Δεν ξέρω τι να κάνω? - Page 23
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 23 of 66 FirstFirst ... 13212223242533 ... LastLast
Results 331 to 345 of 976
    Senior Member
    tzimani, μπηκα στο προφιλ σου , και ειδα οτι τον 6/19 ειχες ανοιξει το θεμα ' καταστροφολογια ' το διαβασα λιγο .......... εβγαλα ο συμπερασμα οτι τα βλεπεις ολα μαυρα , απο τοτε ....... τι να πεις σε καποιον που δεν ξερω ποσο καιρο τα βλεπει ετσι ? παρτο αλλιως ? ναι, παρτο αλλιως ,. δεν θα σε βγαλει πουθενα αυτος ο τροπος σκεψης , μονο στην αληθινη καταστροφη ........
    μεταξυ πλουσιου και τονα ψαχνεις στα σκουπιδια , υπαρχει κι ενας μεσος ορος , σκοπευσε σε αυτον .... κανε βρε παιδι μου καποια ονειρα , βαλε καποιος μικρους στοχους , μην παραδιδεσαι αμαχητι, δεν ξερω αν θα πεσεις τελικα , αλλα αν οντως πεσεις , πεσε μαχομενος .....
    σορυ που δεν σε χαιδευω , αλλα δεν ειμαι ετσι , ουτε η ζωη ειναι ετσι .....

Banned
    Τζιμανι!! καλα χριστουγεννα πρωτιστως , ευχομαι ο Χριστος να σου δωσει δυναμη! βεβαια αυτο θα γινει μονο εαν εσυ ΤΟΝ ΚΑΛΕΣΕΙΣ!! , δεν ερχεται μονος του.
    Φιλε μου, αν διαβασα καλος, δεν μεγαλωσες σε πλουσια οικογενεια, αρα δεν εχεις μαθει σε τροπο τετοιον που να μην μπορεις σημερα να επιβιωσεις, απεναντιας λες οτι ηταν μεσεα προς την φτωχη η οικογενεια σου, αρα παει να πει οτι ξερεις να ζεις με τα λιγα, αυτο μπορεις λοιπον να το ξανα κανεις.
    Φιλε,εμεις ,εδω, τουλζχιστον εγω, δεν μπορω να σου προσφερω τυποτε αλλο παρα να σου γραφω 2-3 κουβεντες , συμπαραστασης και καποιες ιδεες που να σε κανουν να πραξεις αναλογα.
    Το θεμα ομως, και το ζητουμενο το εχεις εσυ! εσυ αποφασιζεις, εσυ κουνας τα χερια και τα ποδια σου, το δικο σου μυαλο θα σκεφτει, - μπορει το δικο μου μυαλο να προσφερει υπερβολικα πανεξυπνες ιδεες και σκεψεις που κανενας δεν θα μπορουσε να σκεφτει!, διοτι ειμαι ο πιο εξυπνος στο φορουμ και οχι μονο, απλα λογο του οτι ειμαι μετριοφρον χαχα - αστειο ηταν αυτο, το θεμα ειναι ομως οτι μπορει να κανεις και λαθοι! αυτα πρεπει να εισαι ετοιμος να διαχηρηστεις.

Senior Member
    Θέλω να πιστεύω ότι δεν θα πέσω. Δεν υπάρχει άλλη επιλογή. Ο μόνος δρόμος είναι προς τα πάνω. Γιατί δηλαδή να πέσω εγώ και να επιβιώνουν τόσοι άλλοι?? Επειδή μεγάλωσα λίγο?? Επειδή έχασα ευκαιρίες?? Ο Θεός έχει για όλους τους καλούς νομίζω. Και θεωρώ ανήκω σε αυτούς. Ειδάλλως, αν αυτή ήταν η μοίρα μου τότε τι να πω. Δεν θέλω να το βλέπω ούτε να το σκέφτομαι έτσι γιατί θα χάσω και το λίγο μυαλό που μου απέμεινε.

Senior Member
    Ναι δεν έχω πρόβλημα με τα λίγα αρκεί να τα έχω και αυτά. Όπως είπα αξιοπρέπεια. Δεν θα ανεχτώ ούτε θα επιτρέψω τίποτα λιγότερο. Γιατί? Γιατί δεν μου αξίζει.

Senior Member
    Quote Originally Posted by giorgos panou View Post
    Τζιμανι!! καλα χριστουγεννα πρωτιστως , ευχομαι ο Χριστος να σου δωσει δυναμη! βεβαια αυτο θα γινει μονο εαν εσυ ΤΟΝ ΚΑΛΕΣΕΙΣ!! , δεν ερχεται μονος του.
    Φιλε μου, αν διαβασα καλος, δεν μεγαλωσες σε πλουσια οικογενεια, αρα δεν εχεις μαθει σε τροπο τετοιον που να μην μπορεις σημερα να επιβιωσεις, απεναντιας λες οτι ηταν μεσεα προς την φτωχη η οικογενεια σου, αρα παει να πει οτι ξερεις να ζεις με τα λιγα, αυτο μπορεις λοιπον να το ξανα κανεις.
    Φιλε,εμεις ,εδω, τουλζχιστον εγω, δεν μπορω να σου προσφερω τυποτε αλλο παρα να σου γραφω 2-3 κουβεντες , συμπαραστασης και καποιες ιδεες που να σε κανουν να πραξεις αναλογα.
    Το θεμα ομως, και το ζητουμενο το εχεις εσυ! εσυ αποφασιζεις, εσυ κουνας τα χερια και τα ποδια σου, το δικο σου μυαλο θα σκεφτει, - μπορει το δικο μου μυαλο να προσφερει υπερβολικα πανεξυπνες ιδεες και σκεψεις που κανενας δεν θα μπορουσε να σκεφτει!, διοτι ειμαι ο πιο εξυπνος στο φορουμ και οχι μονο, απλα λογο του οτι ειμαι μετριοφρον χαχα - αστειο ηταν αυτο, το θεμα ειναι ομως οτι μπορει να κανεις και λαθοι! αυτα πρεπει να εισαι ετοιμος να διαχηρηστεις.
    Πίστεψέ με τον κάνω καθημερινά τον Χριστό και τον Θεό. Τους καλά καθημερινά γιατί τους χρειάζομαι. Είχα απομακρυνθεί για χρόνια από τον δρόμο του Θεού και ιδού τα χάλια μου. Αλλά έχω πίστη ότι με δοκιμάζει για να με διορθώσει. Το ξέρω και το πιστεύω ότι βοηθάει κάθε καλό άνθρωπο. Είμαι πιασμένος από την πίστη μου και θέλω να πιστεύω πως υπάρχει ακόμα ελπίδα για εμένα. Το σύμπαν θα ενεργήσει υπέρ μου το πιστεύω. Αλλιώς ας με πάρει ήσυχα ήσυχα αφού βέβαια φροντίσω τους δικούς μου.

Banned
    Βρε φιλε μου Τζιμανι, δεν καλεις τον Χριστο, αυτους που καλεις ειναι τους δαιμονες ! και συγκεκριμενα μια που το φερνει η κουβεντα ο υπευθυνος δαιμον για την δικη σου ασχημη φαση ειναι ο Agares ! ειναι ο δαιμον που χτυπαει την αξιοπρεπεια των ανθρωπων, την φερνει ατυχιες και καταστροφες στην καθημερηνοτητα μας, αυτον θα πρεπει να καλεσεις να του κανεις καποια μικρη θυσια και θα φυγει περνωντας μαζι και αυτα που σε βαανιζουν.
    Αλλα εμεις ειμαστε χριστιανοι δεν καλουμε κανενα, παμε εμεις εκει! ετσι ειτε θα πας σε εκκλησια, ειτε θα κανεις σπιτι σου με ηρεμια προσευχες απο το προσευχηταρι, οχι οτι μας ερθει στο μυαλο, πρεπει να προσευχηθεις με συγκεκριμενα λογια και με συγκεκριμενες αναπνωες γυρο στις 12,00 εως τις 03.00 .οχι 3 ωρες, απλα μεσα σε αυτο το δυαστημα.Αλλα θα πρεπει πρωτα να εισαι εκουραστος, χαλαρος, να μην εχεις στο μυαλο σου αλλα πραγματα και φαντασιες, ειδικα να μην εχεις στο μυαλο σου αμαρτολες εικονες, γυναικες! γρηγορα αμαξια, φαγητα με σοκολατα η με αρκετη ζαχαρη, ειδικα η ζαχαρη να ξερεις οτι ειναι μεγαλη αμαρτια αυτες τις μερες .Οταν λοιπον καθαρησεις το μυαλο σου, και μπορεσεις και βρεις σωστο ρυθμο αναπνοων τοτε μπορεις ειτε απο το ιντερνετ να βρεις τις προσευχες, ειτε απο κνενα βιβλιαρακι και να τις διαβαζεις, εαν ειναι απο το ιντερνετ - μου ελεγε ο πνευμετικος μου - δεν πρεπει να τις διαβαζεις με ανοιχτο το ιντερνετ, θα πρεπει - μου ελεγε - να τις καταιβασεις πρωτα σε μορφη αρχειου και να τις διαβασεις χωρις να ειναι ανοιχτο το ιντερνετ, διοτις δεν κανει .

Senior Member
    Quote Originally Posted by giorgos panou View Post
    Βρε φιλε μου Τζιμανι, δεν καλεις τον Χριστο, αυτους που καλεις ειναι τους δαιμονες ! και συγκεκριμενα μια που το φερνει η κουβεντα ο υπευθυνος δαιμον για την δικη σου ασχημη φαση ειναι ο Agares ! ειναι ο δαιμον που χτυπαει την αξιοπρεπεια των ανθρωπων, την φερνει ατυχιες και καταστροφες στην καθημερηνοτητα μας, αυτον θα πρεπει να καλεσεις να του κανεις καποια μικρη θυσια και θα φυγει περνωντας μαζι και αυτα που σε βαανιζουν.
    Αλλα εμεις ειμαστε χριστιανοι δεν καλουμε κανενα, παμε εμεις εκει! ετσι ειτε θα πας σε εκκλησια, ειτε θα κανεις σπιτι σου με ηρεμια προσευχες απο το προσευχηταρι, οχι οτι μας ερθει στο μυαλο, πρεπει να προσευχηθεις με συγκεκριμενα λογια και με συγκεκριμενες αναπνωες γυρο στις 12,00 εως τις 03.00 .οχι 3 ωρες, απλα μεσα σε αυτο το δυαστημα.Αλλα θα πρεπει πρωτα να εισαι εκουραστος, χαλαρος, να μην εχεις στο μυαλο σου αλλα πραγματα και φαντασιες, ειδικα να μην εχεις στο μυαλο σου αμαρτολες εικονες, γυναικες! γρηγορα αμαξια, φαγητα με σοκολατα η με αρκετη ζαχαρη, ειδικα η ζαχαρη να ξερεις οτι ειναι μεγαλη αμαρτια αυτες τις μερες .Οταν λοιπον καθαρησεις το μυαλο σου, και μπορεσεις και βρεις σωστο ρυθμο αναπνοων τοτε μπορεις ειτε απο το ιντερνετ να βρεις τις προσευχες, ειτε απο κνενα βιβλιαρακι και να τις διαβαζεις, εαν ειναι απο το ιντερνετ - μου ελεγε ο πνευμετικος μου - δεν πρεπει να τις διαβαζεις με ανοιχτο το ιντερνετ, θα πρεπει - μου ελεγε - να τις καταιβασεις πρωτα σε μορφη αρχειου και να τις διαβασεις χωρις να ειναι ανοιχτο το ιντερνετ, διοτις δεν κανει .
    Η ζάχαρη γιατί δεν κάνει;;; Πρώτη φορά ακούω αυτό το πράγμα!!

Senior Member
    Quote Originally Posted by andreas86 View Post

αχ , χα , χα , πλακα εχεις !! βρε τι διαβαζεις εδω μεσα !!!

tzimani, εχεις βαλει ζωνη ασφαλειας , και την εχεις ονομασει Χριστο/Θεο ......αν κι εγω πιστευω , αλλα δεν τα περιμενω ολα απο τον Θεο, βαζω κι εγω το χερακι μου ...............αναγκα και θεοι πειθονται .....

hlias1988
    Guest
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    αχ , χα , χα , πλακα εχεις !! βρε τι διαβαζεις εδω μεσα !!!

tzimani, εχεις βαλει ζωνη ασφαλειας , και την εχεις ονομασει Χριστο/Θεο ......αν κι εγω πιστευω , αλλα δεν τα περιμενω ολα απο τον Θεο, βαζω κι εγω το χερακι μου ...............αναγκα και θεοι πειθονται .....
    Δεν θελω να χαλασω το θεμα του παιδιου, αλλά μακ παιρνω απο εσενα κουραγιο που εκοψες τα αντιψυχωσικα και γλυτωσες.. οπως ξερεις ειμαι σε φαση μειωσης. Με δικια μου πρωτοβουλία. Εχω χασει κιλα.. δωσε μου κουραγιο μακ!

Senior Member
    Μπραβο Ηλια , εχεις κοτσια , τα ζαναξ μειωσα απο 9/μερα σε χρηση 15 ετων , σε 3/μερα , πιο δυσκολα τα ζαναξ , πιο εθιστικα απο τα αντιψυχωσικα .....δεν σου γραφω κατι αλλο, μην μου διαγραψουν το ποστ !!

hlias1988
    Guest
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Μπραβο Ηλια , εχεις κοτσια , τα ζαναξ μειωσα απο 9/μερα σε χρηση 15 ετων , σε 3/μερα , πιο δυσκολα τα ζαναξ , πιο εθιστικα απο τα αντιψυχωσικα .....δεν σου γραφω κατι αλλο, μην μου διαγραψουν το ποστ !!
    Μακ για ποσο καιρο πηρες αντιψυχωσικα? Και σε ποια δοση? Σου ηταν ευκολο να τα κοψεις?

hlias1988
    Guest
    Ο Χριστος ειχε πει " Αρκετες σκοτουρες εχουμε μεσα στην μερα μην φορτωσουμε και αλλες για τις επομενες μερες"
    καπως ετσι.. το νοημα το ποιασατε νομιζω!

Banned
    Χρονια πολλα και καλα Χριστουγεννα!
    Πρωτα απο ολα, ηθελα να πω στον Τζιμανι οτι πρεπει να προσπαθησει σχετικα με τις προσευχες, να βρει μερικες ,μικρες προσευχες ,συνολικα δεν θα του παρουν πανω απο μιση ωρα να τις πει ολες μαζι! η θα μπορουσες απλα Τζιμανι να διαβασεις τους χαιρετισμους της Παναγιας οπου βοηθαν παρα πολυ! Ομως οπως ειπαν και αλλα ατομα εδω μεσα, βεβαια πρωτα τα εχω πει εγω, θα πρεπει και εσυ να "κουνησεις το χερακι σου" αυτο το λεω με ενα δικο μου ρητο " «Συν Αθηνά και χείρα κίνει».
    Σχετικα με την ζαχαρη φιλε Ανδρεα, την αναφερω λογο του οτι απλα , αυτες τις μερες ο κοσμος κανει νηστεια! ,κι μαλιστα εχουν αρχησει αρκετες μερες, ετσι κανεις που κανεις αμαρτια με το να μην σημετεχεις, εαν ομως φας και ζαχαρη ,μαλιστα μπρωστα σε καποιον που νυστευει ειναι πολυ μεγαλη αμαρτια διοτι βαζεις τον αλλον σε μεγαλο πηρασμο!., και μαλιστα λενε οτι η ζαχαρι ειδικα διεγηρει ημεια του μυαλου που εχουν σχεση με οργασμους και αλλα τςτοια απαγορευμενα και κακα σημεια του μυαλου μας.

Senior Member
    Απο τον πανου θα ακουσεις περιπου τα παντα και θα τα δεις ολα. Οσα γραφει για δαιμονες και αμαρτωλους ζαχαρενιους οργασμους ειναι τα συνηθη για εκεινον θρησκοληπτα σκοταδιστικα παραμυθια. Το καλυτερο πραγμα που μπορει να κανει ο θεματοθετης ειναι να τα αγνοησει.

(Τον εωσφορο της στεβια ομως να τον προσεχετε, ε;;; ετσι μπραβοετσι μπραβο.)
    Last edited by oboro; 26-12-2020 at 08:29.
    "When you're looking for something specific, your chances of finding it are very bad.
    Because, of all the things in the world, you're only looking for one of them.

When you're looking for anything at all, your chances of finding it are very good.
    Because, of all the things in the world, you're bound to find some of them."

Senior Member
    Δεν ξέρω τι λέτε. Εγώ με αυτά που έχω περάσει αν δεν είχα τη βοήθεια του Θεού και του Χριστού μάλλον δεν θα είχα αντέξει. Μου έρχεται να βάλω τα κλάματα τώρα που το γράφω. Ο Θεός είναι μεγάλος και θα μου δώσει φώτιση ώστε να κάνω αυτά που πρέπει. Η συνειδητοποίηση της μέχρι τώρα ζωής μου ήταν ότι πιο σκληρό εδώ περάσει. Και είναι ακόμα πιο σκληρό γιατί δεν υπήρχε λόγος να γίνει έτσι. Μόνος μου έβαλα το λαιμό μου στη θηλιά. Και απορώ γιατί το έκανα αυτό το πράγμα. Τι λόγος υπήρχε?

Page 23 of 66 FirstFirst ... 13212223242533 ... LastLast