντας ο πρωτος της και πως την βλεπει; Αν αισθανεται ανετα σε αυτο τον ρολο που της αποδιδεται οποιος και αν ειναι οκ...αλλα εγω πιστευω πως δεν ληγει καλα μια τετοια κατασταση.
15-11-2017, 23:04 #8
Κατα 99% θα πληγωθεις πολυ ασχημα. Οχι απαραιτητα επειδη θα τα ξαναβρει με την πρωην του, μπορει αυτη να μην τον θελει με τιποτα πισω, αλλα επειδη εισαι η "πατεριτσα" του πριν κανει σχεση απο πραγματικο ερωτα.
Και συμφωνω απολυτα οτι θα μπεις στο τρυπακι να προσπαθεις να φτασεις/ξεπερασεις την πρωην του και θα εισαι μεσα σε συνεχες αγχος μεχρι που θα σε αφησει και θα νιωσεις εντελως κοροιδο που επενδυσες.
Βασικα, για να μη λεμε και βλακειες, ολοι ετσι μαθαινουμε. Την παταμε πρωτα. Ζηστο και ο,τι και να γινει σιγουρα θα μαθεις πολυτιμα μαθηματα.Everything that irritates us about others can lead us to an understanding of ourselves C G Jung
15-11-2017, 23:49 #9
Ναι εχει βαση αυτο που λες σίγουρα υπάρχει αυτος ο κίνδυνος αλλά και παλι δεν είναι απόλυτο. Έχει να κάνει πολύ και με τον χαρακτήρα της κοπέλας ή του συντρόφου της.
Επίσης μου φαίνεται πολύ κάπως όντας άπειρη να ήμουν με έναν επίσης άπειρο, αλλά οκ αυτό είναι καθαρά προσωπικό κόλλημα, ήταν και θέμα γούστου για μένα έτσι κι αλλιώς, ποτέ δεν μου άρεσαν οι μικρότεροι.
16-11-2017, 13:55 #10
το οτι θα πληγωθεις, ειναι σχεδον σιγουρο.
απο την στιγμη που δεν την ανεφερε τυχαια, αλλα παρολο που του εχεις πει οτι σε ενοχλει δεν μπορει να σταματησει να μιλαει γι αυτην ειτε εκθειαζοντας την ειτε βριζοντας την, οχι μονο δεν την εχει ξεπερασει ακομα, αλλα εχει εμμονη μαζι της.
λες δεν εχει και φιλους και ειστε συχνα μαζι.
εχω την εντυπωση οτι αντι να σου φερεται σαν την γυναικα που θελει διπλα του, σου φερεται σαν να εισαι ο φιλαρακος του που θα τον στηριξει στον χωρισμο του.
νομιζω οτι πρεπει να ζητησεις επιτακτικα να σταματησει καθε συζητηση και αναρνηθει, η δεν το κανει στην πραξη οπως και τωρα, να φυγεις.
αν δεχτει, δες πως θα εξελιχθει η παρεα σας χωρις αυτες τις συζητησεις στην μεση και πραττεις αναλογως.
17-11-2017, 02:09 #11
100% κολλημενος με την πρωην , καμμια αμφιβολια , θα φας τα μουτρα σου δεν πα νασαι η καλυτερη του κοσμου , το τονιζω , 100 % , ακουσε με πληζ ., ταχω κανει κι ο ιδιος , κολλημενος με την πρωην εκανα κι ελεγα ακριβως τα ιδια ......
19-11-2017, 15:58 #12
Συμφωνώ απόλυτα με όλους ..Έπρεπε να έχεις φύγει χτες !!!
06-12-2017, 23:54 #13
στα 24 αν δεν πληγωθείς, δεν μαθαινεις
Στο σχολειο που λεγεται ζωη
Το πιο σημαντικο μαθημα
Ειναι παντα το τελευταιο
07-12-2017, 11:01 #14