IT 'S NEVER TOO LATE..... ( TON ΘΕΛΩ ΠΙΣΩ...) - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 16 to 30 of 51
    Senior Member
    Δεν ξέρω για σένα Rem, πάντως εγώ,

εγω μιλώ πάντα εξ ονόματως των νεφελίμ των κατοίκων της κοίλης Γής! :-Ρ
    ""Ο μοναδικός σκοπός του e-psychology είναι να προσφέρει έναν χώρο όπου όλοι θα μπορούν να ανταλλάξουν [B]ιδέες[/B] και [B]εμπειρίες[/B] και να συζητήσουν θέματα της Ψυχικής Υγείας.""

Senior Member
    Quote Originally Posted by Militon View Post

κρυβε λογια, και τα αυτια εχουν τοιχους!
    (και παμε να φυγουμε απο δω, γμαμε το θεμα της γυναικας)

Senior Member
    Αχ βρε λακρ… Πουτ@ν@ τα έκανες!

Και αυτό που πήγες και του ομολόγησες τις περιπέτειές σου, σε ένα βαθύτερο επίπεδο ήθελες να τον πληγώσεις. Ψάξε το γιατί. Άσχημο πράγμα να σου λέει ο άνθρωπός σου ότι κάνει έρωτα με κάποιον άλλο, όσο πολιτισμένοι κι αν είμαστε. (Το τσάκισες το Λιονταράκι!)

Τώρα μόνο το θάρρος και η αλήθεια σου μένουν. Να τον βρεις, να του μιλήσεις και να του δώσεις περιθώριο να έχει οργή ή και να σκεφτεί αν στο ζητήσει.

Δεν ξέρεις πόσο σε καταλαβαίνω… Καλή τύχη.

Militon: Πολύ λολ!

Senior Member
    Quote Originally Posted by Militon View Post

Militon πολύ καλός! χεχε! Έχουμε χιούμορ, σ' αυτό το φόρουμ!

Λάκρυ μου, πρώτα απ' όλα, απ' ότι μας έχεις πει μέχρι τώρα, εγώ καταλαβαίνω ότι το παιδί αυτό ήταν αστεράκι! και άξιζε πραγματικά. Όπως και να το κάνουμε, είναι δύσκολο να έχουμε σχέση μ' έναν άνθρωπο ο οποίος υποφέρει από μια τέτοια διαταραχή. Όση στήριξη, κατανόηση και υπομονή χρειάζεσαι εσύ, άλλη τόση χρειάζεται και αυτός γιατί πολλές φορές έχεις και συ το ακαταλόγιστο. Αυτό που ήθελα να σε ρωτήσω πριν σου πω την γνώμη μου είναι αν πραγματικά τον θέλεις πίσω και τον αγαπάς ή μήπως είναι η συνήθεια των 3 χρόνων και η μοναξιά που σε ωθεί ν' αναζητάς την παρουσία του στην ζωή σου; Μην αναρωτιέσαι γιατί δεν απαντάει, το πιθανότερο είναι να είναι θυμωμένος και πληγωμένος με όλα όσα έχουν συμβεί και όχι απλά να σ' έχει ξεπεράσει και να κάνει την ζωή του. ΄

Όπως είπε και η Λήθη, πρέπει και συ να δείξεις κατανόηση και το έλευθερο να εκφράσει την οργή του.

Θέλω να μου απαντήσεις ειλικρινά στην ερώτηση που σου έκανα, για να σου πω την γνώμη μου.

ΥΓ: Μην εκνευρίζεσαι όταν σου λέει να πάρεις τα χάπια σου, το καλό σου θέλει. Αυτό δεν σου λέμε και όλοι εδώ μέσα;

Λάκρυ, πρόσεξε την αυτοκαταστροφικότητα σου, είναι πολύ σημαντικό
    έτσι γιατί περίεργα την είδα...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Λήθη View Post
    Αχ βρε λακρ… Πουτ@ν@ τα έκανες!

Και αυτό που πήγες και του ομολόγησες τις περιπέτειές σου, σε ένα βαθύτερο επίπεδο ήθελες να τον πληγώσεις. Ψάξε το γιατί. Άσχημο πράγμα να σου λέει ο άνθρωπός σου ότι κάνει έρωτα με κάποιον άλλο, όσο πολιτισμένοι κι αν είμαστε. (Το τσάκισες το Λιονταράκι!)
    Omg! Τώρα να γενικεύσω και να πώ πόσο ******** είστε!?! Η αλήθεια πονάει αλλά αυτή είναι το ζητούμενο! Δηλαδή αν δεν είχε πει τίποτα θα ήταν όλα μέλι γάλα, αγαπημένα πιτσουνάκια, το ένα πιτσούνι δλδ το άλλο τάρανδος! Omg με τι τέρατα κοιμόμαστε κάθε βράδυ! (τρόπος του λέγειν το κάθε βράδυ)
    ""Ο μοναδικός σκοπός του e-psychology είναι να προσφέρει έναν χώρο όπου όλοι θα μπορούν να ανταλλάξουν [B]ιδέες[/B] και [B]εμπειρίες[/B] και να συζητήσουν θέματα της Ψυχικής Υγείας.""

Senior Member
    Εγώ πιστεύω ότι το να το αποκαλύψει είναι το σωστό αλλά με την συμπεριφορά της Λάκρυ δικαίως αναρωτιούνται για πιο λόγο το έκανε. Ίσως να ήθελε να τον πληγώσει. Ίσως υπάρχουν μέσα της ανεπίλυτα θέματα προσωπικής της ανασφάλειας, τα οποία αποδεικνύονται και από τις διατροφικές της διαταραχές. Το θέμα θέλει ψάξιμο και δουλειά με τον εαυτό της.

Banned
    Βρες τον, ΣΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ, μίλησε του ειλικρινά και ουσιαστικά ανοιχτά, χωρίς τυμπανοκρουσίες και φανφάρες (πάντα, δίνω την ζωή μου για σένα κλπ) και περίμενε την όποια απόφαση του.

Πάντως αν σε ξαναδεχτεί, ΔΕΝ θα είναι όπως παλιά. Η θα σε ρίχνει με άσχημη συμπεριφορά ή θα πέσει αυτός στα μάτια σου και τελικά θα τον αφήσεις εσύ. Το δεύτερο είναι το πιθανότερο. όταν περάσει κάποιο διάστημα.

Senior Member
    αυτο που δεν εχεισ καταλαβει λακρυ ειναι οτι κατα τη διαρκεια τησ μανιασ χανεισ την κριση σου και δεν αντιλαμβανεσαι τι κανεισ μπαινεισ σε μια θαλασσα σκεψεων παρορμησεων κλπ και δε φιλτραρεισ αυτα που σκεφτεσαι παρα οτι σου ερχεται το κανεισ αυτο το κανουν τα παιδια τωρα εχεισ μεγαλωσει λιγο πρεπει να τα φιλτραρεισ αυτα ιδιωσ αν ο εαυτοσ σου δεν καθεται στα αυγα του πρεπει καποιοσ να τον κουμανταρει αν οχι εσυ ποιοσ εισαι ενα ακυβερνητο καραβι αν δεν το χεισ καταλαβει

Senior Member
    Καθε μου στιγμη μακρια σου μοιαζει απελπιστικη...

Καθε λεπτο, καθε δευτερολεπτο περναει με πολυ μεγαλη δυσκολια... Ο χρονος δεν περναει καθολου ευκολα, τα λεπτα μοιαζουν αιωνες..

Κι εγω ειμαι εδω μονη μου, μακρια σου.. Ειμαι εδω, προσπαθωντας να ξεφυγω απο την κατασταση που μου δημιουργησα μονη μου, με δικη μου πρωτοβουλια, χωρις καν να σε ρωτησω... Αλλα δεν σου καταλογιζω ευθυνες, δεν πειραζει, αρκει να περνας εσυ καλα... Ας εισαι ευτυχισμενος εκει που εισαι, οπου κι αν εισαι, ας εχεις γυρω σου ανθρωπους να σε αγαπουν.. Κι εγω.. Ασε με εμενα..Ας μπορουσα να σε κανω ευτυχισμενο, ας μπορουσα να σε κανω λιγο να χαμολελασεις... Ας μπορουσα να επανορθωσω καποια πραγματα, εστω κ την τελευταια στιγμη.. Αλλα δεν προλαβα δυστυχως.. Εκανα αρκετα για να σε εχω, αλλα εκανα κ τα παντα για να σε χασω... Ας ποναω τωρα εγω, αρκει εσυ να εισαι χαρουμενος.. Ας ειμαι εγω δυστυχισμενη, αρκει να εισαι εσυ ευτυχισμενος... Ας πεθανω εγω, αρκει να ζησεις εσυ.. Εγω δεν καταλαβα δυστυχως απο την αρχη οτι μαζι σου ειχα τον παραδεισο.. Και δυστυχως " το μαθα οταν σε χασα..."

Θα σ αγαπω για παντα, να το ξερεις.. δεν ξερω αν θα ξαναβρεθει ανθρωπος για μενα σαν εσενα... δεν με νοιαζει κιολας καν... Δεν θα σε ξεχασω ποτε... Θα σ αγαπω, ασχετα με το τι εκανες... Δεν εφταιγες εσυ, δεν ηταν δικη σου επιλογη....

Can 't help anymore, can 't control my emotions............... :(

αφιερωμενο.............................. . :(
    " I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."

Senior Member
    Να υποθέσω πως αυτό είναι και η απάντηση στη δική μου ερώτηση;

Senior Member
    δεν ξερω αλλα ακριβως ετσι νιωθω κ κλαιω παρα πολυ, ετσι ακριβως νιωθω κ ειμαι πεσμενη, δεν εκανα κατι να εξωτερικευσω τα συναισθηματα μου, δισταζω μηπως τον πληγωσω η μηπως κανω κατι λαθος κ ειμαι περιεργα...... :(

Senior Member
    οκ κοπελιά, ξεκαθάρισε το πρώτα μέσα σου και εμείς εδώ είμαστε.

αποφάσισε πρώτα κοπελιά μου αν τον θες πραγματικά ή αν ο λόγος που κλαίς στο βάθος είναι μοναξιά και έλλειψη σχέσης. γιατί κάποιες φορές η επιθυμία μετά το χωρισμό να είμαστε κοντά σ΄αυτόν με τον οποίο χωρίσαμε είναι αποτέλεσμα΄αισθήματος μοναξιάς και όχι έλλειψης του. έχω βιώσει τετοιο συναίσθημα γι αυτό σου λέω να προσέξεις, να δεις τι πραγματικά θέλεις, μην τα ξαναφτιάξεις δλδ απλά για να μην είσαι μόνη.
    Σκέψου επίσης πως θα βλεπες μια καινούργια σχέση στη ζωή σου, ένα νέο άτομο στη ζωή σου και άρα κλείνεις το παλιό κεφάλαιο. Σε ενθουσιάζει αυτή η σκέψη ή δε θες καθόλου να την σκέφτεσαι? Μήπως δυσκολεύσαι να βρεις κάποιον άλλο ή κάποιον που να σου προσφέρει τα ίδια μ αυτόν και λόγω της δυσκολίας αυτής τον πεθυμάς πίσω? απαντήσεις σ αυτά τα ερωτήματα θα σε βοηθήσουν να ξεδιαλύνεις τι θες.
    Αν όμως τον αγαπας και τον θες τόσο πολύ, κάνε την κίνηση, μίλα του, μην το αναβάλλεις!! μην αφήνεις το χρόνο να παιρνά, είναι εις βάρος σου γιατί το πράγμα ξεθωριάζει και κινδυνεύεις να βρεθεί άλλη στη ζωή του. Και μην κάθεσαι και κάνεις σενάρια τι θα πεις ή πως θα τα πεις. Να σαι απλά ο εαυτός σου, να του μιλήσεις ίσια, να του πεις αυτό που σου βγαίνει με το ωραίο συναίσθημα που σε διακρίνει, τόλμα να του ζητήσεις συγνώμη και να του ζητήσεις να τα ξαναφτιάξεται ή να βρεθείτε για ενα καφε να τα πείτε. και που ξέρεις! μπορεί κι αυτός να θέλει και να περιμένει από σενα!
    γιάννης

Senior Member
    γιαννη νομιζω οτι τον αγαπαω αληθινα, το ενδεχομενο νεας σχεσης με καποιον ουτε καν το σκεφτομαι, προς το παρον τουλαχιστον δεν υπαρχει καν μεσα στο μυαλο μου, οπως ειπα εγιναν φασεις κ με αλλους αλλα τιποτα δεν συνεχιστηκε ουτε οταν εκανα κατι με αυτους ειχα συναισθηματα, συναισθηματα εχω μονο γι αυτονα, αλλα τον εχω πληγωσει κ δεν ξερω αμα μπορεσει να με ξαναεμπιστευτει κ σιγουρα η σχεση μας (αμα τα ξαναβρουμε) θα ειναι ειτε με τα χαλιναρια ειτε με το γαντι, σαφως κ δεν θα ειναι οπως πριν, κ παλι που τα γραφω κλαιω, δεν ξερω τι εχω παθει, λεω να του στειλω το παραπανω με e-mail γιατι αν τον παρω τηλ λεω μην θυμωσει κ με βρισει η μου το κλεισει κ μετα μεινω καγκελο, απο τη μια θελω πολυ κ δεν αντεχω αλλο να μην εκφραζομαι, απο την αλλη κοντευω να διαλυθω κ απ την αλλη δισταζω να κανω κινηση, αλλα εχω μετανιωσει ειλικρινα κ μπορω να κανω νεα αρχη, αυτο θελω να του δωσω να το καταλαβει......

Senior Member
    γιατι δεν το συζητας μαζι του, για να καταλαβεις αν πραγματικα του εχει τελειωσει η αν τυχον ειναι ηδη αλλου, η απλα δεν σε εμπιστευεται επειδη εχεις φερθει τοσο κυκλοθυμικα στο παρελθον?
    αν το προβλημα ειναι το πρωτο και εχεις τελειωσει γι αυτον, αστον να παει στο καλο τον ανθρωπο.
    αν το προβλημα ειναι το δευτερο, θα πρεπει να βρεις τροπο να τον πεισεις οτι δεν εισαι πλεον ασταθης.

Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast