Results 46 to 60 of 140
Thread: ΑΣ ΓΝΩΡΙΣΤΟΥΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ
-
07-04-2006, 13:25 #46
καλη επιτιχια και σε σενα Μαρινα. Και εγω εχω 3 παιδια μια κορι 4 χρονων και 2 αγοριον 2χρονων. περιμενο και εγω να κανω την επεμβαση.
- 07-04-2006, 13:35 #47
Γειά σας είμαι η Δώρα....
Είμαι σχεδόν 35 γεννέθλια 23-05-71 και είμαι πατρεμένη με δύο παιδιά. 14χρ. αγόρι και 11 χρ. κορίτσι... Από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου έπρεπε να προσέχω τη διατροφή μου... Είμαι μόλις 1.55 και τα κιλά φαίνονταν αμέσως. ʼρχισα να νιώθω παχιά από τότε που ζύγιζα μόλις 50 και πλακωνόμουν στις δίαιτες . Όμως κάθε φορά προσθέτονταν και επιπλέον κιλά... Τελευταία σοβαρή προσπάθεια διαίτας πείνας πρίν από 2 χρόνια με reductil που μου διάλυσαν το στομάχι βέβαια έχασα 32 κιλά.... Τα οποία ξαναπήρα πάλι και τώρα είμαι 114....
Ευχαριστώ πολύ τη Βέρα για τη βοήθειά της, και ευλπιστώ μέχρι τον Ιούνιο να έχω εγχειριστεί και να βρω και πάλι τον εαυτό μου...
07-04-2006, 15:09 #48
γεια σας ...
ειμαι η freddo
ειμαι απο κρητη και μετα απο 7 ευτιχισμενα και δυσκολα παραλλιλα χρονια στην Αθηνα επεστρεψα στην επαρχια
λατρεβω τη μουσικη, τα ταξιδια και τα ζωα
ειμαι ευαισθητη, ευχαριστη στην παρεα, πολυλογου, ανεξαρτητη, λιγο απαιτητικη και ασιμβιβαστη!!!
με το μονο πραγμα που εω συμβιβαστει εδς και χρονια ειναι τα πολλα κιλα και
εδς και τρεισ εβδομαδες αποφασεισ να κοψω και αυτο το συμβιβασμο!!!
χαιρομαι που σασ βρηκα και αισθανομαι οτι δεν ειμαι μονη μου σε αυτον τον αγωνα των κιλων!!!
07-04-2006, 15:11 #49
ξεχασα να σας πω οτι γεννηθηκα τον ιανουαριο του 1980
ειμαι δηλαδη 26 και βαδιζς αισιςσ στα 27!
07-04-2006, 21:28 #50
Καλησπέρα είμαι ο Κλεάνθης από την καρναβαλοΠάτρα...
Φέτος όπως και μερικές άλλες χρονιές ντύθηκα κλόουν και όλοι μου έλεγαν πως θα έπρεπε να έχω μεγαλύτερη κοιλιά για να είναι πιο πειστική η μεταμφίεση.
Με λίγα λόγια ,θέλω να αναφέρω πως, δεν έχω τόσο σοβαρό πρόβλημα με το βάρος μου.
Απλά ας πούμε ότι έχω μια γενικότερη διατροφική αναστάτωση - διαταραχή όρεξης...
Ασφαλώς , νεαρός είμαι - 24 ετών ( 07/03/82 ) - και πιστεύω πως δεν πρέπει να χάνω τη δύναμη μου και το θάρρος μου.Με μια γενναία και σταθερά εντεινόμενη προσπάθεια θα ξεπεραστούν όλα...
Ξέχασα ν' αναφέρω τα χόμπι μου έ;Χμμμμ...αδικαιολόγητος...α� �ικαιολόγητος...
Ας ξεκινήσουμε με την παιδική - νεανική αγάπη:Ο αθλητισμός...Ξεκίνησα με ενόργανη γυμναστική και προχώρησα σε πιο αναερόβια άσκηση ( Βάρη - άρσεις βαρών )...
Επίσης μ' αρέσει και το τρέξιμο - περπάτημα ειδικά σε εξωτερικούς χώρους (πάρκα)...
Επιπλέον αγαπώ την μουσική,τα ταξίδια,το ψάρεμα...
Οι συζητήσεις επί διάφορων θεμάτων με ανθρώπους είναι καθημερινό μου χόμπι.ʼλλωστε ,σε μένα,μοίαζει τόσο όμορφη και διερευνητική διαδικασία να γνωρίζεις νέες κουλτούρες και να συναναστρέφεσαι με εντελώς διαφορετικούς,από εσένα,ανθρώπους...
ΑΑΑΑΑ ξέχασα να σας πω ότι είμαι και λίγο φλύαρος!Δεν πιστεύω να φαίνεται έτσι; χε χε χε
07-04-2006, 21:32 #51
Originally posted by Kleanthis
Φέτος όπως και μερικές άλλες χρονιές ντύθηκα κλόουν και όλοι μου έλεγαν πως θα έπρεπε να έχω μεγαλύτερη κοιλιά για να είναι πιο πειστική η μεταμφίεση.
Με λίγα λόγια ,θέλω να αναφέρω πως, δεν έχω τόσο σοβαρό πρόβλημα με το βάρος μου.
Απλά ας πούμε ότι έχω μια γενικότερη διατροφική αναστάτωση - διαταραχή όρεξης...
Ασφαλώς , νεαρός είμαι - 24 ετών ( 07/03/82 ) - και πιστεύω πως δεν πρέπει να χάνω τη δύναμη μου και το θάρρος μου.Με μια γενναία και σταθερά εντεινόμενη προσπάθεια θα ξεπεραστούν όλα...
Ας ξεκινήσουμε με την παιδική - νεανική αγάπη:Ο αθλητισμός...Ξεκίνησα με ενόργανη γυμναστική και προχώρησα σε πιο αναερόβια άσκηση ( Βάρη - άρσεις βαρών )...
Επίσης μ' αρέσει και το τρέξιμο - περπάτημα ειδικά σε εξωτερικούς χώρους (πάρκα)...
Οι συζητήσεις επί διάφορων θεμάτων με ανθρώπους είναι καθημερινό μου χόμπι.ʼλλωστε ,σε μένα,μοίαζει τόσο όμορφη και διερευνητική διαδικασία να γνωρίζεις νέες κουλτούρες και να συναναστρέφεσαι με εντελώς διαφορετικούς,από εσένα,ανθρώπους...
ΑΑΑΑΑ ξέχασα να σας πω ότι είμαι και λίγο φλύαρος!Δεν πιστεύω να φαίνεται έτσι; χε χε χε
Καλωσήρθες λοιπόν, εγώ είμαι η sad και έχω δακτύλιο, σε ότι θες είμαστε στη διάθεση σου... Είσαι και άντρας και δεν έχουμε πολλους πρέπει να σε περιποιηθούμε...
07-04-2006, 21:36 #52
Χε χε...Οκ κυκλοφορούν οι άντρες εντός του δακτυλίου σήμερα έ; χε χε...
Έχω καποιες μέρες στο φόρουμ αλλά δεν ήμουν και τόσο ενεργός...
Απλά σήμερα βρήκα τον χρόνο ν' ασχοληθώ και θα υπομείνετε την φλυαρία μου...
Καλώς σας βρήκα...
07-04-2006, 21:39 #53
Χε χε...Οκ κυκλοφορούν οι άντρες εντός του δακτυλίου σήμερα έ; χε χε...
Έχω καποιες μέρες στο φόρουμ αλλά δεν ήμουν και τόσο ενεργός...
Απλά σήμερα βρήκα τον χρόνο ν' ασχοληθώ και θα υπομείνετε την φλυαρία μου...
Καλώς σας βρήκα...
07-04-2006, 21:43 #54
Χα χα χα χα...Η υπογραφή λέει πολλά και ιδεατά...Είναι κάπως περίεργα τα πράγματα...Που να μου εξηγώ τώρα!!!
07-04-2006, 23:53 #55
Καλησπερα Κλεανθη κ καλως ηλθες...
08-04-2006, 03:18 #56
Γειά σου Κλεάνθη. Wellcome to the club!
08-04-2006, 10:03 #57
Σας ευχαριστώ όλους για το καλωσόρισμα...
08-04-2006, 10:23 #58
Είναι τόσο ωραίο να ονειρευόμαστε, ακόμα και αν όλα πάψουν να είναι αληθινά...
Καλώς μας ήρθες στο forum, Κλεάνθη...
Να έχεις μια υπέροχη μέρα!
08-04-2006, 11:26 #59
Originally posted by WeepingMoon
.....
Αν οι φλύαροι άνθρωποι είχαν να γράψουν 2 όμορφες λέξεις και να φτιάχνουν τη μέρα των άλλων, ήταν σαν εσένα, τότε η φλυαρία θα ήταν προτέρημα.
.......
Δεν με ενημερωνετε εδω μεσα γμτ.......
08-04-2006, 14:56 #60
Αναλόγως σε τι φάση είσαι βρε! Γιατί αν είσαι ας πούμε στο κρεββάτι και θες να κοιμηθείς και ο διπλανός έχει μια κρίση φλυαρίας,τότε δεν είναι και ότι καλύτερο!!!
Η εμφάνισή μου είναι απελπισία.
25-07-2025, 20:11 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή