Results 16 to 18 of 18
Thread: Φόβος της μοναξιάς
-
10-10-2022, 21:41 #16
Παρε φαρμακα να μην εχεισ αναγκη για σεξ
- 11-10-2022, 10:48 #17
Και κάτι τελευταιο... παρατηρώ επίσης οτι βρίσκομαι σε μια σύγχυση και βαζω τρικλοποδιές στο εαυτό μου. Για παράδειγμα, υπάρχει μια κοπέλα η οποία βλέπω οτι ενδιαφέρεται/κοιτάει εδω και κάμποσο καιρό. 'Η τουλάχιστον αυτή την εντυπωση εχω (να πεφτω τόσο έξω? μπορει) .Αλλα απο τη μεριά μου όμως, απ'όσο με θυμάμαι κιόλας δηλαδή, δεν ειχα κάποιο ιδιαιτερο ενδιαφέρον για αυτη παρα μόνο οταν συνειδητοποιησα οτι "κοιταει". Βεβαια ειναι πολυ προσεκτική (?) και οταν ειναι κοντα μου προσπαθεί να ειναι διακριτική για καποιο λόγο, δηλαδη αλλάζει το βλέμα της, δεν στρέφει ποτε το κορμι της προς τα μενα οταν μιλαμε, δε χορευει μαζι μου οπως με τους άλλους κ.α. Τις προάλλες εκανε ενα παρτυ γεννεθλιων και με κάλεσε και εμενα. Με ευχαριστησε θερμα που πηγα και μετα απο 10 μερες της πηρα ενα δωρό (γιατι ετσι της ειχα υποσχεθει αφου πηγα με αδεια χερια στο πάρτυ της) και ο ενθουσιαμος της δεν ηταν αυτος που περίμενα, αλλά εντάξει δεν θα έχουμε και μετρητες ενθουσιασμού για τους ανθρώπους :-) ο καθενας θα ενθουσιάζεται με τον τρόπο που θελει. Οποτε ο προβληματισμός μου εγκειται στο εξης: Να της ζητησω να βγουμε? Να μην της ζητήσω? Να της ζητησω μονο και μονο επειδή εικάζω ότι υπάρχει ενδιαφέρον μονο απο τη μεριά της?
Εν κατακλειδι δεν εχω καποιες σαφεις προθέσεις απεναντί της, δηλαδη αν θέλω απλά μια περιπέτεια ή να τη γνωρίσω καλύτερα. Κοινως, δεν ξερω τι θέλω απο αυτή και αν το θέλω εν τελει. Οποτε με πιάνουν τέτοιοι "χαζοί" προβληματισμοί και εν τέλει μένω εντελώς στάσιμος. Ουτε μπροστα, ουτε πισω .Ουτε της ζητάω, ουτε δεν της ζητάω και στο τέλος συνεχιζω με τις εσωτερικές εντασεις μου...
11-10-2022, 12:24 #18kopela93GuestΌχι, να το δοκιμάσεις να βγεις μαζί της για μια γνωριμία έτσι απλά
Εφόσον δε σε συγκίνησε η παρουσία της πολύ πιθανόν να μη σε συγκινήσει και μετά, εφόσον δεν την είχες προσέξει, αλλά μπορεί να σε τραβήξει ο χαρακτήρας της. Μια δοκιμή δε βλάπτει. Δοκίμασε το λέω εγώ!
Μα ούτως ή άλλως ένα πολύ μεγάλο ποσοστό γυναικών περιμένει από το άλλο φύλο να κάνει κίνηση. Λίγες θα κάνουν βήμα. Κάνε εσύ και βλέπεις. Στην τελική και τίποτα να μη γίνει, θα έχεις άλλα καλά. Θα ξεκολλήσει λίγο το μυαλό σου από τα παλιά και ίσως ανανεωθείς και λίγο χεχε