Results 136 to 150 of 182
-
06-02-2012, 01:05 #136
Γεια σου Τασο! Εγω σε ευχαριστω που ασχοληθηκες με το θεμα μου!!! Και εγω στην αρχη ετσι θεωρουσα οτι θα μου αρεσει το αντιθετο φυλο και οτι ολοι σαν κι εμενα εχουν το ιδιο "παθος" για το ιδιο φυλο! Το εκανα εγω στο μυαλο μου ως κατι το φυσιολογικο για να με καθησυχασω!!! Και εγω εχω γνωριστει στο Ιντερνετ με ενα ατομο! Γιναμε φιλοι στο msn και μιλαμε καμια φορα! Εγω παντως δεν προκειται να τους το πω! Αλλα ο πατερας μου με ρωταει καμια φορα: "Τι εγινε ρε? Βρηκες καμια γκομενα?" και εγω του βρισκω δικαιολογιες και του λεω οτι ψαχνω ακομα! Αλλα μεχρι τα 18 μου που δεν θα εχω θα αρχισει να εχει υποψιες και μπορει και να αρχισει να με παρακολουθει! (Ικανο τον εχω!) Αυτα φοβαμαι εγω!!! Και ηδη οταν εχει νευρα μου λεει: "Γιατι ολα τα αλλα αγορακια σαν κι εσενα βρισκουν γκομενα και εσυ οχι? Πες μου! δεν σε ενδιαφερει? Δεν σου αρεσουν οι γυναικες?" και αλλα τετοια! Τασο καλα εκανες και τους εκοψες τον αερα!!! Γιατι δεν θα το βουλωναν αλλιως!!!
Εΐναι δικαιωμα μας να ειμαστε διαφορετικοι αλλα εγω φοβαμαι το μελλον.... :(
- 06-02-2012, 01:08 #137
Γεια σου Τασο! Εγω σε ευχαριστω που ασχοληθηκες με το θεμα μου!!! Και εγω στην αρχη ετσι θεωρουσα οτι θα μου αρεσει το αντιθετο φυλο και οτι ολοι σαν κι εμενα εχουν το ιδιο "παθος" για το ιδιο φυλο! Το εκανα εγω στο μυαλο μου ως κατι το φυσιολογικο για να με καθησυχασω!!! Και εγω εχω γνωριστει στο Ιντερνετ με ενα ατομο! Γιναμε φιλοι στο msn και μιλαμε καμια φορα! Εγω παντως δεν προκειται να τους το πω! Αλλα ο πατερας μου με ρωταει καμια φορα: "Τι εγινε ρε? Βρηκες καμια γκομενα?" και εγω του βρισκω δικαιολογιες και του λεω οτι ψαχνω ακομα! Αλλα μεχρι τα 18 μου που δεν θα εχω θα αρχισει να εχει υποψιες και μπορει και να αρχισει να με παρακολουθει! (Ικανο τον εχω!) Αυτα φοβαμαι εγω!!! Και ηδη οταν εχει νευρα μου λεει: "Γιατι ολα τα αλλα αγορακια σαν κι εσενα βρισκουν γκομενα και εσυ οχι? Πες μου! δεν σε ενδιαφερει? Δεν σου αρεσουν οι γυναικες?" και αλλα τετοια! Τασο καλα εκανες και τους εκοψες τον αερα!!! Γιατι δεν θα το βουλωναν αλλιως!!!
Εΐναι δικαιωμα μας να ειμαστε διαφορετικοι αλλα εγω φοβαμαι το μελλον.... :(
06-02-2012, 01:18 #138
Γεια σου Αλεξανδρε! Σε ευχαριστω! Απο ολα αυτα που λες παω και στοιχημα οτι θα παρεις Θεωρητικη Κατευθυνση του χρονου!.... Κοιτα... πολλοι μου λενε οτι ειμαι καλο παιδι αλλα τι να το κανω οταν ειμαι παντα ετσι! Ειμαι παντα υπο των αλλων και δεν μ αρεσει αυτο! Αυτη η κοπελα ειναι οντως μεγαλη τσουλα!!! Και τωρα μου 'ρχονται στο μυαλο 3-4 ομοιες της!!! Ε οχι! Παει πολυ!Τοτε ειχα κλαψει γιατι δεν αντεχα αλλο! Ηταν η ψυχολογια μου χαλια! Ειχα και τον πατερα μου! Ειχα και αυτους! Αυτο με επηρεασε μαλιστα και στην πρωτη Γυμνασιου ειχα πολυ κακους βαθμους! Μακαρι να πανε ολα καλα και να μην εχω δυσκολιες!!! Σου το ευχομαι και εσενα! Αχ δεν ξερεις τι δυναμη μου εδωσες!!!! Σε ευχαριστω πολυ!!! :)
06-02-2012, 01:21 #139
Παιδια πετυχαμε διανα! Ειμαστε και οι τρεις ισα σε ηλικια, παμε στην ιδια ταξη και μαλλον οπως ειπες Αλεξανδρε εχουμε πολλα να πουμε! Αν θελετε φυσικα και εσεις! :)
06-02-2012, 02:20 #140
το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση, κατόπιν αιτήματος του μέλους.
06-02-2012, 11:34 #141
Κοίτα Γρηγόρη. Οι προσδοκίες των γονέων από τα παιδιά έχουν το εξής χαρακτηριστικό μοτίβο. Ποτέ δε συμβαδίζουν με τις προσδοκίες των παιδιών από τα ίδια.:P
Αν ο πατέρας σου σε πρήζει συχνά, λέγε κάνα κλασικό για να του το ησυχάζεις και να μη στα κάνει πύραυλο. πχ μπαμπά, είμαι ντροπαλός, εγώ δε καυχιέμαι για τις επιτυχίες μου, όλα στον καιρό τους κι ο κολιός τον αύγουστο, λολ, αυτά μέχρι βέβαια να ξεκαθαρίσεις μόνος σου το τοπίο, να βρεις αυτό που αναζητάς και να έχεις μία σχετικά ανεξαρτησία ίσως ώστε να μην μπορούν να σε πρήζουν ασταμάτητα όντας σε κοντινότητα. Αν δε λειτουργούν τέτοιες πιο "ήπιες" μέθοδοι, τότε να απαντάς με μεγαλύτερα αυστηρότητα, ειδικά αν ο πατέρας σου είναι αυτό που λέμε χώνω παντού τη μύτη μου, και οι υποθέσεις των άλλων είναι και δικές μου γενικά.
Πολύ χαίρομαι που στο θρεντ σου έγραψαν τόσα άλλα άτομα με παρόμοιες ηλικία, εμπειρίες, σκέψεις, βιώματα,. Πολύ πολύ σημαντικό αυτό, δεν είναι?
:))))"Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
Σπύρος Μπιμπίλας
06-02-2012, 17:49 #142
Γειά σου Γρηγόρη!! Όντως του χρόνου θα ακολουθήσω τη Θεωρητική Κατεύθυνση! Ανυπομωνώ πως και πως να ξεφορτωθώ τα μαθηματικά! (χαχαχαχα :D)! Πάντως το ότι είσαι καλό παιδί είναι πολύ θετικό στοιχείο, εκμεταλλεύσου το... Κάνε καινούργιες παρέες, γνώρισε άτομα. Και δεν είναι ανάγκη να νιώθεις "υπό" των άλλων! Και χρησιμοποιώ το ρήμα νιώθεις, διότι πιστεύω πως εσύ το αισθάνεσαι αυτό κι εσύ το προκαλείς. Πάρε πρωτοβουλίες, κάνε πράγματα... Είμαι σίγουρος πως θα τα καταφέρεις! Όπως έχω πει κι άλλη φορά απλώς περνάς μία άσχημη κατάσταση, θα αλλάξει όμως, μην ανησυχείς! Όλα θα γίνουν υπέροχα στη ζωή σου αρκεί να το θέλεις κι εσύ ο ίδιος. Πρέπει να το υποστηρίξεις και να το θες πάρα πολύ! Μόνο αυτό! Κι εάν πετύχεις αυτά τα δύο πραγματάκια (σε συνδιασμό με αυτοπεποίθηση) όλα θα καταλήξουν όπως εσύ επιθυμείς... Και αφού κι ο ίδιος λες πως αυτή η κατάσταση δεν σου αρέσει, άντε λοιπόν :D τι περιμένεις;; Πάρε τον έλεγχο στα χέρια σου. Μη φοβάσαι τίποτα! Όλα μπορούν να λυθούν με τη δύναμη της θέλησης και των πράξεων! Σχετικά με εκείνη την κοπέλα του παρελθόντος και τις όμοιές της, απλώς ξέχασέ την, δεν αξίζουν ούτε καν τη σκέψη σου, γιατί είναι απλώς ένα μάτσο α π ο τ υ χ η μ έ ν ε ς ! ! ! Μην καταστρέφεις άλλο το "είναι" σου για κανένα και τίποτα! Έχεις το δικαίωμα, όπως και κάθε άλλος άνθρωπος να ζεις ελεύθερος κι όχι δέσμιος κανενός. Είμαι σίγουρος πως με λίγη καλή διάθεση και θετική ενέργεια όλα θα πάνε κατευχήν! Σε ευχαριστώ πάρα πολύ για τις ευχές σου και δεν μπορείς να φανταστείς πόσο χαρούμενος νιώθω που σε έκανα να σκεφτείς με την θετική πλευρά των πραγμάτων! Τέλος, έχεις δίκαιο Γρηγόρη, έχουμε ακόμη πολλά πολλά πολλά να πούμε! Φιλάκια!!!
07-02-2012, 00:38 #143
07-02-2012, 00:43 #144
Γεια σου!!! Σε ευχαριστω πολυ και εσενα!!! :) Οχι οτι με πρηζει και συνεχεια απλα καποιες φορες που ερχομαστε σε διαμαχη (ερχομαστε συχνα! ειναι πολυ οξυθυμος!) για ασχετα απο αυτο θεματα μου το πεταει και αυτο! Μου ριχνει πολυ την ψυχολογια μου αυτος ο ανθρωπος! Πατερας ειναι αυτος? Τελος παντων! Ναι και εγω νιωθω πολυ τυχερος που βρηκα ατομα στην ιδια ηλικια, με παρομοιες εμπειριες και σκεψεις! Με βοηθησαν και αυτοι πολυ! και τους ευχαριστω πολυ! Φυσικα και ειναι πολυ σημαντικο! Οταν πρωτοεγραψα δεν το περιμενα!... :)
07-02-2012, 00:55 #145
Α το ηξερα! Και εγω Θεωρητικη θα παω! Αντε οπως λες να φυγουν αυτα τα Μαθηματικα! Δεν μ αρεσουν καθολου! ------ Εχεις δικιο! Με εκανες για ακομα μια φορα να σκεφτω θετικα! Αυτο το συναισθημα να νιωθω "υπο" των αλλων μου το εχει δημιουργησει ο πατερας μου!!! Απο παλια αυτος με εχει κανει ετσι! Και εμενα και εκανε και την μανα μου! Θα προσπαθησω να το αλλαξω! Καθε φορα που τα πραγματα νιωθω πως πανε καλα και μιλαω με ατομα κ.λ.π. νιωθω να φευγει αυτο το "υπο" αλλα μετα ξαναεπιστρεφει!!! Το προβλημα μου ειναι οντως η αυτοπεποιθηση! Προσπαθω αυτες τις μερες να μιλαω και με αλλα ατομα! Να κοινωνικοποιηθω! δεν ειναι και ευκολο! Υπαρχουν πολλες τετοιες και πολυ απλα δεν αξιζουν! Ειναι οπως το ειπες και εσυ ενα ματσο α π ο τ υ χ η μ ε ν ε ς!!! Τις βαρεθηκα! Υπαρχουν πολλες!!! Ο ενας κοιταει να πατησει την αδυναμια του αλλου! Δεν το αντεχω αυτο να με πατανε! Οσο περναει απο το χερι μου δεν θα τους αφησω! Αρχισα να βλεπω τα πραγματα καπως θετικα και απεκτησα λιγη θετικη ενεργεια (που ειχα πολυ καιροοο!)..... Ναι οντως εχουμε πολλα να πουμε ακομα.... Επισης!!! :)
11-02-2012, 20:37 #146
Καλησπερα σε ολους!!! :) Τωρα αυτες τις μερες ειναι και ενα αλλο θεμα που με απασχολει! Φοβαμαι οτι θα μεινω στο ραφι! Πιστευω οτι αν μου αρεσαν οι γυναικες θα μου ηταν πολυ πιο ευκολο! Τωρα ειναι πολυ δυσκολο! δεν μενω στην Αθηνα! Μενω σε επαρχιακη πολη και ειναι πολυ δυσκολο! Δεν θελω να εχω φτασει 20 και να εχω μεινει στο ραφι! Με οσους μιλαω στην ηλικια μου εχουν ηδη καποιες εμπειριες! Θελω και εγω να αποκτησω αλλα δεν ξερω ποιος ειναι και ποιος οχι! Τι να κανω? ......οποιος μπορει ας με βοηθησει! Ευχαριστω... :)
12-02-2012, 01:58 #147
γρηγορη μου..τι ενοεις να μεινεις στο ραφι?αν σου αρεσουν οι γυναικες θα παντρευτεις κ θα κανεις παιδια..
αν σου αρεσουν οι αντρες υπαρχει καποιο συμφωνιτικο συμβιωσης η κατι παρομοιο νομιζω για αυτες τις περιπτωσεις,
τωρα αν θελεις να παντρευτεις αντρα σε κοβω εξωτερικο..διαφορετικα θα διατηρεις την σχεση σου
αυτο ομως που σε ενδιαφερει ειναι να μην μεινεις μονος μεγαλονοντας?
-(αν εχεις δεσμο παρεπιπτοντος ολα τα αλλα γινονται για λογους τυπικους)-
η το τι θα πουν λοιποι,δηλ συγκενεις κτλ?γιατι αυτο διορθονεται,σε περιπτωση που δεν θες να εκτεθεις πετας την ατακα:
εγω δεν παντρευομαι ειμαι του περναω καλα,που να φερω παιδια σε αυτον τον αθλιο κοσμο,ευθυνες και μπλα-μπλα-μπλα...απλα θα λενε οτι σκεφτεσαι διαφορετικα..Να σκεφτεσαι γρηγορα μα να μιλας αργα...
13-02-2012, 15:26 #148
Γεια σου Χρυσα... Οχι δεν σκεφτομαι απο τωρα για αυτο! Εγω εννοω οτι θα μεινω στο ραφι στα νεανικα μου χρονια! Πως να ξερω αν ο αλλος ειναι ομοιφυλοφιλος για να κανω κατι μαζι του? Ασε που εγω ειμαι και ντροπαλος και μου ειναι λιγο δυσκολο να πλησιασω καποιον! Δεν θελω να εχω παει 20 χρονων και ακομα να μην εχω κανει τιποτα! Με παιδια που εχω μιλησει στο Ιντερνετ μου εχουν πει οτι εχουν κανει δεσμο ή εστω κατι! Ειναι δυσκολο για εμενα να γινει κατι τετοιο???? :/
13-02-2012, 20:58 #149
κοιτα καποιος δεν θα φωναξει ειμαι γκει..θα πρεπει εαν κι εφοσον καταληξεις οτι θελεις να κανεις σχεση με αντρα..να επεκτεινεις τις γνωριμιες σου...
μπορεις να ζητησεις απο τα παιδια που μιλας να πατε καμια βολτα παρεα..ολο κ καποιον θα γνωρισεις,αλλα ειναι σιγουρο οτι αυτο θελεις?
εαν κατασταλαξεις και αποφασισεις στα σιγουρα τοτε θα βγει απο μεσα σου κ θα το λαμβανει κ καποιος αλλος..
οπως καποιος που δεν σε γνωριζει εσενα κ δεν ξερει αν σου αρεσουν οι αντρες το ιδιο κι εσυ..αν δεν γνωριζεις καποιον πως θα το ξερεις για να τον πλησιασεις?Να σκεφτεσαι γρηγορα μα να μιλας αργα...
14-02-2012, 00:24 #150
Ξερω καποιες κοπελες που κανουμε παρεα και συζητουσαν για κατι και ανεφεραν και ενα παιδι γνωστο τους που ειναι γκει αλλα δεν μπορεσα να τις ρωτησω: "Ποιος ειναι?", "Σε ποιο σχολειο παει?", "Πως ειναι?" γιατι ξερω οτι τα νεα μαθευονται πολυ ευκολα! Την Παρασκευη που ειχα βγει συναντησα μια αλλη παρεα συμμαθητων μου που ηταν μεσα και 2 αγορια.... Ο ενας απο αυτους μου φανηκε γκει! Δεν τον ειδα και για πολυ! Ουτε συστηθηκαμε ουτε τιποτα.!
Χρυσα αν δεν ηθελα αυτο τοτε δεν θα κοιτουσα τον καθενα! Εχω παρατηρησει τον εαυτο μου οτι ακομα και οι πιο ωραιε;ς κοπελες μου παιρνουν αδιαφορες ερωτικα! Δεν φταιω εγω!!!!
Δεν βιαζομαι! Θα δω και στην πορεια! Απλα θα ηθελα να δοκιμασω μια σχεση με αγορι να μου φυγει η περιεργεια και μετα βλεπω τι μου αρεσει! :)