αρρυθμίες - αγχος??? - Page 106
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 106 of 132 FirstFirst ... 65696104105106107108116 ... LastLast
Results 1,576 to 1,590 of 1975
    Quote Originally Posted by elpida33 View Post
    Αλλα μαθαμε μωρε με αυτα τι να κανουμε
    ετσι ηθελα να ηξερα ολοι αυτοι π γραφαν παλια στο φορουμ τωρα τι κανουν
    Καλημέρα. Μάλλον θα έχασαν τους κωδικούς προσβασης και δεν μπορουν να μπουν με το παλιο τους ονομα. Εχουν περασει και χρονια.

Senior Member
    Καλημεραα ειπα κ εγω θα εγινε κανενας καλα,,,

Καλημεραα ειπα κ εγω θα εγινε κανενας καλα,,,
    Να σε ρωτησω κατι... όταν κοιμασαι τα νιωθεις? Εγω όταν κοιμαμαι ολα είναι ομαλα. μονο που σε περιπτωση που πιω λιγο ποτο η αργησω να φαω με ενοχλανε στον υπνο

Senior Member
    Να ειμαι ξαπλωμενη κ χαλαρη ναι με ξυπνανε στον υπνο οχι αν κ εχω ακουσει περιπτωσεις π τους ξυπνανε αλλα μπορει το δευτερολεπτο π θα ξυπνησω να εχω παλμους κ να με ποασει κ κανενα φτερουγισμΑ κ μετα ηρεμω αλλα δχεδον παντα ξυπναω με παλμους

Να ειμαι ξαπλωμενη κ χαλαρη ναι με ξυπνανε στον υπνο οχι αν κ εχω ακουσει περιπτωσεις π τους ξυπνανε αλλα μπορει το δευτερολεπτο π θα ξυπνησω να εχω παλμους κ να με ποασει κ κανενα φτερουγισμΑ κ μετα ηρεμω αλλα δχεδον παντα ξυπναω με παλμους
    Το έχω και εγω αυτο με τους παλμους. Ειδικα όταν αργησω να φάω και πιω και κανενα ποτο όλη νυχτα έχω ταχυπαλμιες και φτερουγισματα. Αλλα όταν φαω γρηγορα και δεν πιω ποτο την νυχτα έχω ήσυχο υπνο. Επίσης όταν αργεις να φας και πας για υπνο βλεπεις εφιαλτες. Ο γιατρος μου ειπε να αποφευγω να τρωω αργα

Senior Member
    Ωχ αυτο δν το ηξερα πντως αν φαω εχω ανησυχα ονειρα,,να τωρα παραδειγμα εφαγα λιγο στη δοθλεια νατες οι εκτατες περπαταω εντονα τις εχω χαλαρωνω μετα τονπερπατημα τις εχω τρωω τις εχω δε σταματανε

Senior Member
    Δε ξερω τι ειναι πιο ενοχλητικο η ταχυπαλμια η οι εκτατες μα τωρα π εφαγα κ ειμΙ κ ορθι εχω γυρω στους 120 παλμους αλλα δε τους νιωθω

Ωχ αυτο δν το ηξερα πντως αν φαω εχω ανησυχα ονειρα,,να τωρα παραδειγμα εφαγα λιγο στη δοθλεια νατες οι εκτατες περπαταω εντονα τις εχω χαλαρωνω μετα τονπερπατημα τις εχω τρωω τις εχω δε σταματανε
    Το μεσημέρι να τρως ελαφρια και να μην πινεις πολυ νερο για να μην φουσκώνεις το στομαχι γιατι τιοτε θα σε πιασουν οι εκακτες. Την νυχτα να τρως 6.30 με 7 για να εχεις ησυχο υπνο. Κοιτα για να δεις κάποια βελτίωση πρέπει να πάρεις καποια φαρμακευτική αγωγη απο το γιατρο για λιγο καιρο. Τουλαχιστον να μην τα νιωθείς πολύ έντονα.

Δε ξερω τι ειναι πιο ενοχλητικο η ταχυπαλμια η οι εκτατες μα τωρα π εφαγα κ ειμΙ κ ορθι εχω γυρω στους 120 παλμους αλλα δε τους νιωθω
    Και τα δυο βασικα είναι. Μετά το φαι παντα αυξανονται οι παλμοι. μου το πε ο γιατρος

Senior Member
    Μα φανταστεις κατι κριτσινια εφαγα αλλα ειναι αυτο με τημ ορθοστασια μ το εξηγησε ο γιατρος ετσι ειναι η καρδια μ απλα επαιρνα για δυπ μηνες τπ κονκορ ειδα αλλαγη τεραστια αλλα οπως μ ειπε ο γιατρος οσα χρονια κ να τα παιρνω οταν τα σταματαω θα το εχω παλι δν ειναη ανησυχητικο απλα ετσι ειμαι αν κατσω πεφτουν στους 70 κατι,,παιρνω κ αγωγη για το θυροειδη τον τελευταιο μημα κ περιμενω αποτελεσματα

Μα φανταστεις κατι κριτσινια εφαγα αλλα ειναι αυτο με τημ ορθοστασια μ το εξηγησε ο γιατρος ετσι ειναι η καρδια μ απλα επαιρνα για δυπ μηνες τπ κονκορ ειδα αλλαγη τεραστια αλλα οπως μ ειπε ο γιατρος οσα χρονια κ να τα παιρνω οταν τα σταματαω θα το εχω παλι δν ειναη ανησυχητικο απλα ετσι ειμαι αν κατσω πεφτουν στους 70 κατι,,παιρνω κ αγωγη για το θυροειδη τον τελευταιο μημα κ περιμενω αποτελεσματα
    Mπορει να φταίει και ο θυροειδη για του παλμους. Δοκιμασε με το φαγητο τη νυχτα να δουμε αν εχεις ησυχο υπνο.Είναι καθιστική η δουλειά σου ή στεκεσαι πολυ ώρα όρθια?

Senior Member
    Πωλητρια ειμαι αρα.....

Πωλητρια ειμαι αρα.....
    Όλη μέρα όρθια με άλλα λόγια. Έγω το αντίθετο. Δουλεύω σε γραφειο αρα ολη μερα καθιστος.

Senior Member
    Μα πω απο τη μια σε ζηλευω,,,

Μα πω απο τη μια σε ζηλευω,,,
    μπα μη ζηλευεις. Δεν χανεις κ τιποτα. Τουλαχιστο εκει βλεπεις και κοσμο. εδω περα ειναι κατι σαν φυλακη :P