Δεν ξερω την σεξουαλικη μου ταυτοτητα!
Καλησπερα! Πριν απο λιγο γραφτηκα στο φορουμ μηπως και με βοηθησει καποιος! Δεν ξερω τι ειμαι! Πιστευω πως ειμαι gay αλλα δεν θελω να ειμαι γιατι οπως και να το κανουμε οι γκει δεν ειναι αποδεκτοι στην κοινωνια (ειδικα στην Ελλαδα)! Εχω περασει ηδη πολλα και ασχημα με την οικογενεια μου! Ειμαι μοναχοπαιδι και δεν επιβιωνω με τους γονεις μου για αυτο αλλωστε και απο μικρη ηλικια δεν ζω στο ιδιο σπιτι με αυτους! (αλλα στην ιδια γειτονια)!! Τωρα πλεον ειμαι 16 ετων! Απο καποια χρονια που ολοι οι εφηβοι αρχιζουν να ανακαλυπτουν την σεξουαλικη τους ταυτοτητα καταλαβα οτι μου αρεσουν οι αντρες! Ισως καποιοι με κοροιδεψουν! Εγω πραγματικα δεν το θελω αυτο που ειμαι! Μεχρι περυσι αρνιομουν και στην σκεψη οτι ειμαι Γκει! Ερωτευτηκα φετος για πρωτη φορα ενα μεγαλυτερο απο εμενα ατομο που ειναι αντρας και αυτο ηταν το κερασακι στην τουρτα για να ανακαλυψω το τι ειμαι! Δεν ειμαι σε κατασταση πανικου! Ειμαι ψυχραιμος και πολυ σκεπτομενος για το μελλον! Εγω δεν θελω να ειμαι! Ωρες ωρες που ακουω τους αλλους να κοροιδευουν καποιους Γκει αισθανομαι ασχημα! Οχι για τους αλλους τοσο πολυ οσο για εμενα! Δεν το εχω πει σε κανεναν! Μια φιλη μου και η θεια μου που μιλαμε πηγαν να με ρωτησουν τι ειμαι! Αν ειμαι Γκει! Γιατι οπως και να το κανουμε ειναι παραξενο σε αυτη την ηλικια ακομα να μην εχω κανει σχεση με κοπελα! Αλλα εγω οσο και να ηθελα να μοιραστω με καποιον τα προβληματα μου το αρνηθηκα και καταπια τον πονο μου! Γενικα στην ζωη δεν με πιανει πανικος! Εχω τρομερη ψυχραιμια! Εχω συνηθισει απο την μικρη ηλικια να πληγωνομαι απο τους αλλους (γονεις, συγγενεις και συμμαθητες) και τον τελευταιο καιρο εχω μια ασυνηθιστη ψυχραιμια! Απο παλια απο το σχολειο με κοροιδευαν καποιοι που τωρα στο Λυκειο εχουν σταματησει! Αυτο τον καιρο ειμαι τελειως μπερδεμενος για την σεξουαλικη μου ταυτοτητα που δεν ερεθιζομαι για τιποτα! Ειμαι ολο στην σκεψη! Ολο ψαχνω στο Ιντερνετ για αρθρα και πληροφοριες για το θεμα μου! Απλα φοβαμαι πολυ για το μελλον! Δεν ξερω τι θα κανω! Αν θα αποδεχτω το τι ειμαι! Τι θα πουν οι δικοι μου? Τι θα κανω? Θα χασω την ευκαιρια να αποκτησω οικογενεια? Θα ηθελα να μου απαντησουν σοβαρα ατομα και να με βοηθησουν και οχι να με κοροιδεψουν! Επισης μπορει να μου πει καποιος αν γινεται να το αλλαξω αυτο? Δηλαδη αν γινεται να αλλαξω την ελξη μου προς το ιδιο φυλλο!?