τι σας εκνευριζει
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 17 12311 ... LastLast
Results 1 to 15 of 248
    Senior Member

τι σας εκνευριζει

Απλο , να εκτονωθουμε λιγο , και να ξεφυγουμε απο τα προβληματα μας .

Banned
    οτιδηποτε ψευτικο η ακομα χειροτερα οι σνομπ κ μπλαζε τυποι που μιλουν ολο για τους αλλους καθολου για τον εαυτο τους κ κανοντας κ αυτοι τα ιδια που επικρινουν στους αλλους http://www.youtube.com/watch?v=xBEnQFkV0Kc

Senior Member
    Οι ξερολες , οι ειρωνες , οι κομπλεξικοι , τα καμπριο , οι κλαψιαρηδες -ρες , οι μπατσοι , οι υποχονδριοι , οι αυταρχικοι , οι χρυσαυγιτες , τα κουνουπια , οι φανατισμενοι , οι δογματικοι , οι δηθεν , αυτοι με τα βαρυγδουπα usernames , τα κινητα τηλεφωνα , οι μπαμιες , θα σκεφτω κ αλλα .
    Last edited by Macgyver; 15-10-2013 at 08:50.

Banned
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Οι ξερολες , οι ειρωνες , οι κομπλεξικοι , τα καμπριο , οι κλαψιαρηδες -ρες , οι μπατσοι , οι υποχονδριοι , οι αυταρχικοι , οι χρυσαυγιτες , τα κουνουπια , θα σκεφτω κ αλλα
    xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxxaaxaxxaxaxaxaxaxaxaxaxaxax axa

Senior Member
    η ******* (σορυ παιδια) στο γραφειο μου. Ειναι ΚΑΡΙΟΛΑ! αυτη με τσαντιζει αφανταστα

Senior Member
    Με εκνευρίζει η ειρωνεία, η αδιαφορία, η αλαζονεία. Επίσης με εκνευρίζουν οι ΦΟΒΊΕΣ μου που δεν λένε να υποχωρήσουν. Μήπως πρέπει να πάω πάλι σε ψυχολόγο;

Senior Member
    Quote Originally Posted by αλεξανδρος_77 View Post
    xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxxaaxaxxaxaxaxaxaxaxaxaxaxax axa
    Aγορι μου πας καλα ?

Banned
    μονο εκνευριστικοι οι χρυσαυγιτες ? ναζι, σατανιστες και κανιβαλοι ειναι, τρωνε μεχρι και μικρα παιδια! σας το λεω εγω που ανηκω στο σκληρο πυρηνα της οργανωσης, σπιτι μου εχω 15 κιβωτια μαχαιροπηρουνα και στο ψυγειο 167 παγωμενα εμβρυα. παμε να ψηφισουμε ολοι τον κλαρινογαμπρο τον τσιπραλεξη με τα burberry!!! http://www.e-psychology.gr/forum/ima...s/rolleyes.png

Banned
    Quote Originally Posted by KENO View Post
    μονο εκνευριστικοι οι χρυσαυγιτες ? ναζι, σατανιστες και κανιβαλοι ειναι, τρωνε μεχρι και μικρα παιδια! σας το λεω εγω που ανηκω στο σκληρο πυρηνα της οργανωσης, σπιτι μου εχω 15 κιβωτια μαχαιροπηρουνα και στο ψυγειο 167 παγωμενα εμβρυα. παμε να ψηφισουμε ολοι τον κλαρινογαμπρο τον τσιπραλεξη με τα burberry!!! http://www.e-psychology.gr/forum/ima...s/rolleyes.png
    κ να τον ψηφισουμε θα γινει κατι.. :-(

Banned
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Aγορι μου πας καλα ?
    να συμπληρωσω οτι με εκνευριζεις κ εσυ χαχαχαχα πλακα κανω με αυτα που λες ειναι να μη γελαω

Banned
    πλακα κανω αλλα αυτο που ειπες ηταν λιγο αστειο

Senior Member
    με εκνευρίζει η υποκρισία. με εκνευρίζει το να μην κρατάει κάποιος το λόγο του. οι κατσαρίδες. οι άνθρωποι που πληγώνουν τα ζώα. οι ξερόλες. οι πολιτικοί με τα ψέματά τους.
    μην ξεχνάς να είσαι άνθρωπος!!!!!!

Banned
    Mε εκνευριζουν οι δηθεν , οι ψευτοκουλτουριαριδες, οι μπακαλοφιλοσοφοι, οι ψευτες, οι υποκριτες , αυτοι που εχουν για τα παντα γνωμη και πανω απο ολα οι παρτακιδες......

Senior Member
    η ρηχοτητα,το να σε κρινουν και να μην σε δεχονται χωρις να σε εχουν γνωρισει καν (********ι),τα ψεματα απο ανθρωπους που εμπιστευεσαι,τα λογια που αντιφασκουν με τις πραξεις τους,οταν εχεις νευριασει δικαιολογημενα με κατι και τυχαινει να εισαι σε δημοσιο χωρο και ο αλλος που σε νευριασε να σου λεει "σσσ μην φωναζεις θα μας ακουσουν" αντε γαμησου και εσυ και ολοι εδω γυρω που θα με ακουσουν,πρωτα με νευριαζεις και μετα θες να ηρεμησω με ον/οφ δουλευω ρε ζωον?

οι καπνιστες που δεν σεβονται τους μη-καπνιστες ενω το αντιθετο ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ δλδ σε ολα τα μαγαζια τωρα που χειμωνιαζει να μην στερησουμε το δικαιωμα να καπνισουν οι παπαρες αλλα αυτοι να στερησουν το δικο μας δικαιωμα να μην ρουφαμε καρκινο και τα ρουχα μας να θελουν 2 πλυντηρια μετα.. ουστ,οταν σχολιαζω κατι και ο συνομιλητης δεν απανταει μενει μουγγος η αλλαζει θεμα χωρις να εχει πει την γνωμη του ειτε για τον δικο μου σχολιασμο ειτε για το θεμα,να βρεχει την μερα που μετα απο μηνες επλυνα το αμαξι.

Senior Member

νεύρα

Quote Originally Posted by Pandemonium View Post
    η ρηχοτητα,το να σε κρινουν και να μην σε δεχονται χωρις να σε εχουν γνωρισει καν (********ι),τα ψεματα απο ανθρωπους που εμπιστευεσαι,τα λογια που αντιφασκουν με τις πραξεις τους,οταν εχεις νευριασει δικαιολογημενα με κατι και τυχαινει να εισαι σε δημοσιο χωρο και ο αλλος που σε νευριασε να σου λεει "σσσ μην φωναζεις θα μας ακουσουν" αντε γαμησου και εσυ και ολοι εδω γυρω που θα με ακουσουν,πρωτα με νευριαζεις και μετα θες να ηρεμησω με ον/οφ δουλευω ρε ζωον?

οι καπνιστες που δεν σεβονται τους μη-καπνιστες ενω το αντιθετο ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ δλδ σε ολα τα μαγαζια τωρα που χειμωνιαζει να μην στερησουμε το δικαιωμα να καπνισουν οι παπαρες αλλα αυτοι να στερησουν το δικο μας δικαιωμα να μην ρουφαμε καρκινο και τα ρουχα μας να θελουν 2 πλυντηρια μετα.. ουστ,οταν σχολιαζω κατι και ο συνομιλητης δεν απανταει μενει μουγγος η αλλαζει θεμα χωρις να εχει πει την γνωμη του ειτε για τον δικο μου σχολιασμο ειτε για το θεμα,να βρεχει την μερα που μετα απο μηνες επλυνα το αμαξι.
    όντως αυτό με το αυτοκίνητο είναι εξοργιστικό!!!!!
    μην ξεχνάς να είσαι άνθρωπος!!!!!!

Page 1 of 17 12311 ... LastLast