Results 61 to 75 of 87
-
03-11-2010, 17:28 #61
παραλληλα με την φαρμακευτικη σου αγωγη κ τον γιατρο σου ακολουθησες ποτε καποιου ειδους ψυχοθεραπεια ωστε να δωσεις στον εαυτο σου τον χρονο να εκφρασεις κ να βγαλεις οτι μπορεις απο μεσα σου?
τωρα το να θυμωνεις με ολους κ ολα αδιακριτως δεν βοηθαει κανεναν. νομιζω οτι κανει κακο πρωτα απο ολα σε σενα γιατι καταληγεις με ακομα περισσοτερο θυμο, στεναχωρια κ ενοχες. αλλο ειναι να φωναζω σε καποιον που φταιει κ αλλο σε ολους μαζι. γινεται κ ενα μιξερ το μυαλο μου. μπαχαλο δλδ.
αναφορικα μ αυτα που σου ειπε ο γιατρος σου, εσυ συμφωνεις? σου λενε κατι?
εγω στεκομαι σ αυτο που λες παντως: δεν θες να εισαι αδιαφορη αλλα δεν σου βγαινει κατι αλλο. αυτο σου βγαινει προφανως. αλλα μπορουν να σου βγουν κ διαφορετικοι τροποι. ολοι καπως μαθαινουμε να αντιδρουμε. αλλα μπορουμε κ να ξεμαθουμε. οχι οτι ειναι παντα απλο....αλλα γινεται πολλες φορες.πάρα πολλή ευφυϊα μπορεί να επενδυθεί στην άγνοια, οταν η αναγκη για ψευδαίσθηση ειναι βαθιά...
- 03-11-2010, 17:37 #62
ΤΟ αλλο προβλ ξερεις ποιο ειναι???????/οτι δεν νιωθω οτε τυψεις και ενοχες.........ζηταω συγνωμη οταν πρεπει να ζητησω επειδη ξερω πως πρεπει αλλα δν θελω να ζητησω το κανω ομως....οχι επειδη νιωθω ασχημα.
το χω πει αυτο στο γιατρο κ μ ειπε οτι φταιει επειδη στο παρελθον ο πατερας μ μεχρι κ τωρα πολλες φορες οταν τσακωνομασταν κ ειχα εγω το δικιο, εκεινος ποτε δν το παραδεχοταν κ μ εβαζε να ζητησω συγνωμη με το ζορι επειδη ετσι επρεπε επειδη ο πατερας δν κανει ποτε λαθος. οποτε λεει υποσυνηδητα σε οτιδηποτε εχω εκλαβει την συγνωμη σαν κατι αναγκαστικο που πρεπει να πω κ δν την εχω συνδεσει με καποιο συναισθημα μεταμελειας.
ο μπαμπας τωρα ειναι πιο καλος απο ποτε εδω κ 2 χρονια, εχει καταλαβει τα λαθη του κ προσπαθει να ναι διπλα μου οσο δεν ητανε ποτε οποτε χαιρομαι που ειμαι ετσι οπως ειμαι...κατα ενα διεστραμμενο τροπο χαιρομαι.............I m a Good Person With Bad Attitude
03-11-2010, 17:39 #63
χαιρεσαι γι αυτο που εισαι ή γιατι ο πατερας σου εχει αποδεχτει αυτο που εισαι?
πάρα πολλή ευφυϊα μπορεί να επενδυθεί στην άγνοια, οταν η αναγκη για ψευδαίσθηση ειναι βαθιά...
03-11-2010, 17:52 #64
ΔΕΝ ξερω ισως να χε δικιο ο πατερας μου.....ισως αμα με ανεθρεφε ως μαλθακη να ειχα αλλα θεματα.......σαν την αδερφη μ που δν ασχολιοταν τοσο στο να ειναι συνεχεια απο πανω της κ εχει αποκτησει μια ηλιθια ηρεμια κ την κανουν ολοι οτι θελουνε κ δενεται συναισθηματικα με τα παντα. ισως ηθελε να μ δειξει πως η ζωη ειναι σκληρη κ πως για να επιβιωσεις πρεπει να εισαι κ εσυ το ιδιο με κεινη
I m a Good Person With Bad Attitude
03-11-2010, 18:07 #65
ναι αλλα δεν ειναι μονοκομματη η ζωη. .ουτε εχει μονο σκληραδα. ας πουμε το να πληγωνεις τον εαυτο σου δεν ειναι κερδος.δεν ειναι λυση. αφου μονη σου λες οτι δεν αισθανεσαι καλα, αναγνωριζεις οτι αυτο ειναι ενα προβλημα.
το να βλεπεις καποιον μονο με 1 διασταση ειναι σαν να στερεις τοσο σ αυτον οσο κ σε σενα να ρθειτε πιο κοντα κ να επικοινωνησετε. ισως κι εσυ βλεποντας τον εαυτο σου μονο με εναν τροπο κ απαιτωντας απο τον εαυτο σου πολυ συγκεκριμενα πραγματα οταν δεν στα δινει να τον τιμωρεις ετσι. κ να μπαινεις στο τριπακι που εμπαινε ο πατερας σου ολα αυτα τα χρονια. αυτο ομως δεν οδηγει παρα σε εναν φαυλο κυκλο.
γνωμη μου ειναι να δεις τι παιζει μεσα σου, να μιλησεις οσο μπορεις γι αυτα για να ξεμπλοκαρεις κ να μην πονας τοσο πολυ κι αλλο. δεν ειναι κριμα?πάρα πολλή ευφυϊα μπορεί να επενδυθεί στην άγνοια, οταν η αναγκη για ψευδαίσθηση ειναι βαθιά...
03-11-2010, 18:11 #66
ΝΑΙ ειναι κριμα κ προσφατα εδειξα εναν ΠΟΛΥ καλο κτρυφερο εαυτο σε εναν αντρα κ αποφασισα να ενδιαφερθω κ με παρατησε στο ετσι!οπως κ με απελυσαν απο μια δουλεια που ειχα δωσει τον καλητερο μ εαυτο!!!δεν σε σεβεται κανενασ αμα εισαι χαζος και αβουλος κ χωρις νευρο μεσα σου!αχωνομαι με το παραμικρο νιωθω πως δεν με σεβονται αλλιως
03-11-2010, 18:25 #67
ναι, ομως ο σεβασμος δεν προκυπτει απο τον φοβο. δεν σεβεσαι ή δεν θες να σεβαστεις καποιον που δεν σε υποτιμα, που σε αντιμετωπιζει ως ισο προς τον εαυτο του? που ειναι ειλικρινης απεναντι σου κ μιλαει ανοιχτα?αυτος που προκαλει ή θελει να προκαλεσει φοβο στον αλλον πολλες φορες φοβαται ο ιδιος. οι φωνες κ η επιθεση πολλες φορες υποδηλωνουν φοβο.
αφου λοιπον ειναι κριμα, καντο κ το επομενο βημα. ΗΔΗ πας σε γιατρο, ΗΔΗ αναγνωριζεις οτι κατι δεν παει καλα με οσα κανεις κ στον εαυτο σου πρωτιστως..αν τα βαλεις ολα σε μια ταξη μεσα σου κ ανακαλυψεις πώς καταληγεις ετσι τοσο θυμωμενη κ παρμενη θα δεις οτι μετα ολα θα πανε πολυ καλυτερα. Πιστευω πολυ πώς πολλα πραγματα ξεκινουν απο μας.πάρα πολλή ευφυϊα μπορεί να επενδυθεί στην άγνοια, οταν η αναγκη για ψευδαίσθηση ειναι βαθιά...
03-11-2010, 18:32 #68
περισσοτερο με ενοχλει βασικα το γεγονος πως δεν βρισκω σωστο (υποσεινηδειτα επειδη μας εμαθαν τι ειναι καλο κ τι κακο) το οτι γουσταρω να χαρακωνομαι για να ηρεμω η να τρωω υπερβολικα. αλλα γενικα δν ξερω πως να το εκφρασω...αλλα σαν να μαρεσει η βια..δν ξερω αν εχεις διαβασει αλλα θεματα μου
03-11-2010, 18:44 #69
οχι, δεν εχω διαβασει. μονο σε οτι σου χω γραψει.
αυτο σου λεω: αν ασχοληθεις πιο συστηματικα με τον εαυτο σου θα δεις γιατι επιλεγεις την βια στον εαυτο σου, την ακραια απιθετικοτητα σε σενα κ τους αλλους, τί σημαινει να σ αρεσουν ολα αυτα (ας πουμε η βουλιμια ειναι βια, ειναι ακραια επιθετικοτητα, τιμωρια. το ιδιο βεβαια κ το χαρακωμα). αυτες ολες οι διαπιστωσεις θα σε βοηθησουν να πας παρακατω πιο δυνατη κ χωρις να χρειαζεται να καταφευγεις σε τοσο οδυνηρες πρακτικες.ο γιατρος σου κατα τη γνωμη μου εχει δικιο στα οσα σου ειπε. αλλα σημασια εχει να νιωσεις εσυ τα λογια αυτα αληθινα κ οχι να τα ακους σαν μια πληροφορια που δεν σου λεει κ τοσα πολλα.
θα μπορεσεις επισης να διαχωρισεις τον εαυτο σου απο τους γονεις σου. το να μπορει να σου αρεσει κατι ή να θεωρεις κατι καλο ακομα κι αν εκεινοι δεν το εγκρινουν.πάρα πολλή ευφυϊα μπορεί να επενδυθεί στην άγνοια, οταν η αναγκη για ψευδαίσθηση ειναι βαθιά...
03-11-2010, 18:46 #70
δεν νιωθω γαμωτο.........τιποτα..........δεν νιωθω.....με αγχωσες τωρα.......γιατι δεν νιωθω?λες να φταινε τα φαρμακα?
03-11-2010, 18:50 #71
me _vs_myself τι ηλικια εχεις?σαν παιδι πως ησουν?δεν εχω διαβασει ολα τα μυνηματα σου,θα χαιρομουν αν μου απαντουσες:)
03-11-2010, 18:52 #72
me, δεν ειχα τετοιο σκοπο:)
δεν ξερω αν ειναι τα φαρμακα. μπορει να ειναι κ μονο μια σκεψη.ας πουμε οτι παιρνεις φαρμακα.
αυτο που προσπαθω να σου πω ειναι οτι μπορεις να τα αλλαξεις ολα προς το καλυτερο, παρα τις αντιξοες συνθηκες.πάρα πολλή ευφυϊα μπορεί να επενδυθεί στην άγνοια, οταν η αναγκη για ψευδαίσθηση ειναι βαθιά...
03-11-2010, 19:04 #73
σαν παιδι ημουνα νευρικο αντιδραστικο εμπλεκα κ εβγαζα γλωσσα, εψαχνα μπελαδες μονιμως, και εκοβα τα χερια μ απ τα 10 κ δαγκωνα τα παντα....................πασχω απο μανιοκαταθλιψη απο τοτε, κ σχιζοφρενικομορφη που ειναι ελεγχομενη λογω της χρονιας φαρμακευτικης θεραπειας.
03-11-2010, 19:19 #74
τη λεξη χαλαρωσε γιατι τη μισεις?ειναι κατι που σου φαινεται σαν να πιεζουν για κατι?που με καμια παναγια δεν γουσταρεις να κανεις?η ηρεμια ειναι για σενα μια ευτιχισμενη κατασταση η δεν βρισκεις ικανοποιηση απο αυτην?
03-11-2010, 23:59 #75
οταν ειμαι καπως κ ο αλλος αντι να ακουει μου λεει την λεξη \'\'ρε χαλαρωσε!!!!\'\' ειναι λες κ μ μιλαει σαν να μαι τρελλη κ μ την δινει!δν μπορω να το ακουω!!!!!!φουντωνω περισσοτερο!
ηρεμια....δν ξερω....σπανια να ηρεμισω.......ηρεμω οταν εχω καπνισει κανα \'\'τσιγαρο\'\'..............μονο τοτεI m a Good Person With Bad Attitude
Can Zopiclone Really Help You Sleep Better Tonight?
30-07-2025, 14:13 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή