Απλο , να εκτονωθουμε λιγο , και να ξεφυγουμε απο τα προβληματα μας .
Printable View
Απλο , να εκτονωθουμε λιγο , και να ξεφυγουμε απο τα προβληματα μας .
οτιδηποτε ψευτικο η ακομα χειροτερα οι σνομπ κ μπλαζε τυποι που μιλουν ολο για τους αλλους καθολου για τον εαυτο τους κ κανοντας κ αυτοι τα ιδια που επικρινουν στους αλλους http://www.youtube.com/watch?v=xBEnQFkV0Kc
Οι ξερολες , οι ειρωνες , οι κομπλεξικοι , τα καμπριο , οι κλαψιαρηδες -ρες , οι μπατσοι , οι υποχονδριοι , οι αυταρχικοι , οι χρυσαυγιτες , τα κουνουπια , οι φανατισμενοι , οι δογματικοι , οι δηθεν , αυτοι με τα βαρυγδουπα usernames , τα κινητα τηλεφωνα , οι μπαμιες , θα σκεφτω κ αλλα .
η ******* (σορυ παιδια) στο γραφειο μου. Ειναι ΚΑΡΙΟΛΑ! αυτη με τσαντιζει αφανταστα
Με εκνευρίζει η ειρωνεία, η αδιαφορία, η αλαζονεία. Επίσης με εκνευρίζουν οι ΦΟΒΊΕΣ μου που δεν λένε να υποχωρήσουν. Μήπως πρέπει να πάω πάλι σε ψυχολόγο;
μονο εκνευριστικοι οι χρυσαυγιτες ? ναζι, σατανιστες και κανιβαλοι ειναι, τρωνε μεχρι και μικρα παιδια! σας το λεω εγω που ανηκω στο σκληρο πυρηνα της οργανωσης, σπιτι μου εχω 15 κιβωτια μαχαιροπηρουνα και στο ψυγειο 167 παγωμενα εμβρυα. παμε να ψηφισουμε ολοι τον κλαρινογαμπρο τον τσιπραλεξη με τα burberry!!! http://www.e-psychology.gr/forum/ima...s/rolleyes.png
πλακα κανω αλλα αυτο που ειπες ηταν λιγο αστειο
με εκνευρίζει η υποκρισία. με εκνευρίζει το να μην κρατάει κάποιος το λόγο του. οι κατσαρίδες. οι άνθρωποι που πληγώνουν τα ζώα. οι ξερόλες. οι πολιτικοί με τα ψέματά τους.
Mε εκνευριζουν οι δηθεν , οι ψευτοκουλτουριαριδες, οι μπακαλοφιλοσοφοι, οι ψευτες, οι υποκριτες , αυτοι που εχουν για τα παντα γνωμη και πανω απο ολα οι παρτακιδες......
η ρηχοτητα,το να σε κρινουν και να μην σε δεχονται χωρις να σε εχουν γνωρισει καν (********ι),τα ψεματα απο ανθρωπους που εμπιστευεσαι,τα λογια που αντιφασκουν με τις πραξεις τους,οταν εχεις νευριασει δικαιολογημενα με κατι και τυχαινει να εισαι σε δημοσιο χωρο και ο αλλος που σε νευριασε να σου λεει "σσσ μην φωναζεις θα μας ακουσουν" αντε γαμησου και εσυ και ολοι εδω γυρω που θα με ακουσουν,πρωτα με νευριαζεις και μετα θες να ηρεμησω με ον/οφ δουλευω ρε ζωον?
οι καπνιστες που δεν σεβονται τους μη-καπνιστες ενω το αντιθετο ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ δλδ σε ολα τα μαγαζια τωρα που χειμωνιαζει να μην στερησουμε το δικαιωμα να καπνισουν οι παπαρες αλλα αυτοι να στερησουν το δικο μας δικαιωμα να μην ρουφαμε καρκινο και τα ρουχα μας να θελουν 2 πλυντηρια μετα.. ουστ,οταν σχολιαζω κατι και ο συνομιλητης δεν απανταει μενει μουγγος η αλλαζει θεμα χωρις να εχει πει την γνωμη του ειτε για τον δικο μου σχολιασμο ειτε για το θεμα,να βρεχει την μερα που μετα απο μηνες επλυνα το αμαξι.
Οι άνθρωποι που είναι υπόγειοι και το παίζουν ευαίσθητες ψυχές, ενώ στην πραγματικότητα έχουν ένα κουβά σκατά για καρδιά.
Να συζητάω και να με διακόπτουν συνεχώς για να απαντήσουν σε κάτι που είπα, πριν ολοκληρώσω τη γαμημένη την πρόταση.
Οι άνθρωποι που σε αμφισβητούν από χόμπι.
Ρε παπάρα... Αφού δεν ξέρεις, γιατί πετάς ηλίθια επιχειρήματα και προσπαθείς να με κάνεις να αισθανθώ κι εγώ ηλίθια;
Τι σκατά θα καταλάβεις;; Πες δεν ξέρω, ίσως να έχεις και δίκιο και ΣΚΑΣΕ!
Οι χαζογκόμενες (άνδρες και γυναίκες..) που όλος ο κόσμος πρέπει να περιφέρεται γύρω τους.
[συνήθως αυτή η φάρα είναι κ αυτοί που φωνάζουν σ ένα τραπέζι, για να τους ακούσει ο/η γκόμενος/α στην άλλη άκρη του μαγαζιού. (ΣΚΑΣΕ!) ]
Να περιμένω 100 ώρες κάποιον.
Αν δεν μπορείς, πες μου να έρθω αργότερα!
Μη μου λες ότι δε μπορείς πιο γρήγορα. ΔΕ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ!
Κι εγώ δε μπορώ να χάνω ώρες απ τη ζωή μου, για να δεις εσύ αν είναι στραβή η τρίχα απ το φρύδι σου. ΚΟΥΝΗΣΟΥ!
Οι άνθρωποι που συμπεριφέρονται απαίσια στα παιδιά τους ή τα κακομαθαίνουν απίστευτα.
Και όχι, το "δεν έχεις παιδιά, δεν ξέρεις" δεν είναι απάντηση, καραγκιόζη. Κι άλλοι γίνανε γονείς, έτσι δεν κάνουν. (ΟΥΣΤ)
Κάπου πρόσφατα άκουσα πως οτιδήποτε προσωπικό έχει ελαττώματα.
Αν κάτι δεν έχει ελαττώματα τότε μάλλον δεν έχεις προσωπική σχέση με αυτό....
Οπότε σαν προέκταση αυτού....μάλλον με εκνευρίζουν τα πάντα...γιατί ασχολούμαι πολύ με τα πάντα....
Και αυτή τη στιγμή με εκνεύρισε το ότι άνοιξα το forum μετά απο κάποιες μέρες και είναι πάλι πνιγμένο στα θέματα "με άφησε, τον θέλω, τι να κάνω για να την κερδίσω, δε τα πηγαίνουμε καλά" κλπ....
Μερος Β , τα τουρκικα σηριαλ , οι μπαμιες , οι φιγουρατζιδες , η λεξη επωνυμος , οι απαιτητικες γυναικες , οι αντρες που το παιζουν αρχηγοι ,αυτοι που μιλανε στο κινητο οδηγωντας ,οι παρεξηγησιαριδες , η προσπαθεια ναλλαξεις τον αλλον , αυτοι που πανε Μυκονο και μπαινουν στο νερο μεχρι τα γονατα , και γυρνανε για να φωτογραφηθουν , οι πολιτικοι ( ολοι ) ο Τραγκας , η Στεφανιδου ,ο Κωστοπουλος ,οι κοιλιοδουλοι , οι πολυλογαδες , τα Cayenne , η κακογουστια , θα σκεφτω κ αλλα .
εμ δεν εμεινε και κανενας βρε χαχα :-P
Οι καβατζοπουστες που δεν το γυρνανε χαχχαχ
Η αγένεια, η αλαζονεία, η γκρίνια, η μιζέρια, οι δήθεν, οι συμφεροντολόγοι, οι άνθρωποι χωρίς χιούμορ, οι παρεξηγιάρηδες-μη-μου-άπτου ...χαχ...αισθάνομαι σαν τον γκρινιάρη από τα στρουμφάκια :-p
ξερεις τι ειναι το μιμουαπτου? ειναι ενα λουλουδι που μολις το αγγιξεις πεφτουν τα φυλλα του χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ αχα
Δεν εμεινε ? τα μπουζουκια , ο Ευαγγελατος , οι χαζοχαρουμενοι , τα κουκια , οι τσιγκουνηδες , οι ψευτοκουλτουριαρηδες , η eurovision , οι μιζεροι , οι μυγες , η Μενεγακη , τα φωνακλαδικα παιδια , τα ξυπνητηρια , το καθημερινο ξυρισμα , αυτοι με τα γρηγορα αμαξια που πανε σαν παππουδες , οι κυνηγοι , οι εκπομπες κους=κους ,
αυτοι που αποκαλουν τον γιατρο , γιατρε μου κ οχι κυριε ταδε , κ θα σκεφτω κ αλλα .
οταν μου λενε στο περιπτερο,σουπερ μαρκετ,κτλ ''να εισαι καλα'' πωωωωωωω, γυριζουν τα ματια μου αναποδα μιλαμε!!!δεν καταλαβαινω γιατι πρεπει να ειμαι καλα?μηπως μου καθοριζει&ελεγχει την συμπεριφορα μου & διαθεση μου η ευχη αυτη???το εχω ριξει στην πλακα πλεον λεγοντας..αααα εγω θελω να ειμαι μια χαρα και οχι καλα κ με κοιταν σαν ζομπι μετα!!!
Τσαντίζεσαι δηλαδή όταν σου εύχονται να εισαι καλά?
....ενδιαφέρον....μάλλον..
Ίσως προτιμάς να σε διαολοστέλνουν? Ή μήπως να μην είναι κανένας ευδιάθετος απέναντι σου? Η μήπως να είναι όλοι τελείως τυπικοί μαζί σου και εφόσον δεν σε ξέρει ο περιπτεράς δεν έχει και κανέναν λόγο να σου πει "να εισαι καλά" να μην το κάνει κιόλας....σου έχω νέα τότε...κανείς εκεί έξω δεν σε ξέρει και για κανέναν δεν έχεις σημασία, οπότε με την ίδια λογική αν εσύ θα ήθελες να είσαι ευγενικός με κάποιον δεν θα έπρεπε να το κάνεις γιατι και για εκείνον εισαι ένας άγνωστος.
Πιάνεις την εικόνα που σχεδιάζω? Προτιμάς αυτό?
Ούτε σου καθορίζει κανείς ούτε ελέγχει την συμπεριφορά σου με το να είναι ευγενικός μαζί σου....το "να είσαι καλά" ειναι απλά ένας ευγενικός τρόπος να αποχαιρετήσεις κάποιον και τίποτα παραπάνω.
Aπο την μια tomhet,απο την αλλη ομως καταρχην δεν το κανουν ολοι αλλα μου κανει εντυπωση η συνηθεια να λενε να εισαι καλα κ επισης οτι τις περισσοτερες φορες δεν κολλαει καθολου με ολη την κατασταση (δλδ ζηταω αυτο που θελω απο τον περιπτερα κ φευγω ευγενικα κ αυτος στο ακυρω μου λεει να εισαι καλα..) τελος οτι ειναι ψευτικο!!!υπαρχουν ανθρωποι που χαμογελουν απλα κ εκει πραγματικα τους βαζω στην καρδια μου!!!ειναι υποκειμενικη υποθεση κ επιδη ειμαι παρατηρητικη,σχεδον ολοι που κατι θελουν να σου πουν τυπικα αυτο λενε λες κ τους εχουν βαλει κασετα
υγ.μπορουν να μην πουν τιποτα δεν λεω να με βρισουν κιολας & ναι μου αρεσει να ειμαι μεσα σε αγνωστους,τυπικα,κανενα προβλημα,ισα,ισα!!!
Δεν νομίζω πως σκέφτεσαι καθόλου μα καθόλου λογικά....
Τι εννοείς, πως ενώ φευγεις στο "ακυρο" σου λεει "να εισαι καλα" ο περιπτερας....δεν είναι άκυρο...όπως είπα είναι ένας ευγενικός τρόπος να αποχαιρετήσεις κάποιον. Σαν να σου λέει "να πας στο καλό". Ακριβώς το ίδιο πράγμα είναι....δεν ειναι καθόλου άκυρο. Δική σου παραξενιά αυτή.
Το δευτερο κομμάτι...ειναι ψευτικο....τι εννοεις ψευτικο? απο ευγένια στο λέει.
Ψευτικο είναι απο μεριάς σου να λες πως σου αρέσει να είσαι τυπική μέσα σε αγνώστους. Αν όλοι ήταν τυπικοί και άγνωστοι εσύ που θα βρισκόσουν τώρα? Θα είχες κανέναν φίλο, κανέναν γνωστό καμία σχέση? Όλοι όσοι ήταν ευγενικοί δηλαδή μαζί σου στην ζωή που έζησες μέχρι τώρα χωρίς να είχαν κάποιο όφελος ή λόγο να το κάνουν τους αποκαλείς ψευτες και περιττούς?
Η μήπως θεωρείς πως για κάποιον μαγικό λόγο οι άνθρωποι που "επελεξες" εσυ να εχεις στην ζωη σου είδαν σε εσένα κάτι το ιδιαίτερο και σου είπαν "να εισαι καλα" και το εννοούσαν?
Η αλήθεια alex είναι πως εσύ πρώτη είσαι ψευτικη και περιττή. Δεν στο λέω με κακία αυτό...είναι το πως παρουσιάζεις τον υπόλοιπο κόσμο μέσα όμως απο τα δικά σου μάτια. Του περιπτερά δεν θα του έκανε καμία διαφορά αν 1 λεπτό μετά σε λήστευαν σε βιαζαν και σε σκότωναν. Προτιμάς λοιπόν αυτή την αντιμετώπιση απο εκείνον? να μην δίνει δεκάρα? Γιατί αυτό θα ήταν το τυπικό....και έπειτα αν σε δει μάλιστα να χρειάζεσαι βοήθεια να κάνει επίσης το τυπικό που προτιμάς. Να μην δώσει ούτε εκεί δεκάρα γιατί δεν του είσαι τίποτα παρά άγνωστη και ασήμαντη.
Λες λοιπόν οτι προτιμάς έναν τυπικό κόσμο κάτι που όμως δεν σε συμφέρει καθόλου και μάλιστα η ίδια τρέφεσαι με τους καρπούς αυτού που ισχυρίζεσαι πως δεν σε ενδιαφέρει. Τι πιο ψευτικο απο αυτό?
Μάλλον ο επόμενος που η alex θα πλησιάσει με χαμόγελο θα πρεπει να υποθέσει και εκείνος πως η ίδια ειναι ψευτικη και να προτιμήσει να την κρατήσει μακρυα του απο τυπικότητα.
Μαλλον σε εκνευρισα και δεν το θελω αυτο αλλα tomhet το πας μακρια και αλλου!!!
και η τυπικοτητα εχει τα υπερ της εκει που χρειαζεται και εκει που χρειαζεται να ειμαστε ανθρωπινοι απο εμας εξαρτατε,αλλο το ενα και αλλο το αλλο,αυτο ξερω εγω!!!επισης γιατι παντα υπαρχει κ αναλογη απαντηση εαν εγω ειμαι παραξενη συμφωνα με τα γραπτα σου τοτε μηπως εσυ δεν δεχεσαι την αποψη που εχει για την ιδια του την ζωη ενα αλλο ατομο?που στο κατω κατω δεν επιβαρυνει και κανεναν?δεν εχει νοημα για μενα ολο αυτο,ισως να ξερω γιατι το λεω και ετσι οπως το λεω!!!επισης στην ζωη την δικη μου τουλαχιστον ολα χρειαζονται,τυπικοτητα,φιλ ους κτλ αλλα ο καθενας μας εχει ενα δικο του τροπο να τα βλεπει,ισως να μου προβαλεις την δικη σου ματια για τον κοσμο γιατι ολα αυτα που γραφεις ουτε καν με πλησιαζουν,παρολα αυτα χαρηκα που ειχα εναν ωραιοτατο αντιλογο μαζι σου!!!
Σίγουρα με εκνευρίζει η αντίληψη που έχουν ορισμένοι πως αποτελούν αυτόνομο κρατίδιο στον πλανήτη γιατί η αλήθεια ειναι πως είμαστε όλοι εξαρτώμενοι απο τους άλλους.
Απο πότε η ευγένεια ειναι "άποψη"? Επίσης δεν χρειάζεται να επιβαρύνεις τον πλανήτη και την κοινωνία ενεργά, η απάθεια έχει ακριβώς το ίδιο αποτέλεσμα.
Σίγουρα όλα ειναι απαραίτητα στην ζωή αλλά το να χαρακτηρίζεις την ευγένεια και μάλιστα αυτού του είδους περιττή, μου δίνεις την εντύπωση πως το "εγώ" σου ειναι πολύ μεγαλύτερο απο το "εμείς". Και φυσικά θα σε παραπέμψω στην πρώτη μου πρόταση στο παρόν post...
Αν νομίζεις οτι δεν έχεις ανάγκη τους άλλους είσαι βαθυά νυχτωμένη και σίγουρα δεν ειναι κάτι που το καταλαβαίνουν οι περισσότεροι στην ζωή τους αφού είναι εξαιρετικά δύσκολο να σου κοπεί η παροχή ώστε να καταλάβεις την αξία της...
Σου ευχήθηκε να είσαι καλά, απο ευγένεια για την ανταλλαγή που κάνατε...γιατί τον έχεις και σε έχει ανάγκη. Πιστεύεις οτι δεν έχεις ανάγκη την ευγένεια του?
Το να σε βοηθήσει όταν θα έχεις ανάγκη για το κάνει για τον ίδιο λόγο...απο ευγένεια... (αστείο βέβαια αυτό που είπα γιατί και οταν αγοράζεις κάτι απο τον περιπτερά σε βοηθάει επίσης σε μια στιγμή ανάγκης σου...)
--------------------------------------------------------------------------------------
κάποια πρωινά πηγαίνοντας στη δουλειά μου, σταματούσα στο φούρνο και έπαιρνα το ψωμί της ημέρας. το παιδί που δούλευε εκεί, στο τέλος με χαιρετούσε και μου έλεγε : ΄΄στο καλό΄΄. με ευχαριστούσε πολύ που ένας συνάνθρωπος μου ευχόταν......θα μπορούσε να μην το κάνει. όμως το έλεγε με την καρδιά του.δεν ήταν υποκριτικό. μου έκανε εντύπωση. ήθελα να τον ευχαριστήσω για αυτό που έκανε. μου είχε φτιάξει τη διάθεση. σαν να νοιαζόταν κάποιος για μένα. είναι ωραίο να είσαι ευγενικός. είμαστε όλοι άνθρωποι με τα προβλήματα που κουβαλάει ο καθένας. αν δεν είχαμε τον καθημερινό ανταγωνισμό μεταξύ μας, η μέρα μας θα κυλούσε πιο όμορφα. αρχίζοντας από μια απλή ΄΄καλημέρα΄΄.........!!!!!!!!
βρε παιδια δεν εχω προβλημα με την ευγενεια αλλα με την φραση ''να εισαι καλα''που με τον κοσμο που βλεπουν ο περιπτερας, η κοπελα στο ταμειο του σουπερ μαρκετ κτλ το λενε σαν κασετα,εχει να κανει κ με τον τροπο που το λεει ο αλλος εδω δεν σε κοιταει καν κ λογο πολιτικης μαλλον το εχει ψωμοτυρι.τοσο απλα κατα τα αλλα μια χαρα!!!ας μην το παμε αλλου γιατι περα απο αυτο δεν εννοουσα τιποτα αλλο,εαν θελετε συζηταμε το θεμα ευγενεια αλλα οχι με αφορμη απο αυτο που εγραψα γιατι δεν υπαρχει λογος!!!
Ναι μπορει να ειναι και πολιτικη της εκαστοτε επιχειρησης , αλλα συνηθως το να εκπεμπεις θετικα συναισθηματα κανει καλο και στον αποδεκτη και σε αυτον που τα λεει . Ακομα και εαν ειναι υπαλληλος του σουπερμαρκετ και λεει το να "εισαι καλα" σε 100 διαφορετικους ανθρωπους την ημερα επι 5 ημερες την εβδομαδα λογω πολιτικης του μαγαζιου , γνωμη μου.