Έντονη κούραση μετα τον ύπνο. - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 31 to 41 of 41
    Senior Member
    Quote Originally Posted by vickie_victoria View Post
    Eγω το νιωθω σαν παραλυση οταν ξυπναω δεν εχω δυναμη και ενεργεια να σηκωθω οπως καποτε και μου δημιουργηθηκε φοβος να σηκωνομαι απ το κρεβατι. πολυ εντονη κουραση...
    Εμένα ειναι σαν να έπαιζα μπάλα την προηγούμενη μερα μετα απο καιρο και τα πόδια μου πονάνε. Επίσης νιώθω οτι θα ερθει ταχυκαρδία και ερχεται όντως. Περίεργο συναίσθημα δεν μπορώ να το περιγράψω. Σημερα την ωρα που κουρευομουν ήξερα οτι θα με πιασει κρίση πανικού το ένιωθα οτι θα ερθει και όντως ήρθε δισπνοια ταχυπαλμία Κοκκινησα και μου ειπε η κομμώτρια αν εχω άγχος και της ειπα και καλα πονάει το στομάχι μου και μου έπιασε κουβεντα και ηρέμησα. Δεν λέγαμε και πολλα εξαρχής επειδή με κουρεύει αλλος στο συγκεκριμένο κομμωτήριο γιαυτο μετα μολις μου ειπε να χαλαρώσω και μιλούσαμε ηρέμησα. Πολυ ζόρι ολη αυτή η κατάσταση Ασε.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Biliskov View Post
    Εμένα ειναι σαν να έπαιζα μπάλα την προηγούμενη μερα μετα απο καιρο και τα πόδια μου πονάνε. Επίσης νιώθω οτι θα ερθει ταχυκαρδία και ερχεται όντως. Περίεργο συναίσθημα δεν μπορώ να το περιγράψω. Σημερα την ωρα που κουρευομουν ήξερα οτι θα με πιασει κρίση πανικού το ένιωθα οτι θα ερθει και όντως ήρθε δισπνοια ταχυπαλμία Κοκκινησα και μου ειπε η κομμώτρια αν εχω άγχος και της ειπα και καλα πονάει το στομάχι μου και μου έπιασε κουβεντα και ηρέμησα. Δεν λέγαμε και πολλα εξαρχής επειδή με κουρεύει αλλος στο συγκεκριμένο κομμωτήριο γιαυτο μετα μολις μου ειπε να χαλαρώσω και μιλούσαμε ηρέμησα. Πολυ ζόρι ολη αυτή η κατάσταση Ασε.
    Κι εγω το έπαθα αυτό στο κομμωτήριο κ απ το ζόρι ανέβασα κ δέκατα. Είμαστε ότι σκεφτόμαστε.

Senior Member
    Quote Originally Posted by vickie_victoria View Post
    Κι εγω το έπαθα αυτό στο κομμωτήριο κ απ το ζόρι ανέβασα κ δέκατα. Είμαστε ότι σκεφτόμαστε.
    Ασε πολυ δύσκολο όλο αυτο. Στα καλα καθούμενα με πιάνει. Και τωρα που κάθομαι καμια φορα νιώθω τους παλμούς μου και πολλές φορές τους ακούω κιολας στο αριστερό αφτι. Δεν ξερω τι γίνεται με αυτή τη κατάσταση. Υπομονή μονο. Εδω νομιζω πολλές φορές οτι επαθα έμφραγμα η οτι πεθαίνω τωρα αυτο ήταν ενα τιποτα μπροστά σε αλλα που εχω πάθει. Εχει τύχει να μη μπορώ να κουνηθώ και η καρδιά μου να χτυπάει τοσο δυνατά και γρήγορα που όντως νόμιζα θα πεθάνω. Επίσης δεν ξερω κατα περιόδους εχω έκτακτες όχι κάθε φορα ειναι ανα περιόδους. Εσυ τα εχεις ολα αυτα; Γιατι νομιζω οτι ειμαι ο μονος που τα εχει ολα! Και δεν ειπα ουτα τα μισά!

Senior Member
    το κομμωτήριο είναι όντως περίεργη εμπειρία αν έχεις διαταραχή άγχους. Ίσως επειδή νιώθουμε οτι χάνουμε τον "έλεγχο" εκείνη την ώρα που είμαστε σε μια καρέκλα και μέχρι να τελειώσει το κούρεμα δεν μπορούμε να σηκωθούμε.
    Επίσης φίλε αυτά που νομίζεις οτι έχεις μόνο εσύ, τα έχουμε όλοι οι καρδιοφοβικοί. Έχω νομίσει πως θα πάθω έμφραγμα 50 φορές όχι 2-3 . Και περίεργο αίσθημα παλμών είναι πλέον τίποτα αξιοπερίεργο
    "Of course I talk to myself. Sometimes I need expert advice."

Senior Member
    Quote Originally Posted by geodim View Post
    το κομμωτήριο είναι όντως περίεργη εμπειρία αν έχεις διαταραχή άγχους. Ίσως επειδή νιώθουμε οτι χάνουμε τον "έλεγχο" εκείνη την ώρα που είμαστε σε μια καρέκλα και μέχρι να τελειώσει το κούρεμα δεν μπορούμε να σηκωθούμε.
    Επίσης φίλε αυτά που νομίζεις οτι έχεις μόνο εσύ, τα έχουμε όλοι οι καρδιοφοβικοί. Έχω νομίσει πως θα πάθω έμφραγμα 50 φορές όχι 2-3 . Και περίεργο αίσθημα παλμών είναι πλέον τίποτα αξιοπερίεργο
    Όχι το αίσθημα παλμών. Περίεργο ειναι το συναίσθημα που ξυπνάς και ξερεις οτι μετα θα σου ερθει. Το νιώθεις κάπως δεν μπορώ να το εξηγήσω ακριβώς αλλα το νιώθεις ξερεις οτι θα σου ερθει η ταχυπαλμία μετα! Αυτο ειναι το περίεργο συναίσθημα. Ξυπνάω και ξερω οτι σε λιγο η πιο μετα θα με πιασει γιατι ηδη ειναι κάπως οι παλμοί μου!

Senior Member
    Τώρα γύρισα απο μια δουλεια που είχα και Ψοφισα μεχρι να ανέβω τα σκαλιά του σπιτιού (64). Θα μου πεις πολλα ειναι αλλα και παλι μετα απο 5 λεπτά ηρέμησα όχι κατευθειαν. Ο καιρός και η κούραση επειρεαζουν μαλλον. Και το οτι έφαγα αρκετά πριν ερθω. Σχεδόν ολόκληρη κρέπα αλμυρή με πολλα πραγματα μεσα. Ίσως να φταίει και αυτο σε συνδιασμο με τα αλλα. Πάντως ειμαι πολυ χαλια.
    5-10 λεπτα καλα εισαι.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Ορέστης View Post
    5-10 λεπτα καλα εισαι.
    Άλλες φορές δεν μπορώ να ανέβω ούτε μεχρι τη μέση και κουράζομαι πολυ και σταματάω. Άλλες φορές ανεβαίνω χωρίς κανένα πρόβλημα. Δεν ξερω τι φταίει ο καρδιολόγος τα ειδε ολα καλα!

Senior Member
    Καλησπέρα. Να ρωτήσω κατι απλο. Όταν ξυπνάτε το πρωι και γενικά, κοκκινίζετε; Εγω όταν ξυπνάω ειμαι σαν πατζαρι κόκκινος. Κάποιες φορές δεν σημεία κάποιες φορές όλο το μάγουλο. Σας εχει τύχει ποτε;

Senior Member
    μήπως κοιμάσαι κάπως και πιέζεται παραπάνω το μάγουλο?
    "Of course I talk to myself. Sometimes I need expert advice."

Senior Member
    Quote Originally Posted by geodim View Post
    μήπως κοιμάσαι κάπως και πιέζεται παραπάνω το μάγουλο?
    Όχι φιλε απλά κοκκινιζω. Και μετα το φαι κοκκινιζω σε διαφορα μέρη του προσώπου! Άλλες φορές πολυ άλλες λιγο!

Τώρα που ήμουν στην κουζίνα με έπιασε ταχυπαλμία ετσι χωρίς άγχος. Αλλα όποτε το παθαίνω εχει τέτοιο καιρο. Μηπως να με επειρεαζει ο καιρός; Δεν ξερω αλλα συνιθως τοτε το παθαίνω. Όταν ειναι μουντός με ψιλόβροχο τοτε δεν ειμαι στα καλα μου με πειράζει στην καρδιά. Αλλα το εχω πάθει και με καλο καιρο τοτε είχα παει και νοσοκομείο. Τωρα Καθησα να ηρεμήσω ούτε να φάω δεν θέλω. Μου την χάλασε παλι.
    Δεν μπορεις να φανταστεις ποσσες φορες εχω παθει αυτο ακριβως που περιγραφεις....και παντα με πιανει ταχυκαρδια στο τελος...

Page 3 of 3 FirstFirst 123