Τον χώρισα και τον θέλω πίσω
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 20
    Junior Member

Τον χώρισα και τον θέλω πίσω

Γεια σε όλους, είμαι νέο μέλος...

Διαβάζοντας τις ιστορίες σας, θέλω να πω και εγώ την δικιά μου.

Γνώρισα τον Α. μέσω μιας εφαρμογής γνωριμιών. Συμφωνήσαμε να το πάμε στο φιλικό επίπεδο καθώς εγώ ήμουν πληγωμένη από την προηγούμεν σχέση μου, που αποδείχτηκε ψυχοφόρα και πονούσε ακόμη. Δεν ήθελα να το δώσω ελπίδες. Στην πορεία πιστεύοντας πως με έβλεπε φιλικά εγώ βγήκα με κάποιον και το κάναμε. Το μόνο ατόμου που μου ήρθε στο μυαλό να το πω ήταν αυτός, ήταν το μόνο κοντινό άτομο δίπλα μου. Τότε είδα καθαρά το ενδιαφέρον του, μόνο που εγώ δεν ένιωθα το ίδιο με αυτόν. Ένιωσα άσχημα γιατι έτσι τον πλήγωσα άθελά μου. Δεν ήταν ποτέ ο σκοπός μου. Στην πορεία ένιωθα πολύ στενά δεμένη μαζί μου, άρχισα να νιώθω πως κάτι δημιουργείτε χωρίς να είναι κάτι πολύ έντονο. Ήμουν αρνητική να νιώσω ότιδήποτε, τον έσπρωχνα μακριά μου (αρκετές φορές). Παρόλο που έδειχνε την αγάπη του με κάθε δυνατό τρόπο, με πρόσεχε, με αγαπούσε, ήταν δίπλα μου κάθε λεπτό.

Αυτά τον πλήγωναν αφάνταστα κι εγώ δεν μπορούσα να δω τι έκανα. Δεν πίστευα πως η αγάπη του ήταν αληθινή, νόμιζα πως ήταν άλλος ένας που ήρθε να με πληγώσει. Δεν του έδωσα την ευκαιρία να με πλησιάσει. Ένιωθα πως την μια τον αγαπούσα και την άλλη στιγμή όχι. Ήθελα να νιώσω πολύ έντονα, μόνο που έκανα λάθος. Ο κάθε άνθρωπος σου δίνει διαφορετικό συναίσθημα. Είχα παρασυρθεί από το αίσθημα που μου είχε δώσει ο πρώην μου. Τον συγκρινά με αυτόν και ξέρω πως ήταν μέγα λάθος. Τον αποκάλεσα από λάθος με το όνομα του πρώην, όπως και πως δεν είναι αυτός. Τραγικά λάθη. Τον πόνεσα πολύ. Το ξέρω. Προσπαθώντας να βγω δουλειά και χρήματα μπλέχτηκα σε καταστάσεις που δεν θα έκανα ποτέ στην ζωή μου. Ενιωσα πολύ πιεσμένη από αυτόν και από τις καταστάσεις. Απο την μια να κάνω το ένα λάθος μετά το άλλο και από την άλλη αυτός να ζητά λίγη αγάπη. Στην απελπισία μου τον κεράτωσα (όχι σεξ). Του το είπα όμως, δεν μου αρέσουν τα ψέματα.

Εν τω μεταξύ είχα κάποια προβλήματα στο σπίτι και δεν μπορούσα να του δώσω την σημασία που έπρεπε και του άξιζε. Είχε έρθει να με δει από μακριά και εγώ τον απέφευγα, εν γνώση μου. Ξέρω πως δεν έκανα καλά. Παραπονιόταν αφάνταστα, με πίεζε πολύ με την συμπεριφορά του, με έσπρωχνε στην γωνία με την αγάπη του, με έπνιγε σε γλυκόλογα (όχι ότι δεν μου αρέσουν, τότε με έπνιγαν). Πολλές φορές με έκανε να ζηλέψω επίτηδες για να βγάλω το συναίσθημα που ήθελε και το κατάφερνε.

Την τελευταία φορά που είμασταν μαζί ανέφερε πάλι κάποια άλλη, κάτι που με ενόχλησε τρομερά και του λέω γιατί δεν το εκμεταλλεύτηκε να πάει μαζί της και τον χώρισα, για πολλοστή φορά, μόνο που ήταν και η τελευταία. Με ρώτησε αν είμαι σίγουρη πως θέλω να βρει άλλη (τραγικό λάθος), του είπα ναι. Τον σκότωσα οριστικά, όπως και την αγάπη που μου είχε. Εν αγνοία μου, κάποια γκόμενα του είχε στείλει μήνυμα πως την ενδιαφέρει και πως πεθαίνει για εκείνον και δυστυχώς για εμένα αυτή κερδίζει έδαφος κάθε φορά και εγώ τον θέλω πίσω. Ξέρω πως δεν ήμουν σωστή μαζί του, αλλά τον αγαπάω πολύ. Εγώ τα έκανα χάλια, το ξέρω. Θέλω να γυρίσει σε εμένα. Μετάνοιωσα πολύ φριχτά.

Από τότε δεν έχω κάνει τίποτα με κανέναν γιατί δεν είμαι από αυτές που απατάνε εύκολα. Δεν θα το έκανα ποτέ.

Τι θα μου λέγατε να κάνω; (Ξέρω ότι μερικοί θα πουν καλά να πάθεις και δίκιο θα έχετε)

Senior Member
    Γνώμη μου.. όχι δεν θα σου πω καλά να πάθεις. Όμως μπορώ να σου πω πως αυτό που οφείλεις να κάνεις είναι να μάθεις τι ακριβώς νιώθεις...
    Αν νιώθεις ότι όντως τα έκανες μαντάρα τότε πες τα έτσι ακριβώς! Παραδέξου το λάθος σου, παραδέξου ότι η κατάσταση με τον πρώην σου σε έκανε να μπερδευτείς και ζήτα του με ειλικρινή τρόπο να νιώσει τα συναισθήματά σου.
    Δεν ξέρω αν ο άνθρωπος το κάνει, πάντως για μένα, νομίζω ότι η ειλικρίνεια είναι μεγάλο πράγμα.

Junior Member
    Quote Originally Posted by Asiatas View Post
    Γνώμη μου.. όχι δεν θα σου πω καλά να πάθεις. Όμως μπορώ να σου πω πως αυτό που οφείλεις να κάνεις είναι να μάθεις τι ακριβώς νιώθεις...
    Αν νιώθεις ότι όντως τα έκανες μαντάρα τότε πες τα έτσι ακριβώς! Παραδέξου το λάθος σου, παραδέξου ότι η κατάσταση με τον πρώην σου σε έκανε να μπερδευτείς και ζήτα του με ειλικρινή τρόπο να νιώσει τα συναισθήματά σου.
    Δεν ξέρω αν ο άνθρωπος το κάνει, πάντως για μένα, νομίζω ότι η ειλικρίνεια είναι μεγάλο πράγμα.
    Ξέρω πλέον τι νιώθω για εκείνον. Το πρόβλημα είναι πως δεν με πιστεύει και θεωρεί πως να γυρίσει σε εμένα θα του φύγω πάλι. Δεν έχει άδικο μετά από τόσες φορές που τον έδιωξα. Ομώς, πλέον είμαι σίγουρη. Έχει μαλλιάσει η γλώσσα μου να του εξηγώ την κατάσταση. Επαναλαμβάνει συνέχεια ότι τον σκότωσα, ότι το μόνο που έρχεται στο μυαλό του είναι η εικόνα στο ξενοδοχείο με τον τύπο και λέει πως δεν είναι το σωστό τάιμινγκ. Πάντα ήμουν ειλικρινής. Θα μπορούσα να έκρυβα όλα αυτά και να μην το είχε μάθει ποτέ του. Θα με σκότωναν οι τύψεις μετά. Είτε θα σκότωνα εμένα, είτε αυτόν. Το θέμα πως υπάρχει και άλλη στην μέση. Δεν μου φτάνουν όσα έχω, πρέπει να έχω και αυτή στο κεφάλι που του υπόσχετε ότι δεν του έδωσα εγώ και πέτυχε το σκοπό της. Και για μένα η ειλικρινεια ειναι πολυ καλό πράγμα. Αν έλεγα ψέματα θα ήταν χειρότερα μετά.

Banned
    Quote Originally Posted by angel.paradise View Post
    Γεια σε όλους, είμαι νέο μέλος...

Διαβάζοντας τις ιστορίες σας, θέλω να πω και εγώ την δικιά μου.

Γνώρισα τον Α. μέσω μιας εφαρμογής γνωριμιών. Συμφωνήσαμε να το πάμε στο φιλικό επίπεδο καθώς εγώ ήμουν πληγωμένη από την προηγούμεν σχέση μου, που αποδείχτηκε ψυχοφόρα και πονούσε ακόμη. Δεν ήθελα να το δώσω ελπίδες. Στην πορεία πιστεύοντας πως με έβλεπε φιλικά εγώ βγήκα με κάποιον και το κάναμε. Το μόνο ατόμου που μου ήρθε στο μυαλό να το πω ήταν αυτός, ήταν το μόνο κοντινό άτομο δίπλα μου. Τότε είδα καθαρά το ενδιαφέρον του, μόνο που εγώ δεν ένιωθα το ίδιο με αυτόν. Ένιωσα άσχημα γιατι έτσι τον πλήγωσα άθελά μου. Δεν ήταν ποτέ ο σκοπός μου. Στην πορεία ένιωθα πολύ στενά δεμένη μαζί μου, άρχισα να νιώθω πως κάτι δημιουργείτε χωρίς να είναι κάτι πολύ έντονο. Ήμουν αρνητική να νιώσω ότιδήποτε, τον έσπρωχνα μακριά μου (αρκετές φορές). Παρόλο που έδειχνε την αγάπη του με κάθε δυνατό τρόπο, με πρόσεχε, με αγαπούσε, ήταν δίπλα μου κάθε λεπτό.

Αυτά τον πλήγωναν αφάνταστα κι εγώ δεν μπορούσα να δω τι έκανα. Δεν πίστευα πως η αγάπη του ήταν αληθινή, νόμιζα πως ήταν άλλος ένας που ήρθε να με πληγώσει. Δεν του έδωσα την ευκαιρία να με πλησιάσει. Ένιωθα πως την μια τον αγαπούσα και την άλλη στιγμή όχι. Ήθελα να νιώσω πολύ έντονα, μόνο που έκανα λάθος. Ο κάθε άνθρωπος σου δίνει διαφορετικό συναίσθημα. Είχα παρασυρθεί από το αίσθημα που μου είχε δώσει ο πρώην μου. Τον συγκρινά με αυτόν και ξέρω πως ήταν μέγα λάθος. Τον αποκάλεσα από λάθος με το όνομα του πρώην, όπως και πως δεν είναι αυτός. Τραγικά λάθη. Τον πόνεσα πολύ. Το ξέρω. Προσπαθώντας να βγω δουλειά και χρήματα μπλέχτηκα σε καταστάσεις που δεν θα έκανα ποτέ στην ζωή μου. Ενιωσα πολύ πιεσμένη από αυτόν και από τις καταστάσεις. Απο την μια να κάνω το ένα λάθος μετά το άλλο και από την άλλη αυτός να ζητά λίγη αγάπη. Στην απελπισία μου τον κεράτωσα (όχι σεξ). Του το είπα όμως, δεν μου αρέσουν τα ψέματα.

Εν τω μεταξύ είχα κάποια προβλήματα στο σπίτι και δεν μπορούσα να του δώσω την σημασία που έπρεπε και του άξιζε. Είχε έρθει να με δει από μακριά και εγώ τον απέφευγα, εν γνώση μου. Ξέρω πως δεν έκανα καλά. Παραπονιόταν αφάνταστα, με πίεζε πολύ με την συμπεριφορά του, με έσπρωχνε στην γωνία με την αγάπη του, με έπνιγε σε γλυκόλογα (όχι ότι δεν μου αρέσουν, τότε με έπνιγαν). Πολλές φορές με έκανε να ζηλέψω επίτηδες για να βγάλω το συναίσθημα που ήθελε και το κατάφερνε.

Την τελευταία φορά που είμασταν μαζί ανέφερε πάλι κάποια άλλη, κάτι που με ενόχλησε τρομερά και του λέω γιατί δεν το εκμεταλλεύτηκε να πάει μαζί της και τον χώρισα, για πολλοστή φορά, μόνο που ήταν και η τελευταία. Με ρώτησε αν είμαι σίγουρη πως θέλω να βρει άλλη (τραγικό λάθος), του είπα ναι. Τον σκότωσα οριστικά, όπως και την αγάπη που μου είχε. Εν αγνοία μου, κάποια γκόμενα του είχε στείλει μήνυμα πως την ενδιαφέρει και πως πεθαίνει για εκείνον και δυστυχώς για εμένα αυτή κερδίζει έδαφος κάθε φορά και εγώ τον θέλω πίσω. Ξέρω πως δεν ήμουν σωστή μαζί του, αλλά τον αγαπάω πολύ. Εγώ τα έκανα χάλια, το ξέρω. Θέλω να γυρίσει σε εμένα. Μετάνοιωσα πολύ φριχτά.

Από τότε δεν έχω κάνει τίποτα με κανέναν γιατί δεν είμαι από αυτές που απατάνε εύκολα. Δεν θα το έκανα ποτέ.

Τι θα μου λέγατε να κάνω; (Ξέρω ότι μερικοί θα πουν καλά να πάθεις και δίκιο θα έχετε)
    Κάνεις διαρκώς εικασίες για τον φίλο σου (μ' αγαπούσε, τον πλήγωσα κλπ). Εγώ θα σου έλεγα να μάθεις πρώτα τι θέλεις και μετά να κάνεις αυτό που θέλεις. Επίσης σταμάτα να κάνεις εικασίες για τους άλλους.

Banned
    Σαν παραμύθι η ιστορία σου.. Μοιάζει με την δική μου, και εγώ την γνώρισα μέσω μία διαδικτυακη εφαρμογή και εγώ πήγα από πολύ μακριά για να την δω, και εμένα δεν μου έδωσε τις ευκαιρίες που με άξιζαν και με εμένα με απορρίψε.. Έχουμε πολλά κοινά τελικά

Senior Member
    Για να καταλάβουμε κι εμείς που είμαστε στην απ' έξω... Πόσο καιρό τραβιόσασταν; Από τη στιγμή που έπεσε το πρώτο φιλί και για εκείνον ήταν η αρχή της σχέσης εννοώ... Παίζει κάποιον ρόλο...
    Επίσης,είναι λογικό να υπάρχει ανασφάλεια τώρα. Κοίτα, κι εγώ ήμουν περίπου σε μια κατάσταση παρόμοια με το πρώτο σκέλος της ιστορίας σου. Και είμαι δλδ... Οπότε καταλαβαίνω σε έναν βαθμό. Όπως και να χει σου ξαναλέω ότι το βασικό είναι να είσαι σίγουρη για εσένα. Κι επίσης η ειλικρίνεια είναι μεγάλο πράγμα. Και δεν είναι μόνο τα λόγια. Ένα ειλικρινές βλέμμα, μια ειλικρινής στάση μπορεί να κάνει πραγματικά τη διαφορά... Αλλά σίγουρα όλα αυτά πρέπει να συνοδεύονται και από λόγια...

Banned
    στην αρχη οταν γνωρισεις καποιον στο φιλικο δε μενει κανενας αλλα στη πορεια καταληγει φιλικο λογο βαρεμαρας συνηθως απο τον ενα απο τους δυο

αυτο μιαζει με μια φραση που λεει καθε πραγμα αρχιζει σαν επιστημη και τελειωνει σαν τεχνη ισως επειδη η επιστημη ειναι ερωτας και η τεχνη φιλια.

Junior Member
    Quote Originally Posted by menis_64 View Post
    Σαν παραμύθι η ιστορία σου.. Μοιάζει με την δική μου, και εγώ την γνώρισα μέσω μία διαδικτυακη εφαρμογή και εγώ πήγα από πολύ μακριά για να την δω, και εμένα δεν μου έδωσε τις ευκαιρίες που με άξιζαν και με εμένα με απορρίψε.. Έχουμε πολλά κοινά τελικά
    Κάτι ανάλογο κάνω και εγώ αυτή την στιγμή. Αυτό που λες μου θυμίζει τον εαυτό μου, που έδωσε ευκαιρίες, δεν τις κατάλαβα όταν έπρεπε, θεώρησε πως τον απέρριψα με αυτό. Επέμενα ότι δεν ήμουν ακόμη έτοιμη για σχέση, αυτός ήθελε να είναι κοντά. Μέχρι και ελεύθερη σχέση μου πρότεινε μια φορά μόνο και μόνο για να με έχει.

Junior Member
    Quote Originally Posted by Asiatas View Post
    Για να καταλάβουμε κι εμείς που είμαστε στην απ' έξω... Πόσο καιρό τραβιόσασταν; Από τη στιγμή που έπεσε το πρώτο φιλί και για εκείνον ήταν η αρχή της σχέσης εννοώ... Παίζει κάποιον ρόλο...
    Επίσης,είναι λογικό να υπάρχει ανασφάλεια τώρα. Κοίτα, κι εγώ ήμουν περίπου σε μια κατάσταση παρόμοια με το πρώτο σκέλος της ιστορίας σου. Και είμαι δλδ... Οπότε καταλαβαίνω σε έναν βαθμό. Όπως και να χει σου ξαναλέω ότι το βασικό είναι να είσαι σίγουρη για εσένα. Κι επίσης η ειλικρίνεια είναι μεγάλο πράγμα. Και δεν είναι μόνο τα λόγια. Ένα ειλικρινές βλέμμα, μια ειλικρινής στάση μπορεί να κάνει πραγματικά τη διαφορά... Αλλά σίγουρα όλα αυτά πρέπει να συνοδεύονται και από λόγια...
    Πρέπει να ήταν κανένα δίμηνο στα τηλέφωνα και μηνύματα και κάπου τέλη Ιουνίου ήρθε να με δει. Ας πούμε ότι είμασταν μαζί κάνένα 4ρι μήνες. Αποδείχτηκε λάθος στιγμή, εκείνος ήθελε να βγαίνουμε συνέχεια, εγώ είχα θέματα στο σπίτι. Εμοιαζε ότι δεν το καταλάβαινε. Έμοιαζε πως τον ένοιαζε μόνο αυτό που ένιωθε και όχι ότι πρόβλημα και αν είχα. Δεν μπορούσα να συγκεντρωθώ στην αγάπη του, που έμοιαζε να είναι ξαφνική κιόλας. Ακόμη και αν το εξήγησα μετά πάλι δεν το καταλάβαινε. Ίσως να μην με κατάλαβε ποτέ μου. Θεωρούσε πως αν έβγαινα μαζί του τα προβλήματα που είχα θα τα εξαφάνιζε για λίγο. Εδώ φαίνεται πόσο λίγο με ήξερε.

Και από τις δύο πλευρές υπάρχει δυσπιστία πλέον. Αυτός μεν δυσπιστεί για τα αισθήματα μου και φοβάται ότι θα του πω μια μέρα πως δεν τον αγαπάω πάλι. Κι εγώ δεν πιστεύω τα λόγια του γιατί απέδειξε πως ήταν κάτι εφήμερο με το "δεν ξέρω τι νιώθω, δεν θέλω να σε κοροιδεύω". Κι αυτό ήρθε μόλις του έγραψε η τύπισσα "ξέρεις, σε γουστάρω και θα σου δώσω ότι δεν σου δίνει η κοπέλα σου". Είμαι σίγουρη για εμένα, το τι νιώθω για εκείνον. Το πρόβλημα είναι πως αυτός δεν το πιστεύει. Μου είπε πως θα σκέφτεται κάθε φορά τι κάνω, με ποιον είμαι (ξερεις μετά το κέρατο δεν με εμπιστεύετε). Ήμουν και είμαι πάντα ειλικρινής μαζί του. Έχει γλυκαθεί από τα λόγια και την στάση της άλλης. Νομίζει πως θα του φερθεί καλύτερα. Είναι τοσο σίγουρος πως δεν θα τον απατήσει; Η σιγουρία πάντως δεν βγάζει σε καλό.

Senior Member
    εγω παντως, θα σου ελεγα να τον αφησεις στην ησυχια του.
    δεν ειναι αγαπη αυτο που νοιωθεις, ειναι πληγωμενος εγωισμος.
    ασχοληθηκες μαζι του μονο οταν καταλαβες οτιε χει κι αλλες επιλογες.
    αυτο σημαινει οτι ουτε αυτον αγαπας, ουτε τον εαυτο σου, γιατι δεν θεωρεις οτι καποιος αξιολογος θα σε αγαπησει..
    οσο σου εδειχνε αδυναμια τον πατουσες κατω. οταν σε εφτυσε, θυμηθηκες οτι σου λειπει.
    δεν θα σου πω καλα να παθεις, θα σου πω οτι καλως χωρισατε.
    δεν τον αγαπας. ελλειψεις εχεις..

Senior Member
    απο ολες τις περιγραφες σου, δεν εχω καταλαβει. κανατε σεξ η δεν κανατε;

Junior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    εγω παντως, θα σου ελεγα να τον αφησεις στην ησυχια του.
    δεν ειναι αγαπη αυτο που νοιωθεις, ειναι πληγωμενος εγωισμος.
    ασχοληθηκες μαζι του μονο οταν καταλαβες οτιε χει κι αλλες επιλογες.
    αυτο σημαινει οτι ουτε αυτον αγαπας, ουτε τον εαυτο σου, γιατι δεν θεωρεις οτι καποιος αξιολογος θα σε αγαπησει..
    οσο σου εδειχνε αδυναμια τον πατουσες κατω. οταν σε εφτυσε, θυμηθηκες οτι σου λειπει.
    δεν θα σου πω καλα να παθεις, θα σου πω οτι καλως χωρισατε.
    δεν τον αγαπας. ελλειψεις εχεις..
    Θα τον αφήσω μόνο όταν δω ακόμη και την παραμικρή ελπίδα να πεθαίνει. Τουλάχιστον ξέρω πως προσπάθησα και απέτυχα. Δεν θα ασχολιόμουν με κάποιον λόγω θυγμένου εγωισμού. Αν δεν μου άρεσε, θα του έριχνα διαγραφή χωρίς να κοιτάξω πίσω από την πρώτη στιγμή. Θα έλεγα τέρμα, άντε να βρεις την ευτυχία σου αλλού και δεν θα έκανα πισωγυρίσματα, όπως λέει και ο ίδιος. Δεν θα κρατούσα κάποιον μόνο και μόνο επειδή μου έχει αδυναμία και μόνο. Αυτό δεν είναι δίκαιο για εμένα, ούτε για τον ίδιο.

Και όχι δεν το κάναμε, ήταν αργόστροφος στο θέμα αυτό.

Senior Member
    Αντε να το ξαναπώ κι εδω. Σχεση χωρις σεξ;; Σοβαρα μιλαμε τωρα; Ο τυπος τι εκανε τον ρόλο του μπαμπά ή εσυ εκανες τον ρόλο της μαμάς;
    Ποσο χρονων εισαστε; Μονο 15-16 δικαιολογείται καπως τέτοιου ειδους σχεση.
    Γνωμη μου κι εμενα καλυτερα που χωρίσατε, τζαμπα ταλαιπωρείτε τις ψυχές σας

Banned
    μαλον θες να τον κανεις να πιστεψει οτι για αυτο που συνεβει φταιει η αλλη ενω νομιζει οτι φταιει οτι εισαι ασταθης ψυχολογικα θα σκεφτεται στο επομενο επεισοδιο θα του πεις οτι τιποτε δεν ειναι αληθινο και μετα game over.

Banned
    εμενα κατα η γνωμη μου δε μπορει καποιος να ειναι με καποια 24 ωρες γιατι στο τελος θα γινει βαρετο το ολο θεμα

επισης η εμονη σας με το σεξ κανατε σεξ και κανατε σεξ κλπκλπ μου φαινετε εξισου ανουσια γιατι αφενος μπορντελα υπαρχουν και δεν υπαρχει τιποτα ευκολοτερο απο το να γινει καπιος η καποια μια γλαστρα με κενο περιεχομενο

το θεμα ειναι το ποσο ικανος ειναι καποιος να καταλαβει καποια και αν εχει την ικανοτητα να βλεπει περισσοτερα απο τους αλλους

οσο για την αγαπη διατηρω σοβαρες αμφιβολιες αν υπαρχει ειδικα σε ετεροφυλα ζευγαρια που ο σκοπος της σχεσης τους ειναι να περασουν καλα και στα λογια μονο να επικοινωνησουν ειναι σχεδον αδυνατον να κατανοησεις καπιον με το αντιθετο φυλο επακριβως στο τελος οστοσο το πετυχαινεις καπως χοντροκομενα

επισης πιστευα και εξακολουθω να πιστευω οτι αισθηματα αγαπης για τη σχεση τους εχουν μονο οι γκει γιατι ειναι σα να βλεπουν τον εαυτο τους στη σχεση αυτη

Page 1 of 2 12 LastLast