Results 886 to 900 of 3602
Thread: ~ Το Ημερολογιο Μου ~
-
26-04-2010, 13:51 #886
χαχα ολα τα περιεργα σεμενα ειναι καλε...!!!
κ εγω σπυρακια κλπ δεν εχω πλεον, πολυ σπανια....
- 26-04-2010, 18:06 #887
Originally posted by badgirl11
μας εκαναν δωρο μηνα του μεελιτος στο Παρισι!
26-04-2010, 22:57 #888
Originally posted by TETH
Κι εγω δεν επινα πολυ παλιοτερα
αλλα τωρα πινω γυρω στα 3 με 3,5 λτ νερο την ημερα.
Στην αρχη ζοριζομουν, τωρα δεν με νοιαζει
ισα ισα μερικες φορες νιωθω οτι μου λειπει.
Ολα θεμα συνηθειας ειναι τελικα.
Δεν το μετραω σε ποτηρια βεβαια γιαιτι μου τη σπαει.
Απλα φροντιζω μεσα στην ημερα να εχω καταναλωσει
2 μπουκαλια του 1,5 λτ..ετσι μου φενεται πιο ευκολο.
και εγώ τα ίδια κάνω.......
ΔΕΥΤΕΡΑ 26/4/2010 Πρωινό ζύγισμα 68.300κ
ΠΡΩΤΕΙΝΕΣ
08:00 1π. γάλα 2%(110)
12:00 1π. γάλα κακάο 0%(90)
13:00 1 αυγό +2 ασπράδια με 80γρ. μανιτάρια και 2φ. γαλοπούλα καπνιστή+1κ.γ.λάδι(220)
1ντοματοσαλάτα με πιπεριά, φέτα και 1κ.γ.λάδι (180)
17:00 3 ρολάκια γαλοπούλας καπνιστής με τυρί λάιτ και ντομάτα(150)
20:00 3 καλαμάκια κοτόπουλο(450) 1π. ντοματοσαλάτα(100)
3 λίτρα νερό
Σύνολο??? 1300θερμίδες
27-04-2010, 00:48 #889
Αγαπητό μου ημερολόγιο γράφω εδώ κάτι που με πείραξε πολύ??
(αλλά δεν βρήκα την δύναμη να αντιδράσω)για να μην το ξεχάσω καθότι και ξεχασιάρα και
συγχωρετζού?.
Το Σάββατο είχαμε πάει οικογενειακώς σε μία βάφτιση (συγγενικό περιβάλλον του συζύγου μου)
Ντύνομαι βάφομαι και κάνω το μοιραίο λάθος ?..ρωτάω τον άντρα μου << πώς είμαι? καλή? ή να φορέσω και το παλτό)
Και μου απαντάει <<καλή αλλά όχι και τόσο που να βγάλεις και το παλτό?? φόρα το >> κομμάτια με έκανε??
Πάμε στην εκκλησία και είχε αρκετή ζέστη?.. κυνήγαγα και τον μικρό συνέχεια και με το παλτό είχα σκάσει
Αλλά δεν τόλμησα να το βγάλω?? κάποια στιγμή μου λέει η πεθερά μου <<πολύ ζέστη σήμερα!!!! Εσύ δεν ζεσταίνεσαι? >>Και της απαντάω (για να ακούσει (ο καλός μου) μπας και φιλοτιμηθεί και το μαζέψει λίγο το πράμα)
<<ζεσταίνομαι αλλά δεν το βγάζω γιατί μου είπε ο άντρας μου ότι είμαι χοντρή >>τα έχασε η γυναίκα??
Και πετάγεται ο κανακάρης μου και μου απαντάει<< δεν το είπα εγώ?.. μόνη σου το είπες>>
Τι να του πω μετά?.. λιώμα με έκανε? εγώ τον είχ ρώτησει για να ακούσω κάτι καλό από το στόμα του, να μου φτιάξει λίγο τα κέφια και αυτός μου έριξε μία και με ισοπέδωσε.
Σε όλη την βάφτιση δεν χαιρέτισα κανέναν, με μαύρη καρδιά πήγα?
Μόνο με το παιδί ασχολιόμουν?.. που θα μπορούσα κάλλιστα να αφήσω την πεθερά μου να το τρέχει και εγώ να κάθομαι?. Αλλά δεν μπορούσα να αντικρίσω κανέναν χωρίς να σκέπτομαι τι θα λέει για τα κιλά μου και για το πως έχω καταντήσει?. (οι περισσότεροι με θυμούνται καμιά δεκαριά λιγότερα κιλά από ότι είμαι τώρα ??και έχω χάσει και 8κ)
Πάντα θα τον αγαπάω τον μπουμπούνα και ας με στεναχωράει που και που?
27-04-2010, 00:49 #890
Originally posted by Constance
Kοριτσακια μου καλημερα κι απο μενα.Σημερα σταθεροποιηθηκα στα ιδια κιλα ακριβως κατω απο τα 80.Ευτυχως γιατι ειχα μια φοβια μηπως το 79.9 ξαναγινει 80 χιχι.Λοιπον το μενου εχει:
Πρωινο Δημητριακα με γαλα
Δεκατιανο Μηλο με κανελα και 1 κουταλακι μελι
Μεσημεριανο 4 μεγαλα μανιταρια ψητα με ελαιολαδο, λιγο τυρι και 1 φετα γαλοπουλα, Fanta zero
Απογευμα Γιαουρτι με ανανα
Βραδυνο Σαλατα με τονο και διαφορα λαχανικα και 1 κουταλι light μαγιονεζα, 1 παξιμαδακιKαληνυχτα σε ολους!
27-04-2010, 00:54 #891
Originally posted by MKEH78
Αγαπητό μου ημερολόγιο γράφω σήμερα εδώ κάτι που με πείραξε πολύ??
(αλλά δεν βρήκα την δύναμη να αντιδράσω)για να μην το ξεχάσω καθότι και ξεχασιάρα και
συγχωρετζού?.
Το Σάββατο είχαμε πάει οικογενειακώς σε μία βάφτιση (συγγενικό περιβάλλον του συζύγου μου)
Ντύνομαι βάφομαι και κάνω το μοιραίο λάθος ?..ρωτάω τον άντρα μου << πώς είμαι? καλή? ή να φορέσω και το παλτό)
Και μου απαντάει <<καλή αλλά όχι και τόσο που να βγάλεις και το παλτό?? φόρα το >> κομμάτια με έκανε??
Πάμε στην εκκλησία και είχε αρκετή ζέστη?.. κυνήγαγα και τον μικρό συνέχεια και με το παλτό είχα σκάσει
Αλλά δεν τόλμησα να το βγάλω?? κάποια στιγμή μου λέει η πεθερά μου <<πολύ ζέστη σήμερα!!!! Εσύ δεν ζεσταίνεσαι? >>Και της απαντάω (για να ακούσει (ο καλός μου) μπας και φιλοτιμηθεί και το μαζέψει λίγο το πράμα)
<<ζεσταίνομαι αλλά δεν το βγάζω γιατί μου είπε ο άντρας μου ότι είμαι χοντρή >>τα έχασε η γυναίκα??
Και πετάγεται ο κανακάρης μου και μου απαντάει<< δεν το είπα εγώ?.. μόνη σου το είπες>>
Τι να του πω μετά?.. λιώμα με έκανε? εγώ τον ρώτησα για να ακούσω κάτι καλό από το στόμα του να μου φτιάξει λίγο τα κέφια και αυτός μου έριξε μία και με ισοπέδωσε.
Σε όλη την βάφτιση δεν χαιρέτισα κανέναν, με μαύρη καρδιά πήγα?
Μόνο με το παιδί ασχολιόμουν?.. αλλά θα μπορούσα κάλλιστα να αφήσω την πεθερά μου να το τρέχει και εγώ να κάθομαι?. Αλλά δεν μπορούσα να αντικρίσω κανέναν χωρίς να σκέπτομαι τι θα λέει για τα κιλά μου και για το πως έχω καταντήσει?. (οι περισσότεροι με θυμούνται καμιά δεκαριά λιγότερα κιλά από ότι είμαι τώρα ??και έχω χάσει και 8κ)
Πάντα θα τον αγαπάω τον μπουμπούνα και ας με στεναχωράει που και που?
27-04-2010, 01:01 #892
μου έχει πει και καλά.
ότι <φάνηκε τώρα που αδυνάτισα> και <μπράβο> και <το κατάλαβα ότι έχασες από τα χέρια σου>....κ.λ.π.
αλλά τα άσχημα μας μένουν πιο έντονα...
Και εγώ το θυμήθηκα πάλι βραδιάτικο και συγχύστηκα?..
27-04-2010, 01:07 #893
Σε καταλαβαινω.Γιατι παντα να εχουμε αυτη την ταση να πιστευουμε μονο τα κακα που λενε οι αλλοι για μας και τα καλα να τα προσπερναμε ευκολα.
27-04-2010, 09:33 #894
καλημερα σας!!!
να σας πω τα χθεσινα μου....
11πμ τοστ γαλοπουλα-τυρι
2μμ 3 kream cracker ολικης αλεσης + 1 χυμο πορτοκαλι 330ml
5,40μμ 5 fishsticks + πρασινη σαλατα + 1 φετα ψωμι
8μμ 1 ακτινιδιο + 1 μηλο
9μμ τοστ γαλοπουλα-τυρι
αυτα................
σημερα εχουμε:
11πμ τοστ γαλοπουλα-τυρι
2μμ 3 kream cracker ολικης αλεσης + 1 χυμο πορτοκαλι 330ml
5,20μμ 2 μπιφτεκια + σαλατα πρασινη με 4 κουτ κρουτον
6,20μμ 1 ακτινιδιο + 1 μηλο
9μμ γαλα με δημητριακα
αυτα απο εδω....
27-04-2010, 10:44 #895
Καλημέρα κορίτσια!
MKEH78, μήπως δεν κατάλαβες καλά και εννοούσε κάτι διαφορετικό ο άντρας σου? Εγώ πάντως μετά πό 13 χρόνια με τον ίδιο άντρα κατάλαβα ότι μιλάνε άλλη γλώσσα. Καμμια φορά οι άντρες άλλα λένε και άλλα ήθελαν να πούν. Γιαυτό πάντα τον ξαναρωτάω να μου πει τι ακριβώς εννοούσε και αυτό με έχει προφυλάξει από πολλούς τσακωμούς και νεύρα.
Εγώ γενικά αυτό τον καιρό με την δίαιτα-διατροφή που κάνω κανα δίμηνο νιώθω πολύ ωραία. Είναι η πρώτη φορά στη ζωή μου που δεν απογοητεύομαι από τις παρασπονδίες. Νιώθω ότι, ότι και να γίνει λίγο μπρος λίγο πίσω και πάλι εμπρός μέχρι το καλοκαίρι θα είμαι όπως πριν παντρευτώ και κάνω 2 παιδάκια και θα βγω στην παραλία χωρίς καμμία μα καμμία ντροπή! Το έχω αποφασίσει! Τέλος και εις το επανειδήν!
27-04-2010, 10:47 #896
ουπς, το "συνειδητοποιώ" το σακάτεψα
ξέχασα ότι κατά τις 19:00 είχα φάει κι ένα γιαούρτι 0%, πω πω όντως όλη την ώρα έτρωγα[/quote]
Δεν νομίζω ότι τρως πολύ αλλά τρως συνέχεια. Βάλε ώρες γευμάτων που να πέχουν μεταξύτους και ενδια΄μεσα όταν θες να φας πιες νερό. Μπορεί να διψάς και όχι να πεινάς... Μου το είχε πει κάποτε ένας γνωστός και το εφαρμόζω. Καλή αρχή και καλή συνέχεια.
27-04-2010, 11:12 #897
Originally posted by Kate2
Εγώ γενικά αυτό τον καιρό με την δίαιτα-διατροφή που κάνω κανα δίμηνο νιώθω πολύ ωραία. Είναι η πρώτη φορά στη ζωή μου που δεν απογοητεύομαι από τις παρασπονδίες. Νιώθω ότι, ότι και να γίνει λίγο μπρος λίγο πίσω και πάλι εμπρός μέχρι το καλοκαίρι θα είμαι όπως πριν παντρευτώ και κάνω 2 παιδάκια και θα βγω στην παραλία χωρίς καμμία μα καμμία ντροπή! Το έχω αποφασίσει! Τέλος και εις το επανειδήν!
Πες τα βρε kate, συμφωνω μαζι σου
κι εγω τα ιδια λεω στον εαυτο μου!
Καλημερα κοριτσακια!
27-04-2010, 11:18 #898
Doretaki θα συμφωνησω (ξανα) με την kate,
καλο ειναι να τρως κατι ανα τρεις ωρες
και ενδιαμεσα φρουτακια και πολυ πολυ νερο.
27-04-2010, 11:42 #899
Doreta μου απο κρισεις βουλιμιας και εγω αλλο τιποτε,
αστα δεν εισαι η μονη.
Σε καταλαβαινω.
Κι εγω πριν ξεκινησω την προσπαθεια μου το ιδιο παθαινα.
Ευτυχως πλεον το κοντρολαρω.
Αυτο που βοηθησε εμενα προσωπικα στο ξεκινημα μου
ηταν οτι εκανα το συστημα Ιf (intermittent fasting), υπαρχει
και σχετικο τοπικ, θα το δεις.
Αυτο μου περιορισε τις κρισεις υπερφαγιας σε βαθμο που
ουτε κι εγω πιστευα.
27-04-2010, 11:53 #900
Doreta Kate καλωσηρθατε στην παρεα μας.Καλη επιτυχια στην απωλεια βαρους κοριτσια.Kate αυτο που λες για τους αντρες πολυ σωστο.Κι εμενα ο δικος μου επειδη τον ξερω 5 χρονια τωρα, τον εχω μαθει απο την καλη και την αναποδη.Και καμια φορα αν δεν τον ξερεις μπορεις να εκλαβεις αυτο που λεει ως κακια αλλα δεν ειναι ετσι.Ειναι αλλη φυλη η αντρες με δικη τους γλωσσα ηθη εθιμα κλπ :P
Τωρα οι συμβουλες που ειπαν ηδη τα κοριτσια ειναι σωστες.Doretaki ασε απο κρισεις βουλιμιας να φανε και οι κοτες.Μα ολες λιγο πολυ ετσι παχυναμε νομιζω.Ομως τερμα αυτα τα αφηνουμε πισω και κοιταμε απο δω και περα να φροντισουμε τον εαυτο μας.
Στα δικα μου τωρα.Σημερα παλι στα ιδια κιλα 79.9 (τρεμοπαιξε και λιγο στο 80).Εχω την υποψια οτι κολλησε, επισης δεν εχω επισκευθει και την τουαλετα (εχω ενα σχετικο προβλημα που και που).Αλλα δεν πτοουμαι καθολου.Χθες εφαγα αργα βραδυνο και ισως λιγο παραπανω απο οτι επρεπε.Σημερα θα φαω οσο πιο νωρις μπορεσω και πιστευω αυριο θα παει 78,8.
Σημερινο μενου
Πρωινο Γαλα με δημητριακα
Μεσημεριανο Κοτοπουλο με πατατες στο φουρνο και σαλατα με πρασιναδες διαφορες
Απογευμα Γιαουρτι
Βραδινο Σαλατα και λιγο κοτοπουλο απο το μεσημερι
Λάθος διάγνωση
26-06-2025, 22:58 in Ψυχοφαρμακολογία