Κομμενο μηνυμα - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 16 to 30 of 52
    Senior Member
    http://www.e-psychology.gr/forum/sho...l=1#post205518

Ενα απ' τα δικα μου ποστ.

Λες να φταιει το AJAX... Δεν το ειχα σκεφτει. Και ειναι τοσο βολικο, ειδικα για γρηγορη καταχωρηση! Μπορουμε να ρωτησουμε αν θυμουνται οι ποστερ με τα κομμενα μηνυματα, αν το προβλημα αυτο τους εμφανιστηκε ποτε με το κλασσικο μενου απαντησης που βγαινει σε χωριστη σελιδα.
    "When you're looking for something specific, your chances of finding it are very bad.
    Because, of all the things in the world, you're only looking for one of them.

When you're looking for anything at all, your chances of finding it are very good.
    Because, of all the things in the world, you're bound to find some of them."

Senior Member
    Τωρα που το σκεφτομαι, μπορει το προβλημα του AJAX να εισαγαγει προβληματικους (λευκους) χαρακτηρες πχ στο τελος του μηνυματος, οι οποιοι αργοτερα σπανε τον αλγοριθμο τεχνολογησης του PHP οταν ερχεται η ωρα να τα εμφανισει. Εφοσον το edit σηκωνει το κειμενο κατ' ευθειαν απο τη βαση δεδομενων, το edit με copy/paste εξαλειφει τους προβληματικους χαρακτηρες και υστερα το PHP δεν τους συναντα. Μια θεωρια που μου ηρθε με βαση αυτο που ειπες.
    "When you're looking for something specific, your chances of finding it are very bad.

When you're looking for anything at all, your chances of finding it are very good.

Senior Member
    Απ' την αλλη, η θεωρια με το ajax δεν εξηγει γιατι εμφανιζονται κομμενα και παλιοτερα μηνυματα...

Super Moderator
    Quote Originally Posted by oboro View Post
    http://www.e-psychology.gr/forum/sho...l=1#post205518
    Ενα απ' τα δικα μου ποστ. Λες να φταιει το AJAX... Δεν το ειχα σκεφτει. Και ειναι τοσο βολικο, ειδικα για γρηγορη καταχωρηση! Μπορουμε να ρωτησουμε αν θυμουνται οι ποστερ με τα κομμενα μηνυματα, αν το προβλημα αυτο τους εμφανιστηκε ποτε με το κλασσικο μενου απαντησης που βγαινει σε χωριστη σελιδα.
    Στο συγκεκριμένο link που παρέθεσες, ακόμη και με edit, το μόνο ορατό κείμενο είναι ένα link προς youtube, ότι δηλαδή βλέπεις και εσύ. Θα ήθελες να μου πεις, τι άλλο υπήρχε στο post, όπως αναφέρεις, και δεν υπάρχει πλέον;

Quote Originally Posted by oboro View Post
    Απ' την αλλη, η θεωρια με το ajax δεν εξηγει γιατι εμφανιζονται κομμενα και παλιοτερα μηνυματα...
    ΕΑΝ τελικά ευθύνεται κάτι στο AJAX, πολύ πιθανό το ένα θέμα να έχει να κάνει με το AJAX και το άλλο με την αλλαγή λογισμικού.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Aeon View Post
    Στο συγκεκριμένο link που παρέθεσες, ακόμη και με edit, το μόνο ορατό κείμενο είναι ένα link προς youtube, ότι δηλαδή βλέπεις και εσύ. Θα ήθελες να μου πεις, τι άλλο υπήρχε στο post, όπως αναφέρεις, και δεν υπάρχει πλέον;
    Το συγκεκριμενο ποστ εχει δυο αλλα χαρακτηριστικα σφαλματα που ακομη δεν εχουν διορθωθει: εναν χαρακτηρα που εμφανιζεται "ωμος" και το λινκ το ιδιο που δεν "αναβει" οπως θα οφειλε - και τα δυο αναγνωρισμενα πλεον απο τη διαχειριση σφαλματα που προεκυψαν απο τη μεταφορα. Αν το edit διορθωσει εστω ενα απο αυτα θα ξερουμε οτι συνδεονται με το σφαλμα των κομμενων μηνυματων.

ΕΑΝ τελικά ευθύνεται κάτι στο AJAX, πολύ πιθανό το ένα θέμα να έχει να κάνει με το AJAX και το άλλο με την αλλαγή λογισμικού.
    Υπαρχει τροπος να μαθουμε, νομιζω: να δοκιμασουμε το κολπο του edit σε ενα ποστ κομμενο πριν ακομη απο τη μεταφορα. Το λινκ που ειχα παραθεσει στο τεχνικο θρεντ ας πουμε πληρει αυτην την προϋποθεση:

http://www.e-psychology.gr/forum/sho...E%B1%CE%B9-OCD

Senior Member
    πειραματα για κομμενα μνμ.

σημερα μου κοπηκε κ εμενα ενα μνμ, εδω:http://www.e-psychology.gr/forum/sho...F%CE%B9!/page8

αυτο που εχω μεσα μωβ γραμματα.

Senior Member
    μηπως κοπηκε επειδη ειχα ενα πολυ μεγαλο string?

πχ

σδφξηφδσκφηκσξδφησδξκφηκσ δφησκφσκδφησδκφηδσξκφ

edit: το κενο δεν το εχω βαλει εγω!!!!
    Last edited by Lou!; 03-12-2010 at 03:33.

Senior Member
    θσδφςιοεφηοςειξφςξεηηφσκα ηει;ςηι;θσυηριευφιθσηφκσδη φσφσςφξπ Ις

ΕΝΤΙΤ: οκ

Senior Member
    Quote Originally Posted by lightbluepath View Post
    Καραγκιοζιλίκια κάνεις εσύ και όλο σου το σόι!

σωστα

Αν θεωρείς την άποψη της κλέαρ και της Ρέιν ευγενικές, τι να σου πω! Τέλεια κρίση έχεις!

ναι, τις θεωρω πολυ ευγενικες, το τι κριση εχω ειναι δικο μου προβλημα!

και αν δεν με παίρνουν στα σοβαρά, ή λένε κακίες, δικό τους πρόβλημα! Να κάτσουν να αποκτήσουν αυτοπεποίηθηση και όχι να ξεφτιλίζουν τους άλλους, και γενικά να τα βρουν με τον εαυτό τους!

πολυ ωραια τα λες για τους αλλους, να κατσουν να αποχτησουν αυτοπεποιθηση, ειναι δικο τους προβλημα, να τα βρουν με τον εαυτο τους.

εσενα ποιο ειναι το προβλημα σου με τους αλλους? γιατι ειλικρινα δεν καταλαβα!
    εντιτ: εδω μου κοβεται το ποστ!

*δηφςσδφηςιφξςκλασφδγδγδγ� �γφδγφδ (για να τυπωθει το ποστ, γιατι οταν καποιος εχει γραψει εξ ολοκληρου μεσα σε κουοτ, δεν το βλεπει κ σου βγαζει αυτο το σπαστικο, "τουλαχιστον 10 χαρακτηρες"!!!!)

*δηφςσδφηςιφξςκλασφδγδγδγ� �φδγφδ (για να τυπωθει το ποστ, γιατι οταν καποιος εχει γραψει εξ ολοκληρου μεσα σε κουοτ, δεν το βλεπει κ σου βγαζει αυτο το σπαστικο, "τουλαχιστον 10 χαρακτηρες"!!!!)

Last edited by Lou!; 02-12-2010 at 19:41.

Super Moderator
    Quote Originally Posted by Lou!.. View Post

*δηφςσδφηςιφξςκλασφδγδγδγ� �� �γφδγφδ (για να τυπωθει το ποστ, γιατι οταν καποιος εχει γραψει εξ ολοκληρου μεσα σε κουοτ, δεν το βλεπει κ σου βγαζει αυτο το σπαστικο, "τουλαχιστον 10 χαρακτηρες"!!!!)

Το μήνυμά σου κόβεται μετά τον ειδικό χαρακτήρα �.

Senior Member
    αεον το αποπανω μνμ κοβεται!!!!!!

Senior Member
    να η συνεχεια που δε φαινεται ξεχωριστα με κοπυ πειστ:

� �γφδγφδ (για να τυπωθει το ποστ, γιατι οταν καποιος εχει γραψει εξ ολοκληρου μεσα σε κουοτ, δεν το βλεπει κ σου βγαζει αυτο το σπαστικο, "τουλαχιστον 10 χαρακτηρες"!!!!)

*δηφςσδφηςιφξςκλασφδγδγδγ
    Last edited by Lou!; 02-12-2010 at 19:43.

Super Moderator
    Έως στιγμής, παρατήρησα πως τα κείμενα κόβονται μετά από ειδικούς χαρακτήρες, μόνο μετά την χρήση της πλήρους φόρμας υποβολής μηνυμάτων και όχι του Quick Reply, και ενώ με την υποβολή του μηνύματος η σελίδα που ανοίγει εμφανίζει το κείμενο ολόκληρο (γιατί είδα το δικό μου κανονικά!) στο επόμενο refresh της ίδιας σελίδας .... το κείμενο φαίνεται κομμένο.

Y.γ. Lou, το γνωρίζω. Έχω ήδη κάνει edit το κείμενό μου ώστε να φαίνεται κανονικά. ΩΣΤΟΣΟ, μετά από κάθε ανανέωση, χάνεται ξανά.

Senior Member
    κοβεται με την εμφανιση 2 μαυρων ρομβων με ερωτηματικο, τους οποιους ΔΕΝ ΕΒΑΛΑ ΕΓΩ οταν το εγραφα, αλλα βγαινουν μονοι τους στο preview message!

to post εμφανιζεται ολοκληρο στο preview message, k στη φορμα edit post, οταν το ποσταρω την πρωτη φορα εγω το βλεπω ολοκληρο, κ μολις κανω refresh τη σελιδα το ποστ μενει μισο!

τυπωνεται μονο ο,τι ειχε γραφτει πριν τους δυο μαυρους ρομβους!!!!

Senior Member
    Quote Originally Posted by Aeon View Post
    Έως στιγμής, παρατήρησα πως τα κείμενα κόβονται μετά από ειδικούς χαρακτήρες, μόνο μετά την χρήση της πλήρους φόρμας υποβολής μηνυμάτων και όχι του Quick Reply, και ενώ με την υποβολή του μηνύματος η σελίδα που ανοίγει εμφανίζει το κείμενο ολόκληρο (γιατί είδα το δικό μου κανονικά!) στο επόμενο refresh της ίδιας σελίδας .... το κείμενο φαίνεται κομμένο.

Y.γ. Lou, το γνωρίζω. Έχω ήδη κάνει edit το κείμενό μου ώστε να φαίνεται κανονικά. ΩΣΤΟΣΟ, μετά από κάθε ανανέωση, χάνεται ξανά.
    Aeon συνέβη και σε μένα πρίν από λίγο απαντώντας μέσω του quick reply!
    Το κείμενο όντως κόβεται μετά από ειδικούς χαρακτήρες.Σε μένα παρουσιαζόταν σε 2 σημεία και φαινόταν με τους χαρακτήρες στην 1η δημοσίευση με το refresh κοβόταν.

Ευτυχώς είχα κάνει copy γιατί είναι πραγματικά πολύ σπαστικό.Δε χρειάστηκε όμως....
    Πάτησα το edit όπου εκεί παρουσιαζόταν ολόκληρο το κείμενο και στα σημεία με τα τετραγωνάκια έκανα αλλαγή χαρακτήρων και όλα οκ,ουφ ευτυχώς.
    Ειδικά στο 2ο σημείο μετακίνησα απλά την παρένθεση ενα βήμα και αφαίρεσα έναν τόνο.
    Παρατήρησα ότι και στα 2 σημεία που κοβόταν υπήρχαν σημεία στίξης,δεν ξέρω αν υπάρχει κάποια σχέση....

Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast