Πως προσεγγιζω μια 30 χρονη που δεν εχει εμπειριες; - Page 11
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 11 of 12 FirstFirst ... 9101112 LastLast
Results 151 to 165 of 174
    Senior Member
    http://www.youtube.com/watch?v=-6MYQUFZL-M

Ελα να δεις δεν εμεινε...κανεις...ουτε εμεις.
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Senior Member
    Quote Originally Posted by Θεοφανία View Post
    εμπαρ...μάλλον έχεις μπερδευτεί λίγο.
    Όποιος μπαίνει εδώ μέσα δεν το κάνει για να βρει ειδικούς να του απαντήσουν, αλλά ανθρώπους που θα πουν την άποψη του και ουτε βοηθάει ο τρόπος που παρουσιάζεις τα πράγματα ώστε να γίνει ένας υγιής διάλογος με ανταλλαγές απόψεων.
    Εγω προσωπικά όταν απαντάω σε ένα θέμα, το κάνω αντιδρώντας όπως και αν κάποιος φίλος μου ζητούσε τη συμβουλή του.
    Από κει και πέρα ΝΑΙ δεν θα προέτρεπα κανένα φίλο μου να μπλέξει με μια κοπέλα που δεν έχει κάνει σεξ μέχρι τα τριάντα και ΝΑΙ εγώ προσωπικά δεν το θεωρώ φυσιολογικό και θεωρώ πως χρήζει ψυχοθεραπείας.
    Ξέρεις κάτι όμως?
    Είναι η δική μου άποψη και όσο και αν διαφωνείς, οφείλεις να τη σεβαστείς.
    τη σέβομαι. δεν σε έβρισα ούτε σου απαγόρευσα με κανέναν τρόπο να λες την άποψή σου.
    επιπλέον πιστεύω ότι εσύ έχεις μπερδευτεί. εγώ δεν παρέπεμψα κανέναν σε ειδικό. άλλοι το έκαναν.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Sofia View Post
    αντε παλι: θα πω για μια ακομα φορα και τελευταια. εγω προσωπικα ειπα οτι ειναι μια επιλογη που δειχνει καποιο προβλημα, καποια δυσλειτουργια στη συμπεριφορα της. ΟΛΟΙ εχουμε προβληματα με τον εναν ή τον αλλο τροπο κ καπου εκδηλωνονται. ειπα οτι τετοιες επιλογες δεν ειναι τυχαιες. ουτε κοροιδεψα την κοπελα ουτε μιλησα υποτιμητικα γι αυτην. αν θελεις να δεις οτι ενας ανθρωπος που εχει καποιο προβλημα ειναι καθολικα προβληματικος και σε καθε τομεα δες το ετσι. προσωπικα ξεκαθαρισα οτι το βλεπω αλλιως.

τωρα αν εσυ θες να δεις οτι την χαρακτηρισα ετσι...ε, δες το ετσι. δεν μπορω ουτε θελω να σου αλλαξω την οπτικη. προσωπικα εναν διαλογο ηθελα να κανω, την αποψη μου να πω, αλλα οχι να διαστρεβλωνεται ή να παραποιειται.

εντυπωσιαζομαι που εκλαμβανεται η παραπομπη ως συμβουλη σε ειδικο σε κατι υποτιμητικο. αυτο πρεπει να το πω. εγω πιστευω οτι θελει δυναμη μια τετοια επισκεψη κ δειχνει ενδιαφερον κ σε καμια περιπτωση απαξιωση καποιου ανθρωπου.

επισης ΑΝ ειδες, δεν ειπα πουθενα να μην κανει καποιο ξεκινημα μαζι της, ισα ισα ειπα να λειτουργησει οπως αισθανεται ανεξαρτητα απο τις φημες.

Τωρα, αν εσυ θες να δεις οτι ολα αυτα τα ειπα....τί να κανουμε?

καλη συνεχεια λοιπον και ....ετσι ειναι, αν ετσι νομιζετε!
    δεν θεωρώ την παραπομπή σε ειδικό ως κάτι το υποτιμητικό. θεωρώ ότι δεν έχει κανείς εδώ μέσα την εξουσία να παραπέμπει σε ειδικό. αυτή η επιλογή είναι προσωπική του καθενός,και απορρέει από το πως αισθάνεται. αν νιώθει κανείς δυστυχισμένος με τις επιλογές του και θεωρεί ότι είναι αποτέλεσμα μιας διαστρεβλωμένης σκέψης, αν δεν έχει εκλογικεύσει γιατί κάνει ό,τι κάνει και συνεπώς αισθάνεται θλίψη ή πληγώνει τους γύρω του, τότε καλώς θα κάνει να πάει.
    όχι επειδή του το λέμε εμείς, όμως. δεν έχουμε κανένα τέτοιο δικαίωμα απέναντι σε έναν άνθρωπο που δεν γνωρίζουμε και δεν έχει καν ζητήσει την άποψή μας.
    όσο για την πρώτη παράγραφο σου, ενδεχομένως να εννοούσες αυτά όντως. αρχικά φάνηκαν πάντως όλα τα λεγόμενα πιο αρτηριοσκληρωτικά, σίγουρα δε δεν τα παραποίησα εγώ.
    εγώ δεν είδα κάτι που δεν υπήρχε. είδα εσένα να εκφράζεις τις απόψεις σου και αυτές να ενισχύονται με ακόμη πιο αφοριστικά σχόλια.

τέλος γιατί εν μέσω του διαλόγου σταματάς για να ανακεφαλαιώσεις τις απόψεις σου; τις κατανόησα τις απόψεις σου, και σε τιμά το ότι τις εξέφρασες ήδη από τα προηγούμενα 2-3 σχόλιά σου πολύ πιο ήπια από ό,τι αρχικά.. με άλλα λόγια σου λέω, διαφωνούμε, αλλά μπράβο που παράφρασες, γιατί θα μπορούσαν τα λόγια σου στην αρχή να ακουστούν σκληρά.

Senior Member
    Quote Originally Posted by keep_walking View Post
    http://www.youtube.com/watch?v=-6MYQUFZL-M

Ελα να δεις δεν εμεινε...κανεις...ουτε εμεις.
    αυτό το τραγούδι που κολλάει με το θέμα;
    έτσι γιατί περίεργα την είδα...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Gypsy Cello View Post
    αυτό το τραγούδι που κολλάει με το θέμα;

Κολλαει με τα ακριβως πιο πανω λεγομενα μου....

Ξερεις τι λενε...εαν αφαιρεσεις τους ψυχολογικα κατι ,τους χρηστες ναρκωτικων, αυτους που δεν εχουν εμπειριες στο σεξ , τους ομοφυλοφιλους , αυτους που εχουν πολλες εμπειριες στο σεξ ,τους αλκοολικους και γενικα βαζεις στη λιστα οτι θες δεν εμεινε κανενας...φυσιολογικος.

Το θεμα ειναι οτι το σεξ θεωρειται ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ λογος για διακριση ακομα και σημερα....ω το παραλογο του ολου θεματος. Εαν βαλεις και οτι η κοινωνια (για να μη γινεις δακτυλοδεικτουμενος) κουκουλωνει...πολλα με ακρα σιωπη...δεν εμεινε κανεις:P
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Senior Member
    α χα καλό! Κάποτε είχε ειπωθεί εδώ η ερώτηση αν θα κάνατε σχέση με άνθρωπο που έχει ψυχικές ασθένειες και ο Μiliton είπε μα ναι φυσικά! μόνο με τέτοιο άνθρωπο. Οι υπόλοιποι είναι βαρετοί! χαχα! Πολλοί καλλιτέχνες είχαν πρόβλημα αλλά δεν ήταν αυτοί, εμείς θα είμασταν μισοί!

Senior Member
    Quote Originally Posted by Sofia View Post
    εχω απαντησει παραπανω ξεκαθαρα. να πω κατι τελευταιο μονο γιατι νομιζω οτι δεν εχω να πω κατι παραπανω: ας υποθεσουμε οτι εγω ειμαι αυτη η κοπελα. αν λοιπον εχω φτασει τα 30 κ δεν εχω κανει σεξ μπορει να πω: 1. πιστευω στον θεο, 2. ημουν ατυχη, 3. δεν μου αρεσει κανεις κ αλλα χιλια δυο για να εξηγησω στον εαυτο μου γιατι δεν εχω κανει σεξ. Ωστοσο, ολα αυτα μπορει να ισχυουν, ομως πισω απο αυτα βρισκονται λογοι σοβαροι που δεν μπορω να δω κ βλεπω μονο τα πανω πανω. Παραδειγμα: μπορει να φοβαμαι να αφεθω, να ειμαι πολυ καχυποπτη με τους αλλους, να επικεντρωνομαι στα αρνητικα των αλλων, να εχω χαμηλη αυτοεκτιμηση κ.α. Αυτο συνθετει ενα προβλημα μεσα μου κ το αποτελεσμα φαινεται στην απουσια σεξουαλικης εκφρασης. Κανω μια σειρα απο παραδοχες, οπως θα εκανα κι σε μια συζητηση, διαλογο με εναν δικο μου ανθρωπο. Δεν εχω καμια διαθεση να την πω. Μονο μια γνωμη που μπορει να εχει μια αληθεια. Τα ιδια θα ελεγα κ σε μενα.

Αυτα:)
    πωπω υπομονη που εχεις μπραβο σου!!!με τοση αρνηση!!εμενα μονο που διαβασα τις απαντησεις με επιασε το κεφαλι μου...............

Senior Member
    Βασικα βαριομουν να διαβασω 11 σελιδες,αρα θα απαντησω απλα στο πρωτο ποστ....
    ρωτησε την κοινη σας φιλη τι αναζητα σε εναν αντρα,δες αν αυτα που αναζητα τα εχεις εσυ...
    αν ναι συνεχισε,αν οχι πανε να βρεις καποια αλλη γυναικα...
    δικη μου γνωμη,ψαχνει να βρει τον τελειο αντρα που θα τον παντρευτει κιολας...και αυτος θα πρεπει να ειναι ο τελειοτερος ολων...
    δυσκολη περιπτωση,πολυ δυσκολη...
    καλη επιτυχια σου ευχομαι και ποοοοοολυυυυυυυ υπομονη,γιατι δεν ειναι μονο να τα φτιαξεις,ειναι και το μετα.... και οταν μια 30αρα ειναι ανιδεη στο τι συμβαινει μεσα σε μια σχεση ,πιθανοτατα θα ανακαλυψεις κατι συμπεριφορες,που δεν εχεις ματαξαναδει....μπρρρρρρ

Senior Member
    Quote Originally Posted by Empneustns View Post
    Βασικα βαριομουν να διαβασω 11 σελιδες,αρα θα απαντησω απλα στο πρωτο ποστ....
    ρωτησε την κοινη σας φιλη τι αναζητα σε εναν αντρα,δες αν αυτα που αναζητα τα εχεις εσυ...
    αν ναι συνεχισε,αν οχι πανε να βρεις καποια αλλη γυναικα...
    δικη μου γνωμη,ψαχνει να βρει τον τελειο αντρα που θα τον παντρευτει κιολας...και αυτος θα πρεπει να ειναι ο τελειοτερος ολων...
    δυσκολη περιπτωση,πολυ δυσκολη...
    καλη επιτυχια σου ευχομαι και ποοοοοολυυυυυυυ υπομονη,γιατι δεν ειναι μονο να τα φτιαξεις,ειναι και το μετα.... και οταν μια 30αρα ειναι ανιδεη στο τι συμβαινει μεσα σε μια σχεση ,πιθανοτατα θα ανακαλυψεις κατι συμπεριφορες,που δεν εχεις ματαξαναδει....μπρρρρρρ
    Νομίζω πως είναι εξαιρετικά ελάχιστες οι περιπτώσεις γυναικών στην σύγχρονη εποχή που κρατούν την παρθενία για τον γάμο. Μου φαίνεται και αστείο προσωπικά. Αν έχει πέσει σε τέτοια περίπτωση, τότε τι να πω;

Στο τι συμβαίνει μέσα σε μια σχέση δεν νομίζω να υπάρχουν γενικοί κανόνες. Δεν ξέρω τι εννοείς.

Senior Member
    εγω προσωπικα γνωριζω 2 κοπελιες..η μια μαλιστα παντρευεται αυριο...αλλα δεν ειναι 30 χρονων,ειναι 24
    για το δευτερο ερωτημα σου,μια γυναικα που εχει παλιοτερες σχεσεις,ξερει περιπου τι να περιμενει...
    μια γυναικα που κανει πρωτη φορα σχεση,πρεπει να μαθει να συμβιωνει με τον καλο της,να μαθει να σεβεται και τα δικα του "θελω" μεσα στη σχεση και γενικα δεν εχει απομυθοποιησει καποια πραγματα,και αναζητα το ιδανικο...
    μεχρι να καταλαβει πως τα πραγματα ειναι διαφορετικα απο αυτα που βλεπει στην τηλεοραση,εχουν να πεσουν "μουτρα" και ατακες του στυλ ,"δεν με καταλαβαινεις" που θα παει συννεφο
    αντιθετα μια γυναικα που εχει περασει μεσα απο 2-3 σχεσεις ξερει τι να περιμενει που να πιεσει και τι να αφησει να "πεσει" κατω.Ποτε θα πρεπει να γκρινιαξει και ποτε να κανει πισω...
    δεν μιλησα για γενικους κανονες,μιλησα για την προσαρμοστικοτητα μεσα σε μια σχεση..
    βεβαια ισως και να μην ειναι ετσι τα πραγματα και ολα να παν πολυ πολυ ομορφα...αλλα μεταξυ μας,αμφιβαλλω :)

Senior Member
    Αχ μωρέ, τι να πω. Αν ταιριάζεις πραγματικά μ' έναν άνθρωπο δεν θα χρειαστούν και πολλές υποχωρήσεις. Αν χρειάζεται κάθε τρεις και λίγο να ρίχνεις νερό στο κρασί σου, εγώ λέω να κόψεις το κρασί και ν' αρχίσεις τους φυσικούς χυμούς. Τι να πω, και γω πρωτάρα είμαι ;)

Senior Member
    Συμφωνώ με τον Εμπνευστή. Σε μεγάλο βαθμό, κάποιος άνθρωπος που έχει φτάσει σε μια ηλικία που έχει ήδη διαμορφωθεί σαν χαρακτήρας και δεν έχει ως τότε δημιουργήσει κάποια ερωτική σχέση, πέρα του ότι αυτό δείχνει ότι έχει κάποιο θέμα στον συγκεκριμένο τομέα, πιθανόν του λείπει η εμπειρία και κάποιες δεξιότητες, θα έλεγα, που είναι απαραίτητες σε μία σχέση. Αυτό σημαίνει ότι μάλλον, θα δυσκολευτεί περισσότερο και αυτός και ο σύντροφός του.
    Κατά τη γνώμη μου, δεν είναι αρκετό το πάθος και ο έρωτας για να προχωρήσει μια σχέση, πόσο μάλλον για να πάει καλά μια συμβίωση.
    Υπάρχουν βέβαια περιπτώσεις απόλυτου συμβιβασμού, αν ο σκοπός είναι απλά η "αποκατάσταση" ή η απόκτηση παιδιών.

Senior Member
    Αποκατάσταση, συμβιβασμός....ετοιμάζομαι να κάνω χαρακίρι! :D

Junior Member

Cool ΣΤΑΘΕΙΤΕ

Ρε παιδιά για σταθείτε όποιος δεν έχει κάνει έρωτα μέχρι τα 30 ειδικά αν είναι γυναίκα έχει προβληματάρα; Υπάρχουν γυναίκες που ζουν στην επαρχία και δεν γνωρίζουν αρσενική κατσαρίδα! Πού θα βρουν και έναν άνδρα να ολοκληρώσουν;Το πρόβλημα μας είναι ότι το καθετί που έχει ζήσει ο καθένας μας το προβάλλει και στον άλλον π.χ έχω κάνει σεξ από τα 15 αμα δεν το κάνεις και εσύ απο τα 15 έχεις πρόβλημα.Ή το αντίθετο αν δεν το χω κάνει μέχρι τα 30 και το έχεις κάνει εσύ είσαι τσού...λα?ος. Όπως είπε και ένας ξαδερφός μου και γελάγαμε "αμα έβρισκα παρθένα τριαντάρα σήμερα θα την παντρευόμουνα χωρίς σκέψη!"Νομίζω έχει δίκιο!

Senior Member
    Quote Originally Posted by manou View Post
    Το πρόβλημα μας είναι ότι το καθετί που έχει ζήσει ο καθένας μας το προβάλλει και στον άλλον π.χ έχω κάνει σεξ από τα 15 αμα δεν το κάνεις και εσύ απο τα 15 έχεις πρόβλημα.Ή το αντίθετο αν δεν το χω κάνει μέχρι τα 30 και το έχεις κάνει εσύ είσαι τσού...λα?
    μην εισαι κ τοσο σιγουρος/η. μπορει να υπάρχουν - και υπαρχουν- περιπτωσεις ανθρωπων που δεν προβαλουν με βαση το βιωμα τους.επισης το 15 που αναφερεις με το 30 ειναι ακρα και τα δυο...οπως κ να χει ας μην επεκταθω, τα χω πει κ παραπανω.
    πάρα πολλή ευφυϊα μπορεί να επενδυθεί στην άγνοια, οταν η αναγκη για ψευδαίσθηση ειναι βαθιά...

Page 11 of 12 FirstFirst ... 9101112 LastLast