Results 76 to 90 of 140
Thread: ΑΣ ΓΝΩΡΙΣΤΟΥΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ
-
14-04-2006, 13:29 #76
Καλώς μας ήρθατε κορίτσια!!!
Εδώ marinaki, (μην σας ξεγελά το ονοματάκι μου ΜΕΓΑΛΗ είμαι και σε ηλικία και σε όγκο αλλά πάντα ήθελα να μαι ΜΙΚΡΟΚΑΜΩΜΕΝΗ!!!! ΧΑΧΑΧΧΑΧΑ)
Σας υποδέχομαι και γω εδώ άν δεν έχω μπεί στο κλάμπ των "δεμένων" ακόμα, αλλά είμαι στα ΠΡΟΣΕΧΩΣ!!! Και νομίζω ότι έχω μάθει και γω αρκετά από τις συζητήσεις των άλλων μελών και από το καλοκαίρι και μετά θα μπορώ να σας δίνω "ανταποκρίσεις" και από τη δική μου αλλαγή ζωής!!
Περάστε λοιπόν στο σαλονάκι μας καθίστε αναπαυτικά απολαύστε ό,τι θέλετε ζεστά ή κρύα ροφήματα και ας φλυαρίσουμε όλοι μαζί. Να'στε και να'μαστε καλά.
- 14-04-2006, 20:22 #77
eimai i seiman 28 etwn omorfi apo oti mou lene oloi giati egw se emena vlepw tA kila dystixws eimai 1.70 kai
117 kila exw parei apofasi na kanw to daktilio kai psaxnomai genikotera kai etsi vrethika stin parea sas
kai xarika poy yparxete!!!
14-04-2006, 21:01 #78
Originally posted by seiman
eimai i seiman 28 etwn omorfi apo oti mou lene oloi
14-04-2006, 23:11 #79
se euxaristw gia to kalosorisma sad ....den sou arese i lexi omorfi ?
anyway den me endiaferoun ta kalisteia me endiaferoyn i gnwmi sas se themata opws o daktilios
exw apories kai pisteuw oti edw mporw na tis lisw nomizw
14-04-2006, 23:16 #80
καλοσιρθες seiman τι αποριες εχεις για τον δακτυλιο?
14-04-2006, 23:18 #81
Καλωσορίζω όλο το καινούριο δυναμικό!!!!!
Μάκια
14-04-2006, 23:56 #82
se euxaristw gia to kalosorisma sad ....den sou arese i lexi omorfi ?
anyway den me endiaferoun ta kalisteia me endiaferoyn i gnwmi sas se themata opws o daktilios
exw apories kai pisteuw oti edw mporw na tis lisw nomizw
15-04-2006, 09:33 #83
Αφήστε την κοπέλα να δήώνει ότι θέλει!Ελευθερία έχουμε...
Γεια σου ομορφούλα, εδώ ποντικομικρούλης!
15-04-2006, 11:56 #84
Γεια σας και από εμένα.
Με λένε Λεωνίδα είμαι στα 32 έχω ύψος 1.75 και είμαι 130 κιλά...
Έχω κάνει άπειρες προσπάθειες με δίαιτες διαφόρων τύπων οι οποίες πάντα είχαν αποτέλεσμα, για όσο κρατούσαν, αλλά πάντα ήταν προσωρινό και φυσικά με την διακοπή της κάθε δίαιτας ερχόντουσαν πίσω τα κιλά που έχανα και έφερναν μαζί και την παρέα τους :P
Είναι αρκετός ο καιρός που με απασχολούσε το θέμα μπαλονάκι μιας και μόνο αυτό γνώριζα σαν ασφαλή και πλήρως αναστρέψιμο και ασφαλή τρόπο για να χάσει κάποιος κιλά.
Ομολογώ ότι είμαι από τα άτομα που δεν ψάχνονται και πολύ σε ότι έχουν σκοπό να κάνουν στην ζωή τους κι έτσι μόλις χθες έκανα τις πρώτες μου αναζητήσεις στο internet μιας και είχα πάρει τις αποφάσεις μου ότι θα κάνω ότι καλύτερο μπορώ. Φυσικά εντελώς τυχαία έπεσα πάνω στο φόρουμ αυτό και πραγματικά απορώ με τον εαυτό μου πως μου έχει ξεφύγει κάτι τέτοιο δεδομένου ότι περνάω πάρα πολλές ώρες online κάθε μέρα μιας και το internet για εμένα είναι κάτι σαν προέκταση της πραγματικής μου ζωής η οποία ευτυχώς δεν είναι ούτε ανιαρή ούτε επηρεάζεται ιδιαίτερα από τα παραπάνω κιλά μου.
Για να μη μακρηγορώ (λες και δεν το έχω κάνει ήδη :P ) όπως είπα και παραπάνω μόλις χθες έκανα τις πρώτες αναζητήσεις μου για το θέμα στο internet και μόλις χθες έκανα και τις πρώτες επισκέψεις μου σε 2 γιατρούς για το θέμα των κιλών μου και τις πιθανές λύσεις/μεθόδους που θα μπορούσα να ακολουθήσω, αποκλείοντας φυσικά πλέων τις δίαιτες και το μπαλόνι.
Έτσι χθες το απόγευμα βρέθηκα στο ιατρείο του κυρίου Καραϊνδρου (www.paxysarkia.gr) και μετά από αρκετή συζήτηση μαζί του, οπού ομολογουμένος κατάφερε να κερδίσει την εμπιστοσύνη μου, πείρα την απόφαση να κάνω δώρο στον εαυτό μου τον γνωστό δακτύλιο μιας και σήμερα έχω την ονομαστική μου γιορτή.
Το ραντεβού είναι κανονισμένο για την Μ.Τρίτη με ένα μικρό ενδεχόμενο να γίνει και Μ.Δευτέρα αν μπορέσει ο γιατρός και μπορώ να πω πως για αυτή μου την απόφαση σημαντικό και καθοριστικό λόγο έπαιξε η παρέα σας εδώ και φυσικά τα αποτελέσματα τα οποία βλέπω πως έχετε δει οι ήδη δεμένοι
Ένας ακόμη λόγος που με έκανε να πω έτσι αβίαστα ναι στην επέμβαση αυτή ήταν η συνομιλία που είχα με δυο κοπέλες που είχαν ήδη τον δακτύλιο ένα μήνα η μια και μόλις μια βδομάδα η άλλη στην αίθουσα αναμονής του ιατρείου οι οποίες κοπέλες απλά με έκαναν να νιώσω την ασφάλεια που ήθελα την οποία ήδη είχα νιώσει σε αυτό το φόρουμ στην πολύ μικρή επαφή που είχα πριν πάω στον γιατρό.
Ζητάω συγνώμη για το μεγάλο μου post αλλά όπως μπορείτε να φανταστείτε άλλο τόσο μεγάλη είναι η λαχτάρα μου να έρθει η ώρα να δεθώ κι εγώ γιατί ειλικρινά θέλω να βελτιώσω την ποιότητα της ζωής μου και να μπορώ να κάνω κι ένα δώρο στους ανθρώπους που με αγαπάν και αγαπάω και μου έχουν σταθεί και ειδικά στην αραβονιαστικιά μου η οποία πραγματικά δεν με έχει κάνει ούτε μια στιγμή να νιώσω άσχημα για τα κιλά μου αλλά ούτε και έχει αλλάξει στο παραμικρό η συμπεριφορά και το ενδιαφέρων της για εμένα έστω κι αν με γνώρισε κατά 30 κιλά πιο αδύνατο.
15-04-2006, 14:11 #85
Originally posted by Leon
Γεια σας και από εμένα.
Με λένε Λεωνίδα είμαι στα 32 έχω ύψος 1.75 και είμαι 130 κιλά...
Έχω κάνει άπειρες προσπάθειες με δίαιτες διαφόρων τύπων οι οποίες πάντα είχαν αποτέλεσμα, για όσο κρατούσαν, αλλά πάντα ήταν προσωρινό και φυσικά με την διακοπή της κάθε δίαιτας ερχόντουσαν πίσω τα κιλά που έχανα και έφερναν μαζί και την παρέα τους :P
Είναι αρκετός ο καιρός που με απασχολούσε το θέμα μπαλονάκι μιας και μόνο αυτό γνώριζα σαν ασφαλή και πλήρως αναστρέψιμο και ασφαλή τρόπο για να χάσει κάποιος κιλά.
Ομολογώ ότι είμαι από τα άτομα που δεν ψάχνονται και πολύ σε ότι έχουν σκοπό να κάνουν στην ζωή τους κι έτσι μόλις χθες έκανα τις πρώτες μου αναζητήσεις στο internet μιας και είχα πάρει τις αποφάσεις μου ότι θα κάνω ότι καλύτερο μπορώ. Φυσικά εντελώς τυχαία έπεσα πάνω στο φόρουμ αυτό και πραγματικά απορώ με τον εαυτό μου πως μου έχει ξεφύγει κάτι τέτοιο δεδομένου ότι περνάω πάρα πολλές ώρες online κάθε μέρα μιας και το internet για εμένα είναι κάτι σαν προέκταση της πραγματικής μου ζωής η οποία ευτυχώς δεν είναι ούτε ανιαρή ούτε επηρεάζεται ιδιαίτερα από τα παραπάνω κιλά μου.
Για να μη μακρηγορώ (λες και δεν το έχω κάνει ήδη :P ) όπως είπα και παραπάνω μόλις χθες έκανα τις πρώτες αναζητήσεις μου για το θέμα στο internet και μόλις χθες έκανα και τις πρώτες επισκέψεις μου σε 2 γιατρούς για το θέμα των κιλών μου και τις πιθανές λύσεις/μεθόδους που θα μπορούσα να ακολουθήσω, αποκλείοντας φυσικά πλέων τις δίαιτες και το μπαλόνι.
Έτσι χθες το απόγευμα βρέθηκα στο ιατρείο του κυρίου Καραϊνδρου (www.paxysarkia.gr) και μετά από αρκετή συζήτηση μαζί του, οπού ομολογουμένος κατάφερε να κερδίσει την εμπιστοσύνη μου, πείρα την απόφαση να κάνω δώρο στον εαυτό μου τον γνωστό δακτύλιο μιας και σήμερα έχω την ονομαστική μου γιορτή.
Το ραντεβού είναι κανονισμένο για την Μ.Τρίτη με ένα μικρό ενδεχόμενο να γίνει και Μ.Δευτέρα αν μπορέσει ο γιατρός και μπορώ να πω πως για αυτή μου την απόφαση σημαντικό και καθοριστικό λόγο έπαιξε η παρέα σας εδώ και φυσικά τα αποτελέσματα τα οποία βλέπω πως έχετε δει οι ήδη δεμένοι
Ένας ακόμη λόγος που με έκανε να πω έτσι αβίαστα ναι στην επέμβαση αυτή ήταν η συνομιλία που είχα με δυο κοπέλες που είχαν ήδη τον δακτύλιο ένα μήνα η μια και μόλις μια βδομάδα η άλλη στην αίθουσα αναμονής του ιατρείου οι οποίες κοπέλες απλά με έκαναν να νιώσω την ασφάλεια που ήθελα την οποία ήδη είχα νιώσει σε αυτό το φόρουμ στην πολύ μικρή επαφή που είχα πριν πάω στον γιατρό.
Ζητάω συγνώμη για το μεγάλο μου post αλλά όπως μπορείτε να φανταστείτε άλλο τόσο μεγάλη είναι η λαχτάρα μου να έρθει η ώρα να δεθώ κι εγώ γιατί ειλικρινά θέλω να βελτιώσω την ποιότητα της ζωής μου και να μπορώ να κάνω κι ένα δώρο στους ανθρώπους που με αγαπάν και αγαπάω και μου έχουν σταθεί και ειδικά στην αραβονιαστικιά μου η οποία πραγματικά δεν με έχει κάνει ούτε μια στιγμή να νιώσω άσχημα για τα κιλά μου αλλά ούτε και έχει αλλάξει στο παραμικρό η συμπεριφορά και το ενδιαφέρων της για εμένα έστω κι αν με γνώρισε κατά 30 κιλά πιο αδύνατο.
15-04-2006, 14:12 #86
Leon kai seiman,
καλώς ήρθατε !
16-04-2006, 00:04 #87
eimai i seiman 28 etwn eimai 1.70 kai
117 kila
έχεις ΔΜΣ 40.48 και χρειάζεσε καθημερινά 2612 θερμίδες
για να διατηρήσεις το βάρος σου, (ούτε να χάσεις, ούτε να πάρεις), έχουμε το ίδιο ύψος και ήμουν στα ίδια κιλά περίπου πριν 8 μήνες..
Σήμερα είμαι 84 κιλά και η ζωή μου από κάθε άποψη έχει αλλάξει προς το καλύτερο! χαίρομαι που σκέφτεσε να κάνεις κάτι κι εσύ για να βελτιώσεις την ζωή σου!
η συμβουλή μου είναι να κάνεις σοβαρή έρευνα πριν αποφασίσεις τι ακριβώς θα κάνεις.. προς το παρών προσπάθησε να μην πάρεις άλλο βάρος.. γιατί εγώ 3 μήνες που ψαχνόμουν και έψαχνα και γιατρούς κτλ από το άγχος μου έβαλα άλλα 5 κιλά.. από 115 πήγα 120! προσπάθησε να καταγράψεις για λίγες μέρες σε ένα τετράδιο τι τρως και πόσες θερμίδες παίρνεις.. μην στενοχωριέσαι γιατί η λύση τελικά είναι πολύ κοντά σου.. μέχρι να βρεις τι θα κάνεις μπορείς να μειώσεις κατα 500 τις θερμίδες που παίρνεις..
τρώγοντας ότι θες!! με 2100 θερμίδες μπορείς να χάσεις βάρος .. μισό κιλό την εβδομάδα είναι μια ισχυρή αρχή!!!
Καλη σου επιτυχία σε ότι κι αν αποφασίσεις να κάνεις!
16-04-2006, 00:10 #88
Originally posted by Leon
"ότι καλύτερο δώρο μου έχω κάνει ποτέ!!!"
Θα σου πρότεινα να διαβάσεις το θέμα "τι να ρωτήσω το γιατρό στο πρώτο ραντεβού" έτσι θα σαι προετοιμασμένος
τι να ρωτήσεις την Μ. Τρίτη το γιατρό! σου εύχομαι καλή επιτυχία και σου εύχομαι να μπεις κι εσύ γρήγορα στο club των δεμένων!!!
ps. το μπαλόνι ξέχασε το καλύτερα ..
16-04-2006, 03:41 #89
Ευχαριστώ πολύ για τα χρόνια πολλά και σου εύχομαι ότι επιθυμείς να το έχεις και πάνω απ? όλα να συνεχίσεις γερά στην τρελή καθοδική πορεία που έχεις αρχίσει!!!
Τις ερωτήσεις πάνω κάτω τις έχω κάνει ήδη στον γιατρό και την Τρίτη έχω κλείσει ραντεβού για να πάω να βάλω τον δακτύλιο κι όχι για να συζητήσω κάτι παραπάνω
Ίσως να μην το διατύπωσα σωστά στο προηγούμενο post μου και να το κατάλαβες λάθος.
Όπως και να έχει σας ευχαριστώ όλους πάρα πολύ
16-04-2006, 10:33 #90
bionic se euxaristw para poli !!!tha akoulouthisw tin simvouli sou .
leon sou euxomai na pan ola opws ta theleis an kai eimai sigouri oti i zwi sou tha allaxei rizika.GOOD LUCK !!!
Νέα μαμά με ιστορικό αγχώδους διαταραχής και κατάθλιψης
29-07-2025, 13:00 in Ψυχολογική Υποστήριξη & Αυτοβοήθεια