Results 16 to 19 of 19
Thread: Λάθη ψυχολογων
-
30-10-2021, 06:03 #16
Νefeli να σε ρωτήσω κάτι? Αν φυσικά δεις το ποστ γιατί έχει καιρό που έχει γίνει. Τι ένιωσες όταν σου είπε να βρεις γκόμενο στο πλαίσιο της ενδυνάμωσης σου? Θέλω να μου πεις ακριβώς τι ένιωσες τότε, αν φυσικά θυμάσαι αλλά να προσπαθήσεις έστω να θυμηθείς. Είστε στο γραφειο της μέσα στη συνεδρία και σου λέει αυτή σου προτείνω να βρεις γκόμενο για να δυναμώσεις...τι ένιωσες, σκέφτηκες κάτι αν σκέφτηκες...τι πέρασε από τον ευατό σου μέσα? ....4 χρόνια δεν είναι και λίγα. Αν θέλεις μου απαντάς. Σου μιλάει μια εξήσου κακοποιημένη. Πολύ κακοποιημένη. Εγώ είμαι νεκρή ψυχικά εξαιτίας ψυχολόγων. Μου άλλαξε όλη τη δομή του εαυτού μου. Επαθα μεγάλη ζημιά. Πολύ μεγάλη ζημιά. Αλλά πολλές φορές αναρωτιέμαι τι μας κάνει και τους έχουμε τόση μεγάλη εμπιστοσύνη. Κ εμένα μου πρότεινε να τα φτιάξω με το γυιο της νονάς μου γιαί φαίνόταν καλό παιδί. Μου είπε θα σε βοηθήσει πολύ μια τετοια σχέση....γιατί όμως το έκανα? Αναρωτήθηκες εσύ ποτέ γιατί όντως έκανες μια τέτοια σχέση...το ήθελες? Εχεις ρωτήσει ποτέ βαθιά τον εαυτό σου αν το ήθελες? Αν όχι σε ρωτάω εγώ τώρα. Αν θέλεις μου απαντάς.
- 30-10-2021, 17:31 #17
Καλά μην παίρνεις όρκο και για υτούς με πτυχίο. Εγώ σε τύπισσα με πτυχίο την πάτησα. Και μάλιστα πολύ έμπειρη και με πολλές περγαμηνές. Διαβάζω αυτά που γράφεις Νεφέλη και λέω ότι δεν είμαι μόνη. Πολλά λεφτά χαμένος χρόνος κι ένας θυμός που με τρώει. Είμαι ενετλώς νεκρή ψυχικά, death ego το λένε, ζω έναν εφιάλτη. Βασικά δεν ξέρω αν σ ενδιαφέρει ν ακόύσεις την ιστορία μου αλλά νομίζω έχει τύχει να σε ξαναδιαβάσω και φαίνεται ότι έχεις ταλαιπωρηθεί πολύ κι εσύ.
31-10-2021, 09:07 #18
31-10-2021, 19:13 #19Nefeli28GuestΘα προσπαθήσω να θυμηθώ πως ένιωσα όταν άκουσα εκείνο το θεϊκό βρες γκόμενο…
Στην αρχή σοκαρίστηκα, δεν πίστευα στα αυτιά μου. Δεν ήξερα αν το έλεγε για πλάκα η το εννοούσε. Όσο περνούσε η ώρα και το ξαναλέγε και αντιλαμβανόμουν ότι το εννοούσε κάπως άρχιζα να το ακούω χωρίς να σοκάρομαι τόσο. Σαν να έπρεπε να το κάνω επειδή το έλεγε εκείνη! Την εμπιστευόμουν πλήρως και τα λόγια της ήταν ευαγγέλιο για εμένα. Μετά άρχισα οντως να το σκέφτομαι και καθώς ήμουν και σε πολύ κακή φάση με τον σύζυγο, άρχισα να το θεωρώ κι εγώ καλή ιδέα….
Μέσα σε λίγη ώρα πιστεύω πως με είχε πείσει πλήρως. Πλύση εγκεφάλου πραγματική….