Results 16 to 30 of 182
-
18-01-2012, 00:36 #16
Χρυσα πραγματικα σε ευχαριστω πολυ που σπαταλησες χρονο για να με βοηθησεις!!!! :) Ολα αυτα που μου ειπες να κανω σιγουρα θα βοηθησουν!!! Πολυ χρησιμες οι μεθοδοι αυτοι για να ενισχυσω την αυτοπεποιθηση μου!!! Οσο για το οτι θα επισκεφτω ψυχολογο θα το κανω!!! Θελω να το κανω!!! Για να βοηθηθω και απο 'κει για να κανω τα σωστα στην ζωη μου!!! Το θεμα ειναι οτι 1. Κοστιζει αρκετα να επισκεπτεσαι συχνα εναν ψυχολογο και 2. και κυριοτερο! ο πατερας μου θα μου ζητησει τον λογο για να παω σε ψυχολογο! Μηπως γινεται να παω μονος μου??? Επειδη ειμαι ανηλικος δεν ξερω αν μπορω! Α για τον πατερα μου ξεχασα να πω οτι εδω και 2 χρονια (μπορει και παραπανω) απαταει την μανα μου με μια γκομενα (μπορει και παραπανω) και εχει κατι λεφτα που η μητερα μου τα εβαλε στον δικο του λογαριασμο για να τα προσεχει αυτος!!! Μονο δεν τα προσεχει!!! Αντιθετως τα κρυβει και τα χαλαει οχι για αναγκες της οικογενειας, βασικες αλλα για δικη του καλοπεραση και με την γκομενα του!!! Αυτα τα εχω πει στην γιαγια μου και μου εχει πει να κανω υπομονη!!! Δεν μπορω να κανω τιποτα ακομα γιατι ειμαι μικρος!!! Αλλωστε δεν πολυασχολουμαι και μαζι του τελευταια!!! Εχω τα δικα μου!!! Και πρεπει να δω τι θα κανω με τα δικα μου!!! Σε ευχαριστω πολυ παντως για τις συμβουλες σου!!! Με βοηθησαν πραγματικα πολυ!!! Να 'σαι καλα!!! :) (οχι αυτα περι αυτοκτονιας τα ειχα σκεφτει σε μερικες καταστασεις πανικου αλλα δεν το εκανα τελικα επειδη δειλιασα!!!)
- 18-01-2012, 00:44 #17
Νιφαδα σε ευχαριστω και εσενα!!! Ναι το ξερω οτι ειναι αποδεκτοι οι γκει σημερα αλλα οπως και να το κανουμε στην Ελλαδα ζουμε που ακομα βαζουν ταμπελιτσες!!!
π.χ. Γκει=αδερφη=κουνιστος και λυγιστος=στερημενος=> ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΗ!!!
Στρειτ=γυναικας=χωνει μπουνιες=βαρυς και ασηκωτος=μαγκας=> ΑΝΤΡΑΚΛΑΣ!!!
Καπως ετσι τα σκεφτεται ενας απλος αμορφωτος ανθρωπος!!! Θελω και εγω να γνωρισω και αλλα Γκει ατομα (και εχω υποψιν μου μερικους) αλλα δεν τους ξερω καλα και δεν ξερω τι ειναι!!! Πως να καταλαβω αν ειναι Γκει καποιος??? Να παω να τον ρωτησω αν ειναι????? Θα γινω ρεζιλι!!!!!! :Ρ
18-01-2012, 00:50 #18
...γρηγορη, να σε ρωτήσω κάτι?
Τι ήταν αυτό που έκανε τα παιδιά στο σχολείο να σε λένε γκέι?
18-01-2012, 01:18 #19
18-01-2012, 01:42 #20
http://www.helping.gr/CBE5611C.el.aspx
μπορεις να κανεις την αρχη σου καπως ετσι..αυτο βρηκα προς το παρον ειναι απο το χαμογελο του παιδιου και αναφερεται σε ψυχολογικη υποστηριξη για φοιτητες..για αρχη θα παρεις τηλ και θα μιλησεις,ζητησε βοηθεια πες για το οικονομικο προβλημα,πιστευω να σε καθοδηγησουν καθως αν δεν μπορουν οι ιδιοι θα σε στειλουν ισως σε καποιο κεντρο που παρεχει δωρεαν ψυχολογικη υποστιριξη για να επισκεφτεις καποιον ειδικο απο κοντα..τεσπα θα σου λυσουν πολλες αποριες και πιστευω οτι θα νιωσεις καλυτερα.
γνωμη μου ειναι να μην το ζητησεις απο τον πατερα σου γιατι εκεινος δεν σε κατανοησε ολα αυτα τα χρονοια γιατι να το κανει τωρα?ασε που μεσα του ισως να ξερει οτι η αιτια που θες να το κανεις ειναι εκεινος και ισως να σε αποτρεψει για να μην ξεφτιλιστει η απο φοβο μην ζητησει ο ψυχολογος σου να δει κι εκεινον.
εαν κι εφοσον εμπιστευεσαι την γιαγια σου-δεν ξερω και τα οικονομικα της γυναικας-ισως να το ζητουσες σε εκεινη?
φυσικα και δεν χρειαζεται να εισαι ενηλικας απο οσο ξερω για να κανεις κατι τετοιο..παρτο αποφαση δεν τον εχεις αναγκη πια..δεν χρειαζεται να το ξερει,μην του δωσεις κανενα δικαιωμα ωστε να σε ελεγξει..
και μην κανεις πρωτυπο κανεναν απο τους δυο γονεις σου..εσυ εισαι μια ξεχωριστη προσωπικοτητα και αντιλαμβανεσαι τα παραλογα γι αυτο μας τα λες κι εδω..
μην με ευχαριστεις χαιρομαι παρα πολυ που θελεις να βοηθηθεις,αυτη θα ειναι η δικη μου ευχαριστηση
θελω να ξερεις βαθυα μεσα σου πως αξιζεις ατελειωτες ωρες γραψιματος και οχι μονο αυτο.αξιζεις πολλα περισσοτερα απο αυτα που πηρες στην ζωη σου ως τωρα..
διεκδικησε τα..
18-01-2012, 01:51 #21
δυστυχως αυτες οι ταμπελες υσχιουν στο 2012 αν ειναι δυνατον και ομως..σιγουρα μπορεις να γνωρισεις ανθρωπους που ειναι γκει αν αρχισεις να βγαινεις καμια βολτα και επιδιωξεις να κανεις γνωριμιες με ατομα εφοσον παψεις να κλεινεσαι στον εαυτο σου..καποιοι δεν το κρυβουν και δεν ντρεπονται γι αυτο οποτε λιγο πολυ το καταλαβαινεις απο τις συζητησεις τους αλλα για να μην επηρεαστεις σε αυτη την ευαλωτη φαση,γνωμη μου ειναι να πεις για ολα αυτα που σε απασχολουν πρωτα σε καποιον ειδικο και αφου προσανατολιστεις μπορεις να επικοινωνησεις με αυτα τα ατομα..πλεον θα ξερεις τι ακριβως θελεις να εισαι και πως το θελεις..
18-01-2012, 02:04 #22
επισης αν τελικα καταφερει να σε βοηθησει η γιαγια σου δεν χρειαζεται να της πεις ακριβως τον λογο..πες της απλα οτι θελεις να μιλησεις σε καποιον γιατι εχεις καποιες φοβιες γενικου περιεχομενου η ελλειψη αυτοπεποιθησης..οσο για τους ψυχολογους τηρουν το ιατρικο απορητο δηλαδη ειναι υποχρεωμενοι να σε αντιμετωπισουν με εχεμηθεια και να μην πουν σε κανεναν δικο σου για οτι σε απασχολει αν δεν το θελησεις εσυ
18-01-2012, 09:36 #23
δεν μπορεις να ξερεις αν εισαι γκει αν και εφοσον δεν εχεις παει ουτε μια φορα με γυναικα απ οτι καταλαβαινω
Όπως υπάρχουν πολλά str8 άτομα που ουδέποτε έχουν αναρωτηθεί/αμφισβητήσει τη σεξουαλικότητά τους...τουλάχιστον όχι σε σημείο που να χρειάζονται να κάνουν ομοφ/λες "δοκιμές" έτσι υπάρχουν και LGB άτομα.
φιλικά πάντα
18-01-2012, 11:49 #24
θεωρω οτι το να βρισκεσαι σε μια πολυ ευαλωτη ηλικια με προβληματα στο σπιτι και ελλειψη αυτοεκτιμησης και δεκα βλακες να σε βαφτιζουν γκει γιατι συμπεριφερεσαι διαφορετικα κ κλεινεσαι στον εαυτο σου κ φοβασαι να πλησιασεις κοπελα...ειναι πολυ βασικος παραγοντας για να σε οδηγησει εκει που λεει μαλιστα οτι δεν θελει να ειναι..διαβασε ολες τις απαντησεις αναλυτικα..το να εισαι ετσι επειδη σου το λεει το ενστικτο σου το καταλαβαινω,το να γινεις ομως λογο ανασφαλειων ειναι λιγο παραξενο και θελει περισσοτερο ψαξιμο..το ποιο ευκολο ειναι να ωθησουμε αυτο το παιδι σε κατι που δεν επιθυμει πραγματικα οπως λεει..το δυσκολοτερο ειναι να βρουμε απο που πηγαζει αυτο που αισθανεται..με ολο τον σεβασμο μου επισης.να σαι καλα..
18-01-2012, 12:40 #25
Δε φαίνεται στο γραπτό σου λόγο η ψυχραιμία που σου αποδίδεις. Φαίνεται το αντίθετο σε μένα. Ότι έναν ψιλοπανικό τον τρως. Αυτό μπορεί να οφείλεται σε πολλούς παράγοντες. Η ηλικία σου και η έλλειψη εμπειριών μπορεί φυσικά να είναι ένας απ' αυτούς, το περιβάλλον σου, το τι έμαθες για τις πρέπουσες σεξουαλικές συμπεριφορές και από πού το έμαθες ακριβώς, η ίδια μας η κουλτούρα δεν είναι και η πλέον κατάλληλη και που δημιουργεί όρους αποδοχής όλου του φάσματος της ανθρώπινης σεξουαλικότητας, η πίεση για να είσαι ένας "καθόλα εντάξει άντρας", peer pressure, το στενό σου περιβάλλον, οικογενειακό, σχολικό, που σπρώχνει προς καταναγκασμό και υποταγή σε νόρμες, και τόσα άλλα. Όμως ξέρεις δεν είναι συνώνυμο καμιάς δυστυχίας η σεξουαλική μας προτίμηση, ούτε καν το φύλο μας, ούτε καν τι φύλο έχουν τα σώματα που μας ελκύουν και αυτά που γουστάρουμε να ερωτευόμαστε και να αγαπάμε. Για να σου το κάνω πιο απλό θα σου πω ότι ξέρω πολλούς γκέι όχι μόνο ευτυχισμένους, όχι μόνο ολοκληρωμένους, όχι μόνο σε σχέσεις που τους καλύπτουν και που τους εκφράζουν, αλλά και με κύκλο κοινωνικό που τους ταιριάζει, χώρους που τους πάνε, αγάπες, ιστορίες, εμπειρίες, φίλες και φίλους, διασκέδαση, χαρά, και ακτιβισμό και πολλά άλλα που θα σε έκαναν να απομυθοποιήσεις αυτό το περιβόητο στίγμα, την "καταδίκη" τρόπον τινά και τον διαχωρισμό ανάμεσα σε ετερό και ομοφυλόφιλο.
Έχεις κάθε δικαίωμα να ζήσεις τη ζωή που θες, με όποιους θες αυτή να περιλαμβάνει και δεν έχει καμια το δικαίωμα να στο στερήσει αυτό. Και σε όσους πάνε να στο στερήσουν με το έτσι θέλω το δικαίωμα να αντισταθείς και να "επιβάλλεις" τη θέλησή σου με διάφορους τρόπους και ανάλογα το περιβάλλον και τι περιλαμβάνει αυτό.
Επίσης δεν βρίσκω αρνητικό το ότι αντλείς πληροφόρηση εκτός του στενού σου κύκλου. Καλό σου κάνεις, ανοίγεις τα μάτια σου, το μυαλό σου και πλαταίνεις τους ορίζοντές σου, έτσι πρέπει και προτείνω να το συνεχίσεις."Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
Σπύρος Μπιμπίλας
18-01-2012, 12:42 #26
@xrusaki
Όπως είπα και πριν δεν έχω παρακολουθήσει όλη τη συζήτηση. Όμως την έχω δει διαγώνια και ναι, χονδρικά τα προβλήματα που αναφέρετε τα έχω υπόψιν.
Ο σκοπός μου δεν είναι, προφανώς, να "ωθήσω το παιδί σε κάτι που δεν επιθυμεί" αλλά ούτε και να του χαϊδέψω τα αυτιά. Η τριβή μου με τα εν λόγω θέματα μου χτυπάει καμπανάκι όταν ακούω: "δεν θέλω να είμαι έτσι", "υπάρχει θεραπεία"; για ευνόητους λόγους (ή μη: conversion therapies). Πολύ πιθανόν να κάνω λάθος αλλά δεν μπορώ και να αγνοήσω τον έντονο φόβο του ως προς την (ενδεχόμενη) εξωτερική ομοφοβία - κατακραυγή.
Φυσικά και το όλο θέμα θέλει πολύ ψάξιμο και καλή δύναμη στο παιδί, μπροστά στην κακοτροπιά που πηγάζει από το περιβάλλον του, από τον κομπλεξισμό των συμμαθητών του κ.λπ..
18-01-2012, 13:13 #27
η σεξουαλικη ταυτοτητα δεν ειναι μια ταυτοτητα που δειχνουμε, το τι κανει ο καθενας στο κρεβατι του ειναι δικο του θεμα, καθαρα προσωπικο. οι gay ομως συχνα προκαλουν (μεχρι και παρελαση κανουν), γι'αυτο τους κραζουν ********* και τα λοιπα. αν δε το καναν, δε νομιζω να αντιμετωπιζωνταν πλεον και τοσο ρατσιστικα, αν και το ολο θεμα διαφορετικοτητα παντα ξεχωριζει και δημιουργει φοβο.
τωρα για τη περιπτωση σου το μονο που εχω να πω ειναι να μη κολλας ταμπελες κι εσυ. τι κι αν εισαι gay, bi, ή straight ? αμα δε δοκιμασεις τι γουσταρεις περισσοτερο δε προκειται να καταλαβεις. αλλα ακομα κι αν δοκιμασεις, παιζει να μη καταληξεις, οποτε δε χρειαζεται να εγκλωβιζεσαι σε κατι συγκεκριμενο, αστο ανοιχτο το θεμα σεξουαλικοτητα, και κανε αυτο που γουσταρεις και σου αρεσει περισσοτερο.
18-01-2012, 13:26 #28
κενό, δε θα σε ρωτήσουν κιόλα, άμα θες μην τους δίνεις την άδεια, λολ. ρε άι. herd mentality
"Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
Σπύρος Μπιμπίλας
18-01-2012, 14:06 #29
KENO πράγματι το τι κάνει κανείς στο κρεβάτι του δηλ. σε τι στάσεις επιδίδεται, αν αρέσκεται στις χειροπέδες ή τη σαντιγύ κ.λπ. δεν αφορά κανέναν και καμία.
Όμως η σεξουαλική ταυτότητα δεν αφορά μόνο στο: "τι κάνει κανείς στο κρεβάτι του" αλλά και στο τι κάνεις στο μπαλκόνι του σπιτιού του, στο σινεμά, στη δουλειά, στο χωριό, στο καράβι, στη πλατεία, στη καφετέρια, στο νοσοκομείο, στο δρόμο και παντού. Εκτός και αν εσείς τους/τις συντρόφους σας τους/τις έχετε μόνο στο κρεβάτι και μετά ... τους/τις εξαφανίζετε διά μαγείας.
Η σεξουαλική ταυτότητα δεν είναι... προτίμηση σε στάση του σεξ, αφορά τη ζωή του ατόμου, τις αποφάσεις που παίρνει, αφορά το οικογενειακό περιβάλλον, το σχολείο, τη δουλειά, τους γείτονες, την εργασία, τα κληρονομικά, σχεδόν τα πάντα.
Πολλοί ετεροφυλόφιλοι θεωρούν πρόκληση μόνο και μόνο την ύπαρξη των lgbtq ατόμων ή την υπενθύμηση αυτής...τα υπολοιπα είναι τραγικές, αναχρονιστικές και κοινότυπες δικαιολογίες.
Αφήστε τους ανθρώπους πραγματικά ησύχους ούτε την κριτική σας χρειάζονται, ούτε στην πλάτη σας κάθονται, ούτε το μπιφτέκι απ΄το στόμα σας παίρνουν!
18-01-2012, 14:50 #30
- Ναυταθλητικός Όμιλος Ποδηλατών Βάρκιζας "Ο Βουκεφάλας
Δεν καταλαβαίνω σε τι θα βοηθήσει το παιδί να το προτρέπουμε να μπει σε τέτοιου είδους ...λεπτομέρειες για να ...γαργαλιόμαστε εμείς και το ίδιο να εκτίθεται...
Και, αγοράκι μου, πάνω απ' όλα να είσαι ψύχραιμος και προσεκτικός και φρόντισε το άλλο που λες -ότι στο σχολείο κάνεις τον καραγκιόζη- πρόσεξέ το αυτό... γράφω λίγο βιαστικά γιατί βιάζομαι...
o/η Body-Rocker από πάνω κι άλλα παιδιά τα λένε πολύ καλά...
Kαι μη σε αγχώνουν όσοι σου κάνουν τον super extra straight και τον άντρα το βαρύ σε οικονομική συσκευασία...συνήθως δεν πάνε με τη γυναίκα τους ή τη φιλενάδα τους ούτε μια φορά το χρόνο...
και τώρα με την οικονομική κρίση άσ' τα...
Και μη βιάζεσαι... είσαι μικρό παιδάκι ακόμα... θα ξεκαθαρίσεις σιγά σιγά αν το θέμα σου είναι εμμονή ή όχι. Α, και μη φοβάσαι... όλοι αμφιβολίες έχουμε ακόμα και για τη μάνα που μας γέννησε, αλλά κάποιοι σκληρότεροι ή μάλλον πολύ υστερικοί για να το παραδεχτούν... Να προσέχεις να μην πέφτεις σε λούμπες και να μην υιοθετείς ασυνείδητα συμπεριφορές που οι άλλοι σου υπαγορεύουν κάνοντάς σε να νιώθεις αδύναμος, να είσαι κοινωνικός, μην μπλέκεις με τα κολο-site που προανάφερες και να 'χεις το μυαλό σου στα ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΣΟΥ και στο ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΣΟΥ.Last edited by Joann; 18-01-2012 at 23:06.