http://www.youtube.com/watch?v=-6MYQUFZL-M
Ελα να δεις δεν εμεινε...κανεις...ουτε εμεις.
Printable View
http://www.youtube.com/watch?v=-6MYQUFZL-M
Ελα να δεις δεν εμεινε...κανεις...ουτε εμεις.
δεν θεωρώ την παραπομπή σε ειδικό ως κάτι το υποτιμητικό. θεωρώ ότι δεν έχει κανείς εδώ μέσα την εξουσία να παραπέμπει σε ειδικό. αυτή η επιλογή είναι προσωπική του καθενός,και απορρέει από το πως αισθάνεται. αν νιώθει κανείς δυστυχισμένος με τις επιλογές του και θεωρεί ότι είναι αποτέλεσμα μιας διαστρεβλωμένης σκέψης, αν δεν έχει εκλογικεύσει γιατί κάνει ό,τι κάνει και συνεπώς αισθάνεται θλίψη ή πληγώνει τους γύρω του, τότε καλώς θα κάνει να πάει.
όχι επειδή του το λέμε εμείς, όμως. δεν έχουμε κανένα τέτοιο δικαίωμα απέναντι σε έναν άνθρωπο που δεν γνωρίζουμε και δεν έχει καν ζητήσει την άποψή μας.
όσο για την πρώτη παράγραφο σου, ενδεχομένως να εννοούσες αυτά όντως. αρχικά φάνηκαν πάντως όλα τα λεγόμενα πιο αρτηριοσκληρωτικά, σίγουρα δε δεν τα παραποίησα εγώ.
εγώ δεν είδα κάτι που δεν υπήρχε. είδα εσένα να εκφράζεις τις απόψεις σου και αυτές να ενισχύονται με ακόμη πιο αφοριστικά σχόλια.
τέλος γιατί εν μέσω του διαλόγου σταματάς για να ανακεφαλαιώσεις τις απόψεις σου; τις κατανόησα τις απόψεις σου, και σε τιμά το ότι τις εξέφρασες ήδη από τα προηγούμενα 2-3 σχόλιά σου πολύ πιο ήπια από ό,τι αρχικά.. με άλλα λόγια σου λέω, διαφωνούμε, αλλά μπράβο που παράφρασες, γιατί θα μπορούσαν τα λόγια σου στην αρχή να ακουστούν σκληρά.
Κολλαει με τα ακριβως πιο πανω λεγομενα μου....
Quote:
Ξερεις τι λενε...εαν αφαιρεσεις τους ψυχολογικα κατι ,τους χρηστες ναρκωτικων, αυτους που δεν εχουν εμπειριες στο σεξ , τους ομοφυλοφιλους , αυτους που εχουν πολλες εμπειριες στο σεξ ,τους αλκοολικους και γενικα βαζεις στη λιστα οτι θες δεν εμεινε κανενας...φυσιολογικος.
Το θεμα ειναι οτι το σεξ θεωρειται ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ λογος για διακριση ακομα και σημερα....ω το παραλογο του ολου θεματος. Εαν βαλεις και οτι η κοινωνια (για να μη γινεις δακτυλοδεικτουμενος) κουκουλωνει...πολλα με ακρα σιωπη...δεν εμεινε κανεις:P
α χα καλό! Κάποτε είχε ειπωθεί εδώ η ερώτηση αν θα κάνατε σχέση με άνθρωπο που έχει ψυχικές ασθένειες και ο Μiliton είπε μα ναι φυσικά! μόνο με τέτοιο άνθρωπο. Οι υπόλοιποι είναι βαρετοί! χαχα! Πολλοί καλλιτέχνες είχαν πρόβλημα αλλά δεν ήταν αυτοί, εμείς θα είμασταν μισοί!
Βασικα βαριομουν να διαβασω 11 σελιδες,αρα θα απαντησω απλα στο πρωτο ποστ....
ρωτησε την κοινη σας φιλη τι αναζητα σε εναν αντρα,δες αν αυτα που αναζητα τα εχεις εσυ...
αν ναι συνεχισε,αν οχι πανε να βρεις καποια αλλη γυναικα...
δικη μου γνωμη,ψαχνει να βρει τον τελειο αντρα που θα τον παντρευτει κιολας...και αυτος θα πρεπει να ειναι ο τελειοτερος ολων...
δυσκολη περιπτωση,πολυ δυσκολη...
καλη επιτυχια σου ευχομαι και ποοοοοολυυυυυυυ υπομονη,γιατι δεν ειναι μονο να τα φτιαξεις,ειναι και το μετα.... και οταν μια 30αρα ειναι ανιδεη στο τι συμβαινει μεσα σε μια σχεση ,πιθανοτατα θα ανακαλυψεις κατι συμπεριφορες,που δεν εχεις ματαξαναδει....μπρρρρρρ
Νομίζω πως είναι εξαιρετικά ελάχιστες οι περιπτώσεις γυναικών στην σύγχρονη εποχή που κρατούν την παρθενία για τον γάμο. Μου φαίνεται και αστείο προσωπικά. Αν έχει πέσει σε τέτοια περίπτωση, τότε τι να πω;
Στο τι συμβαίνει μέσα σε μια σχέση δεν νομίζω να υπάρχουν γενικοί κανόνες. Δεν ξέρω τι εννοείς.
εγω προσωπικα γνωριζω 2 κοπελιες..η μια μαλιστα παντρευεται αυριο...αλλα δεν ειναι 30 χρονων,ειναι 24
για το δευτερο ερωτημα σου,μια γυναικα που εχει παλιοτερες σχεσεις,ξερει περιπου τι να περιμενει...
μια γυναικα που κανει πρωτη φορα σχεση,πρεπει να μαθει να συμβιωνει με τον καλο της,να μαθει να σεβεται και τα δικα του "θελω" μεσα στη σχεση και γενικα δεν εχει απομυθοποιησει καποια πραγματα,και αναζητα το ιδανικο...
μεχρι να καταλαβει πως τα πραγματα ειναι διαφορετικα απο αυτα που βλεπει στην τηλεοραση,εχουν να πεσουν "μουτρα" και ατακες του στυλ ,"δεν με καταλαβαινεις" που θα παει συννεφο
αντιθετα μια γυναικα που εχει περασει μεσα απο 2-3 σχεσεις ξερει τι να περιμενει που να πιεσει και τι να αφησει να "πεσει" κατω.Ποτε θα πρεπει να γκρινιαξει και ποτε να κανει πισω...
δεν μιλησα για γενικους κανονες,μιλησα για την προσαρμοστικοτητα μεσα σε μια σχεση..
βεβαια ισως και να μην ειναι ετσι τα πραγματα και ολα να παν πολυ πολυ ομορφα...αλλα μεταξυ μας,αμφιβαλλω :)
Αχ μωρέ, τι να πω. Αν ταιριάζεις πραγματικά μ' έναν άνθρωπο δεν θα χρειαστούν και πολλές υποχωρήσεις. Αν χρειάζεται κάθε τρεις και λίγο να ρίχνεις νερό στο κρασί σου, εγώ λέω να κόψεις το κρασί και ν' αρχίσεις τους φυσικούς χυμούς. Τι να πω, και γω πρωτάρα είμαι ;)
Συμφωνώ με τον Εμπνευστή. Σε μεγάλο βαθμό, κάποιος άνθρωπος που έχει φτάσει σε μια ηλικία που έχει ήδη διαμορφωθεί σαν χαρακτήρας και δεν έχει ως τότε δημιουργήσει κάποια ερωτική σχέση, πέρα του ότι αυτό δείχνει ότι έχει κάποιο θέμα στον συγκεκριμένο τομέα, πιθανόν του λείπει η εμπειρία και κάποιες δεξιότητες, θα έλεγα, που είναι απαραίτητες σε μία σχέση. Αυτό σημαίνει ότι μάλλον, θα δυσκολευτεί περισσότερο και αυτός και ο σύντροφός του.
Κατά τη γνώμη μου, δεν είναι αρκετό το πάθος και ο έρωτας για να προχωρήσει μια σχέση, πόσο μάλλον για να πάει καλά μια συμβίωση.
Υπάρχουν βέβαια περιπτώσεις απόλυτου συμβιβασμού, αν ο σκοπός είναι απλά η "αποκατάσταση" ή η απόκτηση παιδιών.
Αποκατάσταση, συμβιβασμός....ετοιμάζομαι να κάνω χαρακίρι! :D
Ρε παιδιά για σταθείτε όποιος δεν έχει κάνει έρωτα μέχρι τα 30 ειδικά αν είναι γυναίκα έχει προβληματάρα; Υπάρχουν γυναίκες που ζουν στην επαρχία και δεν γνωρίζουν αρσενική κατσαρίδα! Πού θα βρουν και έναν άνδρα να ολοκληρώσουν;Το πρόβλημα μας είναι ότι το καθετί που έχει ζήσει ο καθένας μας το προβάλλει και στον άλλον π.χ έχω κάνει σεξ από τα 15 αμα δεν το κάνεις και εσύ απο τα 15 έχεις πρόβλημα.Ή το αντίθετο αν δεν το χω κάνει μέχρι τα 30 και το έχεις κάνει εσύ είσαι τσού...λα?ος. Όπως είπε και ένας ξαδερφός μου και γελάγαμε "αμα έβρισκα παρθένα τριαντάρα σήμερα θα την παντρευόμουνα χωρίς σκέψη!"Νομίζω έχει δίκιο!