Oταν ο θυμος και το αγχος βραζουν στο στηθος σου... - Page 6
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 6 of 6 FirstFirst ... 456
Results 76 to 87 of 87
    Junior Member
    Ειμαι καινουργιος στο site και τραβαω τον δικο μου γολγοθα. Δεν εχω πει ακομα την ιστορια μου..αλλα χτες το βραδυ ενας φιλος μου ειπε το εξης...
    εισαι 36 εχεις 10 ακομα χρονια παραγωγικα...η τωρα η ποτε...
    και ειμαι βυθισμενος...και ανημπορος να αντιδρασω.
    Οποτε λεω...δεν το βαζω κατω...λες και κατι γινεται και ξανατρωω χαστουκια.
    Μαχη τελικα καθε μερα...ειναι η ζωη
    Πολεμα για σενα...

Senior Member
    καλυτερα θα ηταν να γινεις πιο σαφης.Τι ειναι αυτο που σε κανει να αισθανεσαι ετσι;

Senior Member
    ρε παιδια δεν υπαρχει παντα ενας προφανης λογος κ ενα πραγμα για να εξηγησεις!ειναι αλυσιδωτες καταστασεισ κ βιωματα!!!!!νιωθουμε επειδη μας καταβαλει το παρελθον,το παρον, και το μελλον.δεν μπορουμε να κανουμε τπτ..........αποδοχη θελει οχι παλη!!!!!!!!!!1

δεν θελω να παλεψω κουραστικα!!!!κουραστικα και σε οποιον αρεσω..........
    I m a Good Person With Bad Attitude

Junior Member
    Διαβασα πολυ προσεκτικα απο την δουλεια μου μεχρι τωρα...οτι ελεγες.
    Συμφωνω αλλα....! υπαρχουν καποιοι αγραφοι κανονες της ζωης δεν μπορω να τους πω γιατι και η δικη μου σκεψη ειναι βυθισμενη. Και γενικα περναω τραγικα. Οπως το λεω και οτι ειπα πριν ο καθενας εχει το δικο του. Ομως οτι και εαν κανουμε καθε μερα ουσιαστικα παλευουμε ασχετα οτι δεν το δεχομαστε. Παλευουμε για να εχουμε μια ομορφη ημερα λεμε να παει καλα η ημερα να αλλαξει κατι...κανουμε κατι...
    Ναι εγω δεν κανω τιποτα. Ναι σου γραφω απο το laptop ναι εχω ενα ποτο στο χερι...μεχρι οσο με παρει το βραδυ..ναι πινω ναι ,λεω μεχρι εδω ναι λεω και ξανα χαστουκια...βυθισμα..ομως εχεις θαρρος και θρασος και εκμεταλευσουτο και ανεβα. Δεν ξερω εαν και σε τι βαθος προβλημα μπορει να εχεις ιατρικο ομως εχει μαγκια.
    Ορμα και ασε οτι ακους για τους χαμενους...

ωκεανε.....καλώς ήρθες.:)
    Μ΄πως να άνοιγες ένα δικό σου θέμα να συζητήσουμε όλα αυτά που σε απασχολούν?

Junior Member
    Θα γινει καποια στιγμη Θεοφανια θα γινει...μολις βρω τα ψυχικα αποθεματα...να βαλω σε μια σειρα τις σκεψεις μου. Απλα δεν περιμενα την ξεφτιλα του κοσμου(σε σχεση με τις σκεψεις μου). Anyway το post ειναι της myself και ηθελα να της τα πω...

Originally posted by oceanos
    Θα γινει καποια στιγμη Θεοφανια θα γινει...μολις βρω τα ψυχικα αποθεματα...να βαλω σε μια σειρα τις σκεψεις μου. Απλα δεν περιμενα την ξεφτιλα του κοσμου(σε σχεση με τις σκεψεις μου). Anyway το post ειναι της myself και ηθελα να της τα πω...
    οκ.να σαι καλα...:)

Senior Member
    Η ΙΨΔ εκφράζει κ επιθετικότητα?Δηλ να θέλεις να κάνεις κακό σε κάποιον?

Senior Member
    Αν απευθηνεσαι σε μενα ναι θελω να κανω κακο σε καποιον.........συνιθως σε καποιους που με ενοχλουν μου εχουν κανει κατι η και σ ασχετους στον δρομο για χαζολογους.....κυριως φαντασιωνομαι πως κανω κατι, η προσπαθω να προκαλεσω τσακωμο επειδη με τρωει.....
    θα θολωσω κ θα χτυπισω η θα πεταξω κατι σε καποιον σε μεγαλα νευρα πλεον.παλια το κανα πολυ ευκολα, μονο κ μονο επειδη με κλεψανε σε ενα επιτραπεζιο πχ

Senior Member
    me_ , έγινα κι εγώ έξαλλη που είχε λυσσάξει μία να ανοίξει το παράθυρο του λεωφορείου τέρμα.
    το κλείσαμε με τη διπλανή γιατί παγώσαμε και άρχιζε να φωνάζει γιατί κυκλοφορούν ιώσεις.
    της είπα έλα να αλλάξουμε θέσεις ( αφού το άνοιξα τέρμα ).
    τις αλλάξαμε και πετάει το κουλό : αν είναι δυνατόν να κρυώνετε! έξω έχει 40 βαθμούς!
    50 έχει τις λέω , έπεσες έξω!

αυτή δεν τη πλακώνεις.
    κατανοείς απλώς πως περνάει δύσκολα την κλιμακτήριο.
    δεν τη χαλάς τη ζαχαρένια σου.

στο είπα εγώ ...μν τα πίνεις σε χαλάνε!
    http://www.mazi.org.gr/

Senior Member
    μααααααα ετσι οπως ειπες ειναι η αντιδραση νορμαλ ανθρωπων!εγω θελω να τους χτυπισω δν νιωθω τοση κατανοηση! για ν σ δωσω να καταλαβεις, ας πουμε ειμαι εγω που φοβαμαι τις μελισσες απλα μν με τσιμπησουνε, κ καποιος που φοβαται τις μελισσεσ επειδη εχει παραλογη φοβια..............η πχ εγω φοβαμαι τα παντελονια με κουμπια!!!!!αλλοι απλα δεν τους αρεσουν!οι ακραιες συμπεριφορες η σκεψεις διαφοροποιουν καποιον με φυσιολογικη αντιδραση με καποιον που εχει προβλημα!

Senior Member
    Quote Originally Posted by arktos View Post
    me_ , έγινα κι εγώ έξαλλη που είχε λυσσάξει μία να ανοίξει το παράθυρο του λεωφορείου τέρμα.
    το κλείσαμε με τη διπλανή γιατί παγώσαμε και άρχιζε να φωνάζει γιατί κυκλοφορούν ιώσεις.
    της είπα έλα να αλλάξουμε θέσεις ( αφού το άνοιξα τέρμα ).
    τις αλλάξαμε και πετάει το κουλό : αν είναι δυνατόν να κρυώνετε! έξω έχει 40 βαθμούς!
    50 έχει τις λέω , έπεσες έξω!
    μηπως ειχε μπερδευτει κ τους μετρουσε σε φαρεναιτ?

Page 6 of 6 FirstFirst ... 456