Εσυ εισαι καλα ακόμα. Εγω θελω να κοπανησω το κεφαλι τον 15χρονων στον τοιχο :Ρ
Printable View
Αν ξερεις καρατε πας και ας εχουν σπαθια :Ρ
Κοιτα πιστευω πως να μιλησεις φιλικα με κοπελα ειναι ευκολο, εχω πολλες φίλες γυναίκεςμ εως εκει μπορω να φτάσω εξαλλου. Απλως το θεμα ειναι πως για να κανεις μια φιλη σου και σιγα σιγα να χτίσεις το αλλο θελει χρόνο, και χρόνος δεν υπαρχει ποτε. Τι εννοω;
Ας πουμε πως βρήσκεις μια ελευθερη κοπελα που να σου αρεσει, κατι πολυ σπανιο για μενα, εχω γνωρισει πολυ λιγες, μεχρι να την πλησιασεις φιλικα να το γυρισεις στο ερωτικο, αυτη θα εχει βρει αγόρι, θα εχει αρραβωνιαστει, παντρευτει και θα εχει κανει 20 παιδια.....
Σόρυ που στο λέω φίλε αλλά το πρόβλημα σου είναι ψυχολογικό. Αυτό δείχνει η αντίδραση σου. Δεν ξέρεις τι να πεις σε κοπέλα επειδή έχεις μια φοβία μέσα σου (αν είναι θέμα αυτοπεποίθησης ή επειδή έχεις μυθοποιήσει τις κοπέλες δεν ξέρω, θα στο πει κάποιος ειδικός αυτό). Εκτός κι αν όντως δεν ξέρεις τι να πεις, όχι σε κοπέλα, αλλά στον οποιονδήποτε άνθρωπο οπότε δεχόμαστε ότι αυτός είναι ο χαρακτήρας σου (αντικοινωνικός πχ). Εσύ όμως λες ότι με τους φίλους σου και με τους άντρες γενικά τα πας μια χαρά. Άρα, το θέμα είναι το αντίθετο φύλο. Κομπλάρεις μαζί τους και πρέπει να ψάξεις το γιατί.
Όντως πάντως, οι γυναίκες λειτουργούν πιο εγκεφαλικά και πιο συναισθηματικά. Γι' αυτό λένε ότι πηδάει καλύτερα αυτός που πηδάει το μυαλό και όχι το σώμα μιας γυναίκας. Γι' αυτό βλέπεις κάτι γυναικάρες με κάτι τύπους σαν ανάποδο γμτ κ αναρωτιέσαι... τι γίνεται εδώ; Γοητεύονται από τον χαρακτήρα και την προσωπικότητα (και το πορτοφόλι ενίοτε).
Ότι ατάκα όμως κ να σου δώσει ο καθένας κ όποια συμβουλή κ να πάρεις, αν δεν τα βρεις πρώτα με τον εαυτό σου δεν θα καταφέρεις τίποτα. Οι γυναίκες θέλουν συγκεκριμένα πράγματα. Να είσαι και να δείχνεις άνετος, να έχεις αυτοπεποίθηση, χιούμορ, να είσαι ειλικρινής, καλό παιδί, να δείχνεις ότι νοιάζεσαι γι' αυτές, ότι είναι οι μοναδικές για σένα και φυσικά να τις κάνεις κοπλιμέντα.
Πήγαινε λοιπόν σ' αυτήν που γουστάρεις, σκάστης το καλύτερο σου χαμόγελο κ τρέλανε την στα κοπλιμέντα. Κάθε μέρα κι ένα κοπλιμέντο μέχρι να σου χαμογελάσει. Κ μόλις σου χαμογελάσει πες της "Γιάννης (πχ) χάρηκα! Πότε θα πάμε για καφέ;"!!! Κ όταν πάτε για καφέ, αφού δεν το χεις, μη μιλάς εσύ! Άστην να μιλάει αυτή! Εσύ άκου! Ρώτα την για τον εαυτό της, για τη ζωή της, για τα ενδιαφέροντα της, να δείξεις ότι νοιάζεσαι κ ότι θέλεις να μάθεις τα πάντα!
Κ στο κάτω κάτω άμα βλέπεις ότι η γκόμενα γουστάρει κι εσύ κομπλάρεις πες τη το στα ίσια, μην κολλάς... "Κοίτα μου αρέσεις πολύ κ επειδή μου αρέσεις με κομπλάρεις κ δεν ξέρω τι να πω για να μην πετάξω καμιά χαζομάρα. Οπότε μίλα εσύ". Έτσι κι αλλιώς κ στον γάμο έτσι γίνεται. Όλο αυτές μιλάνε :) Αν σε γουστάρει θα εκτιμήσει την ειλικρίνεια σου κ θα γελάσει κιόλας! Αν δεν σε γουστάρει, τι είχες τι έχασες... στα τέτοια σου!
Καλησπέρα J.R. ! Η εμφάνιση, ναι, σίγουρα δεν παίζει και τον μεγαλύτερο ρόλο, άλλα στην περίπτωση των υπερντροπαλών αντρών (όπως εγώ) μπορεί και να αποβεί σωτήρια! Έτσι και ήμουν τόσο όμορφος, σε σημείο να με προσέγγιζαν οι κοπέλες από μόνες τους, οι πιθανότητες να βρω κοπέλα θα είχαν αυξηθεί δραματικά!
Κι όμως! Δεν έχω βρει κάποια κοπέλα φίλη γιατί καταρχάς δεν έχουμε κοπέλες εντός του κύκλου μας! Η αδερφή μου μένει εκτός Ευρώπης, άστα να πάνε! Τώρα για το τελευταίο, όχι, δε βλέπω κάθε κοπέλα ερωτικά...
Όχι, και πάλι κάνεις λάθος! Δεν ξέρω τι να πω όχι γιατί έχω τη φοβία που ως ένα σημέιο υπάρχει, άλλα επειδή κυριολεκτικά δεν ξέρω τι να πω! Δεν ξέρω τι να κάνω! Το παράδειγμα που σού'πα το κατάλαβες; Δε μπορώ να τα ξέρω όλα! Άμα δεν έχεις οδηγήσει ποτέ αμάξι, πως θα το οδηγήσεις; Δεν μπορείς! Γι'αυτό και υπάρχουν οι σχολές οδηγών! Αν ήταν ο καθένας να μάθει το αμάξι οδηγώντας το μόνος του, δε θα υπήρχαν σχολές οδηγών! Εδώ άλλοι που οδηγάνε 20 χρόνια και δεν ξέρουν καλά καλά να οδηγάνε! Δε σε ξέρω, δε με ξέρεις! Ξέρω πολύ καλύτερα τον εαυτό μου απ'ότι τον ξέρεις εσύ, οπότε σταμάτα να βγάζεις συμπεράσματα για κάποιον που δεν ξέρεις!
Πρόβλημα ψυχολογικό; Σου φαίνομαι ότι έχω ψυχολογικά προβλήματα;; Σταμάτα τις προσβολές! Μ'ενοχλούν! Εγώ δε σε πρόσβαλα! Αν δεν μπορείς να το κάνεις, μην ασχολείσαι μαζί μου!
Τά'χω κάνει όλα αυτά! Και τι κατάφερα; Το τρίτο και το μακρύτερο πήρα! Δεν τό'χω με το φλερτ! Πως να το πω! Δεν έχω αυτοπεποίθηση και λέγειν! Οι γυναίκες καταλαβαίνουν τον άπειρο! Το κάνεις και φαίνεται τόσο απλό ενώ δεν είναι!
Άκουσέ με, δε σημαίνει ότι επειδή για σένα είναι ελεεινά εύκολο να πας με οποιαδήποτε θες ότι είναι έτσι εύκολο και για τους υπόλοιπους! Ξέχνα το αυτό!
Για μιλήστε λίγο ρε παίδες με το ίδιο πρόβλημα μ'εμένα σ'αυτό το θέμα και εξηγήστε τι εννοώ!
Αν είσαι κάνας πρωταθλητής και ξέρεις, ναι!
Να μιλήσω φιλικά σε γυναίκα, πρέπει όντως να μη τη βλέπω ερωτικά τη συγκεκριμένη! Ειδάλλως, άμα μ'αρέσει εμένα κάποια, είναι αδύνατον να τη δω φιλικά! Και γι'αυτό στο τέλος έχεις απόλυτο δίκιο! Χρειάζεται άμεση λύση εδώ!
Άστα να πάνε! Σε καταλαβαίνω!:( Το θέμα είναι ότι όλοι εμείς μ'αυτό πού'χουμε σημαίνει ένα πράμα! Ότι έχουμε ένα κοινό πρόβλημα! Έχουμε να κάνουμε μ'ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζουν πάα πολλοί άντρες! Είναι αντικειμενικά δύσκολο να βρει κάποιος κοπέλα! Μόνο άμα ξέρει! Δεν είναι το ίδιο σαν να βρίσκουμε φίλους!
Άμα ήταν πραγματικό εύκολο να βρει κάποιος κοπέλα, δε θα ευημερούσε ο πληρωμένος έρωτας, ακόμα και σήμερα εν καιρό κρίσης να ζητάνε οι πόρνες πολυτελείας 150 και 200 Ευρώ την ώρα, ούτε στα site γνωριμίας θα ήταν η συντριπτική πλειοψηφία άντρες, και ίσως και να μην υπήρχαν site τέτοια με πληρωμή! Η αντρική απελπισία δυστυχώς δεν έχει όριο!
Στο στρατο οδηγησα σταγιερ ενω δεν ξερω να οδηγω ουτε αυτοκινητακι στο λουνα παρκ.
Μπορει να ακουστει παραξενο αλλα νομιζω πως εχει δικιο και για τους δυο μας. Εγω για παραδειγμα αν θελω να πλησιασω μια γυναικα ερωτικα δεν ξερω τι να πω και δεν μου ειναι καθολου ευκολο να της μιλησω. Απο την αλλη αν δεν με νοιαζει να την ριξω, αν ειναι μεγαλη σε ηλικια ή απλως την βλεπω φιλικα, τοτε μπορω να της μιλησω σχετικα ανετα.
Μμμμμ, rolen μου φαινονται καλες συμβουλες.... εννοω οτι (εκτός το καλο παιδι) ολα τα αλλα τα θελουν να τα δουν οι γυναικες σε εναν αντρα. Για παραδειγμα εχεις καταφερει να εισαι ανετός με μια κοπελα; να εχεις αυτοπεποιθηση; χιουμορ (ειτε λεγοντας κατι που την εκανε να γελασει ειτε με αυτοσαρκασμό);
Προσωπικα ολα αυτα μαζί εγω δεν τα εχω κανει.... ειδικα τα δυο πρωτα!!!
Ειχα διαβασει ενα βιβλιο παλια (δεν θυμαμαι τον τιτλο) που ελεγε πως για να πετυχεις ενα σκοπο πρεπει πρωτα να μαθεις τον εαυτό σου. Καθε δυναμη και αδυναμια, και θα βρεις ποια ειναι τα ορια σου και πως μπορεις να τα ξεπερασεις....
Δεν πιστευω πως ειναι ευκολο να μαθεις τον εαυτό σου (εκτός κι αν εισαι μοναχός στο Θιβετ). Θελει δουλεια και πολυ χρόνο.
Αν είναι κάποια που δε με ενδιαφέρει ερωτικά και τι βλέπω μόνο φιλικά, και δεν έχω σκοπό να κάνω τίποτα μ'αυτήν, τότε ναι, κι εγώ επίσης μπορώ να μιλήσω άνετα!
Και για να προλάβω τους υπόλοιπους, όχι δεν μπορώ να δω φιλικά κάποια που μ'ενδιαφέρει ερωτικά! Είναι σαν να δίνεις ένα μπουκάλι βότκα σ'έναν μπεκρή και να του λες να το δει σαν μπουκάλι εμφιαλωμένου νερού!!!
Ούτε κι εγώ μπορώ να τα κάνω αυτά! Δε μου βγαίνει βασικά! Εγώ μπορώ να καταλάβω από χιλιόμετρα μακριά άμα δε με γουστάρει κάποια! Το βλέπω απ'το βλέμμα της!
Ρε αν είχα πολλά λεφτά, θα πλήρωνα κάποιονα να ασχοληθεί και να βγαίνει μαζί μου τα βράδια και να με βοηθάει σ'αυτά!
Για άλλη μια φορά σωστός! Εγώ απλώνω τα πόδια μου μέχρι εκεί που φτάνει το σεντόνι μου! Πάντα λειτουργώ εντός των δυνατοτήτων μου! Το να κάνω κάτι τέτοιο δεν είναι ούτε καν έξω απ'τα όρια μου, ξεφεύγω τελείως!
100 % κανείς δεν μπορεί να τον ξέρει... Μπορώ όμως και ξέρω τα πιο βασικά...
Καλό game. Πολύ σωστός! Είπες τη χρυσή λέξη! Το υιοθετώ! Λοιπον, αυτό το πράμα δεν έχω και άλλοι νομίζουν πως όλοι το έχουν και ότι είναι εύκολο! Αμ δεν είναι έτσι όμως! Πολύ σωστός και στο δεύτερο! Αυτό από μόνο είναι πολύ πιο εύκολο για μένα! Το πρόβλημά μου όμως είναι ότι δεν έχω καν γνωριμίες με κοπέλες, ούτε φίλες, και ούτε γυναίκες στον κύκλο μου! Γι'αυτόν το λόγο έχω καταφύγει στο να την πέσω σε άγνωστη...
Αρα εχει δικιο που λεει πως ειναι ψυχολογικο, εχουμε μια φοβια μεσα μας, την φοβια της αποτυχίας. Πχ οπως εχω ξαναπει τωρα στην δουλεια μου συναντω πολλες γυναικες και τις φλερταρω ασυστολα ολες. Το κανω σαν εξασκηση. Αυτο που εχω καταλαβει είναι πως πχ στην αρχη φοβόμουν να μιλησω αλλα βρηκα το θαρρος και το εκανα. τωρα βλεπω πως ειναι πολυ πιο ευκολο να τις φλερτάρω (και αγρια μαλιστα. Πχ μια κοπελα πηρε κατι πραγματα και της λεω "για σενα μονο τοσο" και μου απανταει "δλδ ειναι πιο ακριβο;" και της κανω "ναι, αν θες να δεις ελα μεσα να σου δειξω!" και της κλεινω το ματι. Αυτη χαμογελασε και εφυγε κουνιστή κουνιστή). Σιγα σιγα γίνομαι ολο και πιο ανετος σε αυτο.
Αρα ο φίλος μας ο Αρης εχει απολυτο δικιο, και πρεπει να ψαξουμε το γτ.
Πρεπει να βρουμε όμως τρόπο να τα καταφερουμε. Ακομα κι αν ξυνιζουν τα μουτρα τους εμεις να κανουμε την κινηση μας και αν αποτυχουμε τις γραφουμε απο τα τρια στο μακρυτερο. :Ρ
Ή νομιζεις πως τα ξερεις..... εννοω πολυ νομιζουν ως ξερουν τον εατό τους και τελικα ξερουν μονο την επιφανεια, την κορυφι του παγοβουνου.
Και το θεμα ειναι πως αν εσυ βλεπεις τον εαυτό σου ετσι, ανικανο να ριξει κοπελα λογο ντροπης ή λογο αγνοιας του τι να της πεις, τοτε πως θα σε βλεπουν αυτές.
Πρεπει να βρουμε τρόπο να μαθουμε τον εαυτό μας, τον πραγματικο εαυτό μας και οχι αυτό που νομιζουμε πως ξερουμε. Να ψαξουμε βαθια μεσα μας και να αγαπησουμε αυτο που θα βρουμε εκει.
Με αυτόν το τρόπο θα ξεπερασουμε τα ορια μας και να γινουμε το "νουμερο ενα".
Είναι ψυχολογικό; Έτσι όπως το είπε ο Aris83 ακούστηκε σαν να λέει ότι έχω ψυχολογικά προβλήματα! Φαίνεται πως το ερμήνευσα λάθος εγώ... Τουλάχιστον ας το διευκρινίσει ο ίδιος μόλις το δει αυτό...
Συνεχίζω λοιπόν, καλά κάνεις που το μαθαίνεις! Να ξέρεις, ότι έτσι και έχεις την πρώτη σου επιτυχία, θα χαρείς πάρα πολύ και θα ανέβει η αυτοπεποίθησή σου τρελά!
Αυτό με το που ξινίζουν τα μούτρα τους είναι που φέρνει ΕΚΤΟΣ ΕΑΥΤΟΥ! Αυτή η γ@μημένη ξινίλα των γυναικών δεν την μπορώ με τίποτα! Εκεί που μπορεί νά'μαι χαρούμενος, μπορώ ανα πάσα στιγμή να έρθω στα χέρια με άτομο! Μετά λένε κάποιες γυναίκες γιατί δεν τις πλησιάζουν οι άντρες! Αφού τους απορρίπτουν όλους και τους βγάζουν την ξινίλα! Θέλουν να απορρίψουν κάποιον, ας το κάνουν, άλλα με τρόπο, νά'ναι πιο ευγενικές τουλάχιστον! Όχι μ'αυτόν τον τρόπο και να εκενευρίζουν τον άντρα να φτάσει σε σημείο να τις ρίξει μια χλέπα στα μούτρα! Φυσικά, άμα κάποιος είναι άκομψος ή χυδαίος, άλλο αυτό!
Φίλε rolen ειλικρινά, αν θες με πιστεύεις αν θες όχι, δεν έχω καμία διάθεση να μπαίνω σε φόρουμ κ να προσβάλλω αγνώστους ή να κάνω πλάκα με τον πόνο τους. Δεν ξέρω αν το πρόβλημα σου είναι ψυχολογικό ή όχι και μακάρι να μην είναι. Όμως είτε είναι είτε όχι, αυτή την εντύπωση δίνεις εσύ ο ίδιος με τα λεγόμενα σου.
Όταν κάποιος ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ πως να ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕΙ (γιατί κ το φλερτ ένα είδος επικοινωνίας είναι) με έναν άλλον άνθρωπο, τρία πράγματα εγώ μπορώ να συμπεράνω. Ή ότι δεν ξέρει να μιλάει (δεν γνωρίζει καλά τη γλώσσα πχ) ή ότι γενικά έχει πρόβλημα επικοινωνίας (κάποια γλωσσική διαταραχή ίσως) ή ότι για κάποιο λόγο κομπλάρει και κολλάει το μυαλό του. Αν συμβαίνει το τελευταίο τότε σόρυ φίλε, αλλά το θέμα όντως είναι ψυχολογικό.
Κ το ξαναλέω. Δεν είναι πυρηνική φυσική ή μαθηματικά ή οποιοδήποτε άλλο μάθημα που θα κάτσεις να διαβάσεις για να πας έτοιμος στις "εξετάσεις". Δεν υπάρχει κάτι συγκεκριμένο που πρέπει να μάθεις, δεν είναι αυτοκίνητο οι γυναίκες όπως ανέφερες που θα στο διδάξει κάποιος. Αν εσύ κάθε φορά που βλέπεις κοπέλα τρέμουν τα πόδια σου κ κολλάει το μυαλό σου ακόμα κ με σκονάκια στο χέρι να πας, με τις καλύτερες ατάκες έτοιμες κατευθείαν από τον Καζανόβα, πάλι τίποτα δεν θα καταφέρεις πίστεψε με.
Τέλος πάντων. Επειδή η άποψη μου σου προκαλεί εκνευρισμό δεν πρόκειται να ασχοληθώ ξανά. Εύχομαι πάντως κάθε επιτυχία...
ΥΓ: Σου είπα πριν να πλησιάσεις πρώτα μια κοπέλα που δεν την βλέπεις ερωτικά. Όχι για να της πουλήσεις έρωτες κ μεταξωτές κορδέλες αλλά, όπως είπε κ ο archangel, για να κάνεις εξάσκηση. Να αρχίσεις να αποκτάς οικειότητα με το αντίθετο φύλο. Να δεις πως σκέφτονται οι γυναίκες, τον γυναικείο τρόπο αντίληψης. Μερικές φορές ξέρεις όταν δεν ελπίζουμε σε κάτι, όταν δεν περιμένουμε κάποιο αποτέλεσμα έχουμε κ λιγότερο άγχος, λειτουργούμε καλύτερα. Το παρεξήγησες κι αυτό, δεν πειράζει. Εσύ να είσαι καλά κ καλή επιτυχία κ πάλι!
Εννοείται κ δεν εννοούσα ότι έχεις ψυχολογικά προβλήματα! Πως θα μπορούσα να γνωρίζω άλλωστε κάτι τέτοιο; Το πρόβλημα σου είπα ότι είναι καθαρά θέμα ψυχολογικό. Κάτι είναι αυτό που υποσυνείδητα σε μπλοκάρει, πχ η φοβία της απόρριψης ή ακόμα κ ο φόβος ότι θα κολλήσεις και θα γίνεις ρεζίλι. Πολλά μπορεί να είναι. Αυτό μόνος σου θα το βρεις και θα το λύσεις.
Μα αυτό του λένε (λέμε) και δεν μπορεί να το καταλάβει (στο λέω καλοπροαίρετα, όχι με διάθεση να σου την πω). Δεν γίνεται να μπορείς να μιλάς με άντρες και με κοπέλες να σου κόβεται η μιλιά. Κάτι υπάρχει ...Υ-ΠΟ-ΣΥ-ΝΕΙ-ΔΗ-ΤΑ και δεν εννούμε ότι έχεις ψυχολογικά...και εγώ τείνω όπως λέει και ο Aris83 είναι ο φόβος της απόρριψης. Δεν έχεις ενδιαφέροντα...?! Γι'αυτά θα μιλάς...
Λες (rolen) ότι δεν έχεις κύκλο με γυναίκες και γι'αυτό καταφεύγεις στο φλερτ...Σου ξαναγράφω ακολουθείς λάθος τακτική...από την στιγμή που δεν το 'χεις με το φλερτ ότι και να κάνεις, ότι κανόνες - συμβουλές σου δώσουν οι άλλοι κατά πάσα πιθανότητα δε θα δουλέψει στην περίπτωσή σου... Πρέπει να φτιάξεις κύκλο..και αυτό γίνεται με συνεχή και σταθερή επαφή σε διάφορα μέρη...όπως στο γυμναστήριο, που λες ότι ήσουν 9(?) μήνες...δεν έχεις αποτέλεσμα?!, συνεχίζεις....μπορεί να πάρει κάποιο χρόνο...
Και επιμένω και ξαναγράφω είσαι/φαίνεσαι πιεσμένος σε αυτό το θέμα και σε επηρεάζει αρνητικά (κ πάλι Υ-ΠΟ-ΣΥ-ΝΕΙ-ΔΗ-ΤΑ)
Και ξαναρωτάω (γιατί απάντηση δεν πήρα) γιατί τρελαίνεσαι τόσο που δεν έχεις κάνει κάτι με κοπέλα ακόμα, είναι το θέμα της ηλικίας (τα 25 χρόνια)....Έχεις ψάξει τι είναι αυτό που όντως σου λείπει... και πιστεύεις ότι θα το βρεις σε μια σχέση.
Το σεξ σίγουρα δεν σου λείπει (μια και μπορείς να πας και σε οίκο ανοχής, όπως είπες)...επόμενο...η συντροφικότητα? ...η αγάπη?, το συναίσθημα...?
Μέσα σου πρέπει να ψάξεις για να βρεις τις απαντήσεις ... Μόλις βρεις τι είναι, θα χαλαρώσεις και θα είσαι πιο άνετος
Αυτο ειναι αληθεια. Πριν ενα χρονο ειχα γνωρισει μια κοπελα. Δεν ειχα βλεψεις να κανω κατι μαζί της, μονο για παρεα την ηθελα και ημουν πολυ χαλαρός μαζί της. μιλουσαμε για ωρες.... ΩΡΕΣ!!! Σιγα σιγα βεβαια αρχισαν τα συναισθηματα μου να αλλαζουν οσο την γνωριζα και να μου ειναι λιγακι πιο δυσκολο να της μιλησω.
Σαν ενας αντρας κι εγω με το ιδιο πρόβλημα θα απαντησω στην θέση του, ελπιζω μην παρεξηγησεις rolen :)
Το σεξ, ή μαλλον η περιέργια του σεξ ειναι ενας σοβαρός λογος αλλα δεν ειναι αυτο που μας νοιαζει. Είναι μια επαφη, ενα γυναικείο χαδι, ενα γλυκο φιλι, ενα τρυφερο χαμόγελο, ενα βλεμα ερωτικο. Αυτο θελουμε!!!!
να φανταστω σε πληρωμενη κοπελα δεν θα θελατε να πατε ε?
Θα σου πω τι γίνεται μ'εμένα κι ένα σκηνικό.
Με άντρες δεν κομπλάρω, με γυναίκες που δε μ'ενδιαφέρουν ερωτικά δεν κομπλάρω, με γυναίκες που μ'ενδιαφέρουν ερωτικά κομπλάρω, και μάλιστα πάρα πολύ! Ο ένας απ'τους λόγους είναι οι αποκλειστικές απορρίψεις που έχω εισπράξει απ'αυτές, ότι δεν περνάει η μπογιά μου, δεν προσελκύω, και χίλια δυό!
Το σκηνικό που θα σου πω, ήμουν για μπάνιο το καλοκαίρι μέχρι αργά το βράδυ και βλέπω 2 τύπους να ετοιμάζουνε ψησταριά για φωτιά. Μόλις ήταν η ώρα να βγω, τους ρώταγα κάποια πράματα λίγο, τους πιάνω την κουβέντα, μπουρ μπουρ μπουρ, γελάσαμε, κάναμε λίγο χαβαλέ πριν φύγω! Γενικά, είμαι επικοινωνιακός, δεν μπορώ να πω! Απλά με τις γυναίκες που μ'ενδιαφέρουν ερωτικά κομπλάρω! Εκεί είναι όλο! Μιάς και ανέφερες αυτό,
αυτό είναι το πρόβλημά μου! Ότι η συμπεριφορά μου, το λέγειν μου, η αυτοπεποίθησή μου, η γλώσσα σώματός μου, κλπ. δεν μπορούν να πραγματοποιήσουν αυτό το παραπάνω που περιγράφεις! Δηλαδή αν μιλήσω με κοπέλα, στην καλύτερη να με πάρει φιλικά! Δεν μπορώ με τίποτα να πηδήξω το μυαλό της γυναίκας! ΑΥΤΟΣ είναι ο υπαριθμόν 1 λόγος που είμαι μπακούρης στις 2,5 δεκαετίες της ζωής μου! Γιατί αν ξέρει κάποιος να πηδάει το μυαλό μιάς γυναίκας, δε χρειάζεται να κάνα και πολλά παραπάνω! Ούτε να λέει πολλά λόγια, ούτε να μιλάει προγραμματισμένα να πει κάτι συγκεκριμένο, τίποτα! Όσο για την πυρηνική φυσική, που τη θεωρώ ευκολότερη το είπα με την έννοια ότι επειδή δεν ξέρω πηδάω το μυαλό μιάς γυναίκας, άρα δεν κάνω τίποτα!
Δεν είπα ότι η άποψή σου με εκνευρίζει. Με παρεξήγησες! Εκνευριζόμουν επειδή νόμιζα πως μου την είπες ότι έχω ψυχολογικά προβλήματα (γραπτός λόγος που παρεξηγείται), κάτι που τελικά δεν έγινε, όπως διευκρίνισες ο ίδιος πιο κάτω... Όσο για το επόμενο, το να μιλάω με κοπέλα που δε βλέπω ερωτικά, μπορώ και τα καταφέρνω μια χαρά, και οικειότητα έχω! Ο τέλειος τρόπος για να αποκτήσω οικειότητα με τις γυναίκες είναι να κάνω παρέα με γυναίκες, κάτι το οποίο δε διαθέτω! Εννοώ, δεν έχω γυναίκες φίλες και ούτε γυναίκες εντός του κύκλου μου! Βρίσκομαι σε πάρα πολύ μειονεκτική θέση!
Το πρόβλημά μου δεν είναι με το γυναικείο φύλο από μόνο του, αλλά συγκεκριμένα με τις κοπέλες που με ενδιαφέρουν ερωτικά! Εκεί κολλάω!;)
Οκ τότε.:) Δεν είναι μόνο η φοβία της απόρριψης, είναι και η φοβία που γίνεται εκείνη τη στιγμή! Και επίσης, εγώ μπορώ να το καταλάβω κι απ'την πολύ αρχή! Δηλαδή, όταν μιλάω σε κοπέλα, και βλέπω ότι ξυνίζει, ε ναι! Εκεί κομπλάρω ακόμα πιο πολύ!
Δηλαδή, άμα συστηθώ και βλέπω ότι η κοπέλα ίσα ίσα που μου ακουμπάει το χέρι, εκεί δεν ξεκινάω καλά! Θα μου πεις, λεπτομέρεια είναι, άλλα όμως λέει πάρα πολλά!
Απ'την άλλη όμως, άμα βλέπω ότι η κοπέλα μου μιλάει και είναι ομιλητική, "πέφτουν" οι άμυνές μου και αρζίζω να αποδίδω πολύ καλύτερα εγώ! Το ίδιο και άμα μου δώσει θερμή χειραψία!
Οκ, κατανοητό και σεβαστό...Αλλά η ερώτηση μου (κυρίως) δεν έχει να κάνει με το να μάθω τους λόγους αλλά να αναδείξω το γεγονός ότι κάποιους πειράζει τόοοοσο πολύ (βλέπε rolen, κ.λ.π. που ισχυρίζεται ότι απορεί πως δεν έχει πάθει κάτι εξαιτίας της κατάστασης στην οποία είναι) ενώ κάποιοι άλλοι (που επίσης δεν έχουν κάνει σχέση) το παίρνουν στο πιο χαλαρό. Αυτές τις δύο καταστάσεις που περιγράφω, τις χωρίζει κάποια απόσταση. Αυτό δείχνει ότι υπάρχει κάποιο θέμα με εμάς τους ίδιους...
Δεν μπορείς να στηριστείς στις δυνάμεις σου...είναι σαν να ψάχνεις (μέσω της σχέσης) κάποια επιβεβαίωση του εαυτού σου ή να αποζητάς αγάπη που δεν πήρες...όλο αυτό λειτουργεί Υ-ΠΟ-ΣΥ-ΝΕΙ-ΔΗ-ΤΑ
Ενδεχομένως να μη γίνομαι 100% κατανοητός, αλλά ψάξ'το λίγο παραπάνω...Αν λύσει αυτά τα θέματα τότε μόνο θα μπορεί να πάει παραπέρα....
Θα σου απαντησω με μια ιστορια. Χθες μια κοπελα ηρθε εκει που δουλευω. Αρχισα λοιπον να την φλερταρω ως συνηθως :Ρ αλλα εβλεπα πως δεν εδινε πολυ σημασια (χαμογελασε λιγο αλλα ως εκει), θα μπλοκαρα παλιωτερα αλλα τοσες μερες εκει με τοσες γυναικες δεν με ενιαξε, ειπα, σαμος θα την ξαναδω, τελος παντων μου ζηταει μια τσαντα και της την εδωσα πετοντας παλι μια ατακα καλη για αυτό. χαμογελασε λιγο περισσοτερο αλλα και παλι οχι κατι ιδιαίτερο. Τοτε μολις πηρε τα πραγματα στα χερια της ειπα "τοση ωρα μιλαμε και δεν σου συστηθηκα, Archangel" και της εδωσα το χερι μου. Μου κανει το γνωστο χαρηκα (χωρις να πει ονομα, κατι που κανουν οι γυναικες αν δεν πολυενδιαφερονται) και πηγε να μου δωσει το χερι της (σε αυτο το σημειο σιγουρα πριν ενα μηνα θα ελεγα, δεν επρεπε να της μιλησω, ουτε να μου πει το ονομα της δεν ηθελε κλπ. οχι ομως τωρα) αλλα επειδη κρατουσε πραγματα μου εδωσε το δαχτυλό της..... το μεσαιο, γνωστό ως κωλοδαχτυλο. "της πεταω αμεσως "ωραιο δαχτυλο μου εδωσες". Εβαλε τα γελια και μου κανει συγνωμη δεν το ηθελα, απομακρυνθηκε λιγο και μετα γυρναει και μου λεει εμενα με λενα Χρυσα μου χαμογελασε μια ακομα φορα κι εφυγε τρεχοντας προς το αυτοκινητο που την περιμεναν.
Αυτο που θελω να πω με αυτην την ιστορια ειναι πως αν καταφερεις να εισαι ανετος ακομα και σε περιπτωσεις που αυτη δεν ενδιαφερεται τοτε την κανεις να σε δει με αλλο ματι. Ειχα διαβασει πως η γυναικα οταν την πλησιασει ενας αντρας κανει διάφορα τεστ, και αυτο, το να μην δειξει ενδιαφερον ειναι ενα απο αυτα..... καταλαβες;;