Μπακούρης ετών 25! - Page 26
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 26 of 42 FirstFirst ... 16242526272836 ... LastLast
Results 376 to 390 of 623
    Senior Member
    Quote Originally Posted by archangel View Post
    Για καφε στην πλατεια της πολης μου την πηγα, να της δειξω τα αξιοθεατα, και την πηγα σε μια καλη καφετερεια που ξερω.
    μηπως αυτη σε εβλεπε φιλικα εξαρχης?και γι αυτο?

απο τοτε ποσες φορες τις εχεις μιλησει?

Senior Member
    Quote Originally Posted by nick190813 View Post
    polla λες κιουμπ για ηρεμησε σε παρακαλω
    Ειρηνη υμην παιδια!!!!!!!!!!!!!!!
    Υπάρχουν άνθρωποι στον κόσμο που προτιμούν την μοναξιά, αλλά κανένας που να μπορεί να την αντέξει

Banned
    εσυ μ εκανες αναφορα και μ ηρθε προειδοποιηση?
    ??????????? πλάκα μου κάνεις???

Senior Member
    Quote Originally Posted by cube View Post
    Όχι βρε δεν το πα για αυτό, απλά έχωσα την μύτη μου ως συνήθως ...........

Προσεχε γτ κυκλοφορει ενα αεροπλανο με τσιχαντιστές χαχαχαχαχαχα
    Υπάρχουν άνθρωποι στον κόσμο που προτιμούν την μοναξιά, αλλά κανένας που να μπορεί να την αντέξει

Senior Member

2 μεσω τηλεφονου και μια μεσω φβ

Senior Member
    2 μεσω τηλεφονου και μια μεσω φβ
    σ απαντησε και τις 3 φορες?τις προτεινες να ξαναβγειτε?

Senior Member

Κοιτα εγω τοτε της ειχα δειξει ενδιαφερον αλλα αυτη γουσταρε αλλον, οταν ομως μετα απο καιρο με παιρνει τηλεφωνο για να μου πει η ιδια ειμαι στην πολη σου θες να βρεθουμε, πεταξα στον εβδομο ουρανο, συναντηθηκαμε και ηταν φοβερα και τελικα εκανα τοσο λαθος;;;

Senior Member
    σ απαντησε και τις 3 φορες?τις προτεινες να ξαναβγειτε?
    Οχι αυτες τις φορες μου απαντησε. Καμια 10 φορες την εχω παρει τηλεφωνο, κι εγω δεν ξερω ποσα μηνυματα στο φβ.

Ναι αλλα την μια μου είπε πως ηταν αρρωστη, και την αλλη πως εχει πολυ δουλεια και δεν μπορει. Κοιτα εχει πολυ δουλεια οντως (απο τις 7 το πρωι μεχρι και 8 το βραδυ) Ακομα και στο ραντεβου επειδη ειχε μολις σχολασει θα καθοταν μεχρι τις 11 αλλα τελικα εκατσε μεχρι τις 12 κι εφυγε με το ζορι.... ισως για αυτο νομιζα πως της αρεσε το ραντεβου

Senior Member
    Οχι αυτες τις φορες μου απαντησε. Καμια 10 φορες την εχω παρει τηλεφωνο, κι εγω δεν ξερω ποσα μηνυματα στο φβ.

Ναι αλλα την μια μου είπε πως ηταν αρρωστη, και την αλλη πως εχει πολυ δουλεια και δεν μπορει. Κοιτα εχει πολυ δουλεια οντως (απο τις 7 το πρωι μεχρι και 8 το βραδυ) Ακομα και στο ραντεβου επειδη ειχε μολις σχολασει θα καθοταν μεχρι τις 11 αλλα τελικα εκατσε μεχρι τις 12 κι εφυγε με το ζορι.... ισως για αυτο νομιζα πως της αρεσε το ραντεβου
    κοιτα αμα της αρεσες παντως θα σου ειχε δωσει το οκ και για δευτερο ραντεβου θα εβρισκε χρονο...

εσυ επρεπε να την προσεγγισεις αλλιως κακως την πηρες τηλεφωνο....

αμα την θες ακομα και δεν εχει περασει πολυ καιρος....

ακου τι θα κανεις...αυτο ειναι το τελευταιο σου οπλο....

θα πας θα παρεις ενα μπουκετο κοκκινα τριανταφυλλα θα τις γραψεις και ενα γραμμα ..που θα λεει ελπιζω να μην σε ενοχλει η πρωτοβουλια που πηρα να σου στειλω λουλουδια...τα ειδα οπως περναγα απο το μαγαζι και σκεφτηκα οτι αντικατοπτριζουν την γαληνη και την χαρα που μου προσφερες στην τελευταια εξοδο...ελπιζω να τα δεχτεις και να μην σε φερνω σε δυσκολη θεση.....με εκτιμηση και φιλια αρχανγκελ..

και θα το στειλεις....τωρα αμ θες γραψε κατι αλλο στο γραμμα αυτο που εγραψα ηταν προχειρο....αλλα οπως και να εχει δεν θα πεις με καμια παναγια μου αρεσες...και ποτε θα βγουμε...κατι λιτο οπως αυτο που εγραψα...

Senior Member
    Quote Originally Posted by EmaFil View Post
    Αν και παρακολουθούσα το θέμα από την αρχή, στην πορεία κάπου το έχασα...οπότε ζητώ συγνώμη αν γράψω πράγματα τα οποία έχουν ήδη γραφτεί...

Εγώ πιστεύω ότι ο rolen δε μπορεί να ανοίξει κουβέντα (ή ακόμα και αν την ανοίξει, να ρολάρει η γλώσσα) γιατί πολύ απλά δεν έχει γνωρίσει την "τυχερή". Αυτή που όντως του'χει κάνει κλικ και που (ο ίδιος) έχει κάνει κλικ και στην κοπέλα. Αυτή με την οποία σίγουρα θα έχει να πει πράγματα...
    Όχι ακριβώς... Κουβέντα δεν μπορώ να ανοίξω γιατί δεν ξέρω τι να πω στην κοπέλα. Οπότε, δεν την πέφτω καν! Άλλα και που τό'κανα, έφευγαν τούβλα απ'το στόμα μου!

Γράφει ότι είναι 25 χρονών μπακούρι...ε, και...ο πρώτος ή ο τελευταίος είναι....αυτό δεν το γράφω για να υποτιμήσω το ζήτημα (εξάλλου ο καθένας από εμάς βιώνει το δικό του πρόβλημα) αλλά για να σημειώσω ότι σε αυτά τα πράγματα δεν υπάρχουν κανόνες... άλλοι ξεκινούν από τα 16, άλλοι στα 20...άλλοι στα 30...!
    Κανόνες σίγουρα δεν υπάρχουν, αλλά υπάρχει μια διαφορά εδώ! Εγώ ήθελα από μικρότερη ηλικία να κάνω κάτι! Απ'τα 17 μου άρχισα να το ψάχνω. Ήθελα και πιο πριν, άλλα στα 17 άρχισα επίσημα και το πήρα πρωτοβουλία να το κάνω. Άλλοι τα κάνουν πιο μετά γιατί ίσως ήθελαν πιο μετά, δεν ξέρω. Εγώ βρίσκομαι σ'αυτήν την κατάσταση παρά τη θέλησή μου! Άλλα από τα 17 μου ως σήμερα (25) αποτυχαίνω αποκλειστικά! Έχω σκάσει, δεν μπορώ! Ειδικά όταν βλέπω κάτι 15χρονα να χαμουρεύονται μού'ρχεται να κοπανάω το κεφάλι μου στον τοίχο που εγώ δεν έκανα το παραμικρό ως σήμερα!

Από την άλλη... οκ, υπάρχει ένα αντικειμενικό πρόβλημα (δεν το'χει με το φλερτ)...οπότε ίσως πρέπει να αλλάξει τακτική, δλδ, τι εννοώ....να πάψεις να την πέφτεις (αν το κάνεις) σε καφέ, μπαρ, κτλ. και να κοιτάξεις να δημιουργήσεις κάποιες σταθερές - καθημερινές επαφές με γυναίκες (ας πούμε, σε κάποιο γυμναστήριο, βόλτες σε πάρκο, σύλλογοι...). Μόνο έτσι μπορεί να γίνει κάτι...σιγά σιγά θα το χτίσεις. Πιστεύω ότι υπάρχουν 2 είδη αντρών, αυτοί που το'χουν με το φλερτ και αυτοί που δεν... εσύ ανήκεις στην 2 κατηγορία...δεν είναι κακό, απλά όπως έγραψα πρέπει να αλλάξεις τακτική.
    Δε θά'λεγα ότι φταεί η τακτική μου για το αποτέλεσμά αυτό (ότι είμαι μπακούρης ακόμα)! Φταίει κυρίως που δεν ξέρω τι να πω σε άγνωστη κοπέλα! Απο'κεί ξεκινάει όλο!

Σίγουρα, η αυτοπεποίθησή σου (rolen) είναι χαμηλή...έχεις ποτέ ψάξει τους λόγους...έχεις σκεφτεί το ότι δεν έχεις δουλειά (όπως αναφέρεις στα αρχικά σου ποστ) ίσως να είναι ένας από τους λόγους (και τώρα μιλάω υποσυνείδητα να σε επηρεάζει?)...να σου κόβει τα πόδια... (αφού λες ότι με την εμφάνιση δεν υπάρχει κάποιο θέμα)
    Η αυτοπεποίθησή μου είναι χαμηλή λόγω των αποκλειστικών αποτυχιών ως σήμερα και κάθε αποτυχία με κοπέλα μου τη μειώνει κι άλλο! Όσο για το θέμα δουλειάς, και που είχα δουλειά πριν, το ίδιο ήμουν στην αυτοπεποίθηση...

Εγώ θα σου πρότεινα να χαλαρώσεις και όλα θα έρθουν με τον καιρό... ξέρω όλα αυτά μπορεί να σου ακούγονται τετριμμένα, όμως έτσι είναι...

Να πω και το άλλο...γιατί τρελαίνεσαι τόσο πολύ (στην αρχή γράφεις ότι "απορείς που ακόμα δεν έχεις πάθει κάτι από την κατάσταση στην οποία είσαι...?") με το γεγονός ότι δεν έχεις κάποια κοπέλα...

Έχεις ψάξει τι είναι αυτό που σε τρελαίνει..τι σου λείπει και το δίνεις τόση μεγάλη σημασία-αξία ... Μήπως σου λείπει το σεξ, συντροφικότητα, η παρέα...

Μήπως πρέπει να αρχίσεις πρώτα να απαντάς σε αυτά τα ερωτήματα... και όλα τα υπόλοιπα θα έρθουν με τον καιρό...??? Δεν ξέρω... μια γνώμη καταθέτω
    Δεν υπάρχει περίπτωση να χαλαρώσω! Δεν μπορώ! Το "όλα θα έρθουν με τον καιρό μου τά'λεγαν και όταν ήμουν 20, και νά'μαι τώρα στα 25, στο ίδιο επίπεδο με τότε, μόνο που η ψυχολογία μου είναι τρισχειρότερα! Τρελαίνομαι τόσο γιατί αυτό είναι κάτι που θέλω υπερβολικά πάρα πολύ και ξέρω μέσα μου ότι δεν πρόκειται να το αποκτήσω ποτέ! Δεν τρελαίνομαι για το μεμονωμένο γεγονός ότι δεν έχω κοπέλα, άλλα για το γεγονός ότι δεν έχω κάνει τίποτα σ'αυτό το θέμα γενικά! Και το χειρότερο; Ότι έφτασα αυτήν την ηλικία και είμαι ακόμα παρθένος και δεν μπορώ να κάνω τίποτα για να το αλλάξω!!! Και για να σε προλάβω, δε θέλω τον πληρωμένο έρωτα! Άντε και πήγα εκεί, μετά;

Senior Member
    Quote Originally Posted by willowfairy View Post
    Τι μπακουρης παιδι μου και βλακειες ειναι αυτες? εισαι τοσο νεος που εχεις ακομη παρα πολλες κοπελες να γνωρισεις και να εχετε τα ιδια ενδιαφεροντα και σκοπους...βγαινε εξω με την παρεα σου και κανε κινησεις θετικες σε κοπελες,ε, ολο και καποια θα ''πεσει''΄...μια χαρα παιδι εισαι, εχεις ολο το ''πακετο'' για να κανεις μια σωστη γνωριμια με κοπελα!!!!

Αλλιως αν εξω νιωθεις ανασφαλεια, μπορεις να αναζητησεις γνωριμιες μεσω sites γνωριμιων αλλα με πολυ προσοχη!!!
    Ναι, μπακούρης είμαι, και μάλιστα σε αρχηγικά επίπεδα! Και που είμαι νέος και έχω πολλές κοπέλες να γνωρίσω, τι να το κάνω! Δεν προσελκύω! Τι κινήσεις να κάνω;; Θέλουν τρόπο και στυλ αυτά, κάτι που δεν έχω με τις γυναίκες φυσικά...

Οι γυναίκες κακά τα ψέμματα, καταλαβαίνουν από χιλιόμετρα μακριά ποιος τις γουστάρει και ποιος όχι και μέχρι να φτάσω κοντά τους, έχουν την απόρριψη έτοιμη στην άκρη της γλώσσας τους, σαν σφαίρα στη θαλάμη όπλου έτοιμη να εκτοξευτεί! Χρειάζομαι εξεζητημένη βοήθεια πάνω σ'αυτό το θέμα ότι και να λέμε!

Ο φίλος nick190813 είπε κάτι πάρα πολύ σωστό και εύστοχο πριν καιρό, πως οι γυναίκες για να "πέσουν", πρέπει να "παίξει" ο άντρας με το μυαλό τους! Αυτό το κ_λοπράμα δεν ξέρω να κάνω και χάνω μόνιμα!

Μην απογοητευεσαι αν τρως χυλοπιτες σε μπαρ και σε κλαμπ.Εκει δεν γαμαει σχεδον κανεις,μονο καποιοι λιγοι που εχουν καλο game.Αν εισαι τοσο αρχαριος πρεπει να ξεκινησεις απο κοπελα που ξερεις προσωπικα με καποιο τροπο.

Senior Member
    Quote Originally Posted by rolen View Post
    Όχι ακριβώς... Κουβέντα δεν μπορώ να ανοίξω γιατί δεν ξέρω τι να πω στην κοπέλα. Οπότε, δεν την πέφτω καν! Άλλα και που τό'κανα, έφευγαν τούβλα απ'το στόμα μου!

Δε θά'λεγα ότι φταεί η τακτική μου για το αποτέλεσμά αυτό (ότι είμαι μπακούρης ακόμα)! Φταίει κυρίως που δεν ξέρω τι να πω σε άγνωστη κοπέλα! Απο'κεί ξεκινάει όλο!

μα αυτό σου εξηγώ...δεν θα την πέσεις σε καμία σε μπαρ, καφετέριες...κ.λ.π....θα προσπαθήσεις σιγά σιγά να το χτίσεις...ας πούμε πηγαίνω σε έναν χορευτικό σύλλογο, εκεί κάνω παρέα με κοπέλες-αγόρια...μιλάμε, αποκτάμε επαφές (μιλάω για κοινωνικές - φιλικές επαφές, όχι ερωτικές)...δεν μπορεί κάποια θα σου αρέσει και θα το προχωρήσεις σιγά σιγά...ξαναγράφω, θέλει υπομονή και καιρό

δεν προχωράει αυτό ...παρακάτω αλλού...δεν έχεις κάποιο χόμπι...κάτι ρε παιδί μου, δεν μπορεί...για τα ενδιαφέροντα σου θα μιλήσεις...ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ, δεν σου αρέσει κάτι να κάνεις...???

Πηγαίνεις κάπου τακτικά (γυμναστήριο, φροντιστήριο δεν ξέρω και 'γω τι...:p) αποκτάς επαφές, διευρύνεις τον κύκλο σου και μιλάς πάνω στα ενδιαφέροντα και θα έρθουν και τα ερωτικά...άσε τα μπαρ, είναι για άλλους

Quote Originally Posted by rolen View Post
    Τρελαίνομαι τόσο γιατί αυτό είναι κάτι που θέλω υπερβολικά πάρα πολύ και ξέρω μέσα μου ότι δεν πρόκειται να το αποκτήσω ποτέ! Δεν τρελαίνομαι για το μεμονωμένο γεγονός ότι δεν έχω κοπέλα, άλλα για το γεγονός ότι δεν έχω κάνει τίποτα σ'αυτό το θέμα γενικά! Και το χειρότερο; Ότι έφτασα αυτήν την ηλικία και είμαι ακόμα παρθένος και δεν μπορώ να κάνω τίποτα για να το αλλάξω!!! Και για να σε προλάβω, δε θέλω τον πληρωμένο έρωτα! Άντε και πήγα εκεί, μετά;
    Μα αφού είσαι τόσο σίγουρος ότι αυτό δεν αλλάζει με τπτ, τότε γιατί τρελαίνεσαι (στο έγραψαν και άλλοι)...άρα έχεις ελπίδες....πιστεύεις ότι αυτό μπορεί να αλλάξει

Και μην ξεχνάς ΚΑΝΕΙΣ δεν ξέρει τι του επιφυλάσσει το μέλλον...το ότι εσύ ήθελες από τα 17 να κάνεις κάτι και έφτασες 25 και δεν έγινε...δεν σημαίνει ότι στα 26 ή και νωρίτερα δε θα γίνει...

Senior Member
    Και εγω ειμαι 30 και μπακουρης υπαρχουν και χειροτερα μεχρι τα 30 εχεις αλλα 5 χρονια!! χαχα

Senior Member
    Quote Originally Posted by andreas86 View Post
    Και εγω ειμαι 30 και μπακουρης υπαρχουν και χειροτερα μεχρι τα 30 εχεις αλλα 5 χρονια!! χαχα
    Καλωσόρισες στο club!:( Μπορεί μέχρι τα 30 νά'ναι 5 χρόνια, άλλα το πόσο γρήγορα περνάνε τα χρόνια δε λέγεται!

Page 26 of 42 FirstFirst ... 16242526272836 ... LastLast