Δεν ξερω την σεξουαλικη μου ταυτοτητα! - Page 10
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 10 of 13 FirstFirst ... 89101112 ... LastLast
Results 136 to 150 of 182
    Quote Originally Posted by tasoulis View Post
    Παιδιά, γεια σας και πάλι από εμένα!! Γρηγόρη, σ'ευχαριστώ κι εσένα που μου ανταπάντησες στο μήνυμα και ζητώ συγγνώμη που καθυστέρησα κάπως να απαντήσω. Η αλήθεια είναι πως η σεξουαλική μας ταυτότητα είναι κάτι λίγο πιο περίπλοκο από αυτό που οι περισσότεροι πιστεύουν. Προφανώς όταν αρχίζεις να έχεις σεξουαλικές ορμές καταλαβαίνεις εντός κάποιου χρονικού διάστηματος ποιο φύλο σε ελκύει, αν και στην αρχή θεωρείς δεδομένο ότι σε ελκύει το αντίθετο. Εγώ για παράδειγμα, όταν πρωτοάρχισα να βλέπω τσόντες θεωρούσα δεδομένο ότι το αντίθετο φύλο θα με είλκυε. Επειδή όμως το αντίθετο φύλο δε με είλκυσε ποτέ, μέσα σε σύντομο χρονικά διάστημα συνειδητοποίησα ότι το αρσενικό φύλο είναι εκείνο που βλέπω ερωτιά. Βαθμηδόν συνήθισα στην ιδέα ότι είμαι ομοφυλόφιλος, ενώ παράλληλα άρχισα και να διαβάζω διάφορα άρθρα στο διαδίκτυο αναφορικά με την ομοφυλοφιλία. Η συναναστροφή μου επίσης με γκέι άτομα, με τα οποία γνωρίστηκα μέσω ίντερνετ με συνέτειναν πολύ στην αποδοχή του εαυτού μου και μάλιστα πριν από μερικούς μήνες είχα την πρώτη μου σεξουαλική επαφή. Πιστεύω πάντως ότι τουλάχιστον μέχρι να ανεξαρτητοποιηθείς δεν υπάρχει κανένας λόγος να εκμυστηρευτείς στους δικούς σου ότι είσαι ομοφυλόφιλος. Δεν υπάρχει κανένα νόημα σε αυτό, ειδικά όταν ξέρεις ότι είναι συντηρητικοί και δεν είναι δεκτικοί προς την ομοφυλοφιλία. Οι δικοί μου οι γονείς ας πούμε, αν με ρωτούσαν ποτέ ευθέως για την σεξουαλική μου ταυτότητα θα αρνιόμουνα ότι είμαι γκέι. Παρόλο που ξέρω ότι είναι δεκτικοί με το θέμα και δε θα είχανε πρόβλημα αν το παραδεχόμουνα, για την ώρα δεν προτίθεμαι να τους εξομολογηθώ τίποτα. Σε 4-5 χρονάκια θα το ξανασκεφτόμουνα.
    Αλέξανδρε, γεια σου κι εσένα!! Ειλικρινά χαίρομαι πολύ που μαζευτήκα τελικά τρία άτομα σε αυτό το φόρουμ ίδιας ηλικίας και με ίδιο σεξουαλικό προσανατολισμό. Διάβασα μετά προσοχής όλα όσα γράφεις και θέλω να σου πω καταρχάς ότι πηγαίνω κι εγώ στην πρώτη λυκείου φέτος. Η αλήθεια είναι ότι έχω υποστεί κι εγώ ρατσιμό, κυρίως μέχρι και την δευτέρα γυμνασίου και γενικά έχω περάσει πολύ άσχημες στιγμές στο σχολείο. Υπήρξαν φορές που έπεσα μέχρι και θύμα σωματικής βίας κάποιων παιδιών, τα οποία κατά τη γνώμη μου είναι επιεικώς απαράδεκτα. Θεωρώ ανεπίτρεπτο να σε κοροϊδεύει και να σε εμπαίζει ο άλλος μόνο και μόνο επειδή διαφέρεις από την πλειοψηφία. Ο λόγος για τον οποίον με χλεύαζαν δεν ήταν τόσο λόγω του σεξουαλικού μου προσανατολισμοί (από την άποψη ότι δεν είναι και πολύ εμφανές) όσο λόγω της ωριμότητάς μου. Χωρίς αμφιβολία είμαι μακράν ωριμότερος από το μέσο συνομήλικό μου, και ένεκα του τρόπου που συμπεριφερόμουνα και των αντιλήψεων που είχα με κορόιδευαν. Επίσης, ένας άλλος λόγος που συνέβαλε στο να με κοροϊδεύουν και να σχολούνται μαζί μου ήταν το γεγονός ότι δεν επεδίωκα ποτέ να κάνω παρέα με τα άτομα αυτά, απ'όλο το σχολείο έκανα παρέα με ένα άτομο να φανταστείτε. Με την έναρξη της τρίτης γυμνασίου όμως πήρα κι εγώ τα μέτρα μου. Επειδή το σχολείο που πηγαίνω είναι ιδιωτικό και δε μπορούσα σε καμία περίπτωση να ανεχτώ κάτι τέτοιο για μία ακόμα χρονιά, πήγα την δε'υτερη σχολική εβδομάδα (γύρω στα τέλη Σεπτέμβρη του 2010 δηλαδή) και μίλησα στο διευθυντή του γυμνασίου, και αναλύοντάς του το πρόβλημα που υπάρχει και την ταλαιπωρία που υφίσταμαι σε καθημερινη βάση έγινε έξαλλος. Μου ζήτησε να του πω τα ονόματα των παιδιών που συμμετέχουν σε όλο αυτό και του τα έδωσα. Την ίδια κιόλας μέρα τους κάλεσε στο γραφείο του για να τους μιλήσει. Δεν ξέρω αν το έκανε από την καλή του την καρδιά και αν τον άγγιξαν όλα όσα του είπα, αυτό που ξέρω σίγουρα όμως είναι ότι ήταν και υποχρέωσή του να το κάνει. Έτσι και συνεχιζότανε αυτή η κατάσταση δεν ξέρω κι εγώ σε τι ενέργειες θα προέβαινα. Αφότου τους έπιασε όμως και τους μίλησε όλοι σταμάτησα. Δε μπορώ να ξέρω με ακρίβεια τι τους είπε και το κόψανε τελείως από τη στιγμή εκείνη, αλλά υποθέτη ότι τους φοβέρισε με καμία αποβολή σε περίπτωση που συνεχιζότανε όλο αυτό. Και από τότε κι έπειτα μόνον κανέναν ψίθυρο κοροϊδευτικό ακούω. Και έκτοτε είμαι καλά! Και στο κάτω κάτω της γραφής, είναι δικαίωμά μου να είμαι διαφορετικός!! Είμαι υπερήφανος που είμαι γκέι!! :))
    Γεια σου Τασο! Εγω σε ευχαριστω που ασχοληθηκες με το θεμα μου!!! Και εγω στην αρχη ετσι θεωρουσα οτι θα μου αρεσει το αντιθετο φυλο και οτι ολοι σαν κι εμενα εχουν το ιδιο "παθος" για το ιδιο φυλο! Το εκανα εγω στο μυαλο μου ως κατι το φυσιολογικο για να με καθησυχασω!!! Και εγω εχω γνωριστει στο Ιντερνετ με ενα ατομο! Γιναμε φιλοι στο msn και μιλαμε καμια φορα! Εγω παντως δεν προκειται να τους το πω! Αλλα ο πατερας μου με ρωταει καμια φορα: "Τι εγινε ρε? Βρηκες καμια γκομενα?" και εγω του βρισκω δικαιολογιες και του λεω οτι ψαχνω ακομα! Αλλα μεχρι τα 18 μου που δεν θα εχω θα αρχισει να εχει υποψιες και μπορει και να αρχισει να με παρακολουθει! (Ικανο τον εχω!) Αυτα φοβαμαι εγω!!! Και ηδη οταν εχει νευρα μου λεει: "Γιατι ολα τα αλλα αγορακια σαν κι εσενα βρισκουν γκομενα και εσυ οχι? Πες μου! δεν σε ενδιαφερει? Δεν σου αρεσουν οι γυναικες?" και αλλα τετοια! Τασο καλα εκανες και τους εκοψες τον αερα!!! Γιατι δεν θα το βουλωναν αλλιως!!!
    Εΐναι δικαιωμα μας να ειμαστε διαφορετικοι αλλα εγω φοβαμαι το μελλον.... :(

Quote Originally Posted by tasoulis View Post
    Παιδιά, γεια σας και πάλι από εμένα!! Γρηγόρη, σ'ευχαριστώ κι εσένα που μου ανταπάντησες στο μήνυμα και ζητώ συγγνώμη που καθυστέρησα κάπως να απαντήσω. Η αλήθεια είναι πως η σεξουαλική μας ταυτότητα είναι κάτι λίγο πιο περίπλοκο από αυτό που οι περισσότεροι πιστεύουν. Προφανώς όταν αρχίζεις να έχεις σεξουαλικές ορμές καταλαβαίνεις εντός κάποιου χρονικού διάστηματος ποιο φύλο σε ελκύει, αν και στην αρχή θεωρείς δεδομένο ότι σε ελκύει το αντίθετο. Εγώ για παράδειγμα, όταν πρωτοάρχισα να βλέπω τσόντες θεωρούσα δεδομένο ότι το αντίθετο φύλο θα με είλκυε. Επειδή όμως το αντίθετο φύλο δε με είλκυσε ποτέ, μέσα σε σύντομο χρονικά διάστημα συνειδητοποίησα ότι το αρσενικό φύλο είναι εκείνο που βλέπω ερωτιά. Βαθμηδόν συνήθισα στην ιδέα ότι είμαι ομοφυλόφιλος, ενώ παράλληλα άρχισα και να διαβάζω διάφορα άρθρα στο διαδίκτυο αναφορικά με την ομοφυλοφιλία. Η συναναστροφή μου επίσης με γκέι άτομα, με τα οποία γνωρίστηκα μέσω ίντερνετ με συνέτειναν πολύ στην αποδοχή του εαυτού μου και μάλιστα πριν από μερικούς μήνες είχα την πρώτη μου σεξουαλική επαφή. Πιστεύω πάντως ότι τουλάχιστον μέχρι να ανεξαρτητοποιηθείς δεν υπάρχει κανένας λόγος να εκμυστηρευτείς στους δικούς σου ότι είσαι ομοφυλόφιλος. Δεν υπάρχει κανένα νόημα σε αυτό, ειδικά όταν ξέρεις ότι είναι συντηρητικοί και δεν είναι δεκτικοί προς την ομοφυλοφιλία. Οι δικοί μου οι γονείς ας πούμε, αν με ρωτούσαν ποτέ ευθέως για την σεξουαλική μου ταυτότητα θα αρνιόμουνα ότι είμαι γκέι. Παρόλο που ξέρω ότι είναι δεκτικοί με το θέμα και δε θα είχανε πρόβλημα αν το παραδεχόμουνα, για την ώρα δεν προτίθεμαι να τους εξομολογηθώ τίποτα. Σε 4-5 χρονάκια θα το ξανασκεφτόμουνα.
    Αλέξανδρε, γεια σου κι εσένα!! Ειλικρινά χαίρομαι πολύ που μαζευτήκα τελικά τρία άτομα σε αυτό το φόρουμ ίδιας ηλικίας και με ίδιο σεξουαλικό προσανατολισμό. Διάβασα μετά προσοχής όλα όσα γράφεις και θέλω να σου πω καταρχάς ότι πηγαίνω κι εγώ στην πρώτη λυκείου φέτος. Η αλήθεια είναι ότι έχω υποστεί κι εγώ ρατσιμό, κυρίως μέχρι και την δευτέρα γυμνασίου και γενικά έχω περάσει πολύ άσχημες στιγμές στο σχολείο. Υπήρξαν φορές που έπεσα μέχρι και θύμα σωματικής βίας κάποιων παιδιών, τα οποία κατά τη γνώμη μου είναι επιεικώς απαράδεκτα. Θεωρώ ανεπίτρεπτο να σε κοροϊδεύει και να σε εμπαίζει ο άλλος μόνο και μόνο επειδή διαφέρεις από την πλειοψηφία. Ο λόγος για τον οποίον με χλεύαζαν δεν ήταν τόσο λόγω του σεξουαλικού μου προσανατολισμοί (από την άποψη ότι δεν είναι και πολύ εμφανές) όσο λόγω της ωριμότητάς μου. Χωρίς αμφιβολία είμαι μακράν ωριμότερος από το μέσο συνομήλικό μου, και ένεκα του τρόπου που συμπεριφερόμουνα και των αντιλήψεων που είχα με κορόιδευαν. Επίσης, ένας άλλος λόγος που συνέβαλε στο να με κοροϊδεύουν και να σχολούνται μαζί μου ήταν το γεγονός ότι δεν επεδίωκα ποτέ να κάνω παρέα με τα άτομα αυτά, απ'όλο το σχολείο έκανα παρέα με ένα άτομο να φανταστείτε. Με την έναρξη της τρίτης γυμνασίου όμως πήρα κι εγώ τα μέτρα μου. Επειδή το σχολείο που πηγαίνω είναι ιδιωτικό και δε μπορούσα σε καμία περίπτωση να ανεχτώ κάτι τέτοιο για μία ακόμα χρονιά, πήγα την δε'υτερη σχολική εβδομάδα (γύρω στα τέλη Σεπτέμβρη του 2010 δηλαδή) και μίλησα στο διευθυντή του γυμνασίου, και αναλύοντάς του το πρόβλημα που υπάρχει και την ταλαιπωρία που υφίσταμαι σε καθημερινη βάση έγινε έξαλλος. Μου ζήτησε να του πω τα ονόματα των παιδιών που συμμετέχουν σε όλο αυτό και του τα έδωσα. Την ίδια κιόλας μέρα τους κάλεσε στο γραφείο του για να τους μιλήσει. Δεν ξέρω αν το έκανε από την καλή του την καρδιά και αν τον άγγιξαν όλα όσα του είπα, αυτό που ξέρω σίγουρα όμως είναι ότι ήταν και υποχρέωσή του να το κάνει. Έτσι και συνεχιζότανε αυτή η κατάσταση δεν ξέρω κι εγώ σε τι ενέργειες θα προέβαινα. Αφότου τους έπιασε όμως και τους μίλησε όλοι σταμάτησα. Δε μπορώ να ξέρω με ακρίβεια τι τους είπε και το κόψανε τελείως από τη στιγμή εκείνη, αλλά υποθέτη ότι τους φοβέρισε με καμία αποβολή σε περίπτωση που συνεχιζότανε όλο αυτό. Και από τότε κι έπειτα μόνον κανέναν ψίθυρο κοροϊδευτικό ακούω. Και έκτοτε είμαι καλά! Και στο κάτω κάτω της γραφής, είναι δικαίωμά μου να είμαι διαφορετικός!! Είμαι υπερήφανος που είμαι γκέι!! :))
    Γεια σου Τασο! Εγω σε ευχαριστω που ασχοληθηκες με το θεμα μου!!! Και εγω στην αρχη ετσι θεωρουσα οτι θα μου αρεσει το αντιθετο φυλο και οτι ολοι σαν κι εμενα εχουν το ιδιο "παθος" για το ιδιο φυλο! Το εκανα εγω στο μυαλο μου ως κατι το φυσιολογικο για να με καθησυχασω!!! Και εγω εχω γνωριστει στο Ιντερνετ με ενα ατομο! Γιναμε φιλοι στο msn και μιλαμε καμια φορα! Εγω παντως δεν προκειται να τους το πω! Αλλα ο πατερας μου με ρωταει καμια φορα: "Τι εγινε ρε? Βρηκες καμια γκομενα?" και εγω του βρισκω δικαιολογιες και του λεω οτι ψαχνω ακομα! Αλλα μεχρι τα 18 μου που δεν θα εχω θα αρχισει να εχει υποψιες και μπορει και να αρχισει να με παρακολουθει! (Ικανο τον εχω!) Αυτα φοβαμαι εγω!!! Και ηδη οταν εχει νευρα μου λεει: "Γιατι ολα τα αλλα αγορακια σαν κι εσενα βρισκουν γκομενα και εσυ οχι? Πες μου! δεν σε ενδιαφερει? Δεν σου αρεσουν οι γυναικες?" και αλλα τετοια! Τασο καλα εκανες και τους εκοψες τον αερα!!! Γιατι δεν θα το βουλωναν αλλιως!!!
    Εΐναι δικαιωμα μας να ειμαστε διαφορετικοι αλλα εγω φοβαμαι το μελλον.... :(

Quote Originally Posted by alextheone1 View Post
    Πολυαγαπητέ Γρηγόρη, πρώτα απ 'όλα είναι καθήκον μου ως άνθρωπος να βοηθώ οποιονδήποτε βρίσκεται σε ανάγκη (εγώ και η Ζήνα χαχαχα :) ) Σε ευχαριστώ πάρα πολύ για το σχόλιό σου σχετικά με το όνομά μου. Ξέρεις τι σημαίνει; Η λέξη Αλέξανδρος είναι μία σύνθετη λέξη με ρίζες απο την αρχαία ελληνική γλώσσα. Σημαίνει αυτός που απωθεί τους άνδρες (αλέκω&ανήρ) κάτι το οποίο προσπαθώ μετά μανίας να διαψεύσω αφού είμαι ένας περήφανος ομοφυλόφιλος και κάθε άλλο παρά επιθυμώ να απωθώ τους άντρες ;) !Επίσης σε ευχαριστώ που με αποκαλείς χαρά του Θεού, αφού αυτό επιδιώκω... Είμαι ένας συνεχώς χαμογελαστός άνθρωπος που θέλει να αποπνέει θετική ενέργεια κι αισιοδοξία! Και σε παρακαλώ πολύ, μη μιλάς καθ' αυτόν τον τρόπο για τον εαυτό σου (θλίψη του Διαβόλου) απ 'οσα έχω διαβάσει για εσένα σε αυτή την ιστοσελίδα διαισθάνομαι πως είσαι πολύ καλό παιδί, και η διαισθησή μου σχεδόν ποτέ δεν με εξαπατά... Απλώς περνάς μια αρκετά δύσκολη φάση, μην ανησυχείς κάποτε κι αυτή θα περάσει... Για τότε στο Δημοτικό, έχεις δίκαιο. Δεν έπρεπε να τους επιτρέπω να μιλούν για μένα έτσι. Έπρεπε να υπερασπιστώ τον εαυτό μου, αλλά βλέπεις σε νεαρή ηλικία ήμουν εξαιρετικά ευάλωτος και καλοκάγαθος (το κουτορνίθι της τάξης με λίγα λόγια :) ) κι έτσι δεν τολμούσα καν να αντιδράσω... Το ότι έκλαψες τότε στο Γυμνάσιο, είναι κάτι για το οποίο δεν πρέπει να ντρέπεσαι.Είχα βιώσει στο Δημοτικό μια στενόχωρη κατάσταση και να φανταστείς πως για ολόκληρο το σχολικό έτος της έκτης Δημοτικού, δεν μου μιλούσε κανείς από την τάξη μου. Τότε έσπασα κι έκλαψα κι όλα άλλαξαν. Οι συμμαθητές μου, κυρίως εξαιτίας του φόβου πως η δασκάλα μας, που ύστερα από το ξέσπασμα μου πήρε την κατάσταση στα χέρια της, θα ενημέρωνε τους γονείς για τον κοινωνικό αποκλεισμό που υπέστην και κατά συνέπεια θα ακολουθούσε η τιμωρία τους με έκαναν ξανά μέλος της παρέας. Καταλαβαίνω απόλυτα το πως ένιωσες τότε και δικαιολογώ την αντίδρασή σου. Αλλά μην το σκέφτεσαι καν, πρώτον γιατί ανήκει στο παρελθόν και δεύτερον γιατί ήταν απλώς μια φυσική αντίδραση... Σχετικά με την κοπέλα που σε κορόιδευε, μην ανησυχεις. Τις ξέρω κι αυτές από πρώτο χέρι. Είναι από αυτές που το παίζουν κάποιες, καπνίζοντας και γελώντας σαν ηλίθιες με τους άλλους, εκτός φυσικά απο το παρεάκι τους. Κάποτε αντιμετώπισα κι εγώ μια παρόμοια κατάσταση, όχι βέβαια σε τέτοιο έσχατο βαθμό όσο εσύ! Αλλά αυτήν την κανόνισα με τον δικό μου τρόπο. Γιατί άντε να μας κοροϊδεύουν τα αγόρια, πάει στα κομμάτια, αλλά όχι και το κάθε τσουλάκι (συγνώμη και για την έκφραση αλλά αυτή ανταποκρίνεται πλήρως στην περίσταση) να μας πιάνει στο βρωμόστομά του! Οπότε μην την σκέφτεσαι καν αυτή. Να την λυπάσαι, αυτό μόνο της αξίζει. Δεν είναι άξια της προσοχής σου. Τώρα, δεν είναι απαραίτητο να πεις σε κάποιον ότι είσαι γκέι! Μην σκέφτεσαι την αντίδραση των γύρω σου σε αυτό διότι απλούστατα είναι προσωπικό σου δεδομένο και μόνο εσύ αποφασίζεις σε ποιον θα το πεις. Έχεις το δικαίωμα επίσης να το κρατήσεις μόνο για τον εαυτό σου, για πάντα. Μπορεί από την άλλη, στο μέλλον να γνωρίσεις κάποιο άτομο (πέραν του οικογενειακού περιβάλλοντος) το οποίο θα το εμπιστεύεσαι τόσο ώστε να του αποκαλύψεις το μεγάλο σου μυστικό. Έαν είσαι σίγουρος πως είσαι ομοφυλόφιλος, μην σκέφτεσαι τους άλλους, αλλά εσένα... Είναι κρίμα να καταπιέζεσαι και να μην ζεις τη ζωή σου όπως εσύ θες. Εάν λατρεύεις τον αντρικό έρωτα, τότε υποστήριξε αυτή την αντίληψη (έστω και στον ίδιο σου τον εαυτό). Δεν διαπράττεις κανένα απολύτως έγκλημα. Όσων αφορά την άποψή σου περί τυποποιημένου τρόπου ζωής των ομοφυλόφιλων θεωρώ πως σε μερικά σημεία έχεις απόλυτο δίκαιο. Μα μην ξεχνάς, μπορείς να είσαι ομοφυλόφιλος με τον δικό σου τρόπο, να ζεις και να διασκεδάζεις, να ψάχνεις τον έρωτα με το δικό σου τρόπο και όχι κάνοντας όλα αυτά που προανέφερες πως σε ενοχλούν στους ομοφυλόφιλους.Όλα είναι στο χέρι σου, εσύ θα επιλέξεις. Κανείς άλλος. Τέλος, μη φοβάσαι να αντιμετωπίσεις τον κόσμο ούτε να βγάζεις προς τα έξω κάτι που δεν είσαι για να ικανοποιείς τους άλλους κι όχι τον εαυτό σου. Η ζωή είναι μια πρόκληση, αφέσου κι άρπαξέ την από τα μαλλιά! Τσουρουμάδισέ την! Α! Και σε ευχαριστώ θερμότατα για την άποψή σου σχετικά με το πως χειρίζομαι τα ελληνικά! (Ο Μπαμπινιώτης είναι πρότυπο μου! Ε καλα! Μην φανταστείς κιόλας πως με το που μπαίνεις στο δωμάτιό μου, στην ντουλάπα δίπλα από την GaGA βλέπεις τη φάτσα του, αλλά τον θαυμάζω!) Φιλάκια πολλά!!!
    Γεια σου Αλεξανδρε! Σε ευχαριστω! Απο ολα αυτα που λες παω και στοιχημα οτι θα παρεις Θεωρητικη Κατευθυνση του χρονου!.... Κοιτα... πολλοι μου λενε οτι ειμαι καλο παιδι αλλα τι να το κανω οταν ειμαι παντα ετσι! Ειμαι παντα υπο των αλλων και δεν μ αρεσει αυτο! Αυτη η κοπελα ειναι οντως μεγαλη τσουλα!!! Και τωρα μου 'ρχονται στο μυαλο 3-4 ομοιες της!!! Ε οχι! Παει πολυ!Τοτε ειχα κλαψει γιατι δεν αντεχα αλλο! Ηταν η ψυχολογια μου χαλια! Ειχα και τον πατερα μου! Ειχα και αυτους! Αυτο με επηρεασε μαλιστα και στην πρωτη Γυμνασιου ειχα πολυ κακους βαθμους! Μακαρι να πανε ολα καλα και να μην εχω δυσκολιες!!! Σου το ευχομαι και εσενα! Αχ δεν ξερεις τι δυναμη μου εδωσες!!!! Σε ευχαριστω πολυ!!! :)

Παιδια πετυχαμε διανα! Ειμαστε και οι τρεις ισα σε ηλικια, παμε στην ιδια ταξη και μαλλον οπως ειπες Αλεξανδρε εχουμε πολλα να πουμε! Αν θελετε φυσικα και εσεις! :)

Banned
    το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση, κατόπιν αιτήματος του μέλους.

Senior Member
    Κοίτα Γρηγόρη. Οι προσδοκίες των γονέων από τα παιδιά έχουν το εξής χαρακτηριστικό μοτίβο. Ποτέ δε συμβαδίζουν με τις προσδοκίες των παιδιών από τα ίδια.:P
    Αν ο πατέρας σου σε πρήζει συχνά, λέγε κάνα κλασικό για να του το ησυχάζεις και να μη στα κάνει πύραυλο. πχ μπαμπά, είμαι ντροπαλός, εγώ δε καυχιέμαι για τις επιτυχίες μου, όλα στον καιρό τους κι ο κολιός τον αύγουστο, λολ, αυτά μέχρι βέβαια να ξεκαθαρίσεις μόνος σου το τοπίο, να βρεις αυτό που αναζητάς και να έχεις μία σχετικά ανεξαρτησία ίσως ώστε να μην μπορούν να σε πρήζουν ασταμάτητα όντας σε κοντινότητα. Αν δε λειτουργούν τέτοιες πιο "ήπιες" μέθοδοι, τότε να απαντάς με μεγαλύτερα αυστηρότητα, ειδικά αν ο πατέρας σου είναι αυτό που λέμε χώνω παντού τη μύτη μου, και οι υποθέσεις των άλλων είναι και δικές μου γενικά.

Πολύ χαίρομαι που στο θρεντ σου έγραψαν τόσα άλλα άτομα με παρόμοιες ηλικία, εμπειρίες, σκέψεις, βιώματα,. Πολύ πολύ σημαντικό αυτό, δεν είναι?
    :))))
    "Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
    Σπύρος Μπιμπίλας

Junior Member
    Quote Originally Posted by grigoriskal View Post
    Γεια σου Αλεξανδρε! Σε ευχαριστω! Απο ολα αυτα που λες παω και στοιχημα οτι θα παρεις Θεωρητικη Κατευθυνση του χρονου!.... Κοιτα... πολλοι μου λενε οτι ειμαι καλο παιδι αλλα τι να το κανω οταν ειμαι παντα ετσι! Ειμαι παντα υπο των αλλων και δεν μ αρεσει αυτο! Αυτη η κοπελα ειναι οντως μεγαλη τσουλα!!! Και τωρα μου 'ρχονται στο μυαλο 3-4 ομοιες της!!! Ε οχι! Παει πολυ!Τοτε ειχα κλαψει γιατι δεν αντεχα αλλο! Ηταν η ψυχολογια μου χαλια! Ειχα και τον πατερα μου! Ειχα και αυτους! Αυτο με επηρεασε μαλιστα και στην πρωτη Γυμνασιου ειχα πολυ κακους βαθμους! Μακαρι να πανε ολα καλα και να μην εχω δυσκολιες!!! Σου το ευχομαι και εσενα! Αχ δεν ξερεις τι δυναμη μου εδωσες!!!! Σε ευχαριστω πολυ!!! :)
    Γειά σου Γρηγόρη!! Όντως του χρόνου θα ακολουθήσω τη Θεωρητική Κατεύθυνση! Ανυπομωνώ πως και πως να ξεφορτωθώ τα μαθηματικά! (χαχαχαχα :D)! Πάντως το ότι είσαι καλό παιδί είναι πολύ θετικό στοιχείο, εκμεταλλεύσου το... Κάνε καινούργιες παρέες, γνώρισε άτομα. Και δεν είναι ανάγκη να νιώθεις "υπό" των άλλων! Και χρησιμοποιώ το ρήμα νιώθεις, διότι πιστεύω πως εσύ το αισθάνεσαι αυτό κι εσύ το προκαλείς. Πάρε πρωτοβουλίες, κάνε πράγματα... Είμαι σίγουρος πως θα τα καταφέρεις! Όπως έχω πει κι άλλη φορά απλώς περνάς μία άσχημη κατάσταση, θα αλλάξει όμως, μην ανησυχείς! Όλα θα γίνουν υπέροχα στη ζωή σου αρκεί να το θέλεις κι εσύ ο ίδιος. Πρέπει να το υποστηρίξεις και να το θες πάρα πολύ! Μόνο αυτό! Κι εάν πετύχεις αυτά τα δύο πραγματάκια (σε συνδιασμό με αυτοπεποίθηση) όλα θα καταλήξουν όπως εσύ επιθυμείς... Και αφού κι ο ίδιος λες πως αυτή η κατάσταση δεν σου αρέσει, άντε λοιπόν :D τι περιμένεις;; Πάρε τον έλεγχο στα χέρια σου. Μη φοβάσαι τίποτα! Όλα μπορούν να λυθούν με τη δύναμη της θέλησης και των πράξεων! Σχετικά με εκείνη την κοπέλα του παρελθόντος και τις όμοιές της, απλώς ξέχασέ την, δεν αξίζουν ούτε καν τη σκέψη σου, γιατί είναι απλώς ένα μάτσο α π ο τ υ χ η μ έ ν ε ς ! ! ! Μην καταστρέφεις άλλο το "είναι" σου για κανένα και τίποτα! Έχεις το δικαίωμα, όπως και κάθε άλλος άνθρωπος να ζεις ελεύθερος κι όχι δέσμιος κανενός. Είμαι σίγουρος πως με λίγη καλή διάθεση και θετική ενέργεια όλα θα πάνε κατευχήν! Σε ευχαριστώ πάρα πολύ για τις ευχές σου και δεν μπορείς να φανταστείς πόσο χαρούμενος νιώθω που σε έκανα να σκεφτείς με την θετική πλευρά των πραγμάτων! Τέλος, έχεις δίκαιο Γρηγόρη, έχουμε ακόμη πολλά πολλά πολλά να πούμε! Φιλάκια!!!

Quote Originally Posted by devilgiorgos View Post
    pistevw oti se katalavenw an kai egw dn kserw ti eimai akoma kai mou aresoun kai ta koritsia alla kai poli ligo oi antres mexri ena simio omos egw pantos na kses oti se katalavenw kai kserw pws akrivos niotheis :/
    Σε ευχαριστω πολυ devilgiorgos για την συμπαρασταση!!! Μακαρι να βρω μια ακρη!!! Στο ευχομαι και εσενα! :)

Quote Originally Posted by RainAndWind View Post
    Κοίτα Γρηγόρη. Οι προσδοκίες των γονέων από τα παιδιά έχουν το εξής χαρακτηριστικό μοτίβο. Ποτέ δε συμβαδίζουν με τις προσδοκίες των παιδιών από τα ίδια.:P
    Αν ο πατέρας σου σε πρήζει συχνά, λέγε κάνα κλασικό για να του το ησυχάζεις και να μη στα κάνει πύραυλο. πχ μπαμπά, είμαι ντροπαλός, εγώ δε καυχιέμαι για τις επιτυχίες μου, όλα στον καιρό τους κι ο κολιός τον αύγουστο, λολ, αυτά μέχρι βέβαια να ξεκαθαρίσεις μόνος σου το τοπίο, να βρεις αυτό που αναζητάς και να έχεις μία σχετικά ανεξαρτησία ίσως ώστε να μην μπορούν να σε πρήζουν ασταμάτητα όντας σε κοντινότητα. Αν δε λειτουργούν τέτοιες πιο "ήπιες" μέθοδοι, τότε να απαντάς με μεγαλύτερα αυστηρότητα, ειδικά αν ο πατέρας σου είναι αυτό που λέμε χώνω παντού τη μύτη μου, και οι υποθέσεις των άλλων είναι και δικές μου γενικά.

Πολύ χαίρομαι που στο θρεντ σου έγραψαν τόσα άλλα άτομα με παρόμοιες ηλικία, εμπειρίες, σκέψεις, βιώματα,. Πολύ πολύ σημαντικό αυτό, δεν είναι?
    :))))
    Γεια σου!!! Σε ευχαριστω πολυ και εσενα!!! :) Οχι οτι με πρηζει και συνεχεια απλα καποιες φορες που ερχομαστε σε διαμαχη (ερχομαστε συχνα! ειναι πολυ οξυθυμος!) για ασχετα απο αυτο θεματα μου το πεταει και αυτο! Μου ριχνει πολυ την ψυχολογια μου αυτος ο ανθρωπος! Πατερας ειναι αυτος? Τελος παντων! Ναι και εγω νιωθω πολυ τυχερος που βρηκα ατομα στην ιδια ηλικια, με παρομοιες εμπειριες και σκεψεις! Με βοηθησαν και αυτοι πολυ! και τους ευχαριστω πολυ! Φυσικα και ειναι πολυ σημαντικο! Οταν πρωτοεγραψα δεν το περιμενα!... :)

Quote Originally Posted by alextheone1 View Post
    Γειά σου Γρηγόρη!! Όντως του χρόνου θα ακολουθήσω τη Θεωρητική Κατεύθυνση! Ανυπομωνώ πως και πως να ξεφορτωθώ τα μαθηματικά! (χαχαχαχα :D)! Πάντως το ότι είσαι καλό παιδί είναι πολύ θετικό στοιχείο, εκμεταλλεύσου το... Κάνε καινούργιες παρέες, γνώρισε άτομα. Και δεν είναι ανάγκη να νιώθεις "υπό" των άλλων! Και χρησιμοποιώ το ρήμα νιώθεις, διότι πιστεύω πως εσύ το αισθάνεσαι αυτό κι εσύ το προκαλείς. Πάρε πρωτοβουλίες, κάνε πράγματα... Είμαι σίγουρος πως θα τα καταφέρεις! Όπως έχω πει κι άλλη φορά απλώς περνάς μία άσχημη κατάσταση, θα αλλάξει όμως, μην ανησυχείς! Όλα θα γίνουν υπέροχα στη ζωή σου αρκεί να το θέλεις κι εσύ ο ίδιος. Πρέπει να το υποστηρίξεις και να το θες πάρα πολύ! Μόνο αυτό! Κι εάν πετύχεις αυτά τα δύο πραγματάκια (σε συνδιασμό με αυτοπεποίθηση) όλα θα καταλήξουν όπως εσύ επιθυμείς... Και αφού κι ο ίδιος λες πως αυτή η κατάσταση δεν σου αρέσει, άντε λοιπόν :D τι περιμένεις;; Πάρε τον έλεγχο στα χέρια σου. Μη φοβάσαι τίποτα! Όλα μπορούν να λυθούν με τη δύναμη της θέλησης και των πράξεων! Σχετικά με εκείνη την κοπέλα του παρελθόντος και τις όμοιές της, απλώς ξέχασέ την, δεν αξίζουν ούτε καν τη σκέψη σου, γιατί είναι απλώς ένα μάτσο α π ο τ υ χ η μ έ ν ε ς ! ! ! Μην καταστρέφεις άλλο το "είναι" σου για κανένα και τίποτα! Έχεις το δικαίωμα, όπως και κάθε άλλος άνθρωπος να ζεις ελεύθερος κι όχι δέσμιος κανενός. Είμαι σίγουρος πως με λίγη καλή διάθεση και θετική ενέργεια όλα θα πάνε κατευχήν! Σε ευχαριστώ πάρα πολύ για τις ευχές σου και δεν μπορείς να φανταστείς πόσο χαρούμενος νιώθω που σε έκανα να σκεφτείς με την θετική πλευρά των πραγμάτων! Τέλος, έχεις δίκαιο Γρηγόρη, έχουμε ακόμη πολλά πολλά πολλά να πούμε! Φιλάκια!!!
    Α το ηξερα! Και εγω Θεωρητικη θα παω! Αντε οπως λες να φυγουν αυτα τα Μαθηματικα! Δεν μ αρεσουν καθολου! ------ Εχεις δικιο! Με εκανες για ακομα μια φορα να σκεφτω θετικα! Αυτο το συναισθημα να νιωθω "υπο" των αλλων μου το εχει δημιουργησει ο πατερας μου!!! Απο παλια αυτος με εχει κανει ετσι! Και εμενα και εκανε και την μανα μου! Θα προσπαθησω να το αλλαξω! Καθε φορα που τα πραγματα νιωθω πως πανε καλα και μιλαω με ατομα κ.λ.π. νιωθω να φευγει αυτο το "υπο" αλλα μετα ξαναεπιστρεφει!!! Το προβλημα μου ειναι οντως η αυτοπεποιθηση! Προσπαθω αυτες τις μερες να μιλαω και με αλλα ατομα! Να κοινωνικοποιηθω! δεν ειναι και ευκολο! Υπαρχουν πολλες τετοιες και πολυ απλα δεν αξιζουν! Ειναι οπως το ειπες και εσυ ενα ματσο α π ο τ υ χ η μ ε ν ε ς!!! Τις βαρεθηκα! Υπαρχουν πολλες!!! Ο ενας κοιταει να πατησει την αδυναμια του αλλου! Δεν το αντεχω αυτο να με πατανε! Οσο περναει απο το χερι μου δεν θα τους αφησω! Αρχισα να βλεπω τα πραγματα καπως θετικα και απεκτησα λιγη θετικη ενεργεια (που ειχα πολυ καιροοο!)..... Ναι οντως εχουμε πολλα να πουμε ακομα.... Επισης!!! :)

Καλησπερα σε ολους!!! :) Τωρα αυτες τις μερες ειναι και ενα αλλο θεμα που με απασχολει! Φοβαμαι οτι θα μεινω στο ραφι! Πιστευω οτι αν μου αρεσαν οι γυναικες θα μου ηταν πολυ πιο ευκολο! Τωρα ειναι πολυ δυσκολο! δεν μενω στην Αθηνα! Μενω σε επαρχιακη πολη και ειναι πολυ δυσκολο! Δεν θελω να εχω φτασει 20 και να εχω μεινει στο ραφι! Με οσους μιλαω στην ηλικια μου εχουν ηδη καποιες εμπειριες! Θελω και εγω να αποκτησω αλλα δεν ξερω ποιος ειναι και ποιος οχι! Τι να κανω? ......οποιος μπορει ας με βοηθησει! Ευχαριστω... :)

Senior Member
    γρηγορη μου..τι ενοεις να μεινεις στο ραφι?αν σου αρεσουν οι γυναικες θα παντρευτεις κ θα κανεις παιδια..
    αν σου αρεσουν οι αντρες υπαρχει καποιο συμφωνιτικο συμβιωσης η κατι παρομοιο νομιζω για αυτες τις περιπτωσεις,
    τωρα αν θελεις να παντρευτεις αντρα σε κοβω εξωτερικο..διαφορετικα θα διατηρεις την σχεση σου
    αυτο ομως που σε ενδιαφερει ειναι να μην μεινεις μονος μεγαλονοντας?
    -(αν εχεις δεσμο παρεπιπτοντος ολα τα αλλα γινονται για λογους τυπικους)-
    η το τι θα πουν λοιποι,δηλ συγκενεις κτλ?γιατι αυτο διορθονεται,σε περιπτωση που δεν θες να εκτεθεις πετας την ατακα:
    εγω δεν παντρευομαι ειμαι του περναω καλα,που να φερω παιδια σε αυτον τον αθλιο κοσμο,ευθυνες και μπλα-μπλα-μπλα...απλα θα λενε οτι σκεφτεσαι διαφορετικα..
    Να σκεφτεσαι γρηγορα μα να μιλας αργα...

Γεια σου Χρυσα... Οχι δεν σκεφτομαι απο τωρα για αυτο! Εγω εννοω οτι θα μεινω στο ραφι στα νεανικα μου χρονια! Πως να ξερω αν ο αλλος ειναι ομοιφυλοφιλος για να κανω κατι μαζι του? Ασε που εγω ειμαι και ντροπαλος και μου ειναι λιγο δυσκολο να πλησιασω καποιον! Δεν θελω να εχω παει 20 χρονων και ακομα να μην εχω κανει τιποτα! Με παιδια που εχω μιλησει στο Ιντερνετ μου εχουν πει οτι εχουν κανει δεσμο ή εστω κατι! Ειναι δυσκολο για εμενα να γινει κατι τετοιο???? :/

Senior Member
    κοιτα καποιος δεν θα φωναξει ειμαι γκει..θα πρεπει εαν κι εφοσον καταληξεις οτι θελεις να κανεις σχεση με αντρα..να επεκτεινεις τις γνωριμιες σου...
    μπορεις να ζητησεις απο τα παιδια που μιλας να πατε καμια βολτα παρεα..ολο κ καποιον θα γνωρισεις,αλλα ειναι σιγουρο οτι αυτο θελεις?
    εαν κατασταλαξεις και αποφασισεις στα σιγουρα τοτε θα βγει απο μεσα σου κ θα το λαμβανει κ καποιος αλλος..
    οπως καποιος που δεν σε γνωριζει εσενα κ δεν ξερει αν σου αρεσουν οι αντρες το ιδιο κι εσυ..αν δεν γνωριζεις καποιον πως θα το ξερεις για να τον πλησιασεις?
    Να σκεφτεσαι γρηγορα μα να μιλας αργα...

Ξερω καποιες κοπελες που κανουμε παρεα και συζητουσαν για κατι και ανεφεραν και ενα παιδι γνωστο τους που ειναι γκει αλλα δεν μπορεσα να τις ρωτησω: "Ποιος ειναι?", "Σε ποιο σχολειο παει?", "Πως ειναι?" γιατι ξερω οτι τα νεα μαθευονται πολυ ευκολα! Την Παρασκευη που ειχα βγει συναντησα μια αλλη παρεα συμμαθητων μου που ηταν μεσα και 2 αγορια.... Ο ενας απο αυτους μου φανηκε γκει! Δεν τον ειδα και για πολυ! Ουτε συστηθηκαμε ουτε τιποτα.!
    Χρυσα αν δεν ηθελα αυτο τοτε δεν θα κοιτουσα τον καθενα! Εχω παρατηρησει τον εαυτο μου οτι ακομα και οι πιο ωραιε;ς κοπελες μου παιρνουν αδιαφορες ερωτικα! Δεν φταιω εγω!!!!
    Δεν βιαζομαι! Θα δω και στην πορεια! Απλα θα ηθελα να δοκιμασω μια σχεση με αγορι να μου φυγει η περιεργεια και μετα βλεπω τι μου αρεσει! :)

Page 10 of 13 FirstFirst ... 89101112 ... LastLast