Results 16 to 20 of 20
Thread: Τον χώρισα και τον θέλω πίσω
-
07-10-2018, 02:13 #16
ξεχνας κατι....! δεν τον χωρισες.... σε χωρισε.......
τα φιλια μου :****
- 08-10-2018, 03:17 #17
Απο την στιγμη που δεν εκαναν σεξ, δεν υπήρχε και σχεση μεταξυ τους, αφου το λεει και η ιδια οτι στην ουσια δεν τον ηθελε, τον απέφευγε, δεν τον γουσταρε, τι δεν καταλαβαίνετε;;
ΔΕΝ νοείται σχεση μεταξυ ενος αντρα και μιας γυναικας χωρις ΣΕΞ.
Μπορει να ειναι οτιδήποτε αλλο, σχεση ομως δεν ειναι. Και μιλαμε για μια γυναικα που το σεξ το εχει ψωμοτύρι, 2 φορες τον κεράτωσε, ενα ραντεβου βγηκε με καποιον που γουσταρε και εκανε ΣΕΞ.
Απλα ο ανθρωπος της εδινε αξία που ο κοπελα την εχει αναγκη, μονο αυτο γουσταρε απο τον συγκεκριμένο, μονο εκει εμεινε η φαση, απλα κατανοητά και όμορφα.
08-10-2018, 14:08 #18
οχι μονο σχεση δεν υπηρχε, αλλα ουτε κερατο υπηρξε.
πως δλδ κερατωνεις καποιον με τον οποιο δεν εχεις κανει σεξ μαζι του;;;
και γιατι δεν κανεις σεξ μαζι του (αν νομιζεις οτι εχετε σχεση), ενω κανεις με αλλους;;;;
αν ηταν παρθενα η κοπελα θα το καταλαβαινα να το θεωρει σχεση, μια πλατωνικη γνωριμια.
αλλα να πηγαινει με αλλους , ενω δεν εχει κανει ποτε σεξ με την "σχεση", δεν υπαρχει...
προφανως την κολακευε το ενδιαφερον του, ενω δεν τον γουσταρε ερωτικα και για αυτο πηδιοταν με αλλους. οταν ειδε οτι τον θελει αλλη αμεσα, και θα σταματησει να την κυνηγαει, κλωτσησε ο εγωισμος της και θυμηθηκε οτι τον θελει..
08-10-2018, 23:48 #19
οταν καπιος επενδυει στο σεξ ειναι σα να επενδυει σε μια τρυπα στο νερο μεταφορικα και κυριολεκτικα..
ομως οταν αρχισουν τα ζορια ο εγωισμος παει περιπατο και ερχονται τα πανω κατω
το μονο πραγματι ουσιαστικο ειναι οτι ο καθε ανθρωπος εχει μια και μοναδικη ικανοτητα να κατανοηει οτιδηποτε του μιαζει με ενα τροπο που οι αλλοι δε μπορουν να καταλαβουν οπως θα μπορουσαν και να υπαρχουν και διδυμα αδερφια που θα ειναι ευκολο ο ενας να μαντεψει τι σκεφτοται ο αλλος
αρα ο καθε ανθρωπος ειναι απολυτα ικανος για τα παντα μονο σε οτι εχει σχεση με τον εαυτο του και ας λενε οι αλλοι δεν δεν δεν δεν δεν μερα και νυχτα
ο ανθρωπος που πραγματι θελει να αποδιξει τις ικανοτητες του δε τον απασχολει το να γινει πειστικος τον ενδιαφερει οτι εχει σχεση με τον εαυτο του γιατι δε μπορει να γινει ικανος σε αλλα ατομα αν δεν εχει σπουδασει ενα αντικειμενο οποτε δε μπορει να τους προσφερει και πολα και να θελει
09-10-2018, 01:58 #20
Δεν εχεις άδικο για μια ακομη φορα! Αν γουσταρω μια κοπελα και την προσεγγίζω, τη φλερτάρω, την κυνηγάω για 2 βδομαδες πχ, δε με πολυνοιάζει αν πηδιεται με καποιον και ουτε με κερατώνει εννοειται. Ε σε καποιες περιπτωσεις αυτες οι δυο εβδομάδες μπορει να ειναι 3 και 5 και 10 μηνες, οπως στη περιπτωση που συζητάμε.
Αλεξανδρε δεν επενδύεις αποκλειστικά στο σεξ, απλα ειναι βασικός παράγοντας μιας ερωτικής σχεσης, δεν υφίσταται ερωτικη σχεση χωρις σεξ.
Αυτο που περιγράφεις εσυ ειναι σπάνια και καλη φιλική σχεση. Στο λεω γιατι ειμαι απο τους τυχερούς που το έζησα και το ζω ακομη με τον επι 32 χρονια κολλητο φιλο μου. Αλλα εκει δεν υπαρχει το ερωτικο καθότι ετεροφυλόφιλοι, το οποιο προυποθετει σεξ.