Καλησπέρα
Χθες και σημερα αναρτησα δυο ποστ οπου και στα δυο λειπουν μερικες αραδες.Κανω κατι λάθος εγω?Και αν ναι πως μπορω να το αποφύγω?
Ευχαριστω
Printable View
Καλησπέρα
Χθες και σημερα αναρτησα δυο ποστ οπου και στα δυο λειπουν μερικες αραδες.Κανω κατι λάθος εγω?Και αν ναι πως μπορω να το αποφύγω?
Ευχαριστω
κ εγω επισης το επαθα αυτο!
Ξερεις που οφειλεται?
οχι,περιμενω κ εγω να ακουσω..
Καλημέρα,
Μία πιθανή αιτία θα ήταν το κείμενό σας να υπερβαίνει τον μέγιστο δυνατό αριθμό χαρακτήρων, δηλαδή τους 10.000 χαρακτήρες / post. Σε μία τέτοια περίπτωση, όμως, το κείμενο που «απουσιάζει» θα είναι οι τελευταίες γραμμές, και όχι γραμμές ενδιάμεσα στο κείμενο. Θα θέλατε να μου δώσετε link προς τα συγκεκριμένα post όπου και παρατηρήσατε το πρόβλημα; (Για να βρείτε το ακριβές link προς κάποιο συγκεκριμένο μήνυμα, δεν έχετε παρά να δείτε στα δεξιά του μηνύματος τον αριθμό του, και να δείτε σε ποιο link οδηγεί).
Καλημέρα: Εδώ ένα λινκ με κομμένο μήνυμα από την dora-agxos http://www.e-psychology.gr/forum/sho...l=1#post208186
Ποσταρα μια λυση-μπαλωμα για το προβλημα στο τεχνικο θρεντ:
http://www.e-psychology.gr/forum/sho...l=1#post208466
Λιγο μπελας αλλα νομιζω θα εχει αποτελεσμα, λογικα, και εφαρμογη σε ολα τα κομμενα ποστ.
Καλημερα
Αν καταλαβα καλα
http://www.e-psychology.gr/forum/sho...ωρισμου
Καλημερα
Ναι ας πουμε σ' αυτη την περιπτωση, πας στο αρχικο ποστ του θεματος που ποσταρες και κανεις κλικ το "edit"... Λογικα θα βρεις το κειμενο ολοκληρο στην φορμα διορθωσης. Οποτε μπορεις να το επιλεξεις απο τον διαολο και μετα =Ρ, να το κανεις copy, να κανεις "back" στον browser σου και να ποσταρεις μετα το υπολοιπο κειμενο σαν νεα απαντηση στο θρεντ. Θελεις να το δοκιμασεις?
Ναι Oboro θα το δοκιμασω.Σ ευχαριστω πολυ!!
οκ : ) ελπιζω να μη σε μπερδεψα! αν ναι πες μου
Oboro προσπαθησα να το δοκιμασω αλλα στα θεματα που εχουν κοπει δεν μου βγαζει το κουμπι edit παρα μονο σ αυτα που ποσταρα σημερα οπου δεν υπάρχει προβλημα.Παρα ολα αυτα νομιζω οτι το επιασα.Αν πάλι οχι σε ρωταω ξανα αν δεν σε πειραζει.....και πάλι ευχαριστω πολυ!!!!!!
Στο post που ανέφερε ο Γάτος πιο πάνω, το έκανα εγώ το edit και όντως έπιασε η λύση που πρότεινε ο oboro. Το θέμα, ωστόσο, δεν είναι να παραμείνουμε στο πως λύνεται το πρόβλημα, αλλά στο ΤΙ δημιουργεί το πρόβλημα, και φυσικά να το εξαλείψουμε.
Συμφωνω... Παντως δεν περιμενα να μπορει να αποκατασταθει το κειμενο με εντιτ στο ιδιο το ποστ! Θετικο αυτο. Αν το αποτελεσμα ειναι το ιδιο με εντιτ απλου μελους, θα μπορουμε μονοι μας να αποκαταστησουμε τα μηνυματα που εχουμε μολις ποσταρει οταν βλεπουμε οτι δεν εμφανιστηκαν σωστα. Τα υπολοιπα ελπιζω δεν θα ειναι μεγαλος κοπος να αποκατασταθουν χειροκινητα, εστω αυτα που εγιναν προσφατα..? Μεχρι να βρουμε τουλαχιστον τι φταιει. Στο θρεντ του ανεμου ας πουμε, υπαρχουν 3 μηνυματα που φαγωθηκαν.
Υποψιαζομαι πως τα κομμενα μηνυματα, οι χαρακτηρες που δεν εμφανιζονται σωστα και τα λινκς που μεταφερθηκαν "σβησμενα", συνδεονται μεταξυ τους - ενδεχομενως ειναι συνεπειες του ιδιου προβληματος. Aeon, μπορεις να κανεις το ιδιο κολπο σε ενα ποστ που περιεχει "σβησμενο" λινκ να δουμε αν θα επανελθει? Ας πουμε σε καποιο απο αυτα:
http://www.e-psychology.gr/forum/sho...-music/page249
Το κείμενο υπάρχει καταχωρημένο, για Χ λόγους που προς στιγμήν υποπτεύομαι ότι ΙΣΩΣ έχουν να κάνουν με τις ajax δυνατότητες του λογισμικού, αλλά ΔΕΝ εμφανίζεται. Τουλάχιστον σε όσα πρόλαβα να δω έως και τώρα. Αυτό που δεν μπορεί να με υποψιάσει προς κάποια κατεύθυνση ... είναι το γεγονός οτι σε εμένα, τόσο σε μικρού μεγέθους μηνύματα όσο και στο ένα μεγάλου μεγέθους κείμενό μου, δεν μου συνέβη ποτέ.
Άρα, εύλογα, ερωτώ: είναι κάποια δυνατότητα που εγώ δεν έχω χρησιμοποιήσει ακόμη και κάποιοι από εσάς έχετε κάνει χρήση της; Είναι κάποια συγκεκριμένη διακασία που ακολουθείτε όταν δημοσιεύετε ένα μήνυμα; Ή απλά.... τυχαίνει σε random συνθήκες;
Τέλος, θα ήθελα να μου δώσεις ΑΚΡΙΒΕΣ link προς το κείμενο που θέλεις να δοκιμάσω.
http://www.e-psychology.gr/forum/sho...l=1#post205518
Ενα απ' τα δικα μου ποστ.
Λες να φταιει το AJAX... Δεν το ειχα σκεφτει. Και ειναι τοσο βολικο, ειδικα για γρηγορη καταχωρηση! Μπορουμε να ρωτησουμε αν θυμουνται οι ποστερ με τα κομμενα μηνυματα, αν το προβλημα αυτο τους εμφανιστηκε ποτε με το κλασσικο μενου απαντησης που βγαινει σε χωριστη σελιδα.
Τωρα που το σκεφτομαι, μπορει το προβλημα του AJAX να εισαγαγει προβληματικους (λευκους) χαρακτηρες πχ στο τελος του μηνυματος, οι οποιοι αργοτερα σπανε τον αλγοριθμο τεχνολογησης του PHP οταν ερχεται η ωρα να τα εμφανισει. Εφοσον το edit σηκωνει το κειμενο κατ' ευθειαν απο τη βαση δεδομενων, το edit με copy/paste εξαλειφει τους προβληματικους χαρακτηρες και υστερα το PHP δεν τους συναντα. Μια θεωρια που μου ηρθε με βαση αυτο που ειπες.
Απ' την αλλη, η θεωρια με το ajax δεν εξηγει γιατι εμφανιζονται κομμενα και παλιοτερα μηνυματα...
Στο συγκεκριμένο link που παρέθεσες, ακόμη και με edit, το μόνο ορατό κείμενο είναι ένα link προς youtube, ότι δηλαδή βλέπεις και εσύ. Θα ήθελες να μου πεις, τι άλλο υπήρχε στο post, όπως αναφέρεις, και δεν υπάρχει πλέον;
ΕΑΝ τελικά ευθύνεται κάτι στο AJAX, πολύ πιθανό το ένα θέμα να έχει να κάνει με το AJAX και το άλλο με την αλλαγή λογισμικού.
Το συγκεκριμενο ποστ εχει δυο αλλα χαρακτηριστικα σφαλματα που ακομη δεν εχουν διορθωθει: εναν χαρακτηρα που εμφανιζεται "ωμος" και το λινκ το ιδιο που δεν "αναβει" οπως θα οφειλε - και τα δυο αναγνωρισμενα πλεον απο τη διαχειριση σφαλματα που προεκυψαν απο τη μεταφορα. Αν το edit διορθωσει εστω ενα απο αυτα θα ξερουμε οτι συνδεονται με το σφαλμα των κομμενων μηνυματων.
Υπαρχει τροπος να μαθουμε, νομιζω: να δοκιμασουμε το κολπο του edit σε ενα ποστ κομμενο πριν ακομη απο τη μεταφορα. Το λινκ που ειχα παραθεσει στο τεχνικο θρεντ ας πουμε πληρει αυτην την προϋποθεση:Quote:
ΕΑΝ τελικά ευθύνεται κάτι στο AJAX, πολύ πιθανό το ένα θέμα να έχει να κάνει με το AJAX και το άλλο με την αλλαγή λογισμικού.
http://www.e-psychology.gr/forum/sho...E%B1%CE%B9-OCD
πειραματα για κομμενα μνμ.
σημερα μου κοπηκε κ εμενα ενα μνμ, εδω:http://www.e-psychology.gr/forum/sho...F%CE%B9!/page8
αυτο που εχω μεσα μωβ γραμματα.
μηπως κοπηκε επειδη ειχα ενα πολυ μεγαλο string?
πχ
σδφξηφδσκφηκσξδφησδξκφηκσ δφησκφσκδφησδκφηδσξκφ
edit: το κενο δεν το εχω βαλει εγω!!!!
θσδφςιοεφηοςειξφςξεηηφσκα ηει;ςηι;θσυηριευφιθσηφκσδη φσφσςφξπ Ις
ΕΝΤΙΤ: οκ
εντιτ: εδω μου κοβεται το ποστ!
*δηφςσδφηςιφξςκλασφδγδγδγ� �γφδγφδ (για να τυπωθει το ποστ, γιατι οταν καποιος εχει γραψει εξ ολοκληρου μεσα σε κουοτ, δεν το βλεπει κ σου βγαζει αυτο το σπαστικο, "τουλαχιστον 10 χαρακτηρες"!!!!)
*δηφςσδφηςιφξςκλασφδγδγδγ� �φδγφδ (για να τυπωθει το ποστ, γιατι οταν καποιος εχει γραψει εξ ολοκληρου μεσα σε κουοτ, δεν το βλεπει κ σου βγαζει αυτο το σπαστικο, "τουλαχιστον 10 χαρακτηρες"!!!!)
αεον το αποπανω μνμ κοβεται!!!!!!
να η συνεχεια που δε φαινεται ξεχωριστα με κοπυ πειστ:
� �γφδγφδ (για να τυπωθει το ποστ, γιατι οταν καποιος εχει γραψει εξ ολοκληρου μεσα σε κουοτ, δεν το βλεπει κ σου βγαζει αυτο το σπαστικο, "τουλαχιστον 10 χαρακτηρες"!!!!)
*δηφςσδφηςιφξςκλασφδγδγδγ
Έως στιγμής, παρατήρησα πως τα κείμενα κόβονται μετά από ειδικούς χαρακτήρες, μόνο μετά την χρήση της πλήρους φόρμας υποβολής μηνυμάτων και όχι του Quick Reply, και ενώ με την υποβολή του μηνύματος η σελίδα που ανοίγει εμφανίζει το κείμενο ολόκληρο (γιατί είδα το δικό μου κανονικά!) στο επόμενο refresh της ίδιας σελίδας .... το κείμενο φαίνεται κομμένο.
Y.γ. Lou, το γνωρίζω. Έχω ήδη κάνει edit το κείμενό μου ώστε να φαίνεται κανονικά. ΩΣΤΟΣΟ, μετά από κάθε ανανέωση, χάνεται ξανά.
κοβεται με την εμφανιση 2 μαυρων ρομβων με ερωτηματικο, τους οποιους ΔΕΝ ΕΒΑΛΑ ΕΓΩ οταν το εγραφα, αλλα βγαινουν μονοι τους στο preview message!
to post εμφανιζεται ολοκληρο στο preview message, k στη φορμα edit post, οταν το ποσταρω την πρωτη φορα εγω το βλεπω ολοκληρο, κ μολις κανω refresh τη σελιδα το ποστ μενει μισο!
τυπωνεται μονο ο,τι ειχε γραφτει πριν τους δυο μαυρους ρομβους!!!!
Aeon συνέβη και σε μένα πρίν από λίγο απαντώντας μέσω του quick reply!
Το κείμενο όντως κόβεται μετά από ειδικούς χαρακτήρες.Σε μένα παρουσιαζόταν σε 2 σημεία και φαινόταν με τους χαρακτήρες στην 1η δημοσίευση με το refresh κοβόταν.
Ευτυχώς είχα κάνει copy γιατί είναι πραγματικά πολύ σπαστικό.Δε χρειάστηκε όμως....
Πάτησα το edit όπου εκεί παρουσιαζόταν ολόκληρο το κείμενο και στα σημεία με τα τετραγωνάκια έκανα αλλαγή χαρακτήρων και όλα οκ,ουφ ευτυχώς.
Ειδικά στο 2ο σημείο μετακίνησα απλά την παρένθεση ενα βήμα και αφαίρεσα έναν τόνο.
Παρατήρησα ότι και στα 2 σημεία που κοβόταν υπήρχαν σημεία στίξης,δεν ξέρω αν υπάρχει κάποια σχέση....
Κι εμένα.Και με quick reply.Eγώ δεν κάνω κόπι πουθενά,άμα το φάει,τό'φαγε.Σε λίγο θα αποκτήσω τη φήμη του ατόμου που μιλάει με μισόλογα.Δεν τη θέλω!Πάρτε την πίσω,λολ.Όταν λέτε ειδικούς χαρακτήρες τι εννοείτε?
χαχααα,υποψιάζεσαι τίποτις;
Καλημέρα.:p
Οτι μονο οσοι εχουν κομμενα μηνυματα μπορουν να προσπαθησουν να τα διορθωσουν. Ε και οι admins. Αλλιως ακρη δυσκολα θα βγαλουμε. Αν το μπαγκ κανει μηνες να διορθωθει η και περισσοτερο δηλαδη τι θα κανουμε? Θα καταριομαστε τη μοιρα μας που μας ροκανιζουν απ' τον Αρη τα μηνυματα? Ακομη δεν εχω καταλαβει ας πουμε αν η μεθοδος του Aeon εχει γενικη εφαρμογη η οχι. Θα περιμενα να ειναι η #1 ερωτηση αφου μπορει να δωσει μια προσωρινη λυση.
EDIT: καλημερα! =Ρ
Ειδικούς χαρακτήρες...σε μένα κάτι τετραγωνάκια έβγαζε,μπορεί κ ερωτημετικό δε θυμάμαι.
Αυτό,μόνο στην 1η δημοσίευση.
Παρατηρείς σε ποια λέξη το κάνει και στο εντιτ την αλλάζεις και οκ(οι αλαμπουρνέζικοι χαρακτήρες εξαφανίζονται),εκτός κι αν δε γίνεται σε όλους το ίδιο...
Ναι πιστευω το καλυτερο θα ειναι να μπορεσουμε τουλαχιστον να καταλαβουμε τι χρειαζεται να "πειραξει" ο καθενας μεσω εντιτ για να αποκαταστησει το κομμενο ποστ που μολις εκανε. Μιας και τα παλιοτερα μονο αντμιν/μοντ μπορει να τα αναστησει.
Rain, επαναλαμβανω την πολυημερη πεποιηθηση μου πως θα ησουν εξοχο πειραματοζωο for that purpose kthxbye =P
Αρνιέμαι,αρνιέμαι,αρνιέμαι ,να είσ'εσύ και να μην είμ'εγώ,που τη δική μου μοίρα διαφεντεύεις,με τη δική μου γη και το νερό.λολ,το παράκανα.Θέλεις με λίγα λόγια να δωρίσω στην επιστήμη το διαδικτυακό μου κορμί.Οκ,λέω να θυσιαστείς.λολ
Προσπαθώ να βρω το μοτίβο που ακολουθώ,σημειώνω τις κινήσεις μου,ώστε να βοηθήσω την επιστήμη με τη σημαντικότατή μου συμβολή στην πάταξη των φορο-εεε-ποστοδιαφυγόντων.Αν φτάσω σε κάνα συμπέρασμα,θα πω.
Ποστοδιαφυγοντων χαχαχ... Γελασα πολυ και με το "ajax, τα κανει αορατα"
Ε λοιπον, ναι: ζητησα να δωρισεις το κορμι σου αλλα αφου θα το παρεις πισω με ελαχιστη ελπιζω ζημια, που το προβλημα?!
Γαμωτη μου, ετσι τροχοπεδειται η επιστημη. Τωρα πως θα συλλεξω αρκετους ρομβους, που εχασα το φυτωριο?
This is a sad day for Democracy.
Έφυγαν τα τετραγωνάκια και ήρθαν οι ρόμβοι!!!!!!
Σήμερα παιδεύτηκα πιο πολύ αλλά τελικά έβρηκα!κάτι που είχα κάνει και στο προηγούμενο.Δεν αρκεί να αλλάξουμε τη λέξη γράμματα κλπ,δε χρειάστηκε καν σήμερα.Απλά στη λέξη που παρουσιάζονται(οι εισβολείς ρόμβοι :P) κάπου κοντά υπάρχουν σημεία στίξης.Μετακινούμε τη λέξη να μην είναι κολητά,με τελείες,κόμμα,ερωτηματικά κλπ.
Μακάρι να ξαναπιάσει γιατί κατά πως το βλέπω θα μου ξανασυμβεί άμεσα,η παρολίγον νέα μισόλογη..
μιας κ το ανεφερε η αρση, αυτο που εχω παρατηρησει στα κειμενα της ρειν, κ τωρα το βλεπω κ στα κειμενα της αρσης, ειναι οτι συνηθως παραλειπουν να βαζουν κενο (space) μεταξυ των σημειων στιξεως (τελειες, κομματα, θαυμαστικα) κ των λεξεων. δεν ξερω βεβαια αν αυτο δημιουργει το προβλημα.
φιλικα!
πχ
καλημερα.σημερα θα παω στο βουνο!τι ωραια μερα,θα δω ενα σκαντζοχοιρο.