Είναι τρελό αυτό που συμβαίνει-να το διαβάσετε όλοι! - Page 8
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 8 of 9 FirstFirst ... 6789 LastLast
Results 106 to 120 of 133
    Banned
    Quote Originally Posted by me_vs_myself View Post
    νομιζω πως παιρνεις στραβα την εννοια ''κακια'' με την εννοια ''λεω την γνωμη μου''

αλλωστε ειπαμε οτι οι δολοφονοι ειναι πολλα πραγματα δεν πασχουν ολοι απ το ιδιο αλλα εχουν ΜΕΡΙΚΟΙ ΚΑΙ ψυχωση...

τεσπα οντως δεν πρεπει να φορτωνεις οτι ειναι ολοι εναντιον σου απλα επειδη ιδως μερικοι να διαφωνουν με οτι λες μικρη μου
    Όχι, δεν παίρνω καθόλου στραβά την έννοια κακία, κακία είναι να θέλουν να σε χτυπήσουν χωρίς κανένα λόγο, και το κάνουν συνέχεια εδώ άμα δεις. Η κακία μετράει στις μέρες μας, και αυτό φαίνεται από το ότι δεν τους λέει κανείς τίποτα! Όσο για τους δολοφόνους, τα εξήγησα δεν μπορώ να τα ξαναλέω. Όσοι έχουν ψύχωση δεν μπορούν να κάνουν ούτε μπάνιο, όχι να σκοτώσουν άνθρωπο κατά συρροή, ούτε καν έναν! Άμα διαφωνούμε, τι να πω, σε έχουν ποτίσει δηλητήριο τα μίντια.

Senior Member
    λαιτ οταν κ εσυ προσεγγιζεις τους αλλους τοσο καχυποπτα, κ αρχιζεις τα "ολοι ειναι κακοι" κ στην παραμικρη διαφωνια αρχιζεις οτι σου τη λενε κ τις αμυνες κ τους προσβαλλεις κ αμυνεσαι κ θιγεσαι κ κανεις ολα αυτα τα αχαρακτηριστα, μετα κ ο αλλος δε μπορει να σε παρει στα σοβαρα. μπαινει στο φαυλο κυκλο που εσευ εχεις στησει εξ αρχης.

αλλοι μετα θα αρχισουν να σε δουλευουν,
    αλλοι θα φυγουν,
    αλλοι θα σου την πουν ευγενικα οπως πχ η κλαιρη κ η ρειν κ εσυ θα τις ανεβοκατεβαζεις ως κακιες
    κ ο καθενας αναλογα με την ιδιοσυγκρασια του θα σου φερθει ασχημα με τον τροπο του.

ομως σε μεγαλο βαθμο, την κακια των αλλων, την εχεις προκαλεσεις εσυ μονη σου!

ειναι σαν οι αλλοι να εχουν πολλα προσωπα κ με εσενα να βγαζουν το κακο τους, ενω με τον φιλο τους τον ταδε να βγαζουν καλο προσωπο!

γιατι ο φιλος τους ο ταδε δεν κανει ολα αυτα τα καραγκιοζιλικια* που κανεις εσυ.

*"καραγκιοζιλικια" φαινεται η συμπεριφορα σου στους τριτους, καταλαβαινω οτι εσενα σου φαινεται απολυτως νορμαλ.
    γι αυτο λεω να πας σε εναν ειδικο μηπως μπορεσει κ σε βοηθησει.

Senior Member
    εγω κ παλι δεν εχω καταλαβει:

λες οτι ολοι ο αλλοι ειναι κακοι. εδω στο φορουμ εννοεις?

η κ στην πραγματικη σου ζωη?

γιατι δεν απομακρυνεσαι απο αυτους? ψαξε να βρεις καποιον καλο.

Senior Member
    αντε δες στο θεμα μου τι εγραψα. κοπι πειστ απο σελιδα ειναι
    I m a Good Person With Bad Attitude

Banned
    Quote Originally Posted by Lou!.. View Post
    λαιτ οταν κ εσυ προσεγγιζεις τους αλλους τοσο καχυποπτα, κ αρχιζεις τα "ολοι ειναι κακοι" κ στην παραμικρη διαφωνια αρχιζεις οτι σου τη λενε κ τις αμυνες κ τους προσβαλλεις κ αμυνεσαι κ θιγεσαι κ κανεις ολα αυτα τα αχαρακτηριστα, μετα κ ο αλλος δε μπορει να σε παρει στα σοβαρα. μπαινει στο φαυλο κυκλο που εσευ εχεις στησει εξ αρχης.

αλλοι μετα θα αρχισουν να σε δουλευουν,
    αλλοι θα φυγουν,
    αλλοι θα σου την πουν ευγενικα οπως πχ η κλαιρη κ η ρειν κ εσυ θα τις ανεβοκατεβαζεις ως κακιες
    κ ο καθενας αναλογα με την ιδιοσυγκρασια του θα σου φερθει ασχημα με τον τροπο του.

ομως σε μεγαλο βαθμο, την κακια των αλλων, την εχεις προκαλεσεις εσυ μονη σου!

ειναι σαν οι αλλοι να εχουν πολλα προσωπα κ με εσενα να βγαζουν το κακο τους, ενω με τον φιλο τους τον ταδε να βγαζουν καλο προσωπο!

γιατι ο φιλος τους ο ταδε δεν κανει ολα αυτα τα καραγκιοζιλικια* που κανεις εσυ.

*"καραγκιοζιλικια" φαινεται η συμπεριφορα σου στους τριτους, καταλαβαινω οτι εσενα σου φαινεται απολυτως νορμαλ.
    γι αυτο λεω να πας σε εναν ειδικο μηπως μπορεσει κ σε βοηθησει.
    Καραγκιοζιλίκια κάνεις εσύ και όλο σου το σόι! Αν θεωρείς την άποψη της κλέαρ και της Ρέιν ευγενικές, τι να σου πω! Τέλεια κρίση έχεις! Αχαρακτήριστα κάνεις εσύ, και αν δεν με παίρνουν στα σοβαρά, ή λένε κακίες, δικό τους πρόβλημα! Να κάτσουν να αποκτήσουν αυτοπεποίηθηση και όχι να ξεφτιλίζουν τους άλλους, και γενικά να τα βρουν με τον εαυτό τους!

Senior Member
    Quote Originally Posted by lightbluepath View Post
    Καραγκιοζιλίκια κάνεις εσύ και όλο σου το σόι!

σωστα

Αν θεωρείς την άποψη της κλέαρ και της Ρέιν ευγενικές, τι να σου πω! Τέλεια κρίση έχεις!

ναι, τις θεωρω πολυ ευγενικες, το τι κριση εχω ειναι δικο μου προβλημα!

και αν δεν με παίρνουν στα σοβαρά, ή λένε κακίες, δικό τους πρόβλημα! Να κάτσουν να αποκτήσουν αυτοπεποίηθηση και όχι να ξεφτιλίζουν τους άλλους, και γενικά να τα βρουν με τον εαυτό τους!

πολυ ωραια τα λες για τους αλλους, να κατσουν να αποχτησουν αυτοπεποιθηση, ειναι δικο τους προβλημα, να τα βρουν με τον εαυτο τους.

εσενα ποιο ειναι το προβλημα σου με τους αλλους? γιατι ειλικρινα δεν καταλαβα!
    εντιτ: εδω μου κοβεται το ποστ!

*δηφςσδφηςιφξςκλασφδγδγδγ� �γφδγφδ (για να τυπωθει το ποστ, γιατι οταν καποιος εχει γραψει εξ ολοκληρου μεσα σε κουοτ, δεν το βλεπει κ σου βγαζει αυτο το σπαστικο, "τουλαχιστον 10 χαρακτηρες"!!!!)

εντιτ: εδω μου κοβεται το ποστ!
    Last edited by Lou!; 02-12-2010 at 19:27.

Banned
    Το πρόβλημά μου με τους άλλους είναι ότι με πειράζουν, μου χαλάνε την αύρα πως το λένε; Και οι ειρωνείες αλλού.

Senior Member
    Το πρόβλημά μου με τους άλλους είναι ότι με πειράζουν, μου χαλάνε την αύρα πως το λένε; Και οι ειρωνείες αλλού.
    θα πω βλακεια δεν αντεχω!!!! τι ειναι η αυρα για να χαλασει καστρακι στην αμμο??!!1 αχαχαχαχα

(κρυοκωλο αλλα μου ρθε)
    I m a Good Person With Bad Attitude

Banned
    Ναι, με τη διαφορά ότι εγώ ειρωνευόμουν μι. Εξάλλου υπάρχει αυτή η έκφραση, θες δεν θες.

Senior Member
    ε τοτε απομακρυνσου απο τους αλλους κ μην κανεις παρεα μαζι τους!

Senior Member
    επισης η επικοινωνια σου με τους αλλους πριν παθεις ψυχωση πως ηταν?

πιστευες κ τοτε οτι το "λεω τη γνωμη μου" κ "η κακια των αλλων" ειναι συνωνυμα?

στην παρανοιδη σχ ενα απο τα συμπτωματα ειναι οτι ολοι θελουν το κακο του ασθενους, τον κατασκοπευουν, τον κυνηγουν κ τετοια.

Senior Member
    λοιπον λαιτ αμα σου πω οτι ο ουρανοσ ειναι κοκκινοσ και συ μου πει οτι ειναι μπλε εκεινη την ωρα τι νιωθεισ??νιωθεισ οτι θεσ να πατησεισ τον αλλο κατω η απλα λεσ τη γνωμη σου???νομιζω απλα λεσ τη γνωμη σου ετσι νιωθει κι ο αλλοσ οταν διαφωνει μαζι σου αρχικα μετα βγαζεισ αμυνα τον εκνευριζεισ και μετα σου λεει κακιεσ και ετσι στην ουσια προκαλεισ την κακια

Senior Member
    τι σε πειραζει ακριβως στους αλλους?
    κατα κανονα τα μπινελικια που ριχνεις εσυ ειναι πολυ χειροτερα απο τις προσβολες που εχεις δεχθει.
    εσυ δικαιολογεις τη συμπεριφορα σου γιατι λες οτι τα κανεις απο αμυνα, οτι εχεις παντα λογο που μπινελικωνεις.
    ο λογος σου ποιος ειναι?

το οτι οι αλλοι δεν πειθονται παντα με τις δικες σου αποψεις?

γιατι εσυ πειθεσαι με τις αποψεις των αλλων? γιατι θα επρεπε οι αλλοι να πειστουν με τις δικες σου αποψεις?

+επιπλεον φανταζεσαι ο καθε αλλος με τον οποιο μπινελικωνεσαι γιατι δε συμφωνεις, να γυρναγε να σε εβριζε λεγοντας σου καθε φορα, "σε βριζω δικαιολογημενα, γιατι δεν συμφωνω με τις αποψεις σου, γιατι μου τη λες κ μου βγαζεις κακιες επειδη εκφραζεις διαφορετικη αποψη απο μενα?"

επισης οταν καποιος αλλος εχει αποψη αλλη απο εσενα, τον μειωνεις παντα λεγοντας, " κ ποιος ειναι, τα ξερει ολα?"

ε, με την ιδια λογικη κ εγω η καποιος αλλος γιατι να πιστεψουμε τις αποψεις σου? εσυ ποια εισαι? καποια που τα ξερεις ολα? οχι φυσικα, τη γνωμη σου εκφραζεις οπως ολοι μας.

πολυ απλα εχεις ενα τροπο να κανεις διαλογο που αργα η γρηγορα εκνευριζει κ τον ιωβ, αν ειχαμε τον ιωβ στο φορουμ!

τωρα αν αυτο δεν το καταλαβαινεις ειναι δικο σου προβλημα! (η συμπτωμα της ασθενειας που εχεις)
    Last edited by Lou!; 03-12-2010 at 04:46.

Member
    βλεπεις φαντασματα................

Senior Member
    Light,αυτό που έγραψες,πως δεν μπορούν να κάνουν ούτε μπάνιο όσοι έχουν ψύχωση,δεν το κατάλαβα.Θα ήθελες να μου το εξηγήσεις?Για να καταλάβω τι εννοείς?Επίσης,να σου πω πως συμφωνώ μαζί σου στον αρνητικό ρόλο των ΜΜΕ,όπως πολύ σωστά ανέφερες.Είναι και θέμα αποκλεισμού αρκετές φορές,όχι μόνο παρουσίασης διαστρεβλωμένης.
    "Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
    Σπύρος Μπιμπίλας

Page 8 of 9 FirstFirst ... 6789 LastLast