Originally Posted by
alextheone1
Πολυαγαπητέ Γρηγόρη, πρώτα απ 'όλα είναι καθήκον μου ως άνθρωπος να βοηθώ οποιονδήποτε βρίσκεται σε ανάγκη (εγώ και η Ζήνα χαχαχα :) ) Σε ευχαριστώ πάρα πολύ για το σχόλιό σου σχετικά με το όνομά μου. Ξέρεις τι σημαίνει; Η λέξη Αλέξανδρος είναι μία σύνθετη λέξη με ρίζες απο την αρχαία ελληνική γλώσσα. Σημαίνει αυτός που απωθεί τους άνδρες (αλέκω&ανήρ) κάτι το οποίο προσπαθώ μετά μανίας να διαψεύσω αφού είμαι ένας περήφανος ομοφυλόφιλος και κάθε άλλο παρά επιθυμώ να απωθώ τους άντρες ;) !Επίσης σε ευχαριστώ που με αποκαλείς χαρά του Θεού, αφού αυτό επιδιώκω... Είμαι ένας συνεχώς χαμογελαστός άνθρωπος που θέλει να αποπνέει θετική ενέργεια κι αισιοδοξία! Και σε παρακαλώ πολύ, μη μιλάς καθ' αυτόν τον τρόπο για τον εαυτό σου (θλίψη του Διαβόλου) απ 'οσα έχω διαβάσει για εσένα σε αυτή την ιστοσελίδα διαισθάνομαι πως είσαι πολύ καλό παιδί, και η διαισθησή μου σχεδόν ποτέ δεν με εξαπατά... Απλώς περνάς μια αρκετά δύσκολη φάση, μην ανησυχείς κάποτε κι αυτή θα περάσει... Για τότε στο Δημοτικό, έχεις δίκαιο. Δεν έπρεπε να τους επιτρέπω να μιλούν για μένα έτσι. Έπρεπε να υπερασπιστώ τον εαυτό μου, αλλά βλέπεις σε νεαρή ηλικία ήμουν εξαιρετικά ευάλωτος και καλοκάγαθος (το κουτορνίθι της τάξης με λίγα λόγια :) ) κι έτσι δεν τολμούσα καν να αντιδράσω... Το ότι έκλαψες τότε στο Γυμνάσιο, είναι κάτι για το οποίο δεν πρέπει να ντρέπεσαι.Είχα βιώσει στο Δημοτικό μια στενόχωρη κατάσταση και να φανταστείς πως για ολόκληρο το σχολικό έτος της έκτης Δημοτικού, δεν μου μιλούσε κανείς από την τάξη μου. Τότε έσπασα κι έκλαψα κι όλα άλλαξαν. Οι συμμαθητές μου, κυρίως εξαιτίας του φόβου πως η δασκάλα μας, που ύστερα από το ξέσπασμα μου πήρε την κατάσταση στα χέρια της, θα ενημέρωνε τους γονείς για τον κοινωνικό αποκλεισμό που υπέστην και κατά συνέπεια θα ακολουθούσε η τιμωρία τους με έκαναν ξανά μέλος της παρέας. Καταλαβαίνω απόλυτα το πως ένιωσες τότε και δικαιολογώ την αντίδρασή σου. Αλλά μην το σκέφτεσαι καν, πρώτον γιατί ανήκει στο παρελθόν και δεύτερον γιατί ήταν απλώς μια φυσική αντίδραση... Σχετικά με την κοπέλα που σε κορόιδευε, μην ανησυχεις. Τις ξέρω κι αυτές από πρώτο χέρι. Είναι από αυτές που το παίζουν κάποιες, καπνίζοντας και γελώντας σαν ηλίθιες με τους άλλους, εκτός φυσικά απο το παρεάκι τους. Κάποτε αντιμετώπισα κι εγώ μια παρόμοια κατάσταση, όχι βέβαια σε τέτοιο έσχατο βαθμό όσο εσύ! Αλλά αυτήν την κανόνισα με τον δικό μου τρόπο. Γιατί άντε να μας κοροϊδεύουν τα αγόρια, πάει στα κομμάτια, αλλά όχι και το κάθε τσουλάκι (συγνώμη και για την έκφραση αλλά αυτή ανταποκρίνεται πλήρως στην περίσταση) να μας πιάνει στο βρωμόστομά του! Οπότε μην την σκέφτεσαι καν αυτή. Να την λυπάσαι, αυτό μόνο της αξίζει. Δεν είναι άξια της προσοχής σου. Τώρα, δεν είναι απαραίτητο να πεις σε κάποιον ότι είσαι γκέι! Μην σκέφτεσαι την αντίδραση των γύρω σου σε αυτό διότι απλούστατα είναι προσωπικό σου δεδομένο και μόνο εσύ αποφασίζεις σε ποιον θα το πεις. Έχεις το δικαίωμα επίσης να το κρατήσεις μόνο για τον εαυτό σου, για πάντα. Μπορεί από την άλλη, στο μέλλον να γνωρίσεις κάποιο άτομο (πέραν του οικογενειακού περιβάλλοντος) το οποίο θα το εμπιστεύεσαι τόσο ώστε να του αποκαλύψεις το μεγάλο σου μυστικό. Έαν είσαι σίγουρος πως είσαι ομοφυλόφιλος, μην σκέφτεσαι τους άλλους, αλλά εσένα... Είναι κρίμα να καταπιέζεσαι και να μην ζεις τη ζωή σου όπως εσύ θες. Εάν λατρεύεις τον αντρικό έρωτα, τότε υποστήριξε αυτή την αντίληψη (έστω και στον ίδιο σου τον εαυτό). Δεν διαπράττεις κανένα απολύτως έγκλημα. Όσων αφορά την άποψή σου περί τυποποιημένου τρόπου ζωής των ομοφυλόφιλων θεωρώ πως σε μερικά σημεία έχεις απόλυτο δίκαιο. Μα μην ξεχνάς, μπορείς να είσαι ομοφυλόφιλος με τον δικό σου τρόπο, να ζεις και να διασκεδάζεις, να ψάχνεις τον έρωτα με το δικό σου τρόπο και όχι κάνοντας όλα αυτά που προανέφερες πως σε ενοχλούν στους ομοφυλόφιλους.Όλα είναι στο χέρι σου, εσύ θα επιλέξεις. Κανείς άλλος. Τέλος, μη φοβάσαι να αντιμετωπίσεις τον κόσμο ούτε να βγάζεις προς τα έξω κάτι που δεν είσαι για να ικανοποιείς τους άλλους κι όχι τον εαυτό σου. Η ζωή είναι μια πρόκληση, αφέσου κι άρπαξέ την από τα μαλλιά! Τσουρουμάδισέ την! Α! Και σε ευχαριστώ θερμότατα για την άποψή σου σχετικά με το πως χειρίζομαι τα ελληνικά! (Ο Μπαμπινιώτης είναι πρότυπο μου! Ε καλα! Μην φανταστείς κιόλας πως με το που μπαίνεις στο δωμάτιό μου, στην ντουλάπα δίπλα από την GaGA βλέπεις τη φάτσα του, αλλά τον θαυμάζω!) Φιλάκια πολλά!!!