pos einai epilektiki? afou mas leei oti vgenei me atoma pou de goustarei kai toso,vre lemonopita pes mas ligo stin emfanisi pos ton thes ton allon?
Printable View
Να σου πω κάτι.... είτε επειδή λόγω του ότι είσαι παρθένα έχεις τις αναστολές σου είτε θες να νιώσεις ασφάλεια είτε είσαι συναισθηματική και θες όλο το πακέτο.....είτε είσαι επιλεκτική είτε είσαι "εγωίστρια" και θες ο άλλος να σε εκτιμαει σαν άνθρωπο και όχι να σε βλέπει σαν σκέτο κρέας ....είτε είσαι συντηρητική.......δικαίωμα σου....
Πες αυτό είμαι.....Όποιος δεν θέλει στο καλό.....
Αυτή είσαι....Δεν θα αλλάξεις
ναι, ειναι προβλημα αυτο.
προσεξε.
αν ειναι καποιος που ψαχνει γρηγορο σεξ, θα φυγει ετσι κι αλλιως, ειτε τον φιλησεις και μετα το κοψεις, ειτε δεν τον φιλησεις καθολου, αλλα του δειξεις οτι θελεις να κανετε παρεα πρωτα.
ΑΝ ομως δεν ψαχνει γρηγορο σεξ, αλλα ενδιαφερθει για εσενα, τοτε θα ειναι υπομονετικος στο θεμα του σεξ, αν δεν του κωλοτριβεσαι και θα περιμενει ενα λογικο διαστημα να εξοικειωθειτε.
αυτος ο ιδιος ομως, που θα εινα σοβαρο ατομο και ενδιαφερεται αρχικα, αν του κωλοτριβεσαι και μετα το κοβεις, θα σπαστει και θα φυγει.
γιαυτο σου λεω. καλυτερα μην το κανεις καθολου.
γνωρισε τον αλλον οσο θες και προχωρα αργοτερα.
Ναι βγαίνει άλλα δεν είναι ανοικτή......βγαίνει γιατί έχει ανασφάλεια αν δεν βγει ...Δεν προλαβαίνει να τους γνωρίσει τους τυπαδες γιατί φεύγουν γρήγορα....Η συγκεκριμένη κοπέλα έχει πει τις σκέψεις της και της έχουμε πει τι πρέπει να αναθεωρήσει και να δει αλλιώς.....Για να προχωρήσει.....
Όντως ....το ότι φεύγουν γρήγορα μπορεί να είναι και εν μέρει φταίξιμο της......Όχι όμως επειδή δεν έκανε σεξ (Ναι οκει γι αυτούς που θέλουν να πηδήξουν είναι ξενερωτικο και αυτοί δεν μας κάνουν)
Αλλά είναι φταίξιμο της γιατί είναι αδιάφορη προς αυτούς που έχει βγει.....Και η αδιαφορία φαίνεται.....Και ο άλλος δεν ενθαρρύνεται και την κάνει
Η λεμονοπιτα θεωρώ δεν έχει ερωτευτεί είτε δεν έχει βρει κάποιον να παίξει το παιχνίδι με τους κανόνες της και στο ρυθμό της ..........Αυτό δεν ξέρεις πότε μπορεί να γίνει......
prepei na tsalakotheis kai ligo re lemonopita,na riskareis me ayto to skeptiko sti kaliteri na katalikseis na kaneis sxesi me tipous pou de goustareis kai sti xeiroteri na meineis moni sou entelos,prepei na diekdikeis ayto pou thes,ola ta pragmata exoun to risko tous
e an de saresei kai poli omos(oute san emfanisi oute san xaraktiras)se sintomo xroniko diastima tha liksei i sxesi,afto psaxneis?mia sxesi apla gia na les oti ekanes sxesi?poli antifatika ayta pou grafeis,apo ti mia dineis toso megali simasia sto na kaneis sxesi kai oxi kati peristasiako kai apo tin alli les thelo na kano sxesi kai me kapoion pou de poligoustaro,e min kaneis katholou tote an einai na einai i sxesi sa katanagkastiko ergo.
ara thes na kaneis sxesi apla gia na kaneis sxesi.Ayto mou thimizei kati 15xrona pou theloun na kanoun sex apla epeidi theoreitai must kai oxi epeidi to niothoun.I sxesi kata ti gnomi mou den einai bungee jumping gia na tin kaneis gia tin empeiria,tin kaneis gia na kaliftheis somatika kai psixika.
Έτσι πίστευα κι εγώ στην εφηβεία μου και τότε δεν βιαζομουν να κάνω σχέση
Τώρα όμως έχουν περάσει αρκετά χρόνια και νιώθω ότι δεν έχω ζήσει πραγματα που έχουν ζήσει οι συνομήλικες μου και μικρότερες από εμένα
Στην αρχή δεν το έλεγα καθόλου.
Στους δύο τελευταίους το είπα, τη στιγμή που επέμεναν να προχωρήσουμε.
Τους ρώτησα αν μου φαίνεται για να ξέρω, και μου είπαν όχι. Δεν με κορόιδεψαν, αλλά αν ενδιαφέρονταν θα περίμεναν και δεν θα την έκαναν έτσι απλά
Ότι ψάχνω σχεση δεν το λέω γιατί φοβάμαι μην ξενερώσουν
Λέω να ακολουθήσω αυτή τη τακτική από εδώ και πέρα.
Φοβάμαι μην με κοροϊδέψουν που είναι παρθένα και θέλω και σχέση αλλά είναι ένας τρόπος να καταλάβω.
Ήδη με έναν που μιλάω τώρα του τα έχω πει όλα. Αλλά αυτός ξεκίνησε να το πάει στο σεξουαλικό και τώρα είναι πιο συνεννοησιμος. Φοβάμαι ότι μπορεί να κάνει τον καλό , αλλά θα τον κρατήσω για να δω ποσο μακριά μπορώ να το πάω.
Θα βγω και με άλλους μόλις επιστρέψω στην καθημερινότητα μου, και θα λέω αυτό από εδώ και στο εξής να δω τι θα αλλάξει
Να ακολουθήσεις τη τακτική του να κάνεις σεξ για να μη ξενερωνουν;; δεν λέει....Να κάνεις κάτι επειδή θέλεις να κάνεις.....
Απλά δεν μπορώ να καταλάβω κάτι.....λες ότι μιλάς με κάποιον που είναι πιο συννενοησιμος αφού του το ειπες και ότι θα τον κρατήσεις για να δεις που θα πάει ...Και λες παράλληλα ότι θα μιλήσεις και με άλλους.....
Μα αν μπεις στη λογική να μιλήσεις με αλλους τοτε με αυτόν ακόμα και υπομονή να κάνει δεν θα πάει παρακάτω.....λόγω του ότι ΕΣΥ δεν είσαι καλλυμενη απο αυτόν εφόσον ψάχνεσαι ακόμα και μετά τη γνωριμία μαζί του....
Όταν γνωρίσουμε κάποιον καλό είναι να εστιάζουμε εκεί........εφόσον υπάρχει ενδιαφέρον από την μεριά του και από τη στιγμή που και εμάς μας αρέσει......
Το να θέλει αυτός αλλά εσύ παράλληλα να ψάχνεσαι από εδώ και από κει δεν το καταλαβαίνω....
Καταλαβαίνω να έχεις συστολή...καταλαβαίνω την ανάγκη του να κάνεις σεξ εφόσον νιώθεις συναισθηματικά επιθυμητή από τον άντρα που θα κάνεις σεξ...
Αλλά δεν μπορώ να καταλάβω πως γίνεται να μην είσαι ευχαριστημένη με κανέναν......
Δεν έχεις ερωτευτεί.....Δεν ξέρω γιατί ....αν δεν έτυχε η επειδή εσύ λόγω δικών σου φοβιων δεν αφήνεσαι ...αλλα κάποια στιγμή πρέπει να εστιάσεις σε κάποιον που θα σου αρέσει για να πάει παρακάτω....
Αλλιώς μόνο αυτός να θέλει Και να μη θες εσύ δεν γίνεται....
Μήπως είναι ντεμισέξουαλ και δεν της βγαίνει τίποτα χωρίς να έχει προχωρήσει το συναισθηματικό δέσιμο? Η περίπτωσή της μου θυμίζει πολύ τη δική μου, είχα θεοποιήσει το σεξ και τις σχέσεις ενώ δεν ήμουν φτιαγμένος για αυτά και προσπαθούσα να πείσω τον εαυτό μου ότι είμαι για αυτά και η συνέχεια... όποιος έχει δει τα θέματά μου ξέρει τη συνέχεια. Λεμονόπιτα ξεκόλλα, η ζωή δεν είναι οι σχέσεις, οι σχέσεις υπάρχουν απλά για να βελτιώσουν τη ζωή!
λεμονοπιτα τρολλαρεις? δλδ θα εκανες σχεση με καποιον π δν γουσταρεις αλλα δν βρισκεις?
η σχεση ειναι ωραια γτ υπαρχουν αμοιβαια συναισθηματα.....αλλιως τι να την κανεις? καλυτερα μονη σου..
επισης με κανεναν δεν θα βγεις και θα σ πει στο πρωτο ραντεβου θελω σχεση μαζι σου...αυτο γινοταν στο δημοτικο....η σχεση χτιζεται.....στην αρχη ειναι γνωριμιααα και μετα γινεται σχεση.
Ναι, λογικό να μην σου πει κάποιος ότι θέλει σχέση από το πρώτο ραντεβού, ούτε εγώ θα το έλεγα.
Αλλά όχι αυτό το χάλι " θέλω κάτι χαλαρό" με το καλημέρα σας.
Σίγουρα θα είναι ωραία τα αμοιβαία συναισθηματα, αλλά εγώ δεν έχω βιώσει ποτέ κάτι τέτοιο και μου φαίνεται και καπως "πολυτέλεια" για την κατάσταση μου.
Συμφωνώ ότι υπάρχουν κι άλλα ωραία στη ζωή πέρα από τις σχέσεις. Όμως οι γύρω σου σε αντιμετωπίζουν κάπως αν δεν έχεις σχέση. Μια "φίλη" μου είχε πει εμμέσως ότι δεν έχω να κάνω τίποτα στη ζωή μου επειδή δεν έχω σχέση.
Και μου έχει γίνει άγχος. Νιώθω ενοχές που στα καλύτερα μου χρόνια δεν έχω σχέση.
Βλέπω πως αντιμετωπίζουν όσους έχουν σχεση , σαν να είναι επιτυχημένοι , δεν ξέρω πως να το πω
Είναι συνεννοησιμος αλλά νομίζω ότι το παίζει. Αλλά λέει τη μία και άλλα την άλλη. Δεν ξέρω αν έχεις δει προηγούμενα ποστ. Αν βαριέσαι να ψάχνεις πες μου να σου τα πω εδώ τι έχει γίνει.
Δεν νομίζω ότι έχω ερωτευτεί πραγματικά. Μόνο δύο μου άρεσαν πολύ, αλλά είχαν σχέση
Μα όντως ισχύει.. Όσοι έχουν σχέση τρέχουν στο χορτάρι με τις πεταλουδιτσες να πετάνε δίπλα τους και είναι ευτυχισμένοι και όσοι δεν έχουν είναι σε μια γωνιά και κλαίνε.
Είμαι σίγουρος πως η μόνη συζήτηση που έχεις με φίλους, γνωστούς κτλ είναι για σχέση γιαυτό και τα σχόλια που ακούς έχουν να κάνουν με αυτό το θέμα. Και να σου πω κάτι το τι θα κρατήσεις από μια συζήτηση έχει να κάνει αποκλειστικά με σένα και μόνο. Εδώ το θέμα σε λίγο θα γίνει βιβλίο, όπου ακούς τα ίδια και τα ίδια αλλά έχεις την τάση να απορροφάς μόνο ότι έχει να κάνει με το "πρόβλημα" σου και συνήθως είναι τα αρνητικά σχόλια.
Ίσως γιατί έχεις κάνει σχέσεις και δεν αισθάνεσαι μειονεκτικά ή γιατί έχεις καλύτερη "κριτική" ικανότητα
Συνήθως όσο πιο χαμηλή αυτοπεποίθηση έχουμε σε κάτι τόσο πιο εύκολα "μασάμε" σε ο,τι μας λένε. Το έχω παρατηρησει ότι σε θέματα που έχω αυτοπεποίθηση δεν δίνω σημασία ενώ σε αυτό στέκομαι στο οτιδήποτε αρνητικό
Άρα βρήκες και ποιος είναι ο λόγος που σε επηρεάζει η γνώμη του οποιουδήποτε όσο αφορά αυτό το θέμα.. Το τι κρατάμε σε μια συζήτηση είναι πάντα επιλογή μας, όπως και ποιους ανθρώπους θα έχουμε δίπλα μας. Αν φτιαξεις την αυτοπεποίθηση σου θα δεις πως όλα στην ζωή σου θα κυλάνε πιο εύκολα και δεν θα κάνεις πολλές σκέψεις για το οτιδήποτε. Ίσως θα σε βοηθούσε κιόλας να χαλαρώσεις λιγο και να μην ψάχνεις τόσο έντονα για άντρα γιατί τρως συνέχεια χαστούκια και κάνεις πιο δύσκολη την δουλειά με τον ψυχολόγο. Άσε που πιστεύω ότι ψάχνεις άντρα σε λάθος μέρος. Εκεί συνήθως είναι άνθρωποι που θέλουν μόνο σεξ, παντρεμένοι, ανώμαλοι και ελάχιστοι που ψάχνουν όντως σχέση. Άρα τι κάνεις? Εκεί ενισχύεις αυτό που ήδη πιστεύεις για σένα αλλά και τους άντρες.
Γενικά νομίζω ότι ικετεύεις με τον τρόπο σου όποιον γνωρίσεις για να κάνετε σχέση. Αυτό είναι λάθος τακτική
Μπορεί να ξεκινήσω κάτι από τον Οκτώβριο και έτσι θα έχω ευκαιρίες για γνωριμίες και από κοντά. Αλλά κάτι τέτοιο θα πάρει χρόνο και δεν ξέρω αν θα γνωρίσω άντρες ή αν θα είναι καλοί για σχέση. Και για να κάνουμε παρέα και να μου γνωρίσουν φίλους τους θα περάσει καιρός.
Οπότε παράλληλα θα ψάχνω από σοσιαλ αλλά θα κάνω τις σωστές κινήσεις αυτή τη φορά. Θα το λέω ότι δεν ενδιαφέρομαι για ξεπετες. Θέλω να δω αν θα πιάσει αυτή η τακτική.
Συνήθως να χαλαρώσω μου λένε και η ψυχολόγος το ίδιο λέει. Άμα δεν κυνηγάς όμως αυτό που θες να αποκτήσεις πως θα γίνει? Θα καθυστερήσει και δεν νομίζω ότι με παίρνει άλλο.
Δεν ικευτευω ευθέως για σχέση, γιατί οι συγκεκριμένοι έλεγαν ότι θέλουν κάτι χαλαρό και πήγαινα με τα νερά τους μήπως και αλλάξουν γνώμη
Έχεις την εντύπωση ότι όσοι έχουν σχέση το κυνηγάνε; αν ναι τότε έχεις λάθος. Συνήθως οι άνθρωποι που κυνηγάνε κάτι με τόση μανία δεν καταφέρνουν να πετύχουν το στόχο τους και αν τα καταφέρουν τότε δεν θα είναι όπως θέλουν τα πράγματα. Εσύ θες να κάνεις απλά μια σχέση, έτσι για να λες ότι έχεις σχέση, για να δείχνεις στους άλλους ότι έχεις σχέση κτλ. Νομίζεις ότι θα ηρεμήσεις έτσι; Εγώ σου λέω όχι. Οι ανθρώπινες σχέσεις είναι πιο απλές και εσύ πνιγεσαι σε μια κουταλιά νερό. Ότι είναι να έρθει θα έρθει μόνο όταν χαλαρώσεις και ότι αξίζει θα μείνει γιατί θέλει να μείνει.. Όλα τα άλλα είναι απλά λόγια για να λέμε. Δεν σου είπα μείνε μέσα στο κρεβάτι σκεπασμένη μέχρι πάνω και θα έρθει από το παράθυρο ο πρίγκιπας αλλά εσύ το πηγες στο άλλο άκρο..
Ξερω και ατομο της οικογενειας μου (αγορι) που ψαχνεται μεσω εφαρμογων και βρισκει ΣΧΕΣΗ, οχι απλη καβατζα. Αλλα οποτε θελει βρισκει.
Και οταν δεν εκανα καμια κινηση η μητερα μου με συμβουλευε να ψαχνω, αλλιως τιποτα δεν ερχεται απο μονο του.
Και τωρα αυτο κανω. Ψαχνω, δοκιμαζω, αλλα τρωω μεγαλες απογοητευσεις,κατα διαστηματα δεν θελω κανεναν απολυτως και νιωθω ηττημενη και χωρις ορεξη, αλλα μετα συνεχιζω την προσπαθεια.
Ναι, θελω να κανω μια σχεση, ιδανικα με καποιον που θα μου αρεσε, αλλα αυτο δεν βλεπω να γινεται ευκολα. Οποτε ας αρκεστω σε κατι κατωτερο, δεν με πειραζει, αρκει να δω πως ειναι να εχεις σχεση! Θελω να εχω καποιον να βγαινουμε, να μιλαμε, να παμε καμια εκδρομη, να μου κανει δωρα και να ζησω κι εγω οσα εχουν ζησει οι πρωην φιλες μου (που δεν εχουν προσπαθησει στη ζωη τους ουτε τα μισα απο οσα εγω)
Οσο για το θεμα της "φιγουρας", ναι δεν θα με χαλαγε να πουν "α η λεμον εχει αυτον και περναει μια χαρα" , απο το να με αντιμετωπιζουν σαν κακομοιρα που της τυχαινει ο ενας μαλακας μετα τον αλλον και την θελουν μονο για το πηδημα και δεν εχει φτασει καν εκει γιατι δεν μπορει να εμπιστευτει, ενω ολες οι συμμαθητριες της εχουν εμπειριες (Εστω και με ενα ατομο, αλλα εχουν)
oi simvoules tou tipou min piezeis katastaseis giati fernoun asxima apotelesmata i tha erthei kai gia sena ayti i ora pou tha kaneis sxesi,einai mono gia ta skoupidia.Efoson pires tin apofasi oti tha kaneis sxesi,gia tous dikou sou logous pou einai apolita sevastoi tha sinexiseis na dineis to 100% tou eaytou sou kai na prospatheis me nixia kai me dontia gia na pareis afto pou thes.Sinexise ta dating apps vgaine rantevou,ksekina drastiriotites kai proseggize kai kanan agnosto opos eipame.
Exeis mpei eidi sto sosto dromo,kai einai apolita logiko na niotheis meionektika,an de ziseis aytes tis empeiries tora pote tha tis ziseis?sta 50 sou?
keep the hard work girl
ε ακριβως επειδη προσπαθω πολυ στενοχωριεμαι
ειδικα οταν σε φιλες μου ηρθε τοσο αβιαστα και μαλιστα τους αρεσε κιολας αυτος που ειχαν
εγω προσπαθω και με ατομα που δεν μου λενε κατι ιδιαιτερο
Πως ξέρουν οοοοολοι αυτοί τι γνωριμίες έκανες αφού όπως λες οι συζητήσεις που κάνεις δεν αφορούν αυτό το θέμα?
Αν θεωρείς εσυ (γιατί εσύ με νοιάζεις εδω) ότι οι δικές μου συμβουλές είναι για τα σκουπίδια τότε δεν θα μπω ξανά στην διαδικασία να σχολιασω. Θα μπορούσα άνετα να σου προτείνω τρόπους για να ψάξεις άντρα αλλά προτίμησα να δώσω σημασία σε αυτό που βλέπω και όχι επιφανειακά..
Μονο η μητερα μου το ξερει και παω στοιχημα οτι αυτο σκεφτεται, λεει δηλαδη που και που "πως εχουν γινει οι αντρες ετσι στην εποχη σας, τι ειναι αυτα που μου λες, πολυ κριμα, στην εποχη μας ηταν αλλιως" και λεει "μακαρι να σου τυχει ενα καλο παιδι, αλλα θα συμβει και σε εσενα, μην ανησυχεις" ενω το παιζω ανετη και ο,τι δεν με νοιαζει
που να κλαιγομουν κιολας τι θα ελεγε και ποσο κακομοιρα θα με θεωρουσε
Για τους υπολοιπους που δεν ξερουν τιποτα, ε και μονο που δεν με εχουν δει με καποια σχεση, φανταζομαι οτι θα λενε διαφορα
Δεν θεωρω κανενος τις συμβουλες σκουπιδια, μην το σκεφτεσαι αυτο.
Οταν λες θα μπορουσες να μου δωσεις συμβουλες να βρω αντρα τι εννοεις?
den exoume oli oi anthropoi tin idia tyxi,opote i sygkrisi den odigei kapou.Kai kapoios etixe na gennithei plousios kai kapoios allos genithike mesa sti ftoxeia kai stin anexeia,diladi o ftoxos na mi prospathisei na allaksei ti zoi tou,epeidi kapoios ta eixe ola etoima?
Έχω σχολιάσει δύο θέματα σου και έδωσα έμφαση στην εικόνα που έχεις για τον εαυτό σου γιατί είναι το βασικό σου πρόβλημα και για τις συνέπειες (αν μπορώ να χρησιμοποιήσω την λέξη) της επιμονή σου να βρεις τώρα άντρα από το ίντερνετ. Και ενώ το έχω κάνει αυτό το μόνο που σου τράβηξε την προσοχή είναι η πρόταση "μπορώ να σου δώσω συμβουλές να βρεις άντρα". Να σου πω τι πιστεύω; και να βρεις άντρα δεν θα εκτιμήσεις αυτό που είναι γιατί είσαι επιφανειακή (στο λέω με καλή πρόθεση). Ακόμη και το γεγονός ότι θες να κάνεις σχέση, το θες απλά και μονο για να βουλώσεις κάποια στόματα και όχι επειδή το έχεις πραγματικά ανάγκη.
Γνωριμία μπορεί κάποιος να κάνει οποιαδήποτε στιγμη, όπου και να είναι χωρίς καν να το επιδιώξει.