Προφιλ του ανθρωπου που με κακοποιησε
Καλησπερα σας κ παλι,Οπως γνωριζετε μαλλον απο την ενοτητα κακοποιηση κατευθειαν μετα την εφηβεια ο πατερας μου πεθανε ξαφνικα κ μετα υπεστη κακοποιηση απο τον θειο μου που θελησε δηθεν να μας παρηγορησει αυτο δεν μπορεσα εως τωρα να το πω σε κανεναν επειτα αυτος παρασυρε κ παντρευτηκε μια φιλη μου κ κανανε τωρα παιδι περασα πολυ ασκημη καταθλιψη κ τωρα ειμαι μαζι με το αγορι μου καλυτερα κ θελουμε να κανουμε οικογενεια,Πρεπει να σας πω οτι τα ειδα ολα με αυτον τον ανθρωπο κ πως γνωρισα απο κοντα τον απολυτα διεστραμμενο ανθρωπο,Ο θειος μου αυτος μας ητανε αγνωστος σχεδον μεχρι που ηρθε να μεινει στην κοντινη πολη περιπου την εποχη που πεθανε ο πατερας μου κ λογω των δουλειων του επειδη ολο τον απολυουνε για το οποιο επεμενε οτι ευθυνονταν μονο οι αλλοι εμενε πολυ τακτικα σπιτι μας,Ειναι χαρακτηριστικο το οτι εκ πρωτης οψεως φαινεται ο καλυτερος ανθρωπος ειναι χαρουμενος κοινωνικοτατος κ σε αρχικο σταδιο μας εκανε ολο δωρα αγκαλιες φιλια κ μας στεκοτανε που πεθανε ο πατερας μου κ θεωρησαμε ετσι οτι βρηκαμε τον καλυτερο συγγενη,Σταδιακα αρχισαμε να καταλαβαινουμε ενα ενα τα κουσουρια του,Καταρχας μαζι με τις γυναικες ειναι εντελως απαραδεκτος παραλληλες σχεσεις παντρεμμενες εφηβες απο ολα κ επισης διακρινεται απο αρρωστημενη μανια να θελει να το κανει με ολες οσες βλεπει εφοσον επιτεθηκε κ σε μενα σ αυτην την ευαλωτη φαση που ημουν κ την επεφτε σ ολες μου τις φιλες ασυστολως,Ειναι επισης αρρωστος κουτσομπολης κ λατρευει να συκοφαντει ολους στο περιβαλλον του λεγοντας τερατωδη ψεματα κ εμας πισω απο την πλατη μας μαθαμε επειτα απο καιρο κ συμφωνα με αυτον αυτος ειναι κ αλλος σαν αυτον τοσο καλος ανθρωπος δεν γεννηθηκε στην γη απο παντα,Επισης αυτο που καταλαβαμε με τον καιρο ειναι πως θελει καπιον να τον τρεφει γιατι με την τεμπελια του κ τις βρωμοδουλειες του τον απολυουνε απο παντου κ του αρεσει να καθεται κ ετσι παρεσυρε την πιο εαυλωτη φιλη μου κ την παντρευτηκε ενω εκανε προταση γαμου παραλληλα κ σε αλλη φιλη μου η οποια δεν του εκατσε αλλα του κατσε η πιο εαυαλωτη κ ενω ηταν αρραβωνιασμενοι τον επιασα να μιλαει με μια παντρεμενη που το κανανε σταδιακα κ να της λεει θελω να σε δω γυμνη κ επισης εχει απιστευτο πορνογραφικο υλικο στον υπολογιστη του με νανους που το κανουνε κ απολαμβανει ιδιαιτερα τα βρωμολογα κ πασης ειδους διαστροφη τριγωνα τετραγωνα κτπλ... Αυτο που ομως ειναι οτι πιο φοβιστικο ειναι οτι ενιωσα με τον καιρο ποσο σαδιστης ειναι αυτος ο ανθρωπος κ ποσο απολαμβανει να ειναι γεματοι προβληματα οι γυρω του,Οταν αρραβωνιαστικε την φιλη μου μαθαμε οτι ο πατερας του μας εκλεψε κατι λεφτα που του ειχαμε εμπιστευτει κ εννοειται το αρνηθηκανε κ αποκοπηκανε απο μας κ επεισαν κ την φιλη μου οτι τους συκοφαντουμε κ τωρα αυτη δεν μου μιλαει καθολου κ τωρα που κανανε παιδι φοβαμαι μηπως εκτονωσει κ πανω του τις αρρωστημενες ορεξεις του αλλα δεν μπορω να μιλησω για την κακοποιηση μου επειδη φοβαμαι μηπως το αγορι μου κ οι δικοι μου πανε να τον βλαψουνε κ βρουνε τον μπελα τους,Πραγματικα δεν μπορω να σκεφτω απο ποσα διαφορετικα διεστρεμμενα συνδρομα πασχει αυτος ο ανθρωπος θελω την γνωμη σας κ προσπαθω να βρω μηπως υπαρχει η παραμικρη δικαιολογια να τον συγχωρησω για οτι μου κανε κ προσπαθω οσο γινεται να το καταφερω