IT 'S NEVER TOO LATE..... ( TON ΘΕΛΩ ΠΙΣΩ...) - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 31 to 45 of 51
    Senior Member
    να τον παρω δλδ τηλ κ να του το πω ?? μαλλον αυτο θα κανω, φοβαμαι βεβαια μην εχει βρει αλλη, αν εχει γινει αυτο δεν θα ανακατευτω, ας ειναι καλα κ ευτυχισμενος οπου κι αν ειναι, αμα δεν εχει βρει εχω ελπιδες αλλα πρεπει πιστευω να ειμαι προσεκτικη περισσοτερο κ να κανω τους σωστους χειρισμους...
    " I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."

Senior Member
    ναι, να παρεις τηλ. η να τον συναντησεις και να συζητησεις μαζι του.
    στο τηλεφωνο, θα στο ξεκοψει πιστευω , αν υπαρχει αλλη η δεν το συζηταει καν.
    αν το συζηταει, μιλα του ειλικρινα για οσα νοιωθεις, για τους λογους που σε οδηγησαν στα λαθη, πεισε τον για το τι αλλαξε στις σκεψεις σου και ετσι ξερεις οτι δεν θα τα επαναλαβεις.

Senior Member
    τον πηρα τηλ το μεσημερι κ μιλησαμε..
    μου φανηκε καπως ψυχρο το υφος του γενικα, ειπαμε τα τυπικα δλδ πως περναω, πως περναει κτλ, αλλα σαν να ηταν λιγο απομακρος, τον ειπα διστακτικα οτι εχω ακομη καποια αισθηματα γι αυτονα κ οτι απλως ηθελα να του το πω κ απο κει κ περα αυτος ας αποφασισει, απλα το λεω γιατι δεν αντεχω αλλο κ θεωρω με τον εαυτο μου οτι αυτο πρεπει να κανω, κ μου απαντησε οτι "γιατι τωρα μου βαζεις δυσκολα", "δεν ξερω ειλικρινα τι να σου απαντησω", κ τον ειπα αμα θελει να βρεθουμε για καφε αυτες τις μερες να μιλησουμε απο κοντα καλυτερα κ μου το αφησε αιωρουμενο "θα δουμε"
    αυτα ολα τι σημαινουν?? οτι μαλλον δεεεν ?? κ γιατι δεν το λεει ευθεως ?? αμα βρηκε αλλη παιζει κι αυτο αλλα μεσα σε ενα μηνα ποτε προλαβε να ξεπερασει το χωρισμο κ να τη βρει κ να κανει νεα αρχη, αλλα παιζει αμα εχει αλλη να το κανε για να νιωσει προσωρινα ανακουφιση, δεν ξερω τι να πω, ουτε τι εχει στο μυαλο του, πολυ ντεμι μου φανηκε....

Senior Member
    Quote Originally Posted by Lacrymosa View Post
    τον πηρα τηλ το μεσημερι κ μιλησαμε..
    μου φανηκε καπως ψυχρο το υφος του γενικα, ειπαμε τα τυπικα δλδ πως περναω, πως περναει κτλ, αλλα σαν να ηταν λιγο απομακρος, τον ειπα διστακτικα οτι εχω ακομη καποια αισθηματα γι αυτονα κ οτι απλως ηθελα να του το πω κ απο κει κ περα αυτος ας αποφασισει, απλα το λεω γιατι δεν αντεχω αλλο κ θεωρω με τον εαυτο μου οτι αυτο πρεπει να κανω, κ μου απαντησε οτι "γιατι τωρα μου βαζεις δυσκολα", "δεν ξερω ειλικρινα τι να σου απαντησω", κ τον ειπα αμα θελει να βρεθουμε για καφε αυτες τις μερες να μιλησουμε απο κοντα καλυτερα κ μου το αφησε αιωρουμενο "θα δουμε"
    αυτα ολα τι σημαινουν?? οτι μαλλον δεεεν ?? κ γιατι δεν το λεει ευθεως ?? αμα βρηκε αλλη παιζει κι αυτο αλλα μεσα σε ενα μηνα ποτε προλαβε να ξεπερασει το χωρισμο κ να τη βρει κ να κανει νεα αρχη, αλλα παιζει αμα εχει αλλη να το κανε για να νιωσει προσωρινα ανακουφιση, δεν ξερω τι να πω, ουτε τι εχει στο μυαλο του, πολυ ντεμι μου φανηκε....
    xm
    αυτη η απαντηση, μπορει να σημαινει τα παντα , εκτος απο το ΠΟΛΥ αισιοδοξο σεναριο, που θα ηταν, να ειναι τρελος για σενα, να εχει μετανοιωσει που σε χωρισε, να κανει κρα για ενα νευμα σου οτι μπορει κατι να ξαναγινει και να περιμενε κατι τετοιο για να σου πει κι αυτος ποσο το θελει να ξαναειστε μαζι.

κατα τα αλλα, η απαντηση αυτη μπορει να σημαινει:
    1. το δυσαρεστο σεναριο = "μην τα κανεις δυσκολα τα πραγματα βρε κουκλα μου. τα ειπαμε. δεν τα ειπαμε??? μετα απ οσα γινανε, μου ζητας να ξαναειμαστε μαζι? δεν θελω να γινω αποτομος και να σε στεναχωρησω, αλλα εχουμε τελειωσει"
    2. το μεσαιο σεναριο = υπαρχει αλλη, η δεν υπαρχει ακριβως, αλλα ψηνεται και του προκαλει μπερδεμα η αντιδραση σου, τον βαζει σε διλλημα αν θα πρεπει να προχωρησει οπως τα εχει δρομολογησει η πρεπει να κοντοσταθει και να σε ξανασκεφτει σαν υποψηφια.
    3. το ευχαριστο σεναριο = "τοση στεναχωρια περασαμε και τοσο κοπο εκανα να σε βγαλω απ την ζωη μου και τωρα με ξαναγυρνας στα ιδια. ασε να δω λιγο αν ειμαι διατεθιμενος να ξανασχοληθω με κατι που μας εφερε εδω που μας εφερε κι αν αποφασισω οτι εχω το κουραγιο, μπορει να τα πουμε για να δουμε αν μπορει να γινει κατι."

σε καθε περιπτωση, το "θα δουμε" σημαινει οτι το μπαλακι το εχει πλεον αυτος και θα σε ειδοποιησει αν υπαρξει επομενη φαση.
    δεν εχεις παρα να περιμενεις να δεις , αν θα δειτε η δεν θα δειτε...

Senior Member
    λακρυ δε μπορεσα να διαβασω ολα τα ποστ με πηραν τα κλαμματα.κ εγω στην ιδια ακριβως φαση ειμαι.οταν καποιος τα δινει ολα σου δειχνει οτι ναι ειμαι εκει κ συ κανεις σπασμωδικες κινησεις επομενο ειναι να ρθει ο χωρισμος.σημερα μου στειλε κατι πραγματα που ειχα αφησει σπιτι του..την κυριακη εχει γενεθλια..ηταν ο αντρας της ζωης μου..καναμε ονειρα..δε μπορω να γραψω αλλο χαλια

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    xm
    αυτη η απαντηση, μπορει να σημαινει τα παντα , εκτος απο το ΠΟΛΥ αισιοδοξο σεναριο, που θα ηταν, να ειναι τρελος για σενα, να εχει μετανοιωσει που σε χωρισε, να κανει κρα για ενα νευμα σου οτι μπορει κατι να ξαναγινει και να περιμενε κατι τετοιο για να σου πει κι αυτος ποσο το θελει να ξαναειστε μαζι.

κατα τα αλλα, η απαντηση αυτη μπορει να σημαινει:
    1. το δυσαρεστο σεναριο = "μην τα κανεις δυσκολα τα πραγματα βρε κουκλα μου. τα ειπαμε. δεν τα ειπαμε??? μετα απ οσα γινανε, μου ζητας να ξαναειμαστε μαζι? δεν θελω να γινω αποτομος και να σε στεναχωρησω, αλλα εχουμε τελειωσει"
    2. το μεσαιο σεναριο = υπαρχει αλλη, η δεν υπαρχει ακριβως, αλλα ψηνεται και του προκαλει μπερδεμα η αντιδραση σου, τον βαζει σε διλλημα αν θα πρεπει να προχωρησει οπως τα εχει δρομολογησει η πρεπει να κοντοσταθει και να σε ξανασκεφτει σαν υποψηφια.
    3. το ευχαριστο σεναριο = "τοση στεναχωρια περασαμε και τοσο κοπο εκανα να σε βγαλω απ την ζωη μου και τωρα με ξαναγυρνας στα ιδια. ασε να δω λιγο αν ειμαι διατεθιμενος να ξανασχοληθω με κατι που μας εφερε εδω που μας εφερε κι αν αποφασισω οτι εχω το κουραγιο, μπορει να τα πουμε για να δουμε αν μπορει να γινει κατι."

σε καθε περιπτωση, το "θα δουμε" σημαινει οτι το μπαλακι το εχει πλεον αυτος και θα σε ειδοποιησει αν υπαρξει επομενη φαση.
    δεν εχεις παρα να περιμενεις να δεις , αν θα δειτε η δεν θα δειτε...
    Και μία τέταρτη, πιο αισιόδοξη Την θέλει πίσω αλλά θέλει και να της ψήσει το ψάρι στα χείλη για ότι του κανε! Αλλά τί λέω; Αυτό μόνο γυναίκα θα το κανε!

Πάντως αν σε δεχόταν πάλι πίσω χωρίς μια αντίρρηση μια "δυσπεψία" δεν θα καταπατούσε την αξιοπρέπειά του; Πρέπει να επιμείνεις περισσότερο! Δεν κατάλαβα; μόνο εμείς θα γινόμαστε ρόμπες!
    ""Ο μοναδικός σκοπός του e-psychology είναι να προσφέρει έναν χώρο όπου όλοι θα μπορούν να ανταλλάξουν [B]ιδέες[/B] και [B]εμπειρίες[/B] και να συζητήσουν θέματα της Ψυχικής Υγείας.""

Senior Member
    χαχαχχαχαχαχαχα
    οκ μιλιτον, το δεχομαι
    αν και, συμφωνω επισης, οτι θα το εκανε μια γυναικα αυτο, ενω ενας ανδρας, δυσκολα ;)

Senior Member
    παιδια σας ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις !!
    το θεμα ειναι οτι πλεον ειναι στο χερι του τι θα αποφασισει, δεν θελω να τον πιεσω για να μην φανει οτι τον πρηζω κ οτι δεν αντεχω χωρις αυτον (αν κ η αληθεια αυτη ειναι ), δεν θελω δλδ να φανω γραφικη, υπερβολικη κ επιτηδευμενη...
    ας αποφασισει ο,τι θελει, αλλα νομιζω οτι αμα περασει καιρος κ "δεν δουμε", μαλλον το θεμα ειναι ληξαν τοτε ??
    σκεφτηκα κατι αλλο, να τον ρωτησω αμα εχει αλλη ?? η θα φανει πολυ καπως ?? γιατι ειναι κ αυτο ενα θεμα, αμα εχει αλλη δεν κανω κινηση, αμα δεν εχει εχω καποιες ελπιδες ακομα, αλλα δεν πρεπει να το ξερω ωστε να μην βαδιζω στα τυφλα ??

Senior Member
    ναι, πολυ σωστα, δν πρεπει να γινεις φορτικη με παραπανω τηλεφωνα και κωλοτριψιματα.
    για την ερωτηση για την αλλη, δεν εξρω ποσο φρονιμο ειναι να ρωτησεις.
    ειχες την ευκαιρια να ρωτησεις στην ζουλα καθως ειχατε την συζητηση την χθεσινη.
    δεν το ρωτησες.
    τωρα, ειπες θα περιμενεις απο αυτον.
    θα κανεις διαλειμμα απο την αναμονη για να κανεις μια ερωτησουλα?(και τι ερωτησουλα!!!!)
    λιγο αμηχανο δεν ειναι?
    εγω θα ελεγα να το ρωτησεις μονο εφοσον επιδιωξει επικοινωνια αυτος, ειτε για να σου πει τις σκεψεις του ειτε για να δει τι κανεις κλπ. να μην ξαναπαρεις επιτουτου για να μαθεις για αλλη.
    σκεψου το απλουστερο:
    ουτε ξερεις αν θα σου πει αληθεια η ψεματα, σε οποια χρονικη στιγμη κι αν το ρωτησεις. οποτε γιατι να χωθεις τωρα και να τα κανεις χειροτερα?

Senior Member
    ρεμεντι δικιο εχεις, ο,τι κ να μου πει μπορει να ειναι κ αληθεια κ ψεματα, δεν μπορω να εξακριβωσω αμα εχει αλλη, εκτος κι αμα τους πετυχω στο δρομο μαζι.. κατα τ αλλα πλεον αυτος εχει το μαχαιρι αυτος κ το πεπονι, κ δεν θελω να φανω πιεστικη γιατι μετα θα αγανακτησει κ ισως επιτυχω το αντιθετο απο το αρχικα επιδιωκομενο αποτελεσμα, θα περιμενω να με παρει καποια στιγμη τηλ η αμα μου στειλει μηνυμα, δεν θελω να τον πρηζω γιατι ετσι δεν θα γινει κατι κ θα βριστουμε μετα..
    καλυτερα να μην τον ρωτησω, κ παει πολυ να τον παρω πχ τηλ τωρα κ να τον πω "ελα, να σε ρωτησω, μηπως εισαι με αλλη??"
    δεν ξερω πως θα το δει, αλλα μπορει κ να το παρει ως χωσιμο κ δεν θελω κατι τετοιο..
    αμα ειχε ομως δεν θα επρεπε χτες να μου το πει ? καμια νυξη δεν εκανε περι αλλης...

Senior Member
    μονο αν ηταν κατι πολυ σοβαρο θα στο ελεγε.
    να χαιρεσαι που δεν στο ειπε.
    εχεις ελπιδες να μην υπαρχει η να μην το θεωρει δεσμευτικο.

Senior Member
    In the bounders of nowhere , at the very edge of your eyelashes
    Λακρυ, διαβασα τα ποστ εδω... η δικια μου αποψη θα ειναι αν οχι απολυτη, δηκτικη σιγουρα καταπελτης.
    Την απιστια δεν μπορω να καταλαβω αν θα ειχα την δυναμη να την συγχωρησω και την αδυναμια να μου την κανουν.
    Πιστευω πως το χειροτερο πραγμα που μπορεις να κανεις σε μια σχεση ειναι να αναζητησεις σαρκικη απολαυση αλλου.
    Εγω προσωπικα δεν θα το συγχωρουσα καθολου.Ισως υπαρχουν ατομα που το υπομενουν.(Ξερω πως θα φαω κραξιμο για αυτα που λεω.Ειδικα για το γεγονος οτι εγινα τριτο προσωπο σε σχεσεις για τις οποιες δεν ηξερα.Ηταν πολυ δυσκολο για μενα να δεχτω οτι δεν το εψαξα αρκετα , οτι οτι οτι.... τεσπα το θεμα ειναι ο νικος σου εδω.)
    Ειναι δυσκολο οτι και να πεις.Να βγαλω περιπτωσεις θα μπορουσα και αλλες, η ρεμεντι ομως πιστευω εχει κανει εκτενη καλυψη.
    Η εμπιστοσυνη ειναι σαν την παρθενια αν την χασεις την χανεις για παντα.
    Δωσε μου στα χειλη σου να πιω το αθανατο νερο

Senior Member
    ιθακη κατσε απο τη μια λες οτι εχεις υπαρξει τριτο προσωπο σε σχεσεις κ απο τη αλλη οτι δεν θα συγχωρουσες την απιστια ?? Λοοολλ !!!
    Οσο για το τελευταιο δεν συμφωνω ρε συ, η παρθενια απαξ κ χαθει παει τελειωσε αυτο ηταν χαθηκε, η εμπιστοσυνη ομως μπορει να κερδηθει, μπορει κ να την χασεις απο τον αλλον κ να παψει να σε εμπιστευεται, βεβαια 1-2 φορες αμα γινει μετα μην το κανεις κ συστημα γιατι μετα φυσικα κ ο αλλος δεν θα σε εμπιστευεται οπως δεν θα τον εμπιστευοσουν κι εσυ αμα βρισκοσουν στη θεση του.....

Senior Member
    In the bounders of nowhere , at the very edge of your eyelashes
    Μαλλον κατι λαθος σου εδωσα να καταλαβεις.
    Δεν το γνωριζα σε ολες τις περιπτωσεις (3) Κατηγορω τον εαυτο μου που δεν το εψαξα αρκετα .
    Στην πρωτη φορα ηταν ενα αθωο φλερτ που κρατησε 6 μηνες πριν απο 11 χρονια... τεσπα... τα δικα μου θα τα λεω σιγα σιγα .... μην ανησυχεις.
    Το να γινεται κατι εν γνωση σου ειναι τελειως διαφορετικο απο το να μην το ξερεις....
    Δεν εχω κερατωσει ποτε μου και το θεωρω τιμη μου .Ειχα πειρασμους πολλους . .. οσο να ναι εχω και 2 μικροτερες αδερφες που εχουν πολλες φιλες.
    Βεβαια ενα ξερω πως ακομη δεν εχω ζησει τπτ.... εχω πολλα να δω και να κανω.Στο ειχα πει πολλες φορες γινομαι απολυτος... ιδιως με μενα.Μακαρι να σου πανε ολα καλα λακρυ.
    Δωσε μου στα χειλη σου να πιω το αθανατο νερο

Senior Member
    ιθακη σορρυ νομιζα οτι εσυ κερατωσες επειδη ειπες για τριτο προσωπο, it 's ok now !!
    συμφωνω αλλο ειναι να γινεται κατι ενσυνειδητα κ αλλο εν αγνοια σου !!

Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast