Results 1 to 15 of 26
Thread: Η πρώην και... εγώ!
-
01-10-2019, 17:38 #1
Η πρώην και... εγώ!
Είμαι μαζί του δύο μήνες περίπου.Ξαφνικα βλεπω οτι του στέλνει μυνήματα μια κοπέλα και του λέει ότι τον θέλει και ότι τον γουστάρει και άλλα τέτοια ωραία πράγματα.Μου λέει πως δεν τις απαντάει σε αυτά τα μυνήματα και πως δεν αντέχει άλλο αυτή την κατασταση (δεν ξέρω πόσο καιρό γίνεται αυτό) και ότι η κοπέλα έχει σχέση 1 χρόνο με ένα άλλο παιδί και στέλνει στον δικό μου μυνήματα αρκετά συχνά.Δεν δινω πολυ σημασια και αφηνω να δω τι θα ακολουθησει στην συνεχεια.Μολις εμαθε πως εγω ειμαι μαζί του εκανε την αναζητηση της και με βρηκε στο ινσταγκραμ και μπηκε να δει τα στορυ μου στο ινσταγκραμ χθες για πρώτη φορά χωρίς να την ακολουθώ ή να με ακολουθεί αυτή.Εγω είχα συγκρατήσει το όνομα της από τα μυνήματα που έστελνε στο κινητό του αγοριού μου και αμέσως κατάλαβα περί τίνος πρόκειται. Πρόσφατα μάλιστα είδα πως εγιναν φίλοι στο ινσταγκραμ με το αγόρι μου.
- 01-10-2019, 17:48 #2
Ξέχασα να σημειώσω πως έμαθα πως ήταν πρώην του τελικά. Τα είχαν πριν 2 χρόνια και αυτή ακόμα τον ενοχλεί.Αυτο που μου κάνει εντύπωση είναι πως το αγόρι μου δεν κάνει κάτι για να την αποφύγει.Δεν τις έχει πει να σταματήσει να τον ενοχλεί και μετά την ακολουθησε στο ινσταγκραμ.Θεωρω πως δεν την έχει ξεπεράσει ακόμα και πως ίσως να μην το κάνει και πότε και εγώ ίσως να είμαι κάτι περαστικό για αυτόν.Ολα έγιναν μέσα σε λίγες μέρες και ακόμα δεν βρήκα το θάρρος να του αποκαλύψω όσα ξέρω.Ειμαι σε απελπιστική κατάσταση δεν ξέρω πως να το χειριστώ όλο αυτό.Και το έργο αυτό με τις πρώην που εμφανίζονται από το πουθενά το έχω ξαναζήσει και είναι ότι χειρότερο.
01-10-2019, 18:31 #3
01-10-2019, 23:29 #4Miliva21GuestΝα κάνω μια μαντεψια;
Είναι πρώην του που μάλλον ΑΥΤΗ τον χώρισε και μπορεί να του πλήγωσε τον εγωισμό...και τώρα που έμαθε ότι εκείνος κατάφερε να προχωρήσει τη ζωή του ξαναγυρίζει για να επιβεβαιωθεί ο δικός της εγωισμός...........
Δεν θέλει τον δικό σου .......Λογικά έχει προχωρήσει και συναισθηματικά εφόσον είναι και σε άλλη σχέση και το μόνο που επιθυμεί μάλλον είναι να σας αναστατώσει και να τον δει να ξανατρεξει πίσω της μόλις του πετάξει λίγα ψίχουλα για να είναι σίγουρη ότι αυτός είναι ακόμα κολλημένος μαζί της και ότι δεν τη ξεπέρασε ποτέ......
Όσο αξία της δίνεις τόσο παίζεις το παιχνίδι της....βέβαια τώρα εσύ έχεις τα δίκια σου .....Γτ αν αυτή σας ενοχλεί και του δικού σου του έχει μείνει απωθημένο θα είναι δύσκολα τα πράγματα...........
Πολύ κομπλεξικη και ανασφαλής η τύπισσα........
02-10-2019, 00:02 #5
Στάκα. Πρώτον, Ο δικός σου σου έχει δείξει δείγματα ότι του αρέσει να καβλαντίζει μαζί της; Όχι το ότι την ακολούθησε στα social, γενικότερα εννοώ. Διότι δίνω και μία μικρή περίπτωση να έχει δοκιμάσει να της μιλήσει στο παρελθόν και να της πει να μην τον ενοχλεί και αυτό να έχει τα αντίθετα αποτελέσματα. Δηλαδή η επικοινωνία αυτή καθεαυτή να της έχει δώσει θάρρος και να μην χαμπαριάζει, οπότε αυτός να σταμάτησε να απαντάει για να μη ρίχνει λάδι στη φωτιά.
Δεύτερον, μπορεί όντως να ψιλογουστάρει αυτή την επικοινωνία ο ίδιος και να κολακεύεται, ωστόσο εσύ χωρίς να αρχίσεις τις υστερίες και τις ζήλιες, έχεις καθίσει να το συζητήσεις μαζί του; Δεν χρειάζεται με λεπτομέρειες, αλλά να του πεις ότι σε ενοχλεί όλο αυτό; Τον έχεις πιάσει να λέει ψέματα, να σου λέει καθαρά ότι είναι π.χ. μια άσχετη και όχι η πρώην του;
Τρίτον, ήδη εσύ με κάτι χαλιέσαι. Ακούγεται μπερδεμένη κατάσταση. Αξίζει τόσο πολύ τον κόπο αυτός να κάθεσαι να μπαίνεις σε αυτές τις ψυχοφθόρες διαδικασίες; Τους πρώτους μήνες της σχέσης πρέπει να τα περνάς στα μέλια και στην κάβλα, όχι να κάθεσαι να σκας για μαλακίες. Δηλαδή αργότερα τι προβλήματα μπορεί να σας βγουν; Πολλές ανασφάλειες βλέπω κι όχι τόσο καλή επικοινωνία, αξίζει;
02-10-2019, 03:41 #6
Δεν μου έχει πει ότι είναι πρώην του εγώ βρήκα σχόλια σε παλιές φωτογραφίες και υπέθεσα πως ήταν μαζί στο παρελθόν. Κρύβω πολλές ανασφάλειες γιατί το έχω πάθει πιο παλιά.Θελω να πάει καλά αυτή η σχέση και δεν θέλω να μπει κάποιος εμπόδιο ή να πέσω πάλι σε κάποιον που είναι κολλημένος στο παρελθόν του.Συμφωνω απόλυτα σε αυτό που είπες.Αν τώρα γίνονται αυτά τότε μετά τι? Αύριο θα του μιλήσω και δεν έχω σκοπό να του "την πω" και να μαλώσω μαζί του...θέλω απλά να καταλάβει ότι πρέπει να σεβαστεί εμένα και να μου πει την αλήθεια τωρα από την αρχή για να δούμε τι θα κάνουμε στην πορεία και πως θα προχωρήσει όλο αυτό.Απλα δεν ξέρω κατά πόσο θα πει αλήθεια...φοβάμαι να εμπιστευτώ όταν έστω και για λίγο μου μπουν υποψίες από πριν.
02-10-2019, 07:16 #7
Χμμμμ περιεργα πραγματα..
λες παντου "τον ενοχλει, τον ενοχλει" αλλα φαινεται οτι μονο εσενα ενοχλει.
πως ειναι δυνατον να τον ενοχλει αν την εχει κανει φιλη στο ινστα;;
η κολακευεται, η γουσταρει κι αυτος.
αντι να σπαζοκεφαλιαζεις μιλα του ανοιχτα, να δεις πως το αντιμετωπιζει. τι νοημα εχει να το κρυβεις;
02-10-2019, 13:18 #8
Μη σε ενοχλεί τι κάνει με την πρώην, να σε ενοχλεί τι κάνει ή δεν κάνει μ' εσένα. Περνάτε καλά μαζί; Είσαι καλυμμένη; Θες περισσότερο χρόνο μαζί του; Θες να κάνετε περισσότερα πράγματα μαζί; Δε σε καλύπτει όσο θα ήθελες στο σεξ; Τι; Πες του τι παραπάνω θα ήθελες από εκείνον και μην ασχολείσαι με τους άλλους ανθρώπους που υπάρχουν στη ζωή του. Στόχος είναι να προχωράει ιδανικά η σχέση ή έστω ομαλά. Τώρα το τι θα κάνει εκείνος ή εσύ με άλλους ανθρώπους που σχετίζεστε είναι προσωπικό θέμα.
02-10-2019, 13:26 #9
02-10-2019, 13:34 #10
Για πιο λόγο δεν της το ξεκοβει ενώ έχει σχέση μαζί σου; συγνώμη κιόλας αλλά εγώ δεν θα είχα θέμα με την κοπέλα - και την κάθε κοπέλα που ενοχλεί τον σύντροφο μου- αλλά με τον σύντροφο μου που δεν βάζει όρια σε όποια του στέλνει να την βρουν ακόμα και να δεν απαντά. Νομίζω αυτό πρέπει να σε απασχολήσει. Τα του στυλ δεν δίνω σημασία θα σταματήσει είναι καραμέλες γιατί πολύ απλά δεν θέλει να σταματήσει γιατί τονωνεται ο εγωισμός του. Αυτός είναι το πρόβλημα όχι η κάθε μία κοπελίτσα εκεί έξω.
02-10-2019, 13:50 #11
Ο λόγος που μπορεί να ξενοπηδάει ή μπορεί να ψήνει την επόμενη είναι επειδή δεν καλύπτεται από τη νυν. Στόχος δεν είναι να μην κάνει εκείνος αυτά που λες φίλη Remedy, αλλά να κάνει εκείνη όλα όσα θα ήθελε εκείνος για να μην του χρειαστεί καν να μπει σ' αυτή τη διαδικασία. Τα ίδια ισχύουν και για εκείνον βέβαια.
Όπως σ' όλες τις άλλες ανθρώπινες σχέσεις, δεν μπορείς να κρατήσεις κάποιον με το να τον ελέγχεις ή να τον περιορίζεις αλλά με το να βγάζεις τον καλύτερο εαυτό σου.
02-10-2019, 14:17 #12
οχι, δεν ισχυει αυτο που λες.
ή για να στο πω αλλιως, καποιες φορες, οντως ισχυει.
τις περισσοτερες ομως, καποιος που ξενοπηδαει κατα συστημα (αν δεν ειναι κατι μεμονωμενο και δεν επαναληφθει, περιπτωση σπανια), το κανει επειδη θελει ΠΟΛΛΕΣ και οχι γιατι κατι δεν κανει καλα η δικια του.
ε, να ειναι πολλες, δεν μπορει καμια.
ας κοπει λοιπον σιγα σιγα η μπαρουφα του "δεν τον/την ικανοποιεις", γιατον απλουστατο λογο οτι οποιος ειναι ανικανοποιητος αλλα θελει αποκλειστικη σχεση και δεν κοροιδευει τον κοσμο, εξηγειται ποιο ειναι το προβλημα του κι αν δεν λυνεται, ΦΕΥΓΕΙ. δεν εξαπατα. τα υπολοιπα ειναι δικαιολογιες δειλων ανθρωπων..
τοσο απλο ειναι...
02-10-2019, 16:10 #13
Αυτή είναι η δική σου άποψη. Σεβαστή. Όπως και το να χαρακτηρίζεις κάποιον άνθρωπο δειλό με βάση δικά σου κριτήρια, αποτελεί δική σου κρίση.
Εγώ το μόνο που μπορώ να προσθέσω είναι η ευχή μου η κοπέλα να τον κερδίσει με την αξία της και όχι να τον κρατήσει με άλλους τρόπους.
02-10-2019, 16:19 #14
ε φυσικα.
ολοι κατα την κριση μας μιλαμε, νομιζω.
δεν φανταζομαι καποιος να νομιζει οτι ειναι ο πάπας ..
η δικη μου ευχη ειναι η κοπελα να καταληξει με οποιον ειναι πιο ταιριαστος σε αυτην και το αγορι το ιδιο. μπορει να ειναι ο ενας για τον αλλον, μπορει να υπαρχουν και καλυτεροι για τον καθεναν.
δεν ειναι βραβειο κανεις για να της ευχομαι να το κερδισει.
02-10-2019, 17:12 #15
Φυσικά.
Μα και για να καταλήξουμε σε σαμπουάν το χρησιμοποιούμε για να δούμε αν ταιριάζει στην κώμη μας. Κι αν δε μας ταιριάζει πάμε στο επόμενο, που μπορεί να είναι καλύτερο μπορεί και όχι. Και κάποιες φορές μέχρι να καταλήξουμε, χρησιμοποιούμε πάνω από ένα ταυτόχρονα, άλλες φορές και εναλλάξ. Όταν όμως καταλήξουμε σ' αυτό που μας ταιριάζει, εμείς κερδίζουμε λαμπερά μαλλιά και η εταιρεία που το φτιάχνει τα χρήματα μας. Αυτό βέβαια δε σημαίνει πως αύριο δεν θα υπάρχει ένα καλύτερο σαμπουάν για μας.