Results 1 to 13 of 13
Thread: Χωρίσαμε και την θέλω πίσω
-
07-10-2018, 19:03 #1
Χωρίσαμε και την θέλω πίσω
Καλησπέρα,
Πριν λίγες μέρες χωρισαμε μετά απο λίγους μήνες σχέσεις γιατί μου ειπε πως της έδειξα πολυ ενδιαφέρον από την αρχή με αποτέλεσμα να ξενερώσει. Παρόλα αυτά ειχαμε περάσει μια δύσκολη περίοδο και κυρίως εκείνη λόγω κάποιων επαγγελματικης πιεσης και προβλημάτων υγείας με αποτέλεσμα να δείχνω ενα παραπάνω ενδιαφέρον γιατί βρισκόμασταν και σε απόσταση. Εγώ κατάλαβα τι λάθος χειρισμό έκανα και θέλω να την ξανακερδισω. Τι προτείνετε?
- 07-10-2018, 19:39 #2
ξεκολα, πηγαινε για αλλα
07-10-2018, 21:23 #3
Προτείνω να κοιτάξεις τον εαυτό σου. Δεν έχεις να κερδίσεις τίποτα αν αυτή δεν κάνει ένα τόσο δα βήμα προσέγγισης. Καλύτερα να κρατήσεις λίγο χρόνο και ενέργεια για σένα. Θα βγεις κερδισμένος.
Και τώρα κάτι σοβαρό για όσους χωρίζουν από εδώ και μπρος (και για σένα προφανώς): Μην κάνεις εκστρατεία με μηνύματα και αναπάντητες και μην επιμένεις και πολύ γιατί μπορεί να βρεθείς από το πουθενά μπλεγμένος. Η νομοθεσία από τον Απρίλιο του 2018 το θεωρεί ποινικό αδίκημα (ΠΚ 333, παρ.1). Το έμαθα τυχαία όταν ψηφίστηκε.
Και φίλε μου, χωρίς να θέλω να γίνω μισογύνης και παρανοϊκός, καλό είναι να μην πιέζεις τις γυναίκες τη σήμερον ημέρα και να μην προκαλείς τα νεύρα τους, γιατί απλά θα σου γυρίσει μπούμερανγκ. Ποιος ξέρει τα εσώψυχα της κάθε μιας...
Από τα νεύρα της μπορεί να κάνει κάτι για να σε απωθήσει να την κυνηγήσεις και μετά θα τρέχεις να αποδείξεις ότι δεν είσαι ελέφαντας.Κάνε την αδυναμία σου, ΔΥΝΑΜΗ.
07-10-2018, 23:09 #4
07-10-2018, 23:13 #5
Δεν απαγορεύεται να κάνεις μια αναπάντητη κλήση. Σε καμία περίπτωση, εκτός και αν υπάρχουν περιοριστικά μέτρα εις βάρος σου.
Αυτό που απαγορεύεται είναι να επιμένεις συνεχόμενα κάνοντας κλήσεις, στέλνοντας μηνύματα, παίρνοντας με απόκρυψη, ενώ αυτή ή σε έχει απορρίψει ή σε έχει χωρίσει ή δε σε ξέρει και δε σου δίνει σημασία.Κάνε την αδυναμία σου, ΔΥΝΑΜΗ.
07-10-2018, 23:33 #6
Τσε να το αναλύσουμε λίγο το θέμα γιατί έχει ενδιαφέρον..
Άμα σε έχει απορρίψει και εσύ επιμένεις ναι το καταλαβαίνω...και είναι άλλο θέμα αυτό..
Αλλά αν είσαι άγνωστος και με κάποιο τρόπο βρίκες το τηλ.της και σου αρέσει και θέλεις να της ζητήσεις γνωριμία και την κάνεις αναπάντητη απαγορεύεται???
Ξέρεις γιατί ρωτάω??ρωτάω για να λύσω της απορίες πολλών ανδρών..είμαι σίγουρος ότι οποιοσδήποτε άνδρας διαβάσει το συγκεκριμένο θέμα της ίδιες απορίες θα έχει.. προλαβενω δηλαδή τα ερωτήματα..
07-10-2018, 23:46 #7
Αρχικά κάποια πολύ δύσκολα θα σηκώσει τηλέφωνο από αριθμό που δεν είναι στις επαφές της αλλά τέλος πάντων. Πες ότι την παίρνεις τηλέφωνο ή της στέλνεις ένα μήνυμα που της λες: "Γεια σου Πανωραία (τυχαίο όνομα). Είμαι ο Πανουργιάς (και αυτό τυχαίο) και μου έδωσε το τηλέφωνό σου μια κοινή μας φίλη και μπλα μπλα μπλα"...
Αν δεν απαντήσει στην αναπάντητη ή στο μήνυμα, μην ασχολείσαι άλλο. Πέρα ότι θα σε περάσει για στερημένο και για απελπισμένο, θα αρχίζεις λιγάκι να την ανησυχείς. Μετά το τρίτο μήνυμα ή την τρίτη αναπάντητη μπορεί να σου πει: "Ποιος είσαι ρε φίλε; Δε θέλω να με ενοχλείς.". Δεν είναι ανάγκη να φτάσεις στο τρίτο ή στο δέκατο τρίτο μήνυμα για να σου το πει.
Και όταν στο πει, τέρμα. Αποχαιρέτα την Αλεξάνδρεια που χάνεις, όπως έλεγε και ο Κ.Π.Καβάφης.
Βλέπεις τι ακούμε καθημερινά με τις καταγγελίες για παρενοχλήσεις, για stalking και όλα αυτά που προφανώς έρχονται να προστατεύσουν τις γυναίκες από βίαιες και αποτρόπαιες καταστάσεις, αλλά κόβουν τη φόρα στο επίμονο καμάκι και στο επιθετικό φλερτ.Κάνε την αδυναμία σου, ΔΥΝΑΜΗ.
08-10-2018, 00:15 #8
Ναι αλλά ακόμα και αν θέλει η κοπέλα δεν μπορεί απτό πρώτο μήνυμα κι όλας να απαντήσει και να πει..ναι καλά είμαι είμαι σπίτι και βάφομε παράδειγμα λέω ...δεν θα το κάνει ακόμα και αν θέλει διότι θα φοβήθει ότι το εν λόγο αγόρι θα την πέραση για καμία εύκολη.εχουν αυτό το κολημα η γυναίκες..σου λέει άσε θα απαντήσω στο επόμενο η μεθεπόμενο μήνυμα..η μπορεί να απαντήσει στο πρώτο αλλά κάπως άγρια..όπως..
Ποιος Κώστας είσαι δεν σε ξέρω και γιατί με πήρες τηλ.?? Η ήθελες κάτι??δεν μπορώ να μιλήσω τώρα έχω δουλειά..
Και επειδή η άνδρες ξέρουν ότι είναι σχεδόν αδύνατο απτό πρώτο μήνυμα να μιλήσει όμορφα η να ανταποκριθεί..γι'αυτό στέλνουν και δεύτερο και τρίτο μην σου πω..
Αλλά με αυτό το νόμο αν ισχύσει δηλαδή γιατί μου ακούγεται σαν το νόμο του τσιγάρο που απαγορεύεται αλλά όλοι στης καφετέριες ταβέρνες κτλ κτλ όλοι καπνίζουν...
Δηλαδή πέθανε το καμάκι και με το νόμο κι ολας.χαχα
08-10-2018, 00:22 #9
Και αυτό το κολημα πια με το είναι λυγουρης η απελπισμένος..που έχουν οι γυναίκες δεν το κατάλαβα ποτέ..δηλαδή εάν ένα αγόρι πάει να προσεγγίσει μια κοπέλα γιατί είναι λιγόυρις??τόσο κακό είναι σε ένα αγόρι να αρέσει μια κοπέλα??δεν μπόρεσα ποτέ να καταλάβω της ιδιοτροπίες των γυναικών..όπως δεν είναι καθόλου κακό σε ένα κορίτσι να αρέσει ένα αγόρι και να πάει η κοπέλα να του μιλήσει πρώτη...γιατί είναι λυσσασμένη???η γιατί είναι το ματάκι της πεινασμένο για άνδρα?? όπως λέγανε παλιά
Όλα αυτά είναι μαλακίες και κολιματα τίποτα άλλο..
08-10-2018, 00:36 #10
Σεβαστή η άποψή σου, αλλά έχει συμβουλευτικό χαρακτήρα (όπως έλεγε και μια γελοιογραφία πριν λίγες μέρες)...!
Δεν πέθανε το καμάκι. Απλά προσπάθησε να μη γίνεσαι ενοχλητικός και να μην προκαλείς ανησυχία στην άλλη.
Οι γυναίκες δεν είναι όλες μυγιάγγιχτες και φεμινίστριες. Ούτε όλες είναι εύκολες και του στυλ "Βοήθεια γειτόνοι η τρύπα μου δε γλιτώνει..." (όπως λέει και ο Αυγολέμονος).
Αναφέρομαι στην περίπτωση να βρεθείς απέναντι σε κάποια που ενδεχομένως θα έχει επίγνωση του νόμου και θα το χρησιμοποιήσει εναντίον σου είτε επειδή πραγματικά την τρομάζεις είτε επειδή θα θέλει να νιώσει ισχυρή απέναντι στους καταπιεστές φαλλοκράτες είτε γιατί θέλει εκδίκηση.
Όσο για την εφαρμογή του νόμου:
Στην Ελλάδα, η Γενική Γραμματεία Ισότητας των Φύλων μαζί με κάποιες φεμινιστικές οργανώσεις έφεραν νομοθεσία ενάντια στην ενδοοικογενειακή βία και στο stalking.
Πραγματικά, αν περάσεις κάποιο όριο με την επιμονή σου, εύκολα μπορείς να θεωρηθείς stalker. Και αν η άλλη έχει δικηγόρο, πειστήρια από το κινητό της και πάει στην αστυνομία, ο αστυνομικός δε μπορεί παρά να εφαρμόσει τον νόμο, γιατί ο δικηγόρος άνετα θα τον μηνύσει για παράβαση καθήκοντος, αν δεν πράξει τα δέοντα.Κάνε την αδυναμία σου, ΔΥΝΑΜΗ.
08-10-2018, 00:45 #11
δε μπορουσε να ειναι σχεση σου καποια που δε τολμας να της μιλησεις καν
τωρα αν ο σκοπος ολου αυτου του σοου ειναι οι ανθρωποι να απομακρυνθουν ακομα περισσοτερο αυτο εχει γινει ειδη αφου οσο οι τεχνολογια εξελισεται αυτοι γινονται ολο και χειροτεροι
08-10-2018, 01:48 #12
μαλον εχεις κρυφο ποθο να γινεις δικαστης και εγω εχω κρυφο ποθο να γινω μαντης τειρεσιας :-)
08-10-2018, 21:07 #13
Αν η άλλη είναι κομπλεξικια και με τη καλημέρα που θα της πει θα βρει κάτι να πει...αλλά ναι καταλάβω αυτό που λες..ε παλι σε αυτό που είπα εγώ καταλήγουμε...
Εντάξει και ο άλλος αν είναι τόσο μαλακας που βλέπει ότι η κοπέλα τρομάζει η δεν γουστάρη καθόλου και επιμένει ε τα θέλει ο κ..ος του..