αισιοδοξία over... - Page 11
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 11 of 15 FirstFirst ... 910111213 ... LastLast
Results 151 to 165 of 215
    Senior Member
    Quote Originally Posted by zafeiris View Post
    Υγιέστατοι , ενδιαφέρεσαι;Aκέραιη αναζήτηση θα πει αναζήτηση χωρίς εκπτώσεις και πατερίτσες.Συμφωνώ ότι ζει κανείς κανονικά τη ζωή του χωρίς να ψάχνει απεγνωσμένα ,αλλά ψάχνει όμως και αυτό συζητάμε.Διαφωνώ ότι είναι αποκλειστικά θέμα κατάλληλου χρόνου η αναζήτηση.Πρωτίστως χρειάζεται κανείς πρώτα να ξέρει τι ψάχνει και όταν αυτό ωριμάσει θα βρεθεί και ο κατάλληλος χρόνος για να το βρεί.Δεν βάζω σε καμμιά θέση κανέναν.Για τον εφήμερο εραστή ρώτησα, όπως ειπώθηκε.Όσο για τον σύντροφο ρώτησα ποιά θα είναι η θέση του όταν γνωρίζει για την ύπαρξη της 'καβάτζας' σε ενεστώτα χρόνο και όχι σε αόριστο.
    ποιας καβαντζας μωρε?
    τι μπακαλιστικη φρασεολογια ειναι αυτη?
    κανεις δνε ειναι καβαντζα.
    ανθρωπινες σχεσεις υπαρχουν πολλες και μπορουν να ειναι ολες εντιμες και ειλικρινεις.
    κανεις δνε ειναι καβαντζα, απλα επειδη δεν ειναι ο αντρας της ζωης μας.
    το βλεπεις συμπλεγματικα και ειμαι σιγουρη οτι με αυτον τον τροπο το ζεις κιολας.

για την αναζητηση χωρις εκπτωσεις στο απαντησαν ηδη, αλλα εκανες οτι δεν το ειδες.
    τις μεγαλυτερες εκπτωσεις τις κανει ο στερημενος ανθρωπος.
    ο χορτατος κανει επιλογες. ο στερημενος ψαχνει σωσιβιο και θα μπερδεψει με την πρωτη ευκαιρια, εναν τυχαιο περαστικο, με τον ανθρωπο της ζωης του,γιατι θα εχει αλοιθωρησει απο την πεινα.....

Banned
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    ποιας καβαντζας μωρε?
    τι μπακαλιστικη φρασεολογια ειναι αυτη?
    κανεις δνε ειναι καβαντζα.
    ανθρωπινες σχεσεις υπαρχουν πολλες και μπορουν να ειναι ολες εντιμες και ειλικρινεις.
    κανεις δνε ειναι καβαντζα, απλα επειδη δεν ειναι ο αντρας της ζωης μας.
    το βλεπεις συμπλεγματικα και ειμαι σιγουρη οτι με αυτον τον τροπο το ζεις κιολας.

για την αναζητηση χωρις εκπτωσεις στο απαντησαν ηδη, αλλα εκανες οτι δεν το ειδες.
    τις μεγαλυτερες εκπτωσεις τις κανει ο στερημενος ανθρωπος.
    ο χορτατος κανει επιλογες. ο στερημενος ψαχνει σωσιβιο και θα μπερδεψει με την πρωτη ευκαιρια, εναν τυχαιο επραστικο, με τον ανθρωπο της ζωης του,γιατι θα εχει αλοιθωρησει απο την πεινα.....
    Δυσκολεύτηκα αρκετά να διαβάσω τη τοποθέτησή σου και ομολογώ ότι δεν τη περίμενα τόσο ανούσια.Όσο για το τι πιστεύεις για μένα ,δεν με ενδιαφέρει.

Senior Member
    Δυσκολεύτηκα αρκετά να διαβάσω τη τοποθέτησή σου και ομολογώ ότι δεν τη περίμενα τόσο ανούσια.Όσο για το τι πιστεύεις για μένα ,δεν με ενδιαφέρει.
    δεν περιμενα να καταλαβεις...
    και την πρωτη φορα που στα ειπαν, δεν εδειξες να καταλαβες..

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    δεν περιμενα να καταλαβεις...
    και την πρωτη φορα που στα ειπαν, δεν εδειξες να καταλαβες..
    Άστο αγαπητή μου, μην το παλεύεις. Μερικοί απλά δεν "αντέχουν" να καταλάβουν. Και το θλιβερό είναι όταν νομίζουν ότι αυτοί κατέχουν την ουσία.

Banned
    Quote Originally Posted by marian_m View Post
    Και το θλιβερό είναι όταν νομίζουν ότι αυτοί κατέχουν την ουσία.
    Το κόμμα καλά κρατεί βλέπω.Συζήτηση κάναμε αλλά δεν ευδοκίμησε.

Senior Member
    Quote Originally Posted by marian_m View Post
    Όχι, δεν θέλουμε όλες έναν άντρα για να κάνουμε οικογένεια. Κάποιες θέλουμε απλά έναν σύντροφο για να περνάμε καλά μαζί του και πολλές από μας δε βιαζόμαστε να αράξουμε κάπου, αλλά το κάνουμε αφού έχουμε ζήσει τη ζωή μας. Και για να μη γενικεύω κι εγώ, μιλάω πρώτα για μένα και για κάποιες άλλες γυναίκες που γνωρίζω.
    Προσωπικά, είμαι πολύ καλά χωρίς παιδιά, γιατί απλούστατα ποτέ δεν θέλησα και γιατί δεν έφτιαξα τη ζωή μου σύμφωνα με το τι λέει η κοινωνία (ποια κοινωνία άραγε?) αλλά σύμφωνα με το τι ήθελα εγώ.
    Ούτε θεωρώ ότι είναι αιώνια τεκνατζού μια γυναίκα που προτιμάει να ζει χωρίς τη δέσμευση του γάμου ή οποιαδήποτε δέσμευση.
    Και δεν κάνουμε όλες σεξ για να επιβεβαιωθούμε -αυτό ειλικρινά πρώτη φορά το ακούω - αλλά για να το απολαύσουμε. Και πολλές από μας μπορούμε να κάνουμε σεξ και να το γουστάρουμε όντας ερωτευμένες - που είναι και το καλύτερο - αλλά και χωρίς να είμαστε απαραίτητα ερωτευμένες.
    Και ειλικρινά δεν ξέρω τι εννοείς με το "γυναίκες που έχουν κάνει τον κύκλο τους και θέλουν να δουν αν πενάει η μπογιά τους", το μόνο που έχω να πω είναι ότι λυπάμαι όποια κακομοίρα σκέφτεται έτσι, σε όποια ηλικία κι αν βρίσκεται. Κατά τη γνώμη μου, έχει πάρει τη ζωή πολύ λάθος.
    Ναι είναι γεγονός ότι θέλουμε ένα σύντροφο που να περνάμε καλά και χωρίς να κάνουμε παιδιά. Εχε όμως υπόψη σου ότι όταν βρεις σύντροφο μετά από μια ηλικία π.χ. 45 θα είναι τις περισσότερες φορές χωρισμένος, θα κουβαλάει υποχρεώσεις με ο,τι αυτό συνεπάγεται. Με όλα αυτά δύσκολα, τουλάχιστον εγώ, θα πέρναγα καλά. Γιατί όπως λέει και το τραγούδι της Βίσση "θα ήθελα να είμαι η προτεραιότητά σου, παράτησέ τα όλα....."
    Και όπως λέει μια φίλη μου, όταν είμαι ερωτευμένη όσα και να μου δώσει ο άλλος δεν είναι ποτέ αρκετά. Θέλω και άλλα και περισσότερα και όλα και παραπάνω από όλα. Σιγά επομένως μην με τέτοιο σκεπτικό μπορούμε να περάσουμε καλά. Τα θέλουμε όλα από το έτερο ήμισυ και ακόμα περισσότερα.

Το κόμμα καλά κρατεί βλέπω.Συζήτηση κάναμε αλλά δεν ευδοκίμησε.
    ...εκτος από κομμα, θα μπορούσε να είναι απλά η αλήθεια, φτάνει να την αντέχει κανείς..:Ρ

Senior Member
    το ποσο χορτασμενος ή πειναλας ειναι ο καθενας ειναι εντελως υποκειμενικο..μπορει καποιος να εχει την καλυτερη σχεση του κοσμου κ επειδη του ηρθε ευκολα ή νωρις,να μην την εκτιμαει,να εχει το μονιμως ανικανοποιητο κ να ψαχνεται για κατι που στο μυαλο του θα ειναι καλυτερο.. ή μπορει καποιος να εχει κανει μια τοσο δυνατη σχεση στο παρελθον που να νιωθει οτι τον εχει υπερκαλυψει κ δεν ψαχνεται απεγνωσμενα για την επομενη..

Senior Member
    Quote Originally Posted by kalopisti View Post
    το ποσο χορτασμενος ή πειναλας ειναι ο καθενας ειναι εντελως υποκειμενικο..μπορει καποιος να εχει την καλυτερη σχεση του κοσμου κ επειδη του ηρθε ευκολα ή νωρις,να μην την εκτιμαει,να εχει το μονιμως ανικανοποιητο κ να ψαχνεται για κατι που στο μυαλο του θα ειναι καλυτερο.. ή μπορει καποιος να εχει κανει μια τοσο δυνατη σχεση στο παρελθον που να νιωθει οτι τον εχει υπερκαλυψει κ δεν ψαχνεται απεγνωσμενα για την επομενη..
    μα η "καλυτερη" η "χειροτερη" σχεση του κοσμου, δεν ειναι κατι αντικειμενικο!!! απο αυτον που την εχει, κρινεται!
    επομενως, αν αυτον δεν τον ικανοποιει, δεν ειναι καθολου η καλυτερη σχεση του κοσμου!

Senior Member
    ρεμεντι,στις σχεσεις δεν ειναι παντα ολα ροδινα..υπαρχουν κ τα προβληματα τα οποια αναλογα με την ωριμοτητα του ζευγαριου κ την σοβαροτητα τους εχουν τη δυναμη να χαλασουν ακομα κ μια καλη σχεση.. επισης,συνηθως κατι καλο οι ανθρωποι το εκτιμαμε οταν το χανουμε

Senior Member
    κ οταν λεω καλη σχεση εννοω αυτην που βασιζεται στον ερωτα..

Quote Originally Posted by kalopisti View Post
    κ οταν λεω καλη σχεση εννοω αυτην που βασιζεται στον ερωτα..
    ...και γω αυτή θεωρώ καλή σχέση, αλλά αν είναι όντως έτσι, γιατί να ψαχτεί ο άλλος?
    Σε αυτή την περίπτωση δεν υπάρχει έρωτας....:)

Senior Member
    γιατι σταδιακα οταν εμφανιζονται τα προβληματα στη σχεση ο ερωτας δινει τη θεση στα προβληματα..

..συμφωνώ, αλλά γιατί η "λύση" είναι να στραφεί κάποιος από τους δύο αλλου?

Senior Member
    αυτη ειναι η ευκολη λυση.. το πως θα αντιμετωπισει κανεις τα προβληματα που προκυπτουν εξαρταται απο το ποσο αναγκη εχει να το κανει κ το ποσο επιπολαια ή μη αντιμετωπιζει τη σχεση του.. στα δυσκολα θα φανει η ποιοτητα του αρχικου ερωτα

Page 11 of 15 FirstFirst ... 910111213 ... LastLast