Προφιλ του ανθρωπου που με κακοποιησε - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 16 to 30 of 50
    Banned
    Quote Originally Posted by justme View Post
    Αργά η γρήγορα όλα βγαίνουν στην φόρα.
    Αλλά πέρα από αυτό.
    Αυτό (το ότι κάποτε όλα μαθαίνονται) είναι η κορυφή του παγόβουνου
    Σκέψου πολύ καλά εάν θέλεις να είσαι εντελώς ξεκάθαρη με τον σύντροφό σου.
    Σκέψου πολύ καλά εάν πρέπει να του μιλήσεις.
    το θεμα ειναι οχι αν του μιλησει η οχι γιατι εχει δικαιομα να μαθει τι συμβενει αλλα να βρει το καταληλο τροπο να του μηλισει εχει μεγαλη σημασια ο τροπος που κανεις κατι

Senior Member
    Καλα οπως σας ειπα το απεκλεισα για τωρα οταν παντρευτουμε κανουμε παιδι που θα νιωσει οτι δεν πρεπει να κανει κατι να μπλεξει πιστευω επειδη εχει δικαιωμα να μαθει το πω τοτε

...μυσπ να σε ρωτήσω κάτι?
    Οταν λες κακοποίηση εννοείςότι σε βίασε?

Senior Member
    Καλα εννοω οτι οταν πεθανε ο πατερας μου ενιωσα πραγματικο πτωμα κ εντελως απροστατευτη κ ημουνα απελπισμενη παρα πολυ εαυαλωτη κ αυτος εκμεταλλευτηκε την κατασταση κ επειδη ολο μας εκανε αγκαλιες φιλια κ δωρα κ πιστευαμε οτι ειναι ο τελειος συγγενης κ οταν με εκανε να τον εμπιστευτω τυφλα κ θεωρησα οτι εκτος απο συγγενεις ειμαστε παρα πολυ καλοι φιλοι επειδη βγηκαμε κ μονοι μας κ με τις φιλες μου αρκετα κ ενα βραδυ με παρεσυρε που επιστρεφαμε απο εξοδο μου την επεσε ασκημα δεν μπορεσα να αντιδρασω απο το σοκ με εβαλε κατω κ εγινε ο,τι εγινε επαθα πραγματικο κλονισμο βλεποντας ενα ανθρωπο που θεωρουσα αγιο να ειναι δαιμονας προκεται κ για σωματικη οπως μου ειπε κ η ειδικος μου αλλα περισσοτερο για ψυχολογικη κακοποιηση

...μυσπ, με πολύ συμπάθεια θα σου πω την άποψη μου.
    Ο τύπος είναι κάθαρμα και εκμεταλευτηκε τη θλίψη και την ανάγκη σου για παρηγοριά. Όντας άπειρη και μπερδεμένη έπεσες θύμα του.
    Για μένα αυτό δεν είναι κακοποίηση, (σωματική εννοώ), αλλά καφρίλα, ψυχολογική και συναισθηματική εκμεταλευση.
    Ας μη μείνουμε όμως στις λέξεις αλλά στην ουσία.
    Διάβασα και το άλλο θέμα που είχες βάλει με το ίδιο πρόβλημα και αυτό που με λυπεί πραγματικά είναι πως δεν τον αντιμετωπίζεις ως θύτη, αλλά ως έναν άνθρωπου που σας πρόδωσε μαζικά και στο τέλος σου πήρε τη φίλη και έκανε μαζί της οικογένεια.
    Η πραγματική τιμωρία αυτού του ανθρώπου θα είναι να προχωρήσεις και να μην ξανα ασχοληθείς μαζί του και με την πρώην φίλη σου.
    Αυτό το θέμα, όσο το αναπαράγεις, τόσο μένει ζωντανό και δηλητηριάζει την υπόλοιπη ζωή σου.
    Απ όσα γράφεις καταλαβαίνω πως είσαι ευτυχισμένη με τη σχέση σου και κάνεις όνειρα για ένα κοινό μέλλον.
    Όσο μένεις στο παρελθόν τόσο θα υποσκάπτεις ασυνείδητα το μέλλον σου.
    Κάνε την αυτοκριτική σου, αλλά παράλληλα συγχώρεσε τον εαυτό σου και προχώρα μπροστά :)

Banned
    Quote Originally Posted by Θεοφανία View Post
    ...μυσπ, με πολύ συμπάθεια θα σου πω την άποψη μου.
    Ο τύπος είναι κάθαρμα και εκμεταλευτηκε τη θλίψη και την ανάγκη σου για παρηγοριά. Όντας άπειρη και μπερδεμένη έπεσες θύμα του.
    Για μένα αυτό δεν είναι κακοποίηση, (σωματική εννοώ), αλλά καφρίλα, ψυχολογική και συναισθηματική εκμεταλευση.
    Ας μη μείνουμε όμως στις λέξεις αλλά στην ουσία.
    Διάβασα και το άλλο θέμα που είχες βάλει με το ίδιο πρόβλημα και αυτό που με λυπεί πραγματικά είναι πως δεν τον αντιμετωπίζεις ως θύτη, αλλά ως έναν άνθρωπου που σας πρόδωσε μαζικά και στο τέλος σου πήρε τη φίλη και έκανε μαζί της οικογένεια.
    Η πραγματική τιμωρία αυτού του ανθρώπου θα είναι να προχωρήσεις και να μην ξανα ασχοληθείς μαζί του και με την πρώην φίλη σου.
    Αυτό το θέμα, όσο το αναπαράγεις, τόσο μένει ζωντανό και δηλητηριάζει την υπόλοιπη ζωή σου.
    Απ όσα γράφεις καταλαβαίνω πως είσαι ευτυχισμένη με τη σχέση σου και κάνεις όνειρα για ένα κοινό μέλλον.
    Όσο μένεις στο παρελθόν τόσο θα υποσκάπτεις ασυνείδητα το μέλλον σου.
    Κάνε την αυτοκριτική σου, αλλά παράλληλα συγχώρεσε τον εαυτό σου και προχώρα μπροστά :)
    το θεμα δεν ειναι ακριβως ετσι και θα σου εξηγισω γιατι εγω που εζησα 7 χρονια με μια κοπελα με παρομοιες εμπειριες κατεληξα στο συμπερασμα οτι εχει αναγκη να μιλησει για ολα αυτα για να τα ξεπερασει αυτο το θεμα δε ξεπερνιεται ετσι απλα για να πεις γυριζω σελιδα και καθαρισα.. θελει συμπαρασταση κατανοηση και πολυ κουβεντα.. στη συγκεκριμενη περιπτωση δεν ειναι απλα καθαρμα αλλα ψυχικα διαταραγμενος και βαλε

Senior Member
    Καλα σας ευχαριστω παρα πολυ για την κατανοηση σας θεωρω οτι ολοι καταλαβαινετε αυτο που περναω κ οπωσδηποτε θελω να φτασω στο σταδιο που λεει το μελος θεοφανια απλα δεν συμφωνω στο οτι δεν μας προδωσε μαζικα το εκανε μας κλεψανε χρηματα ενω πρωτα κερδισανε την εμπιστοσυνη μας αυτος κ ο πατερας του κ μετα αρνουμενοι οτι το κανανε πηρανε την φιλη μου κ αποκοπηκανε οσο για αυτο που λεει ο Αλεξανδρος ειμαι μεσα κιολας κ πραγματικα εγω κ το αγορι μου θελω να κανουμε οικογενεια κ να μην μου μεινει στο μυαλο τοσο εντονα ολο αυτο

Banned
    μυσπ, αναμφισβήτητα έχεις ανάγκη να το συζητήσεις και να το ξανασυζητήσεις το όλο θέμα... Όμως, νομίζω ότι θα ήταν καλό να εστιάσεις μόνο στη δική σου εμπειρία με αυτόν τον άνθρωπο. Ναι, είναι ένας άνθρωπος που εκμεταλλεύτηκε μια δύσκολη στιγμή που περνούσες. Αλλά δεν βοηθά πουθενά το να ασχολείσαι με την μετέπειτα ζωή του και να επαναλαμβάνεις πόσο διεστραμμένος είναι και ότι αποκλείεται να έχει μια οποιαδήποτε καλή πλευρά. Αυτό άσε να το κρίνουν οι τωρινοί του φίλοι και σύντροφοι. Εσύ την άποψη σου την είπες, μην αφήνεις να σου γίνεται εμμονή ο χαρακτήρας κι η ζωή του.

Quote Originally Posted by marina38 View Post
    μυσπ, αναμφισβήτητα έχεις ανάγκη να το συζητήσεις και να το ξανασυζητήσεις το όλο θέμα... Όμως, νομίζω ότι θα ήταν καλό να εστιάσεις μόνο στη δική σου εμπειρία με αυτόν τον άνθρωπο. Ναι, είναι ένας άνθρωπος που εκμεταλλεύτηκε μια δύσκολη στιγμή που περνούσες. Αλλά δεν βοηθά πουθενά το να ασχολείσαι με την μετέπειτα ζωή του και να επαναλαμβάνεις πόσο διεστραμμένος είναι και ότι αποκλείεται να έχει μια οποιαδήποτε καλή πλευρά. Αυτό άσε να το κρίνουν οι τωρινοί του φίλοι και σύντροφοι. Εσύ την άποψη σου την είπες, μην αφήνεις να σου γίνεται εμμονή ο χαρακτήρας κι η ζωή του.
    ..ακριβώς.
    Αυτό προσπαθώ να πω τόσες μέρες όσο πιο κομσα μπορώ :Ρ
    Και το κακό είναι ότι όσο το μυρικάζεις αυτό το θέμα, τόσο θα σε βασανίζει και δεν θα το ξεπεράσεις ποτέ.

Quote Originally Posted by αλεξανδρος_77 View Post
    εγω πιστευω οτι την εχει υποταξει με τη βια σε αυτον και απλα φοβαται να μιλισει μαλον στην αρχη την ξεγελασε και μετα ηταν αργα για να κανει κατι... τωρα ομως τι να κανει.. εδω σε θελω
    ο συγκεκιμενος ανθρωπος πασχει από μανία και εχει (σιγουρα) ναρκισιστική προσωπικότητα.....
    Εχω γνωρισει δυο -τρεις τετοιους.....
    αυτοι οι ανθρωποι ΔΕΝ αλλαζουν...το μονο που μπορει να γινει ειναι να παρουν φαρμακα (αντιψυχωσικα, λιθιο κλπ) για να ειναι καπως "πεσμενοι"
    και να μην κανουν αυτα που κανουν....
    Δυστυχως, ομως, ειναι πολυ καλοι στο να ξεγελουν αθωους ανθρώπους, όπως η φιλη σου....
    Ισως κι αυτη, ομως, μεσα της να εχει εναν "ατυπο" "ψυχικο μαζοχιζμο".....

κρατηθειτε οσο πιο μακρυα γινεται....

Banned
    Quote Originally Posted by demis-demis View Post
    ο συγκεκιμενος ανθρωπος πασχει από μανία και εχει (σιγουρα) ναρκισιστική προσωπικότητα.....
    Εχω γνωρισει δυο -τρεις τετοιους.....
    αυτοι οι ανθρωποι ΔΕΝ αλλαζουν...το μονο που μπορει να γινει ειναι να παρουν φαρμακα (αντιψυχωσικα, λιθιο κλπ) για να ειναι καπως "πεσμενοι"
    και να μην κανουν αυτα που κανουν....
    Δυστυχως, ομως, ειναι πολυ καλοι στο να ξεγελουν αθωους ανθρώπους, όπως η φιλη σου....
    Ισως κι αυτη, ομως, μεσα της να εχει εναν "ατυπο" "ψυχικο μαζοχιζμο".....

κρατηθειτε οσο πιο μακρυα γινεται....
    συμφωνω απολυτος φιλε... ειναι ψυχοπαθης αυτη γνωμη σχηματισα και εγω...

Senior Member
    Ωραια και αφου καναμε το profiling και την αναλυση προφιλ κ συμπεριφορας κ βιωματων του συγκεκριμενου ανθρωπου (που συμφωνω και τονιζω οτι ειναι ενα τερας κ ενας υπανθρωπος, σ αυτο δν χωραει αμφιβολια), τι μενει τωρα?
    Πιστευω οτι μυσπ αυτο π πρεπει να κοιταξεις δν ειναι η εγκληματολογικη αναλυση ενος διεστραμμενου ανωμαλου που ασελγησε πανω σου, αλλα να δουλεψεις μονη σου η με ειδικο δν ξερω, τα τραυματα κ τις πληγες π σου αφησε στην ψυχη σου αυτη η πραξη του, να μπορεσεις να το αμβλυνεις μεσα σου κ να προχωρησεις μπροστα, απαλλαγμενη απο τις μνημες του γεγονοτος κ του ατομου αυτου
    Καλη συνεχεια κ καλη δυναμη :)
    " I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."

πιστευω οτι οπωσδηποτε χρειαζεται η βοηθεια ειδικου.....
    η κακοποίηση ειναι "περιεργο" πραγμα.....εχει πολλες "κρυμμενες" πτυχες.....
    δεν το "βγαζουμε περα" εαν δεν παρουμε βοήθεια από καποιον ειδικο....

Quote Originally Posted by demis-demis View Post
    πιστευω οτι οπωσδηποτε χρειαζεται η βοηθεια ειδικου.....
    η κακοποίηση ειναι "περιεργο" πραγμα.....εχει πολλες "κρυμμενες" πτυχες.....
    δεν το "βγαζουμε περα" εαν δεν παρουμε βοήθεια από καποιον ειδικο....
    ..ναι, όταν πρόκειται για κακοποίηση και όχι για έναν μλακα που εκμεταλλευτηκε καταστάσεις και απειρία για να πηδήξει και να βγάλει και λεφτά από πάνω :ΡΡ
    Όσο για τις διαγνώσεις ξανά ρίξε μια ματιά στους όρους χρήσης του φόρουμ.

Senior Member
    Καλα εκτιμω πολυ ολες τις απαντησεις οσοι διαβασανε το προβλημα μου επισης να σας πω οτι σε ειδικο πηγαινω απλα λογω του οικονομικου δεν μπορω να πηγαινω οσο συχνα θα ηθελα κ οντως μου λεει οτι προκεται για κακοποιηση, ειναι καλη αλλα επειδη δεν πηγαινω συχνα νιωθω την αναγκη να μιλησω περισσοτερο για αυτο γιαυτο ειμαι στο φορουμ κ εννοειται κ δεν θελω επισημη διαγνωση απο καποιον εδωπερα απλα αν συμφωνειτε μαζι μου οτι τετοιοι ανθρωποι δεν αλλαζουνε κ γενικως τετοιες ιστοριες πρεπει να γινονται γνωστες επειδη τετοια καθικια κυκλοφορουνε ανετα κ εκτος φυλακης ειδικα αυτος που εκανε κ οικογενεια κ παιδι με την φιλη μου την οποια δεν βλεπω καλα,Επομενως θεωρω οτι ολοι πρεπει να προσεχουνε τις κορες τους κ τους τριγυρω τους κ τον εαυτο τους οταν ειναι σε εαυλωτη φαση κ να μην εμπιστευονται ευκολα τον οποιονδηποτε οπως ενα αγνωστο συγγενη που ηρθε απο το πουθενα,Οταν εγω κ το αγορι μου κανουμε οικογενεια δεν θα εμπιστευομαι σε κανενα τα παιδια μας

Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast