εργασιακο billing - Page 21
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 21 of 21 FirstFirst ... 11192021
Results 301 to 315 of 315
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Marylou25 View Post
    Φυσικά και δεν πρόκειται να σου πούνε οτι το ξέρουν γιατί απαγορεύεται η υπεύθυνη σου να διαδίδει προσωπικά δεδομένα σε άλλους. Όμως ξέρεις οτι εχεμύθεια και εμπιστοσύνη δεν υπάρχει, αν το ξέρει ένα άτομο είναι σαν να το ξέρουν όλοι. Αν υπάρχει και κάτι στην εμφανισή σου που παραπέμπει σε αμεα τότε κατα 99% γνωρίζουν.

Αλλά όπως σου έγραψα και πριν η συμπεριφορά αυτή της γιατρού δεν έχει να κάνει με το οτι είσαι αμεα. Αυτά δυστυχώς μπορεί να συμβούν αν πετύχεις κάποιο μλκα και είσαι αρκετά μαλθακός. Το να κάνεις παράπονα γι' αυτήν στην υπεύθυνη σου μην νομίζεις οτι θα αλλάξει πολλά, δηλαδή μην πιστέψεις οτι θα της αλλάξουν θέση ή θα την απολύσουν.. Στη καλύτερη να της κάνουν επίπληξη, στη χειρότερη να βρεις εσύ το μπελά σου.. Παίζει ρόλο και αν τα πας καλά με την υπευθυνή σου και κατά πόσο καλά τα πάει με αυτή τη γιατρό που λες. Εγώ θα σου έλεγα να το λύσεις μόνη σου μαζί της, δηλαδή οταν σου μιλάει άσχημα τι κάνεις ? αν σε έλεγε κάποιος βλάκα στο δρόμο τι θα έκανες θα το προσπερνούσες ? ειδικά αν σε αυτή τη δουλειά είσαι μόνιμη, μην φοβάσαι να μιλήσεις, όχι στην υπεύθυνη αλλά στην ίδια.
    Τι αλλο χειρότερο να μου κάνει δηλαδή όλα τα κακά μου τα έκανε όσα περνάνε από το χέρι της η γιατρός!

Senior Member
    δεν ξέρω αν διάβασες όλη την πρόταση, έγραψα αν πετύχεις κάποιο μλκα ( μαλ@κα) και είσαι αρκετά μαλθακός.....

τι σου είπε η υπεύθυνη οταν της το είπες και τι σου είπε η γιατρός προχτες ?

Senior Member
    δεν ξέρω αν διάβασες όλη την πρόταση, έγραψα αν πετύχεις κάποιο μλκα ( μαλ@κα) και είσαι αρκετά μαλθακός.....

τι σου είπε η υπεύθυνη οταν της το είπες και τι σου είπε η γιατρός προχτες ?
    Η γιατρός μονίμως ασχολειται μαζί μου θα μου πει ότι δεν μου πάει το κραγιόν μου ότι δεν αδυνάτησα αρκετά παρόλου που κάνω δίαιτα και να σταματήσω να ταλαιπωρούμαι κλπ άσχετα πράγματα με την δουλειά. Η διευθύνουσα μου είπε ότι θα μιλήσει στην διευθύντρια γιατρό της κλινικής καθώς και στην προισταμένη μου για να λυθεί το θέμα.

Senior Member
    το οτι σου είπε για τα κιλά και το κραγιον δεν είναι και τόσο τραγικό. Εμένα πιο άσχημο μου ακούγεται αυτό που είχες γράψει στη πρώτη σελίδα που σου χε πει, όταν στα λέει αυτά είστε μόνες ή το κάνει μπροστά σε άλλους ? δεν μπορείς να της πεις να μην ασχολείται μαζί σου και να κόψεις τη συζήτηση ? συνήθως τι της απαντάς ?

Senior Member
    το οτι σου είπε για τα κιλά και το κραγιον δεν είναι και τόσο τραγικό. Εμένα πιο άσχημο μου ακούγεται αυτό που είχες γράψει στη πρώτη σελίδα που σου χε πει, όταν στα λέει αυτά είστε μόνες ή το κάνει μπροστά σε άλλους ? δεν μπορείς να της πεις να μην ασχολείται μαζί σου και να κόψεις τη συζήτηση ? συνήθως τι της απαντάς ?
    γιατι δεν ειναι τραγικο; τι δικαιωμα εχει να σχολιαζει το κραγιον και τα κιλα μιας αλλης εργαζομενης;
    γενικοτερα, το "δωσε θαρρος στον χωριατη.." το ξερεις; περι αυτου προκειται. οταν θεωρειται αποδεκτο να σου σχολιαζει η καθε κατινιτσα το κραγιον και μαλιστα αρνητικα, θα ακολουθησουν κι αλλα σχολια. αυτα, τα σκοτωνεις οταν ειναι μικρα...

Senior Member
    Το θέμα Ρεμεντυ είναι ότι θα σταματήσει αυτή η γιατρός να με ενοχλεί μετά από αυτήν την επίπληξη? γιατί δεν είναι για θέματα δουλειάς και ότι δεν είμαι εγώ καλή στην δουλεία μου είναι καθαρά θέμα οτι αυτή για κάποιον λόγο με αντιπάθησε και προσπαθεί να βγάλει το άσπρο μαύρο. Είναι ανώμαλη, διαστρεμμένη !!!!

Senior Member
    εννοούσα οτι το συγκεκριμένο περιστατικό με το κραγιον δεν είναι και τόσο τραγικό για να το πεις στην υπευθυνή σου. Βέβαια σου έχει πει και άλλα απ' οτ κατάλαβα, δεν μπορείς να της πεις εσύ κάτι για της το κόψεις ?? δεν πιστεύω οτι σε αντιπάθησε ή οτι έχει να κάνει με εσένα, πιστεύω οτι έχει τα θεματά της, και απλά ξεσπάει σε εσένα.

Senior Member
    Τα περιστατικά που έγιναν είναι πάρα πολλά και δείχνει να έχει μια εμμονή μαζί μου της έχω πει πολλά και δεν το κόβει της έχω αντιμιλήσει άρχισε να με φοβίζει η όλη κατάσταση δεν μπορεί να ασχολείται επί 5 χρόνια μαζί μου.

Senior Member
    ναι κατάλαβα, απλά νόμιζα οτι δεν της είχες πει κάτι γι' αυτό και σου έγραψα μήπως και της πεις μπας και το σταματήσει

θες να μας πεις ένα παράδειγμα με κάτι χοντρό που σου είπες και πως της απάντησες ? για να καταλάβω γι' αυτο΄ρωτάω, αλλιώς τι να πω μάλλον είναι εμμονή αυτό που λες κ εσυ. Όταν στο κάνει αυτό είστε μόνες ή το κάνει και μπροστά σε άλλους ? γιατί αν είναι το πρώτο μπορεί να πει στην υπευθυνή σου οτι δεν σου μίλησε ποτέ άσχημα

Senior Member
    ολη η κλινική ξέρει ότι μου κάνει bulling αυτή το κάνει και μπροστά στους άλλους να με ρεζιλεύει και έχει κάνει πολλά όπως να πει στην προισταμένη μου τι είναι αυτό το πράγμα όπως κ πολλά άλλα

Senior Member
    ok τότε πιστεύω καλά έκανες και μίλησες στην υπεύθυνη.. ελπίζω να το σταματήσει :))

Senior Member
    Δεν αντέχεται άλλο η κατάσταση δεν πιστεύω ότι είμαι κακή στην δουλειά μου μάλιστα πιστεύω το αντίθετο αυτή όμως είναι εκεί και με ενοχλεί με τον χειρότερο τρόπο χωρίς λόγο. Είμαι πολύ άτυχη που το βιώνω αυτό και έχω και χαρτί αμέα που σημαίνει ότι μπορεί να υποτροπιάσω σε δύσκολες καταστάσεις.

Senior Member
    Επειδή είσαι καλή στη δουλειά σου γι αυτό και αυτή κάνει αυτά τα σχόλια, αν δεν ήσουν θα σε είχε προσβάλλει και για τη δουλειά σου.. τι να πω πολύ δύσκολο αυτό που περνάς κάθε μέρα, απλά προσπάθησε να μην σε επηρεάζει όσο γίνεται. Πιστεύω αυτό που σου πα και χτες, δεν έχει να κάνει με εσένα, και άλλη να ήτανε στη θέση σου πάλι τα ίδια θα έκανε, απλά βρηκε εσένα και βγάζει όλα τα κόμπλεξ πάνω σου. Ελπίζω να το σταματήσει τώρα που μίλησες στην υπεύθυνη:)

Senior Member
    Quote Originally Posted by δελφίνι View Post
    Το θέμα Ρεμεντυ είναι ότι θα σταματήσει αυτή η γιατρός να με ενοχλεί μετά από αυτήν την επίπληξη? γιατί δεν είναι για θέματα δουλειάς και ότι δεν είμαι εγώ καλή στην δουλεία μου είναι καθαρά θέμα οτι αυτή για κάποιον λόγο με αντιπάθησε και προσπαθεί να βγάλει το άσπρο μαύρο. Είναι ανώμαλη, διαστρεμμένη !!!!
    δεν το ξερω δελφινι, εξαρταται απο τι ακριβως ειπες, πως το ειπες, τι σχεσεις εχουν μεταξυ τους, τι ρολο βαραει και η υπευθυνη, τι αποψη εχει για σενα και για κεινη, κλπ..
    ΓΕΝΙΚΑ, επι της ουσιας καλα εκανες, τωρα το τι θα γινει, εξαρταται απο πολλα

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    δεν το ξερω δελφινι, εξαρταται απο τι ακριβως ειπες, πως το ειπες, τι σχεσεις εχουν μεταξυ τους, τι ρολο βαραει και η υπευθυνη, τι αποψη εχει για σενα και για κεινη, κλπ..
    ΓΕΝΙΚΑ, επι της ουσιας καλα εκανες, τωρα το τι θα γινει, εξαρταται απο πολλα
    Τους τα είπα όπως τα είπα και σε σας, εσείς δεν καταλάβατε? φαίνεται ότι με συμπαθούν τώρα τα άλλα δεν τα ξέρω.

Page 21 of 21 FirstFirst ... 11192021