Results 316 to 330 of 522
Thread: Σχεση απολυτης εξαρτησης!!!!
-
22-06-2018, 17:27 #316
Και πάλι έχεις πιθανότατα δίκιο, Νάταλι, αλλά αν αυτή η μια πιθανότητα είναι αλήθεια και δεν έχει κάνει τίποτα και τον λυγίζει το γεγονός ότι είναι αθώος ή το γεγονός ότι τον πιέζω με άδικες υποψίες, ή απλά αν έχει κάποιο ναρκισσιστικό πρόβλημα και δεν μπορεί να ζήσει με την εικόνα του τέλειου οικογενειάρχη να έχει γίνει κομμάτια, Νάταλι, δεν ρισκάρω με τέτοια σοβαρά πράγματα. Και δεν ρισκάρω γιατί δεν θα μπορούσα μετά από κάτι τέτοιο να συνεχίσω να ζω. Παραείναι σοβαρό το ρίσκο για να το πάρω. Εν τω μεταξύ δεν ήρθε ακόμα από τη δουλειά κι άρχισα να ανησυχώ φοβερά.
- 22-06-2018, 17:44 #317
Μα δεν έχεις καποιο ρίσκο να πάρεις. Είπαμε, παίρνεις την αστυνομία, δρας όπως χρειάζεται να δράσεις για να λαβει ψυχολογική βοήθεια, και νιπτεις τας χείρας σου. Από εκεί και πέρα δεν έχεις ευθύνη. Καταλαβαίνω ότι συναισθηματικά σου είναι δύσκολο αυτό...είναι ο σύζυγός σου πάρα πολλά χρόνια, ο πατέρας των παιδιών σου, η οικογένεια σου, δεν σηκώνεις τα χέρια ψηλά όταν κάτι δε πάει καλά με την οικογένειά σου..έχεις μάθει να αναλαμβάνεις την ευθυνη...αλλά άμα είναι όντως να τον χωρίσεις, σιγά σιγά θα πρέπει να αποστασιοποιηθείς από την οποιαδήποτε ευθύνη για εκείνον. Δεν θα γίνει μεμιάς, αλλά σιγά σιγά θα κινηθείς πιστεύω προς αυτή τη κατευθυνση όταν αρχίσεις κι εσύ η ίδια να το χωνεύεις ότι πραγματικά τελειώνει ο γάμος σας. Ακόμα δεν το συνειδητοποιείς επαρκως μου φαίνεται...
Το ότι δεν ήρθε ακόμα από τη δουλειά μπορεί να μη σημαίνει αυτό που φοβάσαι...μπορεί να σημαίνει ότι θα γυρίσει με ξένες τρίχες πάλι. Τις τρίχες της "παρηγοριας"...η τις τρίχες του "που θα πάω τώρα".
22-06-2018, 18:01 #318
Λοιπον διαβασα τις τελευταιες σελιδες του θεματος μεσα στις ακρες οχι ολοκληρες...
και απο οτι βλεπω ...σε απαταει επι χρονια ο συζυγος σου...
να αυτοκτονησει δεν θα το κανει ποτε..πιστεψε με γιατι αγαπαει τον εαυτο του και την ερωμενη του...απλως τα λεει αυτα για να μην τον χωρισεις...
σου λεει που θα βρω κοροιδο να με νταντευει,να με πλενει κ.λ.π...
αν θες την αποψη μου ολοι οι αντρες καποια στιγμη απαταμε...θα επρεπε ν το δεις πιο σφαιρικα το θεμα...βεβαια αν το κανει για χρονια οπως λες ειναι συγχωρητος...τωρα αν εχει τπτ μηνες μπορεις να τον συγχωρησεις μιας και ειστε και σε ξενη χωρη και εισαι μονη σου...
εαν παντως δεν μπορεις να συγχωρεσεις την απιστια τοτε βαλε μπρος και μην ακους τια απειλες του ειναι ολες ψευτικες...
να σε ρωτησω κατι πως καταλαβες πως σε απατουσε?
22-06-2018, 18:12 #319
Νοσταλγία γυναικεία αλληλεγγυη, μη του πεις και του δωσεις ιδέες πως να φυλάγεται, και πάρουν σειρά και αλλοι, λολ.
(Δεν ξέρω πόσο χωράει ένα αστειακι αυτή τη στιγμή στη διάθεσή σου αλλά νομίζω ειναι καλό είναι να διατηρούμε το χιούμορ μας και την πιο δύσκολη στιγμή, βοηθάει στην διαχείριση...αν όχι ας πεσει και κάτω η βλακειουλα μου, σεβαστό και αυτο..)
22-06-2018, 18:12 #320
Ήρθε τελικά, αλλά με την τελευταία σου πρόταση με έκανες να γελάσω με την ψυχή μου και δεν θυμάμαι πότε γέλασα τελευταία φορά. Αχ, βρε αθάνατη πατρίδα, όσα κι αν σου λείπουνε, το χιούμορ σου δεν το χάνεις ποτέ. Μετά την απειλή του δεν συζητήσαμε, τώρα προσπάθησε να ανοίξει λίγο το θέμα για το πόσο εξαιρετικό ζευγάρι είμαστε και πόσο διαφορετικοί από τους άλλους. Η αλήθεια είναι ότι είναι ένας ιδιαίτερα καλός άνθρωπος που βοηθάει πάρα πολύ τους άλλους, κάνει τα πάντα που περνάνε από το χέρι του. Του είπα ότι θα συζητήσουμε αύριο το θέμα. Αφού η σκέψη του διαζυγίου τον τρομάζει τόσο, σκέφτηκα να του προτείνω έναν δοκιμαστικό χωρισμό για μερικούς μήνες, χωρίς να κάνω ακόμα αίτηση διαζυγίου, μέχρι να ξεκαθαρίσουμε μέσα μας ποιοι γίναμε, πόσο αλλάξαμε, τι χρειάζεται ο καθένας. Σε έναν γάμο που θα έμενα αναγκαστικά δεν θα ήτανε κανείς ευτυχισμένος (εκτός από αυτόν που θα είχε και γυναίκα και γκόμενα, χαχα). Μέσα μου έχουν σπάσει τα πάντα. Εύχομαι κι ελπίζω να δεχτεί αυτήν την μετριοπαθή και λιγότερο ριζοσπαστική πρόταση που θα του κάνω. Για να δούμε.
22-06-2018, 18:24 #321
Χαίρομαι τόσο πολύ που διατηρείς το χιούμορ σου...μου φαίνεται σημάδι ενος υγιούς μυαλού που θα διαχειριστεί τα πράγματα μια χαρά όπου και αν σε βγάλει τελικά όλη αυτή η ιστορία.
Μην νομίζεις πάντως, ξενιτεμένη είμαι κι εγώ...αλλά κουβαλάμε φαίνεται λίγη από την πατρίδα μέσα μας έτσι :)
Νομίζω οτι αυτή η ιδέα που θες να του προτείνεις είναι καλή.
Δεν βλέπω λόγο να το αρνηθεί...τι λόγο έχει να σε πνίγει στις τύψεις αν απλά θες λίγο χρόνο να επεξεργαστείς τα πράγματα; θα ήταν καλό για εσένα να αποστασιοποιηθείς λίγο.
22-06-2018, 18:36 #322
Σ ευχαριστω πολυ φια το μηνυμα που εστειλα. Σιγουρα κ μενα τα ιδια κανει στη γυναικα του.... θα την παρακαλα να μη τον χωρισει...
Η βασικη διαφορα που εχεις εδυ μ αυτην ειναι οτι απ το πως γραφεις καταλαβαινω οτι ρισαι ΚΥΡΙΑ! Η γυναικα του ας πουμε δικου μου ειναι αισχιστου ειδους! Οταν εμαθε για μας με εβρισε με τα χειροτερα λογια που στο κστω κατω ο αντρας της δεν ειναι ανηλικος κ το χριροτετο πηρε τηλ την μανα μου κ τον πατερα μου κ τους εβρισε με απαισια λογια κ χαρακτηρισμους! Οτι κ αν εκανα εγω οι γονεις μου δεν φταιγαν σε τιποτα. Κ πως αντεδρασε αυτος που λατρευω??? Με επιασε να μου πει οτι ειναι εξαπατημενη κ εχει δικιο κ να παρουν οι γονεις μου τηλ να της ζητησουν συγνωμη.
Δεν ειπα οτι ειναι σωστο που τα φτιαξα με παντρεμενο. Ομως δε μου συστηθηκε ετσι. Μου ριπε οτι ειναι σε διασταση στο διαζυγιο κ μενουν χωριστα. Το σπιτι ειναι διοροφο.
Εξαπατημενη ειμαι κ εγω απ τη πλευρα μου.
22-06-2018, 18:41 #323
22-06-2018, 18:49 #324
22-06-2018, 18:54 #325
Xfactor, είναι πολύ μεγάλο το θέμα, επειδή ένα βράδυ ανταποκρίθηκε στο φλερτ κάποιας, άρχισαν να μου μπαίνουν υποψίες και να παρατηρώ κάποια πράγματα. Αρχικά νόμιζα ότι τα έφτιαξε με εκείνην. Σιγά σιγά οι ενδείξεις πληθαίνανε ότι κάτι δεν πάει καλά. Μια μέρα άρχισε μια γειτόνισσα να μου κάνει στώλκινγκ και πάλι αρχικά σκέφτηκα ότι είναι τυχαίο γεγονός. Το στώλκινγκ όμως έγινε τόσο έντονο που τελικά άρχισα να φοβάμαι, τόσο για μένα όσο και για τα παιδιά μια που η γυναίκα αυτή δεν είναι καθόλου ακίνδυνη (έκανε διάφορα εδώ στο συγκρότημα που μένουμε). Τόσο το στώλκινγκ όσο και το γεγονός ότι ο άνδρας μου με κατηγορούσε ότι είμαι παρανοική, με έκαναν να επισκεφτώ μια ψυχολόγο, να μιλήσω επίσης και με μια δεύτερη και να μιλήσω με δυο φίλες μου δικηγόρους (αργότερα και με μια τρίτη , πιο επαγγελματικά) γιατί άρχισα να αμφιβάλλω γι αυτά που βλέπω και ζω. Κι ενώ ο άνδρας μου γελούσε κι έλεγε ότι η γειτόνισσα τα κάνει όλα αυτά επειδή είναι λίγο χαζούλα, οι παραπάνω μου είπαν ότι είμαι μια πολύ ορθολογικά σκεφτόμενη κι έξυπνη γυναίκα κι ότι όλα όσα γίνονται είναι πάρα-πάρα πολύ παράξενα. Όταν αγρίεψα και είπα στον άνδρα μου να της πει να σταματήσει το στώλκινγκ γιατί το στώλκινγκ δεν είναι μια αστεία πράξη, αλλά μια εγκληματική πράξη και θα κινηθώ νομικά εναντίον της, εκείνος είπε μεν ότι δεν έχει σχέση με αυτόν, αλλά πραγματικά την επομένη κόπηκε μαχαίρι. Δεν θέλω να γράψω άλλες λεπτομέρειες.
22-06-2018, 18:59 #326
22-06-2018, 19:01 #327
22-06-2018, 19:01 #328
22-06-2018, 19:05 #329
22-06-2018, 19:08 #330