εργασιακο billing - Page 20
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 20 of 21 FirstFirst ... 1018192021 LastLast
Results 286 to 300 of 314
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    ναι, αλλα εκεινος ηταν κροισος....
    εσυ για ποιον λογο τους ανταγωνιζεσαι; μην σου παρουν τα καραβια; την θεσουλα σου στο δημοσιο, κανεις δεν στην παιρνει. κοιτα την ζωουλα σου εκει και μην τρωγεσαι με τα ρουχα σου και φθειρεσαι ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΚΕΡΔΟΣ.
    Δίκαιο έχεις αυτό θα κάνω !!!Όσο μπορώ γιατί το έχω έμφυτο αυτό να τρώγομαι με τα ρούχα μου ώρες ώρες!!!Μπορεί να είναι και από την ασθένεια μου
    Last edited by δελφίνι; 04-05-2024 at 08:29.

Senior Member
    Το θέμα είναι ότι δε ζω τη ζωή που θα ήθελα να ζω ότι είμαι περισσότερα κιλά και είμαι μονίμως λυπημένη!!!!

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    ναι, αλλα εκεινος ηταν κροισος....
    εσυ για ποιον λογο τους ανταγωνιζεσαι; μην σου παρουν τα καραβια; την θεσουλα σου στο δημοσιο, κανεις δεν στην παιρνει. κοιτα την ζωουλα σου εκει και μην τρωγεσαι με τα ρουχα σου και φθειρεσαι ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΚΕΡΔΟΣ.
    μήπως κλαίγοντας κλαίγοντας και τρώγοντας τα ρούχα μου ακούσει ο Θεός, το σύμπαν ή ότι άλλο υπάρχει και με λυπηθεί

Senior Member
    δελφίνι εμεις οταν παραπονιόμαστε ρε φιλαρακι ειμαστε κλαψιάρηδες που θελουμε να μας λυπούνται λες κι θα κερδισουμε τιποτα φραγκια . αυτο ειμαστε για τον κοσμο αστο δε πειραζει μονον ο καθενας μονος ξερει τι περναει οι άλλοι δε μπορουν να ερθουν στη θεση σου να σε νιώσουν ευκολα οσο κι αν εχουν τη καλη προθεση .
    αν δε εκτιμάς κάποιον μην τον προσβάλεις ......... φυγε ............. τοσο απλα

Στο δημοσιο δουλευεις; Σε κλειστο τμημα; Συναδελφος ειμαι κα εγω αλλα δουλευω στον ιδιωτικο τομεα. Η περιγραφη σου ταιριαζει με τα παραπονα που μου κανει μια φιλη μου για τις δυσκολιες που αντιμετωπιζει με τις ΑΜΕΑ συναδελφους της.

Senior Member
    Δελφίνι έτσι είναι όλοι λίγο στεναχώρια λίγο χαρά ζούμε πρέπει να κάνεις το καλύτερο με τα δικά σου δεδομένα

Senior Member
    Δυστυχώς αντιμετωπίζω μεγάλο θέμα με αυτήν την γιατρό είναι κολλημένη μαζί μου! Πάλι πριν φύγω για διακοπές ασχολήθηκε μαζί μου ! Αναγκάστηκα για πρώτη φορά μετά από 5 χρόνια που είμαστε μαζί να πάω στην διευθύνουσα δεν ξέρω αν έκανα καλά. εσείς τι λέτε?

Senior Member
    Quote Originally Posted by δελφίνι View Post
    Δυστυχώς αντιμετωπίζω μεγάλο θέμα με αυτήν την γιατρό είναι κολλημένη μαζί μου! Πάλι πριν φύγω για διακοπές ασχολήθηκε μαζί μου ! Αναγκάστηκα για πρώτη φορά μετά από 5 χρόνια που είμαστε μαζί να πάω στην διευθύνουσα δεν ξέρω αν έκανα καλά. εσείς τι λέτε?
    Δεν μας είπε τι έκανε..

Senior Member
    Quote Originally Posted by δελφίνι View Post
    Καλά έκανες αν ήταν σοβαρό , αυτό που είπε/έκανε φαντάζομαι.

Senior Member
    καλησπέρα και απο μένα, διάβασα λίγο τς πρώτες σελίδες, η γιατρός αυτή που ανέφερες στη διευθύνουσα που λες είναι αυτή που σου μίλησε άσχημα που έλεγες στην αρχή ?

σχετικά με αυτά που έγραφες αρχικά, λανθασμένα πιστεύεις οτι είχες αυτή την αντιμετώπιση γιατί είχες το χαρτί αμεα. Στη δουλειά έχουμε να κάνουμε με διαφορετικούς ανθρώπους απο μας και αν πετύχουμε και κανένα μλκα και είμαστε χαμηλών τόνων, δεν μιλάμε πολύ μπορεί να έχουμε τέτοιες συμπεριφορές. Οπότε και αμεα να μην ήσουν αυτή πάλι το ίδιο θα έκανε. Εμένα δεν μου έχει τύχει αυτό αλλά μου έχει τύχει(σε καφετέρια η πρώτη μ δουλειά) να με βάζουν να κάνω πολλά παραπάνω, βέβαια το έκαναν σχεδόν σε όλες τις κοπέλες, ήταν ιδιωτικό τομέα, στο δημόσιο δεν έχω δουλέψει δεν ξέρω πως ειναι.. Επίσης αυτό που θα σε συμβούλευα είναι να μην ανοίγεσαι πολύ, δηλαδή προσπάθησε να είσαι φιλική με όλους, ευγενική κτλ, αν δεις οτι με κάποια κοπέλα μπορείς να πεις και κάτι παραπάνω, να πας για καφέ κτλ μια χαρά, αλλά μην πιστέψεις ποτέ οτι θα γίνεις φίλη με όλους. Μην συζητάς για τους υπεύθυνους με τις συναδελφισές σου και γενικά μην κάνεις ποτέ άσχημα σχόλια γι' αυτές, γενικώς μην εμπιστεύεσαι. Πήγαινε κάνε τη δουλειά σου, και αν την κάνεις όντως καλά αυτό θα το βλέπουν και άλλοι, και ούτε χρόνος θα υπάρχει για συζήτηση ούτε θα έχουν κάτι να πουν εναντίον σου. Τώρα αυτό που έγραψες οτι ανέφερες τη γιατρό στον υπεύθυνο, τι σου έκανε ακριβώς ? Σου μίλησε άσχημα ? Γενικά προσπάθησε να τα αποφεύγεις αυτά, αλλά αν όντως σου μιλάει επανειλημμένα άσχημα, καλά έκανες και μίλησες. Αν και πιστεύω και με τη στάση μας ο άλλος μπορεί να καταλάβει οτι μας ενοχλεί και να το κόψει, ή μπορείς να της πεις κάτι. Γιατί στη προκειμένη περίπτωση δεν νομίζω να πειράξουν τη θέση της γιατρού, το πολύ πολύ να μην σου ξαναμιλήσει έτσι.

Senior Member
    'Οχι τελικά από το χαρτί αμέα δεν είναι γιατί δεν το ξέρουνε στην κλινική μου μόνο οι διευθύνουσα το ξέρει και οι τομεάρχισσες.

Αυτή η γιατρός ασχολείται μαζί μου από την ώρα που πάτησα το πόδι μου στην κλινική με κακό τρόπο μου κάνει bulling

Senior Member
    Φυσικά και δεν πρόκειται να σου πούνε οτι το ξέρουν γιατί απαγορεύεται η υπεύθυνη σου να διαδίδει προσωπικά δεδομένα σε άλλους. Όμως ξέρεις οτι εχεμύθεια και εμπιστοσύνη δεν υπάρχει, αν το ξέρει ένα άτομο είναι σαν να το ξέρουν όλοι. Αν υπάρχει και κάτι στην εμφανισή σου που παραπέμπει σε αμεα τότε κατα 99% γνωρίζουν.

Αλλά όπως σου έγραψα και πριν η συμπεριφορά αυτή της γιατρού δεν έχει να κάνει με το οτι είσαι αμεα. Αυτά δυστυχώς μπορεί να συμβούν αν πετύχεις κάποιο μλκα και είσαι αρκετά μαλθακός. Το να κάνεις παράπονα γι' αυτήν στην υπεύθυνη σου μην νομίζεις οτι θα αλλάξει πολλά, δηλαδή μην πιστέψεις οτι θα της αλλάξουν θέση ή θα την απολύσουν.. Στη καλύτερη να της κάνουν επίπληξη, στη χειρότερη να βρεις εσύ το μπελά σου.. Παίζει ρόλο και αν τα πας καλά με την υπευθυνή σου και κατά πόσο καλά τα πάει με αυτή τη γιατρό που λες. Εγώ θα σου έλεγα να το λύσεις μόνη σου μαζί της, δηλαδή οταν σου μιλάει άσχημα τι κάνεις ? αν σε έλεγε κάποιος βλάκα στο δρόμο τι θα έκανες θα το προσπερνούσες ? ειδικά αν σε αυτή τη δουλειά είσαι μόνιμη, μην φοβάσαι να μιλήσεις, όχι στην υπεύθυνη αλλά στην ίδια.

Senior Member
    Τώρα πήγα στην υπεύθυνη έγινε το κακό! Δεν νομίζω ότι ξέρουν στην κλινική μου ότι είμαι αμέα μου το διαβεβαίωσε η υπεύθυνή μου και δεν ξέρω αν φαίνεται από την εμφάνισή μου μόνο φαίνεται στο ότι είμαι λίγο πιο αργή στις κινήσεις μου. Θα δείξει αν θα πανε καλά τα πραγματα για μένα με την γιατρό ......

Senior Member
    Quote Originally Posted by Marylou25 View Post
    Φυσικά και δεν πρόκειται να σου πούνε οτι το ξέρουν γιατί απαγορεύεται η υπεύθυνη σου να διαδίδει προσωπικά δεδομένα σε άλλους. Όμως ξέρεις οτι εχεμύθεια και εμπιστοσύνη δεν υπάρχει, αν το ξέρει ένα άτομο είναι σαν να το ξέρουν όλοι. Αν υπάρχει και κάτι στην εμφανισή σου που παραπέμπει σε αμεα τότε κατα 99% γνωρίζουν.

Αλλά όπως σου έγραψα και πριν η συμπεριφορά αυτή της γιατρού δεν έχει να κάνει με το οτι είσαι αμεα. Αυτά δυστυχώς μπορεί να συμβούν αν πετύχεις κάποιο μλκα και είσαι αρκετά μαλθακός. Το να κάνεις παράπονα γι' αυτήν στην υπεύθυνη σου μην νομίζεις οτι θα αλλάξει πολλά, δηλαδή μην πιστέψεις οτι θα της αλλάξουν θέση ή θα την απολύσουν.. Στη καλύτερη να της κάνουν επίπληξη, στη χειρότερη να βρεις εσύ το μπελά σου.. Παίζει ρόλο και αν τα πας καλά με την υπευθυνή σου και κατά πόσο καλά τα πάει με αυτή τη γιατρό που λες. Εγώ θα σου έλεγα να το λύσεις μόνη σου μαζί της, δηλαδή οταν σου μιλάει άσχημα τι κάνεις ? αν σε έλεγε κάποιος βλάκα στο δρόμο τι θα έκανες θα το προσπερνούσες ? ειδικά αν σε αυτή τη δουλειά είσαι μόνιμη, μην φοβάσαι να μιλήσεις, όχι στην υπεύθυνη αλλά στην ίδια.
    Δηλαδή φταίει και το θύμα στο bulling? Δεν νομίζω! Εγώ πιστεύω ότι φταίει εξολοκλήρου ο θύτης.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Marylou25 View Post

Επίπληξη θέλω να την κάνουνε μόνο!!!

Page 20 of 21 FirstFirst ... 1018192021 LastLast