Originally Posted by
marian_m
Όχι, δεν θέλουμε όλες έναν άντρα για να κάνουμε οικογένεια. Κάποιες θέλουμε απλά έναν σύντροφο για να περνάμε καλά μαζί του και πολλές από μας δε βιαζόμαστε να αράξουμε κάπου, αλλά το κάνουμε αφού έχουμε ζήσει τη ζωή μας. Και για να μη γενικεύω κι εγώ, μιλάω πρώτα για μένα και για κάποιες άλλες γυναίκες που γνωρίζω.
Προσωπικά, είμαι πολύ καλά χωρίς παιδιά, γιατί απλούστατα ποτέ δεν θέλησα και γιατί δεν έφτιαξα τη ζωή μου σύμφωνα με το τι λέει η κοινωνία (ποια κοινωνία άραγε?) αλλά σύμφωνα με το τι ήθελα εγώ.
Ούτε θεωρώ ότι είναι αιώνια τεκνατζού μια γυναίκα που προτιμάει να ζει χωρίς τη δέσμευση του γάμου ή οποιαδήποτε δέσμευση.
Και δεν κάνουμε όλες σεξ για να επιβεβαιωθούμε -αυτό ειλικρινά πρώτη φορά το ακούω - αλλά για να το απολαύσουμε. Και πολλές από μας μπορούμε να κάνουμε σεξ και να το γουστάρουμε όντας ερωτευμένες - που είναι και το καλύτερο - αλλά και χωρίς να είμαστε απαραίτητα ερωτευμένες.
Και ειλικρινά δεν ξέρω τι εννοείς με το "γυναίκες που έχουν κάνει τον κύκλο τους και θέλουν να δουν αν πενάει η μπογιά τους", το μόνο που έχω να πω είναι ότι λυπάμαι όποια κακομοίρα σκέφτεται έτσι, σε όποια ηλικία κι αν βρίσκεται. Κατά τη γνώμη μου, έχει πάρει τη ζωή πολύ λάθος.