ΑΣ ΓΝΩΡΙΣΤΟΥΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ - Page 7
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 7 of 10 FirstFirst ... 56789 ... LastLast
Results 91 to 105 of 140
    Senior Member
    Παιδιά καλωσήρθατε. Μπράβο που ήρθατε. Μπράβο που ανοιχτήκατε. Μπράβο που ξεκινήσατε να βρείτε άκρη με τα κιλά σας. Μπράβο που πήρατε τη μεγάλη απόφαση. Μπράβο που είστε τόσο αποφασισμένοι να αλλάξετε τη ζωή σας. Ωραίο πράγμα βρε παιδί μου να βλέπεις τόσο δυνατούς και "ζόρικους" χαρακτήρες! Εντυπωσιάζομαι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!

(Όπως εντυπωσιάστηκα και από τους προυπάρχοντες σ' αυτό το φόρουμ ανθρώπους, όταν πρωτομπήκα! Τι αποκάλυψη ήταν αυτή! Κι είχα αρχίσει να ...ψιλοφτύνω το ανθρώπινο είδος..., έλεγα "πάει, χαλάσαμε, μεταλλάσσεται το είδος μας". Πριτς, μου είπαν όλοι εδώ μέσα. Πριτς, λέτε τώρα κι εσείς. ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΤΡΕΛΛΑ!)

Member
    Παιδιά ήθελα να σας πω οτι χθες, με πήρε τηλέφωνο ο γιατρός μου και ή την Τετάρτη ή τη μεθεπόμενη Δευτέρα μπαίνω για...δέσιμο! Ήδη έκανα την εισαγωγή και τις εξετάσεις και ελπίζω οτι θα πάνε όλα καλά!

Senior Member
    άντε με το καλό elisa!!!! συγχαρητήρια!! ο Μενενάκος είναι ο γιατρός σου?

Originally posted by Elisabeth71
    Παιδιά ήθελα να σας πω οτι χθες, με πήρε τηλέφωνο ο γιατρός μου και ή την Τετάρτη ή τη μεθεπόμενη Δευτέρα μπαίνω για...δέσιμο! Ήδη έκανα την εισαγωγή και τις εξετάσεις και ελπίζω οτι θα πάνε όλα καλά!

Text
    Τελικά Elisabeth θα κάνεις την εγχειριση στο Ιπποκράτειο; Για Δακτύλιο; Όλα θα πάνε καλά μην ανησυχείς! Καλή επιτυχία..

Member
    Bionic, Dora σας ευχαριστώ πολύ για τις ευχές. Θα εγχειριστώ στο Ιπποκράτειο απο τον κ. Ευάγγελο Μενενάκο. Έχω λίγη αγωνία για τη νάρκωση αλλά ο γιατρός μου είναι τόσο καλός που είμαι σίγουρη οτι θα φροντίσει όλα. Ζήτησα να έχω και το dvd της επέμβασης! :P

Senior Member
    άντε με το καλό! τελειώνουν και σένα τα βάσανα σου! όλα θα πάνε καλά! ενημέρωσε μας ποια μέρα ακριβώς
    θα μπεις.

Member
    Καλημέρα κι από μένα!
    Μετά από μια βδομάδα που σας μελετάω, αποφάσισα να σας συστηθώ. Είμαι 43 χρονών, και όπως λέει η υπογραφή μου είμαι ανύπαντρη μητέρα και έχω ένα αγοράκι 3 χρονών, μόνη μου από επιλογή (με τον πατέρα του παιδιού μου είμαστε μαζί μόνο τα Σαββατοκύριακα). Έχω πρόβλημα με το βάρος μου από παιδί. 11 χρονών ήμουν 70 κιλά και συνέχισα να ανεβαίνω. Εννοείται ότι είμαι τυπικό φαινόμενο "γιο-γιο" όλα αυτά τα χρόνια! Τώρα είμαι 110 κιλά (όχι για πρώτη φορά), με ύψος 1.65 και κάνω μια τελευταία προσπάθεια με καλή διατροφή πριν ρίξω τον ...θαλάσσιο ελέφαντα στην παραλία! Μετά τον Αύγουστο που σίγουρα θα έχω ξαναπάρει ότι θα έχω χάσει, σκέφτομαι να αποκτήσω κι εγώ δαχτυλιδάκι, και δεν το κρύβω, με βοηθήσατε πολύ στο να πάρω την απόφασή μου. Κάθε ερώτηση δεκτή και ...θα τα ξαναπούμε! Χαίρομαι που σας γνώρισα.

Member
    Καλώς μας ήρθες λοιπόν και ελπίζω να πάνε όλα κατ' ευχήν!
    Οτιδήποτε χρειαστείς είμαστε πλάϊ σου. Εγώ θα δεθώ φιόγκος σε κανα μήνα αλλά υπάρχουν εδώ μέλη τα οποία είναι παλιές "καραβάνες" και απαντούν σε κάθε σου απορία.
    Μην διστάσεις να μας πεις ό,τι θές κάνουμε καλή "ψυχοθεραπεία" όλοι μαζί!!!

Φιλιά Μαρίνα

Υ/Γ Είμαι και γω μητέρα ενός τρίχρονου αγοριού με διαστάσεις όρκας και σε νοιώθω απόλυτα!!!

Senior Member
    καλημέρα single mom πιστεύω αφού έχεις την γενναιότητα της ψυχής να μεγαλώνεις
    μόνη σου ένα παιδί τότε είσαι ικανή για πολύ περισσότερα και από μια απόφαση για εγχείρηση!
    έχεις και την αρετή και το θάρρος! (Καζαντζάκης) (Λίνα που είσαι? σε έφαγα..)
    το βασικό είναι να το θέλει πάρα πολύ κάποιος να χάσει βάρος και να αλλάξει η ζωή του
    πριν προβεί σε αυτήν την απόφαση..όχι απλώς μια παρόρμηση έτσι επειδή έρχετε σε λίγο
    το Καλοκαίρι! ότι απορίες έχεις μπορείς να μας ρωτήσεις..
    διάβασε το θέμα "τι να ρωτήσω το γιατρό στο πρώτο ραντεβού"..
    αν αποφασίσεις να το κάνεις μετά το Καλοκαίρι μπορείς να χάσεις λίγο βάρος
    χωρίς καμιά αυστηρή δίαιτα και έτσι να ξεκινήσεις με λιγότερα κιλά!!
    έχεις ΒΜΙ 40.4 και χρειάζεσε κάθε μέρα 2382 θερμίδες για να συντηρήσεις το βάρος σου.
    θα πρότεινα μια διατροφή που θα αποκλείει όσο γίνετε τη ζάχαρη και μια μείωση των θερμίδων
    κατά 400 θερμίδες.. μπορείς να χάσεις μέχρι και 2 κιλά το μήνα έτσι.. μη σου φαίνετε λίγο..
    είναι ΠΑΡΑ πολύ καλά αν το σκεφτείς μακροπρόθεσμα! μπορείς να είσαι και -10 κιλά πριν
    το χειρουργείο και μέχρι τα Χριστούγεννα να είσαι θεά! μπορείς μπορείς μπορείς!

Senior Member
    άσχετο: υπάρχουν 2 Μαρινάκια στο φόρουμ?

Member
    Wow, με κάνετε να νιώθω πολύ ωραία! Σίγουρα δεν κάνω διατροφή γιατί έρχεται το καλοκαίρι! Τον Οκτώβριο ήμουν 107 κιλά, πριν τα Χριστούγεννα πήγα 100 και μέχρι το Πάσχα έφτασα τα ...112, παλιά μου τέχνη κόσκινο! Thank you bionic για τη διατροφή, νομίζω ότι πρέπει να παίρνω γύρω στις 1600 θερμίδες τώρα. Και ναι, χάρη σε σας, άρχισα να πίνω 1.5 λίτρο νερό την ημέρα! Μαρινάκι θέλουν πολλή ενέργεια τα τρίχρονα, ε;

Senior Member
    Βρε Bionic μέσα στο μυαλό μου είσαι? Κι εγώ την ίδια απορία είχα...
    Τα Μαρινάκια να μας απαντήσουν please!!!!!!!

Member
    βρε καλα μου κοριτσακια η μια ειναι η μαΡινακι και η αλλη μαΝιρακι ......

καλως ηρθες μανιρακι και οτι χρειαζεσαι εμεις ειμαστε εδω! καλη επιτυχια σε οτι αποφασισεις.

Senior Member
    Singlemother από τη στιγμή που έχεις αποφασίσει να προχωρήσεις με την επέμβαση τότε είναι πολύ σωστή η απόφασή σου να κάνεις μια προσπάθεια να φτιάξεις τη διατροφή σου. Έτσι και κιλά θα χάσεις και θα συνηθίσεις σε μια τέτοια διατροφή και δε θα σου κακοφανεί όταν βάλεις το δακτύλιο! Μπράβο!!!! Καλή επιτυχία!

Member
    Βρε κορίτσια εγώ είμαι το marinaki Μαρινάκι κι ελπίζω μετά την επέμβαση να με λέτε Μαναράκι !!!!!
    Κι οπως λέω πάντα είμαι η μαμά του Θανασάκη, η γυναίκα του Κωστάκη και η κόρη του Νιονιάκη!!!
    Μάκια

Page 7 of 10 FirstFirst ... 56789 ... LastLast